2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
bende önceden o kadar çok yerdimki hiç kilo almazdım
ama şimdi öyle olmuycak sanırım:9:
evet bebeişleri pusete koyar pilatese gideriz
tam yunusların orda var bi salon geçerken görüyorum :8:

Olur neden olmasın gideriz. o zaman salon seçimini sana bırakıyorum sen daha aktifsin benden doğumdan sonra kesmeyelim irtibatı verelim hain kiloları :9::3:

oyyy nasıl da belli heryeri..maşallah...canım hiç korkma bu bebiş gayet sağlıklı..inanıyorum tutunacak sana..senin agrın bence bebişle ilgili değildi:31:

hepimizin kuzusuna maaşallah :nazar::nazar::nazar::emir_bebek: bence de haklısın bebeğimle ilgili değildi ama zorlaya zorlaya zarar verdiler işte doktorlara hiç güvenmiyorum artık.:50:

CANIM GENEDE BEN ALAKASI OLDUGUNU DÜŞÜNÜYORUM..BAKSANA ÇOĞU ARKADAŞIMIZIN KANAMASI BU ŞEKİLDE OLMUŞ..BİR ARKADAŞIMDA GİRİYORDU SONRA BEBİŞİNİN KALBİ DURDU ANNE KARNINDA..BENCE KESİNLİKLE 3.AYDAN SONRAYI BEKLEMEK LAZIM

Benim doktorum risktir ilişki dedi. İlişki esnasında ve ilişki bitiminde rahim kasılır dedi. Son aylarda da bundan dolayı önermiyorlar ilişkiyi. Kasılmalar olup doğuma sebep olur diye. Çok zorda kalıyorsan (eşin ısrarcıysa) haftada bir ve çok çok yavaş ama ben kesinlikle önermiyorum 3 ay dedi.

Şu an çevremde 3 tane hamile arkadaşım var, onların doktorları da aynı görüşte. Her doktorun tarzı başka işte.:17:

canım benım bak bazı bebekler aşağı yerleşimli oluyor ilşki sıarasında afedersın ama ılırı geri hareketler keseye zarar veririyor tabı buda kanama ve düşük tehlıkesıne neden oluyor dr. coğu 3 ay yasak demesının sebebı bebek 12 haftada artık yukarı yanı karın içine doğru göç ediyor son 3 ayda aşağı tekrar ınıyor ve tekrar yasak konuyor ilşkiye tabı 4-6 ay arasıda dikkatlı ilşkide bulunmak lazım ama mesela benım eşim kendısı yanaşmıyor bebeğimize bırsey olur diyor bende farklı sekılde eşimi idare ediyorum yanı ılışkıde içeri girmeden yapın eşiniz bununlada mutlu olur emın olun ama bebişler için bıraz dişimizi sıkmalız ilşki herzaman olur ama bebiş herzaman olmaz :34:

sanırım anlatamadım derdimi :) ben kimseye ilişkiye girin birşey olmaz demiyorum ama tek sebebi bu değildir demek istiyorum girilirsede evet dikkatli olmak gerek diyorum umarım daha iyi açıkladım :) vede zaten işin komik tarafı son aylarda zaten erkekler istemiyor o koca göbekle daha bir dehşete kapılıyorlar birde onların gözünden bakalım :1:

aynı endişeyi bende yaşadım benimde aslında 24 ağustos son adet tarihim ama geç döllenme olduğu için doktorum 5 eylül gibi düşünücez son adet tarihini dedi onun dediği tarihe göre keseyi gördük karından 4. haftada seninkinide görmüş doktorun şimdi biraz daha bekle 6 haftalıkken gittiğimde dediğim gibi kendisini gördü ama sesini alttan muayenede aldık. ama bende biraz kilo var belki onunla ilgilidir. Bi de sende de geç döllenme olmuşsa çok normal bence biraz bekle derim ben ;)

ewt canım bende de gec dolenme var, maalesef benimde az bişey kilom var :44: bende inş prs gunu gorurum kalp atışlarını beklemedeyim :)

oyyy nasıl da belli heryeri..maşallah...canım hiç korkma bu bebiş gayet sağlıklı..inanıyorum tutunacak sana..senin agrın bence bebişle ilgili değildi:31:

hepimizin kuzusuna maaşallah :nazar::nazar::nazar::emir_bebek: bence de haklısın bebeğimle ilgili değildi ama zorlaya zorlaya zarar verdiler işte doktorlara hiç güvenmiyorum artık.:50:

sanırım anlatamadım derdimi :) ben kimseye ilişkiye girin birşey olmaz demiyorum ama tek sebebi bu değildir demek istiyorum girilirsede evet dikkatli olmak gerek diyorum umarım daha iyi açıkladım :) vede zaten işin komik tarafı son aylarda zaten erkekler istemiyor o koca göbekle daha bir dehşete kapılıyorlar birde onların gözünden bakalım :1:

Tek sebep kesinlikle ilişki değildir. Riski arttırıyor bazı kişilerde. Onun için ilk 3 ay uzak durmak bana da mantıklı geliyor.

Eki Görüntüle 543855

bebeğinizin büyüme sürecindeki tüm komik ve heyecan dolu anları kaydedin ki hayatımızın en kısa ve en harika döneminden biri olan bebeklik hem onun hem de sizin için unutulmaz bir hatıraya dönüşsün.

Bebeğimin Hatıra Defteri'ne onun ayak izlerini, fotoğraflarını hatta isterseniz bir tutam saçını yapıştırabilirsiniz. Böylece tüm o büyülü anları bu defterin içinde saklamış olursunuz.

Bu defter sadece bebeğiniz ve sizin için değil tüm aileniz için hayat boyu saklanacak bir
hazineye dönüşecek.

kızlar bu kitabı buldum acaba içi güzelmi..bu defterden gören var mı acaba

evet cnm bu kitabın aynısı hediye geldi bana. çok güzel bişeyy her detayı var. içine baktıkça daha çok heyecanlandım mutlaka sizde alın. içini tamamlamak için sabırsızlanıyorum :)

canım benım bılgiler tam sadece kalp atışına yarın gitcez daha görmedik yarında 9+1 günlük oluyoruz :16: inş. bebişimi sağlıkla görürüm

canım lütfen ilşkide bulunmamaya özen gösterin bebeğiniz bundan daha önemlı değil varsın ilşki 9 ay sonra olsun ne olacak yanı inş. bebişin senınle kalır dualarım sizinle üzülme canım allahım korusun yavrunu :34:

mehsel canım benım senı süreklı takıp ettim inş. güzel haberler gelirsiın dıye hep gözüm sendeydı canım benım ben bundan 4 ay önce 8 haftalık bebeğimi kaybettım ılk lekem oldu dr. 3 kez altdan bakıp bastırdılar sonra 4 gün sonra düşük yaptım sonra 4 ay sonra tekrar hamiş kaldım suan 9+0 daha bebeğimi görmedim kısmetse yarın gideceğim şimdi benımde6+5 de lekem oldu o kadar ağladım kı anlatamam bu bebeğimide kaybediyorum dedim rabbım benı böyle sına dedim dr. gittim iğne vurdular akşama kadar devam etti ertesi gün kesıldı yanı senı ıyı anlıyorum ama rabbım yavrularımızı bıze bağışlasın asla ilşkide bulunmayın oldumu canım dıkkat et kendine dularımızı bırbırımızden esirgemıyelım :54:
maşallah süpanallah bebişnde kocaman olmuş annesı :nazar::nazar:

dünya duayla yakta duruyor zaten saol canım benim siz böyle yürekten dua ettiniz ya onun morali bile yetti benim iyi olmama.sen de yaşamışsın iyi anlarsın beni, çok acı bşy allahım kimseye yaşatmasın.birbirimize ettiğimiz dualar kendimize ettiğimizden daha etkili oluyor bence hep dua edelim miniklerimiz için.umarım sen de bidaha asla aynı acıyı yaşamazsın.:50:ilişkiyi doktorum tamam sorun yok artık rahat olabilirsin diyene kadar düşünmüyorum eşim de çok anlayışlı sağolsun o konuda sorun olmayacağını düşünüyorum.doktor teyzemiz de kesinlikle ilişki olmayacak dedi zaten.uçkurumuzu azıcık tutuveririz nolcak :1::9: hem özlemek de güzel :16:

canım doktorlar yapılabilir desede biz cesaret edemiyoruz..bak sende de kanama olmuş...benim kocişkom hiç yanaşmıyo bile canı istesede..hamileliğim iyice otursun 3 ayı gecsin bakarız bizde duruma göre

ben ve esim de cekinioruz birliktelige, her ne kdr doktor sorun yok dese de, isin psikolojisi herhalde. ama hormonlardan dolayı kadında istek artiyor tabi.. ama 3 ay sonra karin cikicak bebegi gorcez ultrasonda daha zor olucak bence birlikte olmak. bisi olur diye korkacagız.

evet cnm bu kitabın aynısı hediye geldi bana. çok güzel bişeyy her detayı var. Içine baktıkça daha çok heyecanlandım mutlaka sizde alın. Içini tamamlamak için sabırsızlanıyorum :)

canım içinde foto yerleri yada ultrason koyacak yerleri var mı

canım saygı duyuyorum herkesin kendi düşüncesi ama ben bebeklerin hissedebileceğini düşünüyorum gerek yok bence tutsunlar onlarda bitaraflarını öyle değil mi ?

Ben eşime doktor yasakladı dediğimden beri hiç bana bulaşmıyor :32:
Bu cümleyi söylemeden önce hiçbirşey yokmuş gibi hep hep hep istiyordu normal olarak..
Baktım olacak gibi değil, durduramayacağım eşimi bu sihirli cümleyi söyledim.
Yalan değil ama gerçekten söyledi, 1 hafta ilişki yaşamayın dedi, ben sadece eşime
1 hafta olduğunu söylemedim. :32:

Benim doktorum risktir ilişki dedi. İlişki esnasında ve ilişki bitiminde rahim kasılır dedi. Son aylarda da bundan dolayı önermiyorlar ilişkiyi. Kasılmalar olup doğuma sebep olur diye. Çok zorda kalıyorsan (eşin ısrarcıysa) haftada bir ve çok çok yavaş ama ben kesinlikle önermiyorum 3 ay dedi.

Şu an çevremde 3 tane hamile arkadaşım var, onların doktorları da aynı görüşte. Her doktorun tarzı başka işte.:17:

benim doktorum bir sorun olmaz dedi
gerçi biz de eskisi gibi yapmıyoruz ama şimdi siz öyle diyince bi kötü oldum :25:

ay sorma ben de 2 kilo aldım :(( daha şimdiden alıyosam sonunu düşünemiyorum walla :))
ama bi doğuralım sonra zayıflama platformlarında da o konuda birbirimizi gaza getirir zayıflarız inşallah
en azından buna inanmak istiyorum :1:

ben de mide bulantısı baya oluyo ama yemeğin başına oturayım hiç de bulantı önemli olmuyo yiyorum maşallah :44:

veririz veririz ondan şüphem yok hamile kalmadan önce 10 kg vermiştim ben.. ama yinede çok kg alıp strese girmek istemiyorum ya..

dua et mide bulantın var benim o da yok gözüm sürekli yemede içmede:)))

Hoşbulduk canım:54::54:Hastaneden sonra kafamız dağılsız diye gezdik durduk giremedim. Misafirliğe falan gittik girdim orda foruma iki dk ama yazamadım canım çok sıkkındı işlerimiz yolunda gitmeyince kötü olduk dün :31: uğraştık baya sgk ya falan gittik muhasebecimize gittik vs mahvolduk ama sağol canım inşallah 6sında görürüm bizim mercimeği. Sen alsancağa gidiyorum demiştin dimi ?

Canım ağrın olduğunu yazışsın ben de doktora gittim 2 gün üstüste yoktu bi gün erken çıkmış öbür gün acil çağırmışlar gitmek zorunda kalmış 3. gün de gidip çıktığını öğrenince çok moralim bozuldu o anda karnıma bir ağrı girdi ama sonra doktoru çağırdık geldi sağolsun ağrı da geçti:) Üzüldüğün için ağrımıştır karnın gece merak etme

günaydın haişler :49:
Dün çok komik bi rüya gördüm .. 6 aylıkken doğuma alıyor doktor beni topaç gibi bi kızım oluyo hiç yeni doğmuş gibi falan değil.. ben de doktora soruyorum çok erken neden doğuma aldınız beni diye doktor da çocuk 6 aylıkken 4 kg olmuş 9 ay beklesek 10 kg. olcaktı gelişimini fazlasıyla tamamlamış diyo :9: :9: uaynınca baya bi güldüm :9: :9:

İlahi Ozy çok güldüm walla :) Ben de bu gece bi sürü yemek gördüm rüyamda. Yemek kermesi varmış kocaman bi tabak aldım salatalr hamur işleri tatlılar dolmalar :) doldurdukça doldurdum tabağımı nasıl mutluyum ama anlatamam :) Ama yemeye başlamadan uyandım keşke yeseydim bari rüyamda karnım doyadı. Açlıktan böyle rüyalar görmeye başladım artık

Ay sanki dilini çıkartmış gibi çok şeker olmuş bu yaa teyzesi yer o koca kafayı

veririz veririz ondan şüphem yok hamile kalmadan önce 10 kg vermiştim ben.. ama yinede çok kg alıp strese girmek istemiyorum ya..

dua et mide bulantın var benim o da yok gözüm sürekli yemede içmede:)))

evet haklısın
ben cidden kilo aldığım için kötü hssdiyoum kendimi
eşim takma diyo ama boşuna :)))
göğüslerim de çok büyüdü yaa

bu arada mide bulantım var ama yememe içmeme hiç engel değil
hele canım hep turşu istiyo yaa :)

benim doktorum bir sorun olmaz dedi
gerçi biz de eskisi gibi yapmıyoruz ama şimdi siz öyle diyince bi kötü oldum :25:

bence kanama dusuk riski vs yoksa cinsel hayat devam etmeli, doktorların dedigi de bu. Risk olmadan hemen yasak diyen doktorlara pek anlam veremiyorum.
tabii iki tarafta istiyorsa. Kiminin esi cekiniyor yanasmaya, kimi kadın da kendi istemiyor. Araya 10 ay gibi (lohusalık dahil) bir sure girecek sonucta hic birlikte olunmazsa, o zaman daha buyuk problemler cıkabilir kadın erkek iliskisinde. Her ne kadar bebegimiz icin herseyi goze alırsak da esimizle aramizin bozulmasını istemeyiz, bir cok kadın hamilelik doneminde aldatılıyor biliyorsunuz, hepsinin sebebi tabiiki cinsellik yasamamak değil. Bebege cok kaptirinca kadin kendini kocayı bosluyor bariz sekilde. Dengelemek lazim, sonucta babasiz bebek hic birimiz istemeyiz :)

evet haklısın
ben cidden kilo aldığım için kötü hssdiyoum kendimi
eşim takma diyo ama boşuna :)))
göğüslerim de çok büyüdü yaa

bu arada mide bulantım var ama yememe içmeme hiç engel değil
hele canım hep turşu istiyo yaa :)

bende göğüslerimi hayatım boyunca hiç böle görmemiştim hep küçük olduğundan yakınırdım bu sefer de çok büyüdü diye mızırdanıyorum.. :9:
bi de benim eşim 76 kg ben 2 kg aldım 61,5 kg ım ödeüm kopuyo onu geçicem diye :((((( benim eşimde takma diyo kızıyo ama dediğin gibi nafile:)

slm kızlar
[url]http://www.anneboyutu.com/[/URL]
şu linke tıklayın ama siteye üye olmadan biraz aşağıda bi reklam var formu doldurana 7 tl kargo ücreti karşılışında kitap gönderiyolar harika muhakkak üye ol un süper bi kitap ben formu doldurup gönderdim:))
doğuma kadar bizim rehberimiz olur inşallahh....

cnm ben siteye girdim formu da doldurdum ama site çok yavaş ve formun onaylandığına dair hiçbir uyarı gelmedi sende de böyle mi olmuştu bide kaç gün sonra geldi kitap?

Canım ağrın olduğunu yazışsın ben de doktora gittim 2 gün üstüste yoktu bi gün erken çıkmış öbür gün acil çağırmışlar gitmek zorunda kalmış 3. gün de gidip çıktığını öğrenince çok moralim bozuldu o anda karnıma bir ağrı girdi ama sonra doktoru çağırdık geldi sağolsun ağrı da geçti:) Üzüldüğün için ağrımıştır karnın gece merak etme

İlahi Ozy çok güldüm walla :) Ben de bu gece bi sürü yemek gördüm rüyamda. Yemek kermesi varmış kocaman bi tabak aldım salatalr hamur işleri tatlılar dolmalar :) doldurdukça doldurdum tabağımı nasıl mutluyum ama anlatamam :) Ama yemeye başlamadan uyandım keşke yeseydim bari rüyamda karnım doyadı. Açlıktan böyle rüyalar görmeye başladım artık

Ay sanki dilini çıkartmış gibi çok şeker olmuş bu yaa teyzesi yer o koca kafayı

ayyy sayma öle yemekleri yaa zaten bende iştah doruk noktada :9: :9: :9: keşke yeseydinya :9:

Back
X