2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım bendende bir düşük oldu ... banada bunları verdı ustelık bırde gunluk iğne var bende.. asprını kanı cıvıtmak için verıyorlar....ben iğne ve asprını kan için kullanıyorum

bu arada ben devlet hastanesine gittim bugün. testler için. benim bebek gene ufaldı ya :) 18 haziran dedi doktor doğum için. 4 gün küçülmüş oldu :)

kalp atışı var dedi. bana dinletmedi. testleri yazınca ben bendeki b12 eksikliğini ve demiri söledim. neyse onlarıda yazdı. sonra dioki aslında bunları bütün annelere yazmalıyız. niye yazmıoruz ki falan dedi. bilgi işlemi aradılar. gebelik rutinine onuda ekletti :) komik geldi durum bana

bunu gitmişim yanlışlıkla 2012 haziran annelerine yazmışım. bende neden kimse yok diodum.

birde bişi sorcam kalp atışını doktor size dinletti mi yoksa sadece gösterdi mi

mrb arkadaşlar bugün kontrolüm vardı 20 gün sonra bebeğimi görmek tekrar çok güzeldi :) bizimki baya büyümüş en son 3 mm di şimdi 18 mm olmuş :) kalp atışlarını gösterdi tekrar doktor ben dedim duyamıcazmı oda dediki o kalp atışlarını makina kendi çıkarıyor kalpteki harekete göre. görmemiz daha güvenli bizim makinada yok dedi. kalp atışlarını gördüğüm için çok sorun yok duymasamda olur artık :) doktorda 8+3 dedi yani burdaki hesaplamamla aynı çıkıyor. bu arada rüyamda erkek gördüm bakalım erkekmi bizimki :)

bize gösredi cnm dinletmeyede çalıştı ama cok küçük oldugu için ses gelmedi cok net belli oluyo zaten attığı

canım bendende bir düşük oldu ... banada bunları verdı ustelık bırde gunluk iğne var bende.. asprını kanı cıvıtmak için verıyorlar....ben iğne ve asprını kan için kullanıyorum

teşekkur ederim canım cvpladıgın için .. hayırlısı olsun inş sen keseyi yada kalp atışını duydun mu bebişinin ?

cumayı beklicez artık :)))).

inş cuma güzel haberlerle gelirsin, hakkınızda hayırlısı :26:

inşallah canım :)))), sağol hayır duan için.

Ya bende miğde bulantısı yok ve eskiden çok az yemek yerdim şuan dikkat edip normal yiyorum ama kilo alıyorum.Daha 7 haftalık ben nerdeyse 3 kilo aldım gidişatım hiç iyi değil.:2:
bende kilo aldım, of pof, en çok buna canım sıkılıyor :97:.

bende de kist var canım, hiç problem değil, doğumla düşer .

[SUB][/SUB]

kızlar ya benim şu ete dokunma işine çok kafam takıldı

kafana takıp tecelli ettirme , iyi düşün ki iyi olsun .

teşekkur ederim canım cvpladıgın için .. hayırlısı olsun inş sen keseyi yada kalp atışını duydun mu bebişinin ?

evet canım ben kalp atısını duydum cok sukur... 5.haftanın içinde duydum kalp atısını ilacların faydaı oluyor gercekten.. içini rahat tut... fazla stres yapma.. daha dogrusu sana boyle dedıgıme bakma ben her pazartesı doktordayım hata abzen dayanamaıyorum3-4 . gun baska doktora gıttıgım oluyorr

Aranizdaki en yasli anne adayi benim. yas 39 bebek ilk kalp atisini 30 ekimde gordum ve duydum Allah nasip ederse tahmini dogum tarihi 16 haziran ama yasimdan dolayi daha erken dogabilir. tesekkur ederim

Son düzenleme:
selam arkadaşlar,hamileliktenmi büyütüyorum bilmiyorum ama eşimin iş arkadaşıyla samimiyetine çok sinir olmaya başladım.benim dediğim hiçbirşeyi önemsemiyor,kadın ne dese doğru sanki hemen benimsiyor.ya çok gıcık oldumhormonlar dimi,hep bu hormanlardan

Ne güzell bende inşaAllah kalp atışını duydugum günleri görürüm haftaya perşembe gitcem bakalım nasip hayırlısı olsun hakkımızda ..Butun anne adayları isteyen herkess inş versinn

canım yaşım doğum tarihi kaçıncı çocuk yazarmısun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…