evet medicalde de bi kaç olumsuz bişeyler duydum gözüm korktu aslında ama doktora göre de değişir diyolar bahar hastanesinde bebeğe kıyafet çanta falan veriyolarmış galiba öle duymuştum ama ne kadar dogru bilmiyorumben gitiğimde bomboştu hemen giridk zaten hemşire olarak pek muhatab olmadık bi tansiyonumu ölçtü doktorun yanındaki kız okadar ama doğumda falan çok iyi davranıyoyorlar diye duydum bizde bu yüzden kararsız kalıyoruz.. baharamı devam etsek diye:44:
aynen tatlım ben tam mutfağa kahvaltı yapmaya gidiyorumdumki
u dönüşü yaptım
öğle tatiline bile çıkmadım yemekhane 1 de sakinliyor
ozaman çıkıcam
arkadaşlarımla her öğlen yürüyüş yapardım şimdi
elimde poşetle gezmek istemiyorum
amin inşallah canımm..ben ikili taramaya izmire gitmeyi düşünüyorum ..burası sıkıntı ulturason cok eski ikili tarama nezaman oluyonem mi, bende de sivilce oldu ya, resmen ergenliğe geri döndüm bu yaştan sonra. Şimdi durmadan pamukla siliyorum. Oje ve mikrodalgayı benim dr. da söyledi. Mikrodalganın yanında durmamak gerek, o yüzden eşim kullanıyor bizde. Kozmetik ürünleri ile ilgili benim doktor birkaç üründen uzak durmamı söyledi; bronzlaştırıcılar, selülit kremleri, sivilceler için olan birçok ürün...mağara kadınlarına döneceğiz gibi gözüküyor buradan bakınca
ayy sen bunları yazınca benim aklımda böyle geyşa gibi birşey oluştutövbe tövbe yahu, sıkı eğitim sıkı disiplin lazım yani bizim bebişlere
canım sen yine gittiğin doktora bir danış, olmadı telefon aç. Orası da karışıkmış, hakkınızda hayırlısı tatlım. İnşallah bebeğin de sen de sağlıkla atlatırsınız
ay canım senin işin çok zor kıyamam ya çok şükür ben o kadar kötü değilim allah yardımcın olsunmıde bulantınız kacıncı haftada basladı? sanırım tahmını dogum tarıhınız 19 hazırandı benımde oyle.ama ne guzelkı sız calısabılıyosunuz ben ıse gıtmeyı bırak yataktan cıkamıyorum serumla beslenıyorum nolcak boyle onuda hıc bılmıyorum
evet medicalde de bi kaç olumsuz bişeyler duydum gözüm korktu aslında ama doktora göre de değişir diyolar bahar hastanesinde bebeğe kıyafet çanta falan veriyolarmış galiba öle duymuştum ama ne kadar dogru bilmiyorum
ay canım senin işin çok zor kıyamam ya çok şükür ben o kadar kötü değilim allah yardımcın olsun
gebeliğimin 7. haftasındayım karından ultrasondan bebeğim gözükmedi bugün,alttan ultrason yapıldı.doktor sadece keseyigördü 10mm.küçük dedi.sizinkiler nasıldı..ölücem meraktan...bi anormallik mi var.
benim sat 4 eylül ama geç dölllenme oldugu için bir hafta gerideyiz ben 19 haziran diye düşünüyorum doktor sata göre söledi o tarih erken yani sen merak etme bende ilk 17 ekimde gitmiştim keseyi görmeye çok şükür bugün de bebeği gördük sende 7 kasımda görürsün canım
evet canım ben çok duydun ahmet beyi ama emin olamıyorum nedense hayırlısı olsun inş.bende ahmet beye gidiyorum ama hastaneye değil muayenehanesine ilgili istediğin zaman ulasıyorsun cok az konusuyor ve ilk basda aklıne gelen kötüyü söylüyor riskli gebelikler uzmanı benimde kilom olduğu için ii oldu.Ahmet bey genç bi doktor aslında burda hakkında konusulmasınıda istemiyor ahmet yılmaza gidenler diye bi sayfa vardı kapattırmıs sgk ile anlasmasıda baslamıs 40 lira muayene ücreti muayenehanede de 100 lira
evet canım epey bursalı var jimer biraz pahalı canım hemde bana çok uzaktesekkur eerım saol ınsallah atlatırım dayanılcak gıbı degılbu arada bahar hastanesı medıcal falan yazmıssınız bursalılarda varmıs sayfada :) bende jimere gidiyorm doktorumdanda sımdılık memnunum.
evet canım bütün kıyafetlerini bebek çantasını vermişler benim bi arkadaş söyledi çokta kaliteli şeylerdi dedi çantası falanda çok kulanışlıymış doğmdan sonra evden götürdükleri hiçbişeyi kulanmmamışlar hep ordan vermişler:))evet medicalde de bi kaç olumsuz bişeyler duydum gözüm korktu aslında ama doktora göre de değişir diyolar bahar hastanesinde bebeğe kıyafet çanta falan veriyolarmış galiba öle duymuştum ama ne kadar dogru bilmiyorum
KIZLAR MERHABA BEN SOSYOLOG ŞİMDİ SİZDEN İSTEDİĞİM LİSTEDE İSMİ OLMAYANLAR YA DA BİLGİLERİ EKSİK OLANLAR ŞU ANDAN İTİBAREN İNCELEYİP BİLGİLERİNİ YAZABİLİR Mİ..LİSTEYİ GÜNCELLEYELİM
söyle caım dinliyorum
ıyyy zaten hıc kedı sevmezdım sımdı ııce sogudum
bilemedim canım ya sen 11 haziran yaz istersen canım ama bugün tam 7 haftalık dedi ilerleyen zaamnalarda belli olur heraldecanım sen geride olmasına bakma cogunun geriden benimde doktor önemli değil dedi bana 10 haziran dedi genede sen gene 12 i olarak al bence
aa ne güzelmiş fiyatı da çok uygun bakalım canım hakkımızda hayırlı olan olur inşallahevet canım bütün kıyafetlerini bebek çantasını vermişler benim bi arkadaş söyledi çokta kaliteli şeylerdi dedi çantası falanda çok kulanışlıymış doğmdan sonra evden götürdükleri hiçbişeyi kulanmmamışlar hep ordan vermişler:))
işte ben tabloyu guncel tutmak ıcın o mesajları tek tek okuyorum
cunku bırcok kısının bılgıleri eksık
her tablo ıcıne nerdeyse lutfen eksık bılgılerınızı yazın dıyorum ama cogu kımse yazmıyor
sonra ben onun baskasıyla konusmasından yasını ogrenıyorum
ıste kacıncı cocugu oldugunu ogrenıyorum
oyle oyle guncellıyorum lısteyı
bu kadar hızlı ılerledıgı ıcın de ve artık cıddı sayıda bır anne adayı populasyonu oldugu ıcın
cok kolay olmadıgını tahmın edersınız :)
tamam canım içimi rahatlattın arkadasımın yolculuktan düşük tehlikesi olustu oyüzden beni korku sardı ucakla gitcez zaten.GATA iyi bi hastane ordada bebişe babasıyla bakarız ..eşim giderse tek halletcem malesef burdada eylem var 10 gun kapalı olcakmıs heryer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?