2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Evet benimki de 100mg'lik, dün yazdı bugün öğle tatilinde alacağım, bir terslik olursa kullanıcam ama aşağıdan bu iş nasıl olacak bilemedim.

ben de bilemedim ya valla dr bana aşağıdan falan demedi sabah 1 tane akşam yatmadan önce de 2 tane alıyorum çünkü gün içinde çok halsizlik yapıyor. bak ne buldum

FORMÜLÜ :
Her Yumusak Kapsülde : Naturel Mikronize Progesteron ................. 100 mg
Yardimci Maddeler : Titanyum dioksit.

FARMAKOLOJIK ÖZELLIKLERI :
Progestan Yumusak Kapsül oral olarak kullanilir. Mikronizasyon ve yagli solvan kullanimi, tabii progesteronun sadece oral yolla degil, özellikle uzun süreli tedavilerde vajinal olarak kullanimini da mümkün kilmistir.Tabi progesteron progestojenik etkinligi yanisira anti-estrojen, anti-androjen (zayif), anti-aldosteron ve gestojen etkilidir. Uzun süreli estrojen yerine koyma tedavisi gören postmenopozal kadinlardaki günde bir kez progestan uygulamasi (200 mg), proliferasyonu ve hiperplaziyi etkili olarak önlemektedir. Lipid profili, koagülasyon faktörleri, glukoz toleransi, agirlik ve kan basinci üzerinde, sentetik progestinlerden farkli olarak, hiçbir yan etkisi yoktur.

Son düzenleme:

Ah yarabbim Maşallahhhh O minik kalbi her zaman sağlıkla atsın inşallah canım bende yarın gidicem resmimizi paylaşırım artık

ilk 16 ekimde gittim
kalp atışları içinde 7 kasımda gideceğim
haftaya bugün inşallah
11 hazirandaymış sanırım doğumun benmdemi öyle olucak:44:
benim sat 4 eylül ama geç dölllenme oldugu için bir hafta gerideyiz ben 19 haziran diye düşünüyorum doktor sata göre söledi o tarih erken yani sen merak etme bende ilk 17 ekimde gitmiştim keseyi görmeye çok şükür bugün de bebeği gördük sende 7 kasımda görürsün canım

slm cnm nasılsın
dokunmam zaten yemeyide çok sevmiyorum ama
eşim yapıyo bizde et ve balık ürünlerini
bende mecbur yiyorum

Nasıl olayım tatlım valla öğürerek güne başladım ama nasılsa sonradan rahatladım fakat bu şimdiye kadarki en şiddetli olandı dahada şiddetlenecek sanırım Et konusunda bende bulantılar başladığından beri pek karamsarım yiyebildiğimiz kadar yicez artık oda lazımmış hem bebişe hem bize Senin bulantılar ne alemde gelip üretimi bombalamamı ister misin

listede ben de yokum :))

al bendende o kdr bişi yapamıorum yiyemiorum dün ketcaplı cips vardı yedim snra uyudum ama midem bulanıodu fena halde bi çıkarırsın uyanınca bütün cipsi rengim benzim attı ddm ölüorum nefessiz kaldım ağzımdan burnumdan geldi 4 aya kdr böle olur diolar cnm ya napıcaz bilmem

amin canım sende yarın paylaş inş. miniğini çok güzel bişeymiş bu yaa

Evet canım çok güzel çook Allah sevincimizi bozmasın bende 5 hafta 3 günlük halini paylaşayım yarında yeni görüntümüzü paylaşırım artık ohh ohh göbişler bebiş doldu ne mutlu bize Allah isteyen ve hakkeden herkese nasip etsin

Son düzenleme:

aynen tatlım ben tam mutfağa kahvaltı yapmaya gidiyorumdumki
u dönüşü yaptım
öğle tatiline bile çıkmadım yemekhane 1 de sakinliyor
ozaman çıkıcam
arkadaşlarımla her öğlen yürüyüş yapardım şimdi
elimde poşetle gezmek istemiyorum

41 kere maşallah canım çok sevindim senin adına

ay canım ya ne güzel ya benimkide bu kadardı 5 haftada 7.7 mm di şimdi kocaman oldu sende yarın görünce şaşırırsın ben şaşırdım valla nasıl belli oluyo bu kadar diye mucize diye buna denir işte

yaaaaaaaaaaaaaa ben bayramda cok dokundum cıg ete
noluomus kı

bu herkese olacak diye birşey yok canım ama elinde açık yara varsa çiğ ete dokunmak toxoplazma diye bir enfeksiyona sebep olabiliyomuş anneye bi zararı yok ama bebeği kötü etkiliyormuş canım

41 kere maşallah canım çok sevindim senin adına
saol canım bugün söledi özlem hanım şubatta ayrılıcam isterseniz değiştirebilirsiniz diye bende 5 hafta sonra ahmet beye ya da güler hannıma gidicem henüz ikisi arasında karar veremedim sen naptın canım daha önce de sorduysam kusura bakma hatırlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…