2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben de teşekkür ederim canım verdiğin bilgi için:)))
o zaman seni sık kontrole alması normal bence de verdiği günden birgün önceye al randevunu için rahat eder en azından:))

en iyisi öyle yapayım ben haklısın :) ya aslında bu kadar takan pimpirikli biri olmak istemiyorum ama huyum kurusun :) mesela bir yerde çocuklar oynar eder, anneler rahaaaat rahaaat muhabbet eder, eşimle ben panik oluruz, ay düşecekler ay kafalarını çarpcaklar derken onlar rahat oldukça biz rahatsız oluruz :)

kızlar bu arada diğer konu kapandığından buraya taşınmış galiba..liste yapacak birini arıyorlardı..nasıl yapıldıgı söylenirse yapabilirim..kime söylemem lazım

kızlar bu arada diğer konu kapandığından buraya taşınmış galiba..liste yapacak birini arıyorlardı..nasıl yapıldıgı söylenirse yapabilirim..kime söylemem lazım

Liste işiyle arzu ilgileniyordu ama ne oldu? Kazen yeni birinin arıyor ama arzu mu bıraktı ki acaba? Kazen yazmıştı canım sayfaya ona mesaj atman lazım sanırım.

ahahaaa:))) ben de aynı öyleyim...

Allah kabul ederse bu bayram kurban kesimi yaptık, bütün etleri ben yıkayıp poşetleyip difrize kaldırdım, ben yapmamak için annemi çağırdım fakat gelmedi kimse
paşa paşa kendim hallettim, rabbim korusun.

Allah kabul ederse bu bayram kurban kesimi yaptık, bütün etleri ben yıkayıp poşetleyip difrize kaldırdım, ben yapmamak için annemi çağırdım fakat gelmedi kimse
paşa paşa kendim hallettim, rabbim korusun.

Ben bu çiğ ete dokunma işini doktoruma sordum bir şey olmaz dedi
Bana da mantıklı gelmiyo zaten düşünsene 9 ay boyunca neredeyse bütün hamile kadınlar kurban bayramına denk gelmiştir, evlerinde et doğramışlardır
Ben mümkün olduğunca rahat olmaktan yanayım
Allahın dediği olur inşallah rabbim bebeklerimizi korur

Cuma mı? Neden?
Hemen gitmelisin, bu kadar bekleme kesinlikle, geçen cuma başlayan bir lekelenme ve bu cuma randevu..
Bugün hemen git lütfen.
Geçen yılı hatırlamak istemiyorum, aynı şeyi bende yaptım, bir hafta bekledim dr gitmek için.. Tamamen yaptığım en büyük hataymış..
Lütfen bekleme, git doktora durumum acil kanamam var de zaten alıyorlar arada seni.
Panikleme tamam ama bu kadarda bekleme, yaşayan biri olarak tavsiye sadece..

Aynen öyle hayatım Rabbimin dediği olur, Rabbim korusun hepimizi, bebeişlerimizi de..

önemli olan elinde bir yara olmasın, oradan kapma durumu oluyormuş, ben de bir sürü et doğradım ama eldiven kullandım ara ara eldiveni bile değiştirdim hem ellerim de kokmamış oldu :)

İkizler burcu özellikleri

İkizler burcu insanları hızlı düşüncelerine uygun çabuk hareket ederler. Ayni anda birkaç işi birden yapabilirler. Onların adapte olamayacakları iş yoktur. Bu yüzden değişik karakterli olmaları ile tanınırlar. Bu yapılarını her zaman görebilmek mümkündür. Son derece neşeli ve mutlu oldukları bir anda, aniden mutsuz olabilirler.

Çevreleri tarafından sürekli yanlış anlaşılabilirler. Herhangi bir konuda bilgileri az bile olsa, bunu çok iyi gizlemeyi başarırlar. Aksine; kulaktan dolma duydukları bilgileri öyle ustaca anlatırlar ki, dinleyenler onları o işin uzmanı sanırlar. Pratik zekalarıyla, çekici ve akıllıdırlar. Bu nedenle onları tanımlayan sözcük \'Düşünüyorum\' dur. Fakat, bu düşünceleri hep yeni arayışlara doğru yönelmiştir. Bu yüzden uzun soluklu çalışmalar onları yorar.

Kendilerini iyi eğitmiş ikizler hoş ve zariflikleri ile yaşamı zevkli kılarlarken, eğitimsiz olanlar da yaşamı o kadar çekilmez hale getirirler. Kendi paralarına karşı tutumlu davranmalarına karşın, başkalarının paralarını kolayca harcayabilirler.

Slmmm.kızlar aranız da çatlak kremine başlayan varmı? Erkenmi acaba? Ama ben şimdiden kullnaılmaya başlanması taraftarıyımm..kullanan varsa ne kullanıyorsunuz ? Dr um bana madacassol diye bi krem verdi.

merhaba bende

6 haftalık hamileyim inş haziranda anne olacagım bu cümleyi söylemek bile garip geliyor :)

Rabbim isteyen herkese hayırlısıyla nasip etsin inş

günaydın kızlar, dün progestan kullanmaya başladım, ağızdan aldım. çatlak kremine bende başlamak istiyorum .

bencede en dogrusu o hakkında hayırlısı ne ıse o olsun
eeeeeeeeeeee
bebısın nası bakalım

bebeşim iyi canım, senin ki nasıl acaba... benimki bana hiç rahatsızlık vermiyor :) maşallah..

bu arada geç cvp yazıyorum iş yerindeyim anca vakit bulabiliyorum canım kusura bakma

Slmmm.kızlar aranız da çatlak kremine başlayan varmı? Erkenmi acaba? Ama ben şimdiden kullnaılmaya başlanması taraftarıyımm..kullanan varsa ne kullanıyorsunuz ? Dr um bana madacassol diye bi krem verdi.

selammm..ben bugun basladım göğüs karın ve bel kısmıma masaj yaparak sürdüm evde gül losyonu ve kremi vardı önce losyonla yumusattım daha sonra kremle masaj yaptım.ama işe yarar dıye düşünüyorum.çünkü catlak olusmu karın gergınlıgınde kuru olmasında olusuyr markaya takılma derim arkadsım vazelin kullandı bıtane catlagı yok..kakao yagı falan hikaye ama badem yagını deneyebılrsın bizim burda eylem var kepenk ındırdıler hıc acık yer yok oyüzden detaylı arastıramadım evdekı ımkanlarımla basladım.doktorla zeytınyagı öneriyo genelde.

bebeşim iyi canım, senin ki nasıl acaba... benimki bana hiç rahatsızlık vermiyor :) maşallah..

bu arada geç cvp yazıyorum iş yerindeyim anca vakit bulabiliyorum canım kusura bakma

valla bende bılmıorm henuz hıc gormedım cunku sadece keseyı gormustum dr 7 kasıma randevu verdı onu beklıorm bakalım merak edıorm ıyı mı deılmı dıe
bugun tam 6+0 oldu bebısım ama taı bu otomatık hesaplayıcıya gore acaba 9 ay gecer mı yaaaa

canım madem öyle bir durumun var bence cumayı bekleme benimde olmuştu bayramın 3. günü hemen dr. gittim ve progestan verdi şu an kalmadı kanamam.korkma da çünkü dr. bana ilk 3 ay bu tür kanamalar olabiliyor dedi ama sen yine de bugün git doktora.Allahım herkesin bebeğini korusun sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin.

Merhaba, hamilelik haberini aldıktan sonra sabırla bekledik ve yarın ilk kez ulturasona gireceğim umarım bebeğimin kesesini görür ve herşeyin yolunda olduğunu duyarız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…