2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben çok pimpirikli bi anne olacağım galiba ya offfffffffffffffffffffffff
kendimden korkuyorum.
bugün annem kuzenime hastane için hazırladığımız ve bebeğin ilk giyeceği kıyafet ve eşyaları gösterdi. ben onları temiz ütülü olarak bir bohçaya sardım. sanki başka eller değdikçe kirlenecek gibi oldu. afakanlar bastı bana. ben deli deli şeyler düşünüyorum. bir yandan da amaaaaaaaan diyorum. biz nasıl büyüdük biraz da el değsin diyorum ne olacak.

kızlar hangi markanınkini aldınız
kullanışlı mı
ben daha almadım da

canım ben lansinoh aldım,ilk günlerde sütüm gelmediği için... avent de iyimiş ama...
ve sağma makinesini kesinlikle elektrikli alın,elle helak olursunuz...
pratik oluyo... sütün fazlasını sağıp buzluğa atıyorum,geleceğe yatırım...

1 saat önce pembe çok az bir kan vardı tuvalet kağıdında şimdide sancılarım başladı. Belimden belimden vuruyor ve hareket edemiyorum baya baya canım yanıyor. Çarşambaya kalmıcak sanırım. Hastanede anlattıklarına göre bu doğumun ilk aşaması imiş. Sancılar sıklaşana kadar evde kalıcam 3 dk da bir olursa hastaneye gidicez. Zaten çok yakın bize. Birden heyecanlandım. Aslında çarşambadan önce olsun istemiyorum doktorum yarın akşama kadar şehir dışında. Hayırlısı olsun bakalım. İnşallah doktorumu bekler yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim bi 24 saat daha beklesin.

Hadi bakalım Alllah güç kuvvet versin inşallah.

İyi geceler kizlar beni yine uyku tutmadı zaten itidalde bir iki saatte tekrar kaplıcam iki gündür iki saat uyku ile duruyorum uff

Hulyaerdem ve pdnk cok tebrik ederim gecmis olsun Rabbim yavrularınıza ve sizlere saglık sıhhat. Afiyet versin anali babali buyurun insallah kuzularınızı
Hulyacim oğlunun saclarına masallAh simsiyah ve dik dik valla inatçı mı olacak senin paşa ne

Benim kiz yine cok hareketli damağımı böbreğimi oyuyor yine ama dur sen saatlerin kaldı göstercemben sana anneye bu kadar eziyet yapılır mı Toto'nu yiycem gel hele bı:)

herşeyin hayırlısı inşallah su gibi gelir oğluşun, kalbini ferah tut

hayırlı uğurlu olsun canım,bebişine Allah sağlıklı,mutlu bir ömür versin

günaydın hanımlar
hiçte alışkın değilim bu satte ayakta olmaya
heran uykuya geçebilirim
kırk yılın başı eşimden önce kalktım güzel bi kahvaltı hazırlayım adamcağıza şok olcak
tabi uykuya dalmazsam

Son düzenleyen: Moderatör:
günaydın kızlar ben de erken kalkanlardanım her sabah erken kalkarım da şimdi daha başka ..yarın doğumm var Allah nasip ederse dua edin

günaydın herkese.uykuya hasretim hergün 2-3 saat ancak uyuyabiliyorumsinirlerim bozulmaya başladı artıkdışarı çıkıp hava alıyım biraz yürürüm diyodum elektrikler yok kaç saattir.9. katta oturuyorum inmesi bişi değilde ya eve döndüğümde hala elektrikler gelmemiş olursa(tıkıldım kaldım eve!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…