Bende eylül 9 son adet tarihim beta hcg dün yaptırdım sonuc 4500 cıktı.. Bugun keseyi görmeye gittik ultrosonda gözükmedi vagina ultrosununda kese gözüktü şükürler olsunn.. prş günü tekrar cagırdı..Folik asit progestan ve coraspin verdi.. bir tane düşüğüm oldugu için progestan verdi ama coraspin niye verdi anlamadım :44: Birde bir tane yumurtalığımda az kist varmış ?? sorun olur mu acaba diye merak ediyorum acıkcası.. bilgisi olan var mı ??
gökcenccim gebelik yaşımız aynı seninle[/Q
::):):) peki doğum ne zaman senin?
12 haz,ran gözüküyor
12 haz,ran gözüküyor
bendede 12 hazıran gözüküyorda gecen doktor 10 haziran dedi... bakalım ne zaman hoşgelicek
Et doğrarken elinize eldiven takın yada eşinize doğratın..
birde bişi sorcam kalp atışını doktor size dinletti mi yoksa sadece gösterdi mi
sorma canım o hemşireleri geçen benim kanımı alan da iğneyi içeri ite ite aldı nasıl kanadı kolum sanki kesilmiş gibi dışarı çıkınca millet şaşırdı morardı kolum ne söylendim o hemşireye tabi içimden
bize gösredi cnm dinletmeyede çalıştı ama cok küçük oldugu için ses gelmedi cok net belli oluyo zaten attığıbu arada ben devlet hastanesine gittim bugün. testler için. benim bebek gene ufaldı ya :) 18 haziran dedi doktor doğum için. 4 gün küçülmüş oldu :)
kalp atışı var dedi. bana dinletmedi. testleri yazınca ben bendeki b12 eksikliğini ve demiri söledim. neyse onlarıda yazdı. sonra dioki aslında bunları bütün annelere yazmalıyız. niye yazmıoruz ki falan dedi. bilgi işlemi aradılar. gebelik rutinine onuda ekletti :) komik geldi durum bana
bunu gitmişim yanlışlıkla 2012 haziran annelerine yazmışım. bende neden kimse yok diodum.
birde bişi sorcam kalp atışını doktor size dinletti mi yoksa sadece gösterdi mi
canım bendende bir düşük oldu ... banada bunları verdı ustelık bırde gunluk iğne var bende.. asprını kanı cıvıtmak için verıyorlar....ben iğne ve asprını kan için kullanıyorum
cumayı beklicez artık :)))).kesinlikel vajinal bakılmalı mesela ben 23 ekimde gittim karından baktı 7 hafta 6 günlüktüm göremedi benide korkuttu sonra vajinadan baktı kalbi atıyordu herşey normaldi o yüzden kesinlikle vajinadan baktırmalısın canım..
inş cuma güzel haberlerle gelirsin, hakkınızda hayırlısı :26:
bende kilo aldım, of pof, en çok buna canım sıkılıyor :97:.Ya bende miğde bulantısı yok ve eskiden çok az yemek yerdim şuan dikkat edip normal yiyorum ama kilo alıyorum.Daha 7 haftalık ben nerdeyse 3 kilo aldım gidişatım hiç iyi değil.:2:
Bende eylül 9 son adet tarihim beta hcg dün yaptırdım sonuc 4500 cıktı.. Bugun keseyi görmeye gittik ultrosonda gözükmedi vagina ultrosununda kese gözüktü şükürler olsunn.. prş günü tekrar cagırdı..Folik asit progestan ve coraspin verdi.. bir tane düşüğüm oldugu için progestan verdi ama coraspin niye verdi anlamadım :44: Birde bir tane yumurtalığımda az kist varmış ?? sorun olur mu acaba diye merak ediyorum acıkcası.. bilgisi olan var mı ??
[SUB][/SUB]
kızlar ya benim şu ete dokunma işine çok kafam takıldı
teşekkur ederim canım cvpladıgın için .. hayırlısı olsun inş sen keseyi yada kalp atışını duydun mu bebişinin ?
Merhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın) hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebilceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiyede bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 03-04-2013
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebilceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından ( tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
anne adaylarımıza şimdiden bebeklerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilerim.
Saygılarımla
merhaba benide listeye eklermisiniz? 24 yaşındayım ilk çocuğum. tahmini doğum tarihim 9 haziran ve kalp atışlarını gördükk . teşekkürlerr
evet canım ben kalp atısını duydum cok sukur... 5.haftanın içinde duydum kalp atısınıilacların faydaı oluyor gercekten.. içini rahat tut... fazla stres yapma.. daha dogrusu sana boyle dedıgıme bakma ben her pazartesı doktordayım hata abzen dayanamaıyorum3-4 . gun baska doktora gıttıgım oluyorr
Aranizdaki en yasli anne adayi benim. yas 39 bebek ilk kalp atisini 30 ekimde gordum ve duydum Allah nasip ederse tahmini dogum tarihi 16 haziran ama yasimdan dolayi daha erken dogabilir. tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?