evet canım aynı sen gittin mi doktoramaşallah cnm
tahmini doğum tarihimiz aynı :)
Selam canım çiğ ete dokunma ama pişmiş et ye yani faydalı
Evet benimki de 100mg'lik, dün yazdı bugün öğle tatilinde alacağım, bir terslik olursa kullanıcam ama aşağıdan bu iş nasıl olacak bilemedim.
evet canım aynı sen gittin mi doktora
slm kızlar bugün kalp atışlarını duyduk bebeğimin dogum tarihi için 11 haziran dedi ama bir hafta geriden geldiğimiz için geç döllenmeden dolayı 19 haziran 2012 gibi hesaplıyoruz tam 7 haftalık oldugumuz için bebeğimin resmini ekliycem şimdi maşallah diyelim lütfen
Eki Görüntüle 542471
kızlar az önce dediğim gibi ismi ve bilgileri kayıtlı olmayanlar yazarsa güncelleyecegiz...bekliyoruzzzzz
benim sat 4 eylül ama geç dölllenme oldugu için bir hafta gerideyiz ben 19 haziran diye düşünüyorum doktor sata göre söledi o tarih erken yani sen merak etme bende ilk 17 ekimde gitmiştim keseyi görmeye çok şükür bugün de bebeği gördük sende 7 kasımda görürsün canımilk 16 ekimde gittim
kalp atışları içinde 7 kasımda gideceğim
haftaya bugün inşallah
11 hazirandaymış sanırım doğumun benmdemi öyle olucak:44:
slm cnm nasılsın
dokunmam zaten yemeyide çok sevmiyorum ama
eşim yapıyo bizde et ve balık ürünlerini
bende mecbur yiyorum
amin canım sende yarın paylaş inş. miniğini çok güzel bişeymiş bu yaaAh yarabbim Maşallahhhh O minik kalbi her zaman sağlıkla atsın inşallah canım bende yarın gidicem resmimizi paylaşırım artık
işte ben tabloyu guncel tutmak ıcın o mesajları tek tek okuyorum
cunku bırcok kısının bılgıleri eksık
her tablo ıcıne nerdeyse lutfen eksık bılgılerınızı yazın dıyorum ama cogu kımse yazmıyor
sonra ben onun baskasıyla konusmasından yasını ogrenıyorum
ıste kacıncı cocugu oldugunu ogrenıyorum
oyle oyle guncellıyorum lısteyı
bu kadar hızlı ılerledıgı ıcın de ve artık cıddı sayıda bır anne adayı populasyonu oldugu ıcın
cok kolay olmadıgını tahmın edersınız :)
Selam canım çiğ ete dokunma ama pişmiş et ye yani faydalı
kızlar ben yaklaşık 2 haftadır hiç bi şeyin tadını alamıyorum..bu aralar sadece ekmek arası peynir yada tost yiyorum..mutfağa girip yemek yapamıorum..eşim sen iyice alıştın yemek yapmamaya diyo..garibimö o da peynir ekmek yedi
midem de 3 gündr bulanıyo dün yediğim çubuk krakeri de istafrar ederekçıkardım..midem sürekli bulantı ve yanma arasında gidip geliyor..açlık hali de var ama yemek istemiyorum işte..bugün eylem vardı çocuklar okula gelmedi erken çıktık ..korka korka eve geldim taşlarlar falan diye...bakalım bundan sonra nasıl gececek..hiçbir şeyin tadı yok yaa
:84:
kızlar ben yarın keseyi görmeye gidicem... dua edin bana neolur bebeğimin kesesini göreyimm...
Nasıl olayım tatlım valla öğürerek güne başladımama nasılsa sonradan rahatladım fakat bu şimdiye kadarki en şiddetli olandı dahada şiddetlenecek sanırım Et konusunda bende bulantılar başladığından beri pek karamsarım yiyebildiğimiz kadar yicez artık oda lazımmış hem bebişe hem bize Senin bulantılar ne alemde gelip üretimi bombalamamı ister misin
41 kere maşallah canım çok sevindim senin adınaslm kızlar bugün kalp atışlarını duyduk bebeğimin dogum tarihi için 11 haziran dedi ama bir hafta geriden geldiğimiz için geç döllenmeden dolayı 19 haziran 2012 gibi hesaplıyoruz tam 7 haftalık oldugumuz için bebeğimin resmini ekliycem şimdi maşallah diyelim lütfen
Eki Görüntüle 542471
ay canım yaEki Görüntüle 542475
Evet canım çok güzel çook Allah sevincimizi bozmasın bende 5 hafta 3 günlük halini paylaşayım yarında yeni görüntümüzü paylaşırım artık ohh ohh göbişler bebiş doldu ne mutlu bize Allah isteyen ve hakkeden herkese nasip etsin
yaaaaaaaaaaaaaa ben bayramda cok dokundum cıg ete
noluomus kı
saol canım bugün söledi özlem hanım şubatta ayrılıcam isterseniz değiştirebilirsiniz diye bende 5 hafta sonra ahmet beye ya da güler hannıma gidicem henüz ikisi arasında karar veremedim sen naptın canım daha önce de sorduysam kusura bakma hatırlamıyorum41 kere maşallah canım çok sevindim senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?