benimki de geleceğe benzemiyor. arada bel ağrısı oluyor ama geceleri belim çok acılıyor. ondan diye düşünüyorum.
suni bende istemem diyordum ama annem doğumlarını suni sancı ile yapmış, suni sancı fikrine alıştırıyorum kendimi şu an.
Kizlar suan hastanede yatiyorum suni sanci veriyolar geceye kadar dogum olurmus dualarinizi eksik etmeyin ins
ahaha biz napcaz. duruyoruz öyle. :) gerçi ben daha hala tam hazır değilim ama gecikmesinden korkuyorum ya
slmm annişler geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın ara ara baktım sadece doğum yapan herkese gözünüz aydınn Allah analı babalı büyütsün diyorum :))
kızlar ya aklıma bebeğimi fazla mı giydiriyorum fazlamı üstünü örtüyorum diye takıldı acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüp duruyorum kısa kollu çıtçıtlı body üstüne tulum giydiriyorum üstüne penye battaniye ama iki tane örtüyorum ve çok mu fazla kalın oluyor diyorum sizler nasıl giydiriyorsunuz aşırı sıcağa alışıcak sonra çok zorlanıcam hastalıklara davetiyemi çıkarıyorum acaba(
Kizlar suan hastanede yatiyorum suni sanci veriyolar geceye kadar dogum olurmus dualarinizi eksik etmeyin ins
bilmiyorum anacım daha gelceğe benzemiyo benimkihiç belirti yok arada bıcak batar gibi oluyo o kadar
gelsinler artık ben suni yemekten korkuyorum
eksiğe gelince hiç bitmiyoki illaki yerine yenisi çıkıyo oldugu kadar artık
sağlıkla bi gelsinlerde
kızlar bana bişeyler oluyor ama ben anlamıyorum. yolda yürürken fena arttı. nasıl tarif etsem bilemiyorum, kasıklarım ağrıyor iki büklüm olacak gibi oluyorum. yürüdüğüm yol 300 metre. o sürede yaşadım. sonra geçti. bunlar kandırıkçı sancı mı yoksa idrar yollarımdaki bir sıkıntı mı acaba. bel ağrılarım var ama öyle çok çok değil ve zaten oturmaktan ve fazla ayakta kalmaktan diye düşünüyorum. çok iyi anlatamadım yine, çünkü ağrılarım çok çeşitli.
inşallah cnm ama aynı zamanda çok da nazlı olacak galiba erken gelsin istiyorum gelmiyoooocanimya allah yardimcisi olsun annenin babanada acil sifalar versin insalalh eskisi giib olur :)) annende insallah yanind auzun sure kalabilir canim benim :))senin kizinda yakinda gelcek merak etme cok az kaldi bak benim de doguma 12 gun kala kizim dunyaya gelmisti kim bilir seninkide dogabilirr bguunhadi insallahhhhh ayyy cok tatli bir kizn olcak ben eminim bundan cünküüü annesi cok seker cok tatlii
yaaaa ben de istiyorum ben deeeeKizlarr dogurrdummm
cnm yaa çok tebrik ederim , Geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. darısı biz bekleyenlerin başınaHerkese günaydin kizlar.,
Carsamba günü sezeryan randevum vardi ama oglum 2 gün daha bekleyedi.. Gece saat 1 de suyum geldi saat 3 te acil sezeryana alindim allahima cok sükür oglumu kucagima aldim..
3910 gr
51 cm dogdu, emzirdim kaydini yapmaya götürdüler.. Tekrar getirmelerini bekliyorum darisi bekleyen bütün annelerin basina
Dogum haberleri çok seri geliyor maşallah
Ee herkes muradına ersinde, gündemimizde değişecek
Bu arada oglusumda 1 aylık olduu
Zaman ne çabuk geçiyor
Aşımızda var bugun..
cnm hadi gözün aydın alçıdan da kurtuluyosun artık rahat edersin bitanem geçmiş olsun....Bizde hazırlanıyoruz bebişimle hastaneye gidecez öğleden sonra
Kolumdaki alçıdan kurtulacam sonunda inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh:26:
bebişimede işitme testi yapılacak inşallah sorunsuz gelirizz
ben yerimki bu tombişi , o saçlar o gözler ne yaa hele o parmaklarını hep yerim....Eki Görüntüle 731790 Eki Görüntüle 731793
Biz geldiiik.. Cok sükür oglumun hic bir sikayeti cok benim biraz sancilarim var daha cok gaz sancilari toparlanmaya calisiyorum..
Tebrik eden herkese cok tesekkür ederim rabbim geride kalan herkese bu cennet kokularini koklamayi nasip
Etsin
Masallah deyin oglusuma
Kızlar nişanı gelenler ne durumda benim cuma günü geldi.şuan sırt ağrım var arada kasık ağrım var.ne kadar daha sürecek kızlar sizce ya.Normal doğum yapanlar biraz fikir verin lütfen.
Benim de seninle aynı zamanda nişanım gelmişti çatı muayenesi neticesinde
Şuanda hiçbirşey yok ağrı sızı sadece karnımda sertleşmeler oluyor sık sık hepsi o kadar
Çarşamba günü sabah erken gel suni sancı verebilirim demişti doktorum
Çevredekiler de kendi sancını bekle gitme diyor günüme daha var malum
Muhtemelen çarşamba gidip doktorumla değerlendirme yapıcaz
pozitif şeyler duymak rahatlatıyo insanı cook saolBu suni sancı sizi çok korkutmasın arkadaşlar. Özellikle rahim incelmiş ve bebek gelişimini tamamlamışsa 1 cm açıklık olmasa bile açılıyormuş. açılmama durumu öyle sık yaşanan bir durum deilmiş. Ben birçok kadınla konuştum doğumu en uzun süren 9 saat sürmüş. Ve o kadar korkunç deil dediler. Yalnız mutlaka yürümek ve hareket etmek bol bol nefes egzersizi gerekiyormuş. Yatmak ve özellikle bağırmak süreci uzatırmış. Ballı ılık su veya kafeinsiz çay ve şeftalili jelo yemek ve bol bol su içmek gerekiyor. Benimde Çarşamba sabahı suni sancı olacak ve üstelik bebeğimde iri bir bebek buna rağmen doktorum benim öğlene kadar doğurcamdan emin. Çok ikna ediciydi içim rahat çok şükür. İnşallah bir aksilik çıkmaz. Bugün bol bol soğan yedim bebeğim doğduğunda sütü hazır olsun diye. Allah bilir çok kötü soğan kokucam ama umurumda bile değil. Yarında bol bol yemeyi planlıyorum. Çarşamba sabahı namazda bütün dualarımı okuycam sonrada yumurtalı güzel bir kahvaltı yapıp gidecem hastaneye. Zaten 10 dk uzaklıkta. Allah'a emanetiz. İnşallah sağ salim oğlumu kucağıma alayım gerisi önemli değil. Bir şekilde olup bitecek. Güçlü ve pozitif olup Allah'a bol bol dua etmekten başka çaremiz yok. Mevlam herşeyi en güzel şekilde ayarlamıştır zaten
kızlar benim göğüsler uzun bir sessizlikten sonra yine faaliyete başladılar. hafif iğne batmaları, dolgunluk ve büyüme hissediyorum
Canım açılmam varmıydı peki kontrolde senin.benim bacak aralarım çok acıyor acılıyor gibime geliyor.
Canım açılmam varmıydı peki kontrolde senin.benim bacak aralarım çok acıyor acılıyor gibime geliyor.
kızlar nişanınız nasıl geldi
kanlı bi akıntı mı
hayat belki nişan deildir cnm sadeece muaneden ötürü kanamıştır?
bende ise tık yok
hala 75 takıyorum
humanaya mı başlasam...
kızlar nişanınız nasıl geldi
kanlı bi akıntı mı
hayat belki nişan deildir cnm sadeece muaneden ötürü kanamıştır?
cnm Allah yardımcın olsun kolayca doğurup kurtulursun inşallah cnm dualarımız seninleKizlar suan hastanede yatiyorum suni sanci veriyolar geceye kadar dogum olurmus dualarinizi eksik etmeyin ins
Cnm çok zor bir doğum olmuşBebeğimin Adı: Egemen
doğum Haftası: 34+2
doğum Tarihi/Saati: 13 Mayıs 2013 - 11:55
doğum Kilosu: 2.450 kg
Boyu: 48 cm
doğum Şekli: Normal doğum
Öncelikle doğum yapan arkadaşları kutluyorum... Allah analı babalı büyütsün bebişlerimizi... doğumu bekleyen arkadaşlara ise kolay doğum diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?