ben de teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için:)))
o zaman seni sık kontrole alması normal bence de verdiği günden birgün önceye al randevunu için rahat eder en azından:))
kızlar bu arada diğer konu kapandığından buraya taşınmış galiba..liste yapacak birini arıyorlardı..nasıl yapıldıgı söylenirse yapabilirim..kime söylemem lazım
en iyisi öyle yapayım ben haklısın :) ya aslında bu kadar takan pimpirikli biri olmak istemiyorum ama huyum kurusun :) mesela bir yerde çocuklar oynar eder, anneler rahaaaat rahaaat muhabbet eder, eşimle ben panik oluruz, ay düşecekler ay kafalarını çarpcaklar derken onlar rahat oldukça biz rahatsız oluruz :)
Günaydın güzel anneler:)
Ben ilk once doktorumun bana kesinlikle yapma dediği şeylerden bahsetmek istiyorum. Üç şey kesinlikle yasak dedi
(Ki benim doktorum oldukça rahat bir doktordur).
1) Oje kullanmak yok.
2) Mikro dalgadan kesinlikle uzak duracaksın.
3) Çiğ et ve türevlerini yemiyecek ve dokunmayacaksın.
İlişkiyi tavsiye ediyor (haftada 3 ü geçmemek şartıyla) ama benim canım hiç istemiyor
Seyahat için birşey demedi, ben de bayramda çok uzun araba seyahati yaptım.
Makyaj için iki marka verdi bir tanesi nivea diğeri bir fransız markası ama adını hatırlamıyorum şimdi.
Gerçi niveanın makyaj ürünü varmı bilmiyorum ama kötü bir markaydı o yüzden hiç sormadım bile. Bu ikisinde kortizon yokmuş galiba veya ona benzer birşey dedi.
Yanlız benim cildim oldukça yağlı olmasına rağmen şu an acaip kuruyor ve dökülme oluyor arada. Cildinde kuruluk yaşayan var mı???
Nemlendirici olarak ne kullanıyorsunuz???
İlk defa nem problemi yaşıyorum((
Allah kabul ederse bu bayram kurban kesimi yaptık, bütün etleri ben yıkayıp poşetleyip difrize kaldırdım, ben yapmamak için annemi çağırdım fakat gelmedi kimse
paşa paşa kendim hallettim, rabbim korusun.
Kızlar ben iyiden iyiye tırsmaya başladım.Cuma gününden beri kahve rengi lekelenmem oluyo ve hala devam ediyo.Cuma günü randevum.Nolur dua edin bebeğime bşy olmasın.2,5 sene uğraştım.Rabbim yüzümü güldürür inş.
Ben bu çiğ ete dokunma işini doktoruma sordum bir şey olmaz dedi
Bana da mantıklı gelmiyo zaten düşünsene 9 ay boyunca neredeyse bütün hamile kadınlar kurban bayramına denk gelmiştir, evlerinde et doğramışlardır
Ben mümkün olduğunca rahat olmaktan yanayım
Allahın dediği olur inşallah rabbim bebeklerimizi korur
Ben bu çiğ ete dokunma işini doktoruma sordum bir şey olmaz dedi
Bana da mantıklı gelmiyo zaten düşünsene 9 ay boyunca neredeyse bütün hamile kadınlar kurban bayramına denk gelmiştir, evlerinde et doğramışlardır
Ben mümkün olduğunca rahat olmaktan yanayım
Allahın dediği olur inşallah rabbim bebeklerimizi korur
kee Senin gebelik riskli miydi canım-kanaman vs. olmuş muydu .!.:hayır canım doktora kese görmeye gittiğimde herahngı bı rıskden bahsetmedi.yani bişey sölemedı cook şükür kanamayla karsılasmadım..burda cezaevlerınde eylem yapılıo ya kac haftadr ona destek için oturma eylemi yapılolar.bitane bile acık yer yok..hastaneye gitmeye oyüzden korkuom.eşim ankaraya görev için gitcek odaolmazsa bura karısık olursa o var yani korkum.ama ankaraya gidersem gata da baktıraılırım..
bencede en dogrusu o hakkında hayırlısı ne ıse o olsun
eeeeeeeeeeee
bebısın nası bakalım
Slmmm.kızlar aranız da çatlak kremine başlayan varmı? Erkenmi acaba? Ama ben şimdiden kullnaılmaya başlanması taraftarıyımm..kullanan varsa ne kullanıyorsunuz ? Dr um bana madacassol diye bi krem verdi.
bebeşim iyi canım, senin ki nasıl acaba... benimki bana hiç rahatsızlık vermiyor :) maşallah..
bu arada geç cvp yazıyorum iş yerindeyim anca vakit bulabiliyorum canım kusura bakma
bebeşim iyi canım, senin ki nasıl acaba... benimki bana hiç rahatsızlık vermiyor :) maşallah..
bu arada geç cvp yazıyorum iş yerindeyim anca vakit bulabiliyorum canım kusura bakma
Kızlar ben iyiden iyiye tırsmaya başladım.Cuma gününden beri kahve rengi lekelenmem oluyo ve hala devam ediyo.Cuma günü randevum.Nolur dua edin bebeğime bşy olmasın.2,5 sene uğraştım.Rabbim yüzümü güldürür inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?