Slmmm.kızlar aranız da çatlak kremine başlayan varmı? Erkenmi acaba? Ama ben şimdiden kullnaılmaya başlanması taraftarıyımm..kullanan varsa ne kullanıyorsunuz ? Dr um bana madacassol diye bi krem verdi.
valla bende bılmıorm henuz hıc gormedım cunku sadece keseyı gormustum dr 7 kasıma randevu verdı onu beklıorm bakalım merak edıorm ıyı mı deılmı dıe
bugun tam 6+0 oldu bebısım ama taı bu otomatık hesaplayıcıya gore acaba 9 ay gecer mı yaaaa
Liste işiyle arzu ilgileniyordu ama ne oldu? Kazen yeni birinin arıyor ama arzu mu bıraktı ki acaba? Kazen yazmıştı canım sayfaya ona mesaj atman lazım sanırım.
Ben bu çiğ ete dokunma işini doktoruma sordum bir şey olmaz dedi
Bana da mantıklı gelmiyo zaten düşünsene 9 ay boyunca neredeyse bütün hamile kadınlar kurban bayramına denk gelmiştir, evlerinde et doğramışlardır
Ben mümkün olduğunca rahat olmaktan yanayım
Allahın dediği olur inşallah rabbim bebeklerimizi korur
selammm..ben bugun basladım göğüs karın ve bel kısmıma masaj yaparak sürdüm evde gül losyonu ve kremi vardı önce losyonla yumusattım daha sonra kremle masaj yaptım.ama işe yarar dıye düşünüyorum.çünkü catlak olusmu karın gergınlıgınde kuru olmasında olusuyr markaya takılma derim arkadsım vazelin kullandı bıtane catlagı yok..kakao yagı falan hikaye ama badem yagını deneyebılrsın bizim burda eylem var kepenk ındırdıler hıc acık yer yok oyüzden detaylı arastıramadım evdekı ımkanlarımla basladım.doktorla zeytınyagı öneriyo genelde.
kızlar foruma 2-3 kez yazdım ama gormedınız sanırım
bana bır gonullu lazım tablo yapmaktan anlayan kım gonullu olur, demiştim
ama kımse donmedı
sosyolog_h ye şimdi özelden mesaj atıcam
mesele tablo yapmak değil, ben zaten sürekli güncelliyorum tabloyu
ama ılk sayfaya koymaya ızın vermıyor sistem
bu durum hem benım ıcın zor oluyor hem de sızler ıcın
topık ıcınde lısteyı aramak can sıkıcı oluyordur
o sebeple cozmek ıcın cok yere mesaj attım ama
gelen cevap yetkılerde sorun gorunmuyor oldu
ısın kotusu kazen e gırekt mesaj da atamıyoruz
yonetıcı gozuktugu ıcın
dırekt mesaj atsam zaten sorun cozulecek ama
neyse sosyolog_h ıle bız bu ısı cozecegız sanırım
boylece herkes ıcın daha güzel olacak
ınsallah 3-4 haftaya cınsıyetler d ebllı olacak
o zmn lıste daha anlamlı hale gelecek
Slmmm.kızlar aranız da çatlak kremine başlayan varmı? Erkenmi acaba? Ama ben şimdiden kullnaılmaya başlanması taraftarıyımm..kullanan varsa ne kullanıyorsunuz ? Dr um bana madacassol diye bi krem verdi.
Sayfalar o kadar hızlı ilerliyor ki arada kaçan çok mesaj oluyor ne yazık ki.
Listemiz 3-4 haftaya kızçeler kızanlarla dolacak inşallah.
günaydın kızlar, dün progestan kullanmaya başladım, ağızdan aldım. çatlak kremine bende başlamak istiyorum.
günaydın:)))
ben de en son kalp atışlarını duymak için ayın 22sinde gitmiştim.
Ve beklenen doğum tarihim 7 hazirandı ama 3 gün onde gidiyormuş bebeğim o yuzden 4 haziran yazıyordu ultrason çıktısında.
Ama benim doktorum 1 ay sonrasına randevu verdi. Yani 22 kasımda ikili test için gidicem. Ondan öncesinde çağırmadı.
Gerçi benimki biraz rahat bir doktor ama :)))
yani sıklık doktordan doktora değişiyor anladığım kadarıyla...
Bana da progestan verdi ama ağızdan değil aşağıdan al dedi.
Ama şimdi kullanma dedi, kahverengi akıntı gelirse kullan dedi.
teşekkürlerrr...çatlak oluşumuna karşı formül vermek istiyorum. Eşit miktarda badem yağı ve elma yağı karıştırılarak her gün kullanlmalı. Ya da ikincisi eşit miktarda çilek yağı ve susam yağı karıştırılarak her gün kullanılmalı. Susam yağı çok etkiliymiş bilginiz olsun. Güzellik uzmanı tanıdığım var ondan öğrendiğim bilgiler bunlar paylaşmak istedim
bazen banada geçmek bilmiyor ama bak ekim bitti bile bi bakıcaz yıl bitmiş sonra bütün aylar geçicek kısmetse.. ben 4 ekimde görmüştüm keseyi 5+5 demişti doktor sonra başak doktora gittim 11 ekimde o da 6+1 demişti geç dölleneme demişti ozamanda kalp atışlarını görmüştüm. 23 ekimde bel ağrısıyla gittiğimde yine gördüm kalp atışlarını çok şükür bişey yok ama evde ultrason makinası olsa hergün bakasım var aslında :) yurt dışında bütün hamilelik boyunca nasıl dayanıyorlar acaba sadece 3 defa giriliyomuş ultrasana
progestan ben de kullanıyorum kaç mg lık verdi sana ben 100 mg lık kullanıyorum ağızdan alıyorum.
Dün bir arkadaşım kendine bu kalp sesi dinleme cihazlarından almış streteskop sanırım.
Ama zararlı olabilir yaaaa doktorum bile bir iki saniye dinletti sadece, zararlı olmasa daha uzun dinletirdi diye düşünüyorum.
Deniz Akkaya sabah programındaydı yaklaşık 1 ay oldu izlediğim, yurtdışında doğuma gitmiş daha medeni olurlar
daha iyi bakılır bebeğime diye düşünerek gittim ama bebek doğdu odaya geçtik bebek ağladıkça ben korkup düğmeye basıyordum bir hemşire sonunda geldi
o artık sizin bebeğiniz, onu siz susturacaksınız,bizim görevimiz bitti lütfen düğmeye basıp durmayın demiş, deniz akkaya şok oldum diye
anlatıyordu:)
Yurt dışı çok medeni yaaa:)
İkizler burcu özellikleri
İkizler burcu insanları hızlı düşüncelerine uygun çabuk hareket ederler. Ayni anda birkaç işi birden yapabilirler. Onların adapte olamayacakları iş yoktur. Bu yüzden değişik karakterli olmaları ile tanınırlar. Bu yapılarını her zaman görebilmek mümkündür. Son derece neşeli ve mutlu oldukları bir anda, aniden mutsuz olabilirler.
Çevreleri tarafından sürekli yanlış anlaşılabilirler. Herhangi bir konuda bilgileri az bile olsa, bunu çok iyi gizlemeyi başarırlar. Aksine; kulaktan dolma duydukları bilgileri öyle ustaca anlatırlar ki, dinleyenler onları o işin uzmanı sanırlar. Pratik zekalarıyla, çekici ve akıllıdırlar. Bu nedenle onları tanımlayan sözcük \'Düşünüyorum\' dur. Fakat, bu düşünceleri hep yeni arayışlara doğru yönelmiştir. Bu yüzden uzun soluklu çalışmalar onları yorar.
Kendilerini iyi eğitmiş ikizler hoş ve zariflikleri ile yaşamı zevkli kılarlarken, eğitimsiz olanlar da yaşamı o kadar çekilmez hale getirirler. Kendi paralarına karşı tutumlu davranmalarına karşın, başkalarının paralarını kolayca harcayabilirler.
Bana da progestan verdi ama ağızdan değil aşağıdan al dedi.
Ama şimdi kullanma dedi, kahverengi akıntı gelirse kullan dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?