2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
slmm annişler geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayın ara ara baktım sadece doğum yapan herkese gözünüz aydınn Allah analı babalı büyütsün diyorum :))
kızlar ya aklıma bebeğimi fazla mı giydiriyorum fazlamı üstünü örtüyorum diye takıldı acaba yanlış mı yapıyorum diye düşünüp duruyorum kısa kollu çıtçıtlı body üstüne tulum giydiriyorum üstüne penye battaniye ama iki tane örtüyorum ve çok mu fazla kalın oluyor diyorum sizler nasıl giydiriyorsunuz aşırı sıcağa alışıcak sonra çok zorlanıcam hastalıklara davetiyemi çıkarıyorum acaba (

senin muayenen ne zaman
ne kadar bekliceksiniz suniden önce bişey dedimi doktorun
benmki bi hafta bekler suni veririrz dedi
13ünde tekrar kontrol var bakalım ne dicek
birde benm bebeişin hareketleri çook azaldı
sizlerde değişme varmı

Son düzenleyen: Moderatör:
Kizlar suan hastanede yatiyorum suni sanci veriyolar geceye kadar dogum olurmus dualarinizi eksik etmeyin ins

Allah yardımcın olsun canım...

ahaha biz napcaz. duruyoruz öyle. :) gerçi ben daha hala tam hazır değilim ama gecikmesinden korkuyorum ya

boşver hiçbir zaman tam olmuyor hiçbişey. benimki sezeryan günü alınmıştı ona ragmen hala son anda bişeyler hallediyorduk :) canını sıkma tadını çıkar :))) bu arada pompa süper... ))

ilk bir ay normalden daha sıcak tutulmalı diye biliyorum. çünkü vücut ısılarını ayarlayamıyorlarmış. hastanede kısa kollu iç zıbın, üstüne uzun kollu tulum ve üstüne bi battaniye (çok kalın değil) örttüler. 1 ay böyle yap dediler. ama emzirirken elleri ve başı açık olsun dediler. sonrasında ben de çok sıcağa alıştırmama taraftarıyım. ben öyle kat kat giydirilerek büyümüşüm sonra çok sıkıntısını çekmişler

kızlar bana bişeyler oluyor ama ben anlamıyorum. yolda yürürken fena arttı. nasıl tarif etsem bilemiyorum, kasıklarım ağrıyor iki büklüm olacak gibi oluyorum. yürüdüğüm yol 300 metre. o sürede yaşadım. sonra geçti. bunlar kandırıkçı sancı mı yoksa idrar yollarımdaki bir sıkıntı mı acaba. bel ağrılarım var ama öyle çok çok değil ve zaten oturmaktan ve fazla ayakta kalmaktan diye düşünüyorum. çok iyi anlatamadım yine, çünkü ağrılarım çok çeşitli.

Bu suni sancı sizi çok korkutmasın arkadaşlar. Özellikle rahim incelmiş ve bebek gelişimini tamamlamışsa 1 cm açıklık olmasa bile açılıyormuş. açılmama durumu öyle sık yaşanan bir durum deilmiş. Ben birçok kadınla konuştum doğumu en uzun süren 9 saat sürmüş. Ve o kadar korkunç deil dediler. Yalnız mutlaka yürümek ve hareket etmek bol bol nefes egzersizi gerekiyormuş. Yatmak ve özellikle bağırmak süreci uzatırmış. Ballı ılık su veya kafeinsiz çay ve şeftalili jelo yemek ve bol bol su içmek gerekiyor. Benimde Çarşamba sabahı suni sancı olacak ve üstelik bebeğimde iri bir bebek buna rağmen doktorum benim öğlene kadar doğurcamdan emin. Çok ikna ediciydi içim rahat çok şükür. İnşallah bir aksilik çıkmaz. Bugün bol bol soğan yedim bebeğim doğduğunda sütü hazır olsun diye. Allah bilir çok kötü soğan kokucam ama umurumda bile değil. Yarında bol bol yemeyi planlıyorum. Çarşamba sabahı namazda bütün dualarımı okuycam sonrada yumurtalı güzel bir kahvaltı yapıp gidecem hastaneye. Zaten 10 dk uzaklıkta. Allah'a emanetiz. İnşallah sağ salim oğlumu kucağıma alayım gerisi önemli değil. Bir şekilde olup bitecek. Güçlü ve pozitif olup Allah'a bol bol dua etmekten başka çaremiz yok. Mevlam herşeyi en güzel şekilde ayarlamıştır zaten

Kızlar nişanı gelenler ne durumda benim cuma günü geldi.şuan sırt ağrım var arada kasık ağrım var.ne kadar daha sürecek kızlar sizce ya.Normal doğum yapanlar biraz fikir verin lütfen.

Aynısı yürüdüğümde banada oluyor son zamanlarda çok canım yanıyor ama uzanınca geçiyor. Doğum sancısıysa dinlensen ile geçmezmiş.

inşallah cnm ama aynı zamanda çok da nazlı olacak galiba erken gelsin istiyorum gelmiyoooo

Kizlarr dogurrdummm
yaaaa ben de istiyorum ben deeee daha dünmü ne konuşuyoduk burda bak günlerimiz de yakın doğurdun ne güzel bana ne yaaa Şaka bir yana çok tebrik ederim şekerim ayrıntıları bekliyoruz en yakın zamanda, Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah

cnm yaa çok tebrik ederim , Geçmiş olsun Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah. darısı biz bekleyenlerin başına

ayy annelerimiz gelsinde doğuralım artık demi canımm yaaa [/QUOTE] evet eveeeeeeeeeeeeet

Dogum haberleri çok seri geliyor maşallah
Ee herkes muradına ersinde, gündemimizde değişecek

Bu arada oglusumda 1 aylık olduu
Zaman ne çabuk geçiyor
Aşımızda var bugun..
cnm nice ayları geride bırakmanız dileğiyle .....

Bizde hazırlanıyoruz bebişimle hastaneye gidecez öğleden sonra
Kolumdaki alçıdan kurtulacam sonunda inşallaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh:26:
bebişimede işitme testi yapılacak inşallah sorunsuz gelirizz
cnm hadi gözün aydın alçıdan da kurtuluyosun artık rahat edersin bitanem geçmiş olsun....

ben yerimki bu tombişi , o saçlar o gözler ne yaa hele o parmaklarını hep yerim.... MAŞALLAH 41 KERE MAŞALLAH.....

Son düzenleme:
Kızlar nişanı gelenler ne durumda benim cuma günü geldi.şuan sırt ağrım var arada kasık ağrım var.ne kadar daha sürecek kızlar sizce ya.Normal doğum yapanlar biraz fikir verin lütfen.

Benim de seninle aynı zamanda nişanım gelmişti çatı muayenesi neticesinde
Şuanda hiçbirşey yok ağrı sızı sadece karnımda sertleşmeler oluyor sık sık hepsi o kadar
Çarşamba günü sabah erken gel suni sancı verebilirim demişti doktorum
Çevredekiler de kendi sancını bekle gitme diyor günüme daha var malum
Muhtemelen çarşamba gidip doktorumla değerlendirme yapıcaz

Canım açılmam varmıydı peki kontrolde senin.benim bacak aralarım çok acıyor acılıyor gibime geliyor.

pozitif şeyler duymak rahatlatıyo insanı cook saol
Rabbim seninde yardımcın olsun canm
bi avazda kurtulursun saglıkla kavusursun insallah bebegine
sogan yemek aklıma gelmemişti sütü artırdıgını bildiğim halde düşünememişim bende artırıyım yediğim sogan miktarını saol...

kızlar benim göğüsler uzun bir sessizlikten sonra yine faaliyete başladılar. hafif iğne batmaları, dolgunluk ve büyüme hissediyorum

bende ise tık yok
hala 75 takıyorum
humanaya mı başlasam...

Canım açılmam varmıydı peki kontrolde senin.benim bacak aralarım çok acıyor acılıyor gibime geliyor.

kızlar nişanınız nasıl geldi
kanlı bi akıntı mı
hayat belki nişan deildir cnm sadeece muaneden ötürü kanamıştır?

kanlı bi akıntı mı

Canım öğlen muayene oldum doktor kanama olur demişti akşama kadar azar azar kanama devam etti
En son akşam misafir vardı onları yolcu ettim yerleri süpürürken birşeyler hissettim gidip baktım ki pembemsi bir akıntı yuvarlak bir bölgede baya bi vardı ve bariz sümük gibiydi
Ondan sonra da kanama kesildi tamamen açıldı sanırım
Ama doktor müdahalesiyle olduğu için normal nişan gelmesinde olduğu gibi 1-2 güne doğum olmayabiliyormuş sadece rahmin yumuşamasını ve az da olsa açılma olmasını tetikliyormuş inşallah da olmuştur ama umudm yok çünkü ağrı sızı yok sadece bazen alta baskı yapıyor o kadar

bende ise tık yok
hala 75 takıyorum
humanaya mı başlasam...

kanlı bi akıntı mı

Hafif kahverengi çok az sonra pembemsi gibi ertesi günde beyaz yapışkan gibiydi o biraz uzun sürdü canım nişan oymuş ebe öyle dedi.doktorum normal vücudun hazırlıyor seni dedi.

Kizlar suan hastanede yatiyorum suni sanci veriyolar geceye kadar dogum olurmus dualarinizi eksik etmeyin ins
cnm Allah yardımcın olsun kolayca doğurup kurtulursun inşallah cnm dualarımız seninle

Cnm çok zor bir doğum olmuş ama sonu güzel bebişini aldın kucağına şimdi mutlusun cnm herşey geride kaldı ama o hastaneye BİMERE şikayet etmelisin!!! bu yaptıkları hiç doğru değil suni sancı çok mu normal bişeyki sana suyun geldiği halde 2 gün boyunca suni sancıyla zorla uğraştırıyolar işkence çektirmişler resmen yaaa

ranana ; cnm Allah yardımcın olsun ameliyat sonrası çok ağrın olmaz ve çabuk toparlanırsın inşallah cnm

bugün kontrolüm vardı.çatıda bebeğin yukarda olduğunu söyledi başı aşağıda ama daha inmemeiş açılmada yokmuş.çarşamba tekrar çağırdı duruma göre perşembe ya da cuma suni sancı veririz diyor.ben hiç sezeryan istemiyorum acaba suni sancıyla açılırmı.dua edin bana kızlar

Kızlar geçmişi okuyup alıntı yapmaktan kendim hakkımda yorum yazamadım. Bizde bugün kontrole gittik 38+3 haftalığız 11 günümüz kaldı , doktorumuz bugün çok yoğundu ve savsakladı resmen çok kızdım eve gelince, soracağım hiçbişeyi soramadığımı farkettim, herşeye normal dedi, çatı muayenesi yapmayalım dedi, oysaki ben geceden beri sancı çekiyodum geçen hafta 1 cm di açılamam bu hafta belki açılmam olmuştur ne biliyo ki NST De ilk defa sancılarımdan bikaçtanesi 80 - 50 ve 40 larda geriside 30du , NST yede normal dedi , ya tamam normal ama ilk defa sancım çıktı ve ben hissetmemiştim ya ne bileyim işte herşey normal iyi güzel bişey dediğim yok da biraz ilgi iyi olurdu haftaya salı gel dedi 18 haziran ve benim SAT 21 Haziran , istersen doğurmaya gelim diyecektim Neyse kızım bu hafta 200gr almış 3160gram olmuş, suyu da iyiymiş gelesi de yok sanırım ama ben bugün hatta düngeceden beri sancı çekiyorum, ve bugün sürekli kasılmam var karnım sürekli sık sık taş gibi oluyo daralıyorum ateş basıyo kasılma anında , karnımda ağrıyo gibi bugün kaçkez büyük tuvaletimi yaptım. Kayınvalidemde bugün sende var bişeyler diyo hastaneye gidelim diyo dedim yok daha yeni geldik hastaneden bunlar normal yalancı sancılar dedim düzensiz dedim
Yni benden haberler böyle kızlar, aman neyse kızım anneannesini bekliyo işte 4 gün sonra anneannemiz geliyo bi gün soluklansın geldiğinin ertesi günü doğarsın kızım diyorum

benim de bugün kontrolüm vardı. nst de sancım çıkmadı ondan dolayı doktor alttan muayene etmedi. cuma günü tekrar çağırdı açılma varsa yatışını yaparız dedi. çünkü izne ayrılıyor. yoksa beni başka bir doktora havale edecek mecbur. bakalım daha ne kadar bekleyecek bizim nazlı kız. öyle ağrım sancım da pek yok. suni sancıya gerek kalmadan normal doğururum inşallah yaa :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…