2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

benimde eskiye göre azaldı haraketleri. en son 1 haziranda muayene oldum ben. yada 31 mayıs neyse. bundan sonra doğum olabilir, eğer olmazsa 15 haziranda gelirsin demişti. 15 haziranda ne dicek bilmiyorum.

zaten ıvır zıvırlar eksik. kapı süsü , lohusa serbeti, kolay doğum için ot gibi :) yapılacak iş olarak da ikramlık hazırlamadım, bir iki kıy köşe düzenlenecek. onu da ben kendim yapmak istediğim için bekletiyorum. doğum olsa kayınvalideye söylerim o yapar. acil bi eksiğim yok çok şükür.

çantam bi çanta halinde hazır değil ama içi hazır. ucuz bir çanta aldım onunda içi çok kokuyor. eşyaları hemen onun içine koyarsam kokusu siner diye endişe ediyorum. içine koymasam bile bu akşam yanına koyacam inş. :)

pompanın parçalarını dün sterilize ettim. çok karışık geliyordu onun kullanımı bana. klavuzu okumak zor geldi. youtube da videosunu buldum ordan öğrendim. eşimde denedim :) güzele benziyor baya. hastaneye sadece elektrik kısmını götüreyim dimi. manuel ve pilli kısmı işime yaramaz sanırım.

geçen haftalarda o dediğine benzer şeyler bende yaşadım. bebek kanala giriyor sanıyordum. ama geçen cuma hala kanala girmemişti. sanırım kemiğe baskı yapıyor ondan öyle ağrıyor.

canım seninle aynı durumdayız.benim de son gün 13 haziran ama sancı falan yok.bebek de yukarda benim de yarın kontrolüm var.bakalım ne diyecek.açılma da yoktu en son.bende sezeryan istemiyorum umarım suni sancı ile açılma olur.doktor önce suniyi deneyeceğiz diyor.hayırlısı bakalım.bebeklerimizi sağlıklı bir şekilde kucağımıza almamızı diliyorum Allah'tan tek.

tum kalbımle katıylıyorum uykusuz sam paşmla emmıserek uykusuz kalım yaa canım sıkılmazz
Kizlar suan hastanede yatiyorum suni sanci veriyolar geceye kadar dogum olurmus dualarinizi eksik etmeyin ins
ayy ınsl su st lerde emısıyorsunuzdur bebgınle cnm benımmmm
ne ka cok cekmısısnız yaaa kıı benım hast.de bebek yogun bakımı var kayserı ozel hemde sıze nıe dolu demısler anlamadım gercı sızın gııtnız hast.devlttekını raamıstır o yusden dolu denmıstır cnm tek dogum evı oldugu ıcn koc kayserıdeee kı neysekı atlatmısısnız bnm ark.da 33 +4 gunluk yaptı bır hafta kaldı bebegıı kuvesdeee ozeldekı yogun bakımdadı od cok sukru bır sorunları yok senn bebeınde maasllahı var fotodanda goruldugu gıbı keyfı yeırndee
wuu ne vakıt dogurdundaa buyuttun kısss erkek bebegı ıse ınce gıydır sıcaga alırtısma kıs ıse zıbın ve ustune badı yeterlı sonrada penye attanıye cnm kıslar sıcagı sever oglanlarsa sevmes ler cok da sarma hava sartlarına gore ıkıncı battanyesını ost benceeeeeeeeee

ınsl cnm benım gonlune gore versın yaradannn

ınsl gonlunce olur cnm

ınsl cnm dua ıle ınsl

öyle sancınız nst de çıkmaz çıkmaz benim gibi.... sonradan pat nişanla suyunuz gelir... sonra da aaa doğurmuşum dersiniz,benden söylemesi....
sabah nst ye girdim,nst güzelisorun yok sancı yok dediler.... 4 st sonra doğurdum.

canım hangi hast gidiyorsun bende kayserideyim

bgn alttan muayene ettiğinden beri doktorum sancım var doğrulamıyorum bi türlü hareketsiz olan çocukda 2 saattir durmuo deşti heryerimi resmen karnımın yukarıları bile yarıldı artık doğurmak istiyoruuuuummmmmm allah hepimizi kurtarsın canlarım

ranana;bebişim yrn sezaryene giriosun allahım yardımcın olsun inş doğum snrası kolay atlatrsın zorluğu minnoşu getir evceğzine snra tetelere göster onu :)

iyi geceler herkese hazır annemdeyim dinlenim bikaç gün kaynanam varken dnlenemedim hiç allahm oğlum doğsun 40ı çıksın bian önce

allah kolaylık versın cnm benımmm senn kız ne ka kıpırdak mıs yahuuu sureklı donuslerdeee:26:haydı hayılrı habelerın gelsın ınslll saglıcaklaaaaaaaaaaaaaaaaa

Ranana canım, beklenen gun gelmiş demek ki♡♥
Allahım sağlıklıa kavustursun yavruna.. guzel haberini bekliyoruzz

canım benim inş sag salim kolayca kavusursun kızına..dualarımız seninle..

Kizlar Rabbim hepinizden razı olsun ya dualarınız destekleriniz temennileriniz icin cok cok tesekkur ederim darısı dogurmayanlarun basına olsun Rabbim sizlere de kolay sorunsuz ve sağlıklı bir dogum nasip etsin tez vakitte yavrularınızı kucağınıza almayı basıp etsin
Bizim yaramaz kiz gönlü ile gelmedi bizde zoraki getittirecegiz artık her hafta yeni bi supriz yaşamaktan bikmiştik neyse bı hepsinde teyzeleri cemalini de görürsünüz ben cok merak ediyorum açıkcası nasil birsey yaramaz kızım benim cok ozlemisim nasil sabah ederim bu geceyi bilmiyoruz

Mikailesra ayy dünürüm bak senin oglanlabenim kizin arası 1 gun hadi iyisin yirttin bı gece daha bekleseydin benim kiz daha büyük olacaktı Rabbim anali babali büyütsün tebrik ederim tatlim damadımda yakisikliymis masallAh

Ahsen kuzum sancılar deliyormuşsun ha gayret sabret ben geliyorum sakin benden i
Onced ogurayim deme sakin (saka şaka) Rabbim yardimcin olsun sağlıklı bı sekilde kucağına alırsın insallah kolay doğumların olur insallah

wu supersmıss tam hayalımdkeı dogum gıbı tebrıkler cnaımmmmmm bırden dogum baslar ve bır kac st cıınde doglından kavusursun emanetınee superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrdarısı bıse ınsllllllllllllll

ii geceler hnlar ınsl kı gusel bır uyku cekerızz ben ve pşaam kacarr gorusmek usere ınsl ahsenden gusel heberler gelır kolay bır dogumu olur yaaaaaaaaaa:26::26:

kızlar hangi markanınkini aldınız
kullanışlı mı
ben daha almadım da

ben avent aldım. henüz kullanmadım ama desty ile ortak almıştık. o memnunmuş baya. güzele benziyor.

eşimin üstünde denedim acıtmıyor hiç dedi :)

çok moral oldu. bu söylediklerini tekrar tekrar okuyup moral depolamak iyi olur bizim için de.Allah sağlıklı bir doğum nasip etsin sana ve herkese.
Aynısı yürüdüğümde banada oluyor son zamanlarda çok canım yanıyor ama uzanınca geçiyor. Doğum sancısıysa dinlensen ile geçmezmiş.
doğru söylüyorsun. ağırlaşmaktan olabilir mi acaba?
ama bir kere gece de olmuştu buna benzer bir ağrı sızı. aynı yerde. yerçekimi de yok uyurken ağırlaşmaktan olsa diyeceğim. ama geceleri her türlü ağrı insana daha fazla geliyor uyku arası.
bende ise tık yok
hala 75 takıyorum
humanaya mı başlasam...
bir bakmışsın karpuz gibi olmuş doğumdan sonra.
çok kişiden duydum buna benzer benzetmeler. doğumdan sonra göğüslerinin çok büyüdüğünü
senin kız da nazlılardan. kaç hafta önce neredeyse doğdu doğacaktı. şimdi de naza çekti. ya da şimdi senin sözünü dinliyor da anneannesini bekliyor.

geçen haftalarda o dediğine benzer şeyler bende yaşadım. bebek kanala giriyor sanıyordum. ama geçen cuma hala kanala girmemişti. sanırım kemiğe baskı yapıyor ondan öyle ağrıyor.
girsin kanala ya bekliyorum artık
gerçekten özlem dediğiniz şeyi ben de hissetmeye başladım. hele göğüslerim sızlıyor ya sanki bebeğimi emzirme isteği duyuyorum.:26:

canlar ben cumartesi akşam 10 da doğurdum
müsait olamadığım için yazamıyorum pek annem yanımda
gündüzleri kv de geliyor gelen giden ve kızım
doğum hikayemi hemen yazmak istemiyorum gözünüz korkmasın
kızımı gördüğüm an dışında hayatımın en zor en felaket günüydü diyebilirim
doğumumu hiç güzel hatırlamayacağım malesef
ama kızım çok tatlı görseniz
müsait olduğumda resim de koyucam mutlaka
şu an sütüm gelmiyor en büyük derdim o
cumartesi doğurdum ama hala ağız sütü denilen koyu sarı yoğun kıvamlı süt geliyor
o da çok az
ben de mama takviyesi yapıyorum napiyim kızımın aç kalmasından iyidir
ama içim hiç rahat değil
göğüs uçlarım felaket acıyor her emzirişimde ağlıyorum
ona rağmen vazgeçmicem sütüm gelene kadar emziricem
zaten sağıyorum sürekli ama dedim ya çok az geliyor
napıcam bilmiyorum ya üf
dua edin canlar sütüm gelsin aksın bol bol
süt kanallarım tıkanacak diye de ödüm kopuyor

bizde gelişmeler kısaca böyle

tebrikler. Allah kolaylık versin, bol bol sütün olur inş.

geçen hafta pazar gecesi sancılandım .. önce mide ağrısı zannettim doğum sancısı olacağı aklıma bile gelmedi çünkü daha 3 hafta vardı.. ama sabaha karşı dayanamayınca hastaneye gittik ve ebe açılmam olduğunu söyledi.. doktorum geldi oda muayene ettikten sonra açılmam olduğunu ama çatımın dar olduğunu söyledi.. bebişimde daha dönmemişti zaten .. sezeryan zorunlu oldu ve pazartesi öğlen 14:30 da sezeryana girdim.. ameliyat gayet başarılı herşey yolundaydı taa ki gece olup uyuşmam geçene kadar .. ameliyat sonrası gaz çıkarmam gerekiyodu ve çarşamba öğlene kadar bi türlü yapamadım.. okadar iğne ilaç serum fayda etmedi .. ameliyatlı halimle 3 gün yatak yüzü görmedim.. sürekli yürüyüş yaptırdılar..tekrar lavman yaptılar yine fayda etmedi..iki kez genital tüp taktılar makattan..iğrençti.. kaç saat içimde bi hortumla bekledm.. neyseki 3. gün öğlene doğru rahatladım.. ancak ozaman oğluma bakabildim.. gaz sancısı ne zormuş.. düşmanıma dilemem.. bu arada sütüm gelmedi ve oğlum aç kaldı sarılık oldu 4. gün ışık tedavisi gördü.. şükür şimdi iyiyiz ama .. emmekte zorlanıyo.. doktor tembellik ediyor diyor .. alıştırmaya çalışıyorum.. bakalım inş alışır.. tüm ağrısına sancısına zahmetine rağmen ne müthiş bi duyguymuş bu annelik.. tarifsiz.. phptoterapy deyken gözlerine bant taktılar etkilenmesin diye.. 24 saat gözümü kırpmadan onu seyrettim.. bandını açmasın diye.. Rabbim olmayan herkese versin inş..

buda oğluşum Yusuf Efe...

hayırlı olsun canım..Allah analı babalı büyütsün.. aynen bende senin gibi maalesef hiç iyi hatrlamıycam.. süt konusunda ilk 3 4 gün bende dertliydim..şimdi geliyor ama oğlum emmek istemiyor.. mama kolayına geliyomuş onu istiyomuş.. doktor mama verme sağıp verme biberonla asla verme dedi.. ağlasın ağlasın en sonunda alır dedi.. ama insan dayanamıyor öyle bağırmasına .. sonunda sağıp veriyorum napıyım.. Ana yüreği bu olsa gerek

pdnk
canım tebrik ederim. kızınla mutlu sağlıklı bir ömür dilerim.

HulyaErdem
Maşallah oğlun can yakıyor şimdiden. çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…