2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bende yokummm listede.... yas:28 sat:05/09/2012.... doğum:10/06/2013....kalp atısı :):):) :15/10/2012 vee ilk cocuk

slm kızlar bugün kan tahlillerimizi yaptırdık hemşire kolumu cok acııtıı hala daha acıyo nasıl kan aldıysa artık
ben de bugün yaptırdım.. ama benim kolum hiiiç acımadı, hemşire çok şirindi.
Çok mu korkuyosun dedi, sohbete başladı bi baktım batırmış iğneyi ama hiiç hissetmedim :94:
eşim de kapıdan bakıyodu, çıktığımda "bakıyorum 2 dakkada kanka oldunuz" diyo

inş cuma güzel haberlerle gelirsin, hakkınızda hayırlısı :26:

kızlar hamilelikte havuç yemek yasak mı bilgisi olan var mı arkadaşıma doktoru yasaklamış merak ettim daha önce böyle bir şey duyan varsa yazarsa sevinirim.
havuç faydalı diye biliyorum ben ya :44: çok da yiyorum, rendelenmiş havuca limon ve nar ekşisi sıkarak

Ya bende miğde bulantısı yok ve eskiden çok az yemek yerdim şuan dikkat edip normal yiyorum ama kilo alıyorum.Daha 7 haftalık ben nerdeyse 3 kilo aldım gidişatım hiç iyi değil.:2:

yaaa şu yasak bu yasak bence takılmayın bu kadar çok yaw.. sakınan göze çöp batarmış.. doktorunuzu dinleyin yeter.. :))

Ya bende miğde bulantısı yok ve eskiden çok az yemek yerdim şuan dikkat edip normal yiyorum ama kilo alıyorum.Daha 7 haftalık ben nerdeyse 3 kilo aldım gidişatım hiç iyi değil.:2:

sıkma canını yanlız değilsin benimde mide bulantım yok bende 2 kilo aldım bile.. dikkat etcez işte yararlı şeyleri yicez sadece

Bende eylül 9 son adet tarihim beta hcg dün yaptırdım sonuc 4500 cıktı.. Bugun keseyi görmeye gittik ultrosonda gözükmedi vagina ultrosununda kese gözüktü şükürler olsunn.. prş günü tekrar cagırdı..Folik asit progestan ve coraspin verdi.. bir tane düşüğüm oldugu için progestan verdi ama coraspin niye verdi anlamadım :44: Birde bir tane yumurtalığımda az kist varmış ?? sorun olur mu acaba diye merak ediyorum acıkcası.. bilgisi olan var mı ??

[/QUOTE]

benide eklersen sevinirim 22 yaşındayım ilk bebeğim olucak son regli tarihim 27 ağustos tahmini doğum haziran'ın 3'ü :))) 6 haftalıkken kalp sesini duyduk cok şükür...

sıkma canını yanlız değilsin benimde mide bulantım yok bende 2 kilo aldım bile.. dikkat etcez işte yararlı şeyleri yicez sadece

İnşallah çok kilo almayız ben birde uzun boyluyum kendimi kilolu hayal edemiyorum yarma gibi olurum (((((((((

ne güzel... benim hemşire birz tuhaftı sanırım kolumu bükemiyorum

ne güzel... benim hemşire birz tuhaftı sanırım kolumu bükemiyorum
sorma canım o hemşireleri geçen benim kanımı alan da iğneyi içeri ite ite aldı nasıl kanadı kolum sanki kesilmiş gibi dışarı çıkınca millet şaşırdı morardı kolum ne söylendim o hemşireye tabi içimden

aa evet bide knadı dediğin gibi hemde hasıl kolumdan süzüldü inşallah birdaha eli ağırına denk gelmeyiz cnm

Kızlar ben kendimi bildim bileli acı biber turşusunu çok severim hatta acılı tüm yemekleri:)) şöyleki zıkkım gibi süs biberi turşusınu yedikçe yerim hatta bunu yazrken bile ağzım sulandı... Acaba şimdiden sonra bebeğe olumsu etkisi olabilir mi?... Var mı fikri olan?...

bendede hiç mıde bulantısı yok... sadece biraz tiksinme oluyor et filan yiyemıyorum.. ama allahtan bu zamana kadar almadım hiç kılo.. bakalım bundan sonra ne olucak?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…