- 9 Ağustos 2010
- 347
- 6
- 68
canım dikkat ettiysen hepimizde bayram sonrası oldu.hem bir yada iki kişi de değil.yolculuk yaptık hiç yapmadık desek bile şehir içi bi 3 saat rahat yapmışızdır.ayakta kaldık, gelen giden, geç yattık, gün içinde yatıp dinlenemedik bence ondan olduk böyle.progestanı sakın bırakma en azından bir sonraki muayeneye kadar kullan.bizim ilişki konusunda hiç kısıtlamamız olmadı doktorum serbest demişti hiç de sorun çıkmadı illa ona bağlama yani.ama kanama olduktan sonra ilişkiyi yasakladı bu aralar sen de biraz ertele istersen.ben de her tuvalette aynı korkuyu yaşıyorum birazcık daha büyüseler rahatlıcaz ama![]()
doktor bizede serbest demişti ilişkiyle bi ilgisi yok ama başka bişeyden kanama olursa kendinizi suçlu hissedersiniz dedi. yaa bide biz daha 4 aylık evli olduğumuz için biraz daha istekli oluyoruz ilişkiye daha doğru düzgün hevesimizi alamadık

canım içinde foto yerleri yada ultrason koyacak yerleri var mı
evet cnm fotoğraf yerleri var ama doğumdan sonra başlıyo bu defter onun için ultrason resimleri için yer yok. bikaç sayfadan örnek koydum :) bide hazır koymuşken fasülyemide koyiyim dedim :)