sanırım anlatamadım derdimi :) ben kimseye ilişkiye girin birşey olmaz demiyorum ama tek sebebi bu değildir demek istiyorum girilirsede evet dikkatli olmak gerek diyorum umarım daha iyi açıkladım :) vede zaten işin komik tarafı son aylarda zaten erkekler istemiyor o koca göbekle daha bir dehşete kapılıyorlar birde onların gözünden bakalım
haklısın koca göbekle ne komık olur ya

benım şimdiden cıktı bıraz göbiş kociş akşam geldiğinde göbeğimi acıp sevıyo bende daha cok küçük dıyorum ama anlamıyor ben şiştikçe adam sevınıyor

haaa bu arada tabı canım sadece düşükler ilşkiden olmuyor tabıkı sağlıksız bebekleride vücut kendısı atıyor
dünya duayla yakta duruyor zaten saol canım benim siz böyle yürekten dua ettiniz ya onun morali bile yetti benim iyi olmama.sen de yaşamışsın iyi anlarsın beni, çok acı bşy allahım kimseye yaşatmasın.birbirimize ettiğimiz dualar kendimize ettiğimizden daha etkili oluyor bence hep dua edelim miniklerimiz için.umarım sen de bidaha asla aynı acıyı yaşamazsın.

ilişkiyi doktorum tamam sorun yok artık rahat olabilirsin diyene kadar düşünmüyorum eşim de çok anlayışlı sağolsun o konuda sorun olmayacağını düşünüyorum.doktor teyzemiz de kesinlikle ilişki olmayacak dedi zaten.uçkurumuzu azıcık tutuveririz nolcak

hem özlemek de güzel
tabı canım benım bırde karnına elını koyup salavat getir yatmadan 3 kulhü 1 elham oku faydası olur zararı olmaz ayyy haklsın canım ya zaten bende kendimden korkuyorum

bır müddet sonra azarda koçişin üstüne atarsam kendımı dıye

bızde 1yıl 4aylık evlıyız ama dediğin gibi özlem güzeldir ya sonrada kafayı vücudumuza takarız artık

herzaman dualarımda olacaksınız hepinizde rabbım sağlık sıhatle yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin

ayyy daha burda tekmelerini paylaşacağız cinsiyetlerinide oh oh