2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım dikkat ettiysen hepimizde bayram sonrası oldu.hem bir yada iki kişi de değil.yolculuk yaptık hiç yapmadık desek bile şehir içi bi 3 saat rahat yapmışızdır.ayakta kaldık, gelen giden, geç yattık, gün içinde yatıp dinlenemedik bence ondan olduk böyle.progestanı sakın bırakma en azından bir sonraki muayeneye kadar kullan.bizim ilişki konusunda hiç kısıtlamamız olmadı doktorum serbest demişti hiç de sorun çıkmadı illa ona bağlama yani.ama kanama olduktan sonra ilişkiyi yasakladı bu aralar sen de biraz ertele istersen.ben de her tuvalette aynı korkuyu yaşıyorum birazcık daha büyüseler rahatlıcaz ama :34:

doktor bizede serbest demişti ilişkiyle bi ilgisi yok ama başka bişeyden kanama olursa kendinizi suçlu hissedersiniz dedi. yaa bide biz daha 4 aylık evli olduğumuz için biraz daha istekli oluyoruz ilişkiye daha doğru düzgün hevesimizi alamadık :17: ona rağmen haftada 1e indirdik ama gerekirse artık onuda yapmıcaz :25: şu 3 ayı bi atlatabilsek hayırlısıyla artık :)

canım içinde foto yerleri yada ultrason koyacak yerleri var mı

evet cnm fotoğraf yerleri var ama doğumdan sonra başlıyo bu defter onun için ultrason resimleri için yer yok. bikaç sayfadan örnek koydum :) bide hazır koymuşken fasülyemide koyiyim dedim :)
$IMG_2503.webp $IMG_2504.webp $IMG_2505.webp $IMG_2506.webp $IMG_2498.webp

littledumblonde .!.:
bence kanama dusuk riski vs yoksa cinsel hayat devam etmeli, doktorların dedigi de bu. Risk olmadan hemen yasak diyen doktorlara pek anlam veremiyorum.
tabii iki tarafta istiyorsa. Kiminin esi cekiniyor yanasmaya, kimi kadın da kendi istemiyor. Araya 10 ay gibi (lohusalık dahil) bir sure girecek sonucta hic birlikte olunmazsa, o zaman daha buyuk problemler cıkabilir kadın erkek iliskisinde. Her ne kadar bebegimiz icin herseyi goze alırsak da esimizle aramizin bozulmasını istemeyiz, bir cok kadın hamilelik doneminde aldatılıyor biliyorsunuz, hepsinin sebebi tabiiki cinsellik yasamamak değil. Bebege cok kaptirinca kadin kendini kocayı bosluyor bariz sekilde. Dengelemek lazim, sonucta babasiz bebek hic birimiz istemeyiz :)
valla ben hamileyken beni aldatan bir baba lazım olmaz zaten, kendim de büyütürüm. Ben de eşim de dünyanın merkezine çocuğumuzu koyduk, ikimiz de biliyoruz ki her şey artık farklı olacak ve her şeyden önce çocuğumuz gelecek. Anne baba olmak fedakarlık ister ve biz buna hazırız diye düşünüyoruz.

Son düzenleme:
valla ben hamileyken beni aldatan bir baba lazım olmaz zaten, kendim de büyütürüm. Ben de eşim de dünyanın merkezine çocuğumuzu koyduk, ikimiz de biliyoruz ki her şey artık farklı olacak ve her şeyden önce çocuğumuz gelecek. Anne baba olmak fedakarlık ister ve biz buna hazırız diye düşünüyoruz.

keepmeinformed seninle aynı görüşteyim, bizde eşimle aynı şeyi düşünüyoruz :34::34:

keepmeinformed seninle aynı görüşteyim, bizde eşimle aynı şeyi düşünüyoruz :34: :34:

Son düzenleme:
bende göğüslerimi hayatım boyunca hiç böle görmemiştim hep küçük olduğundan yakınırdım bu sefer de çok büyüdü diye mızırdanıyorum.. :9:
bi de benim eşim 76 kg ben 2 kg aldım 61,5 kg ım ödeüm kopuyo onu geçicem diye :((((( benim eşimde takma diyo kızıyo ama dediğin gibi nafile:)

evet haklısın
ben cidden kilo aldığım için kötü hssdiyoum kendimi
eşim takma diyo ama boşuna :)))
göğüslerim de çok büyüdü yaa

bu arada mide bulantım var ama yememe içmeme hiç engel değil
hele canım hep turşu istiyo yaa :)

Kızlar göğüslerim 80 di 85 oldu herhalde:( dolgun olaun derdim aütuene sığmıyor şimdi:(( haftasonu gidip alacam bişiler sütyen öneriniz var mı? Lütfen.……………………

aynen yaa keşke benim gibi boğa olaydı ben de isterdim :) :) belki yükseleni boğa olur ordan yırtarız:)) ama burda ikizler burcu çok arkadaşım var hepsi aynı değil ;) öncelikle Rabbim hayırlı evlat versin herkese

bu arada annem de Mina Nur ismini görmüş çok beğenmiş. Reha muhtarın çocuklarından birinin adı da Minaymış
anlamı fena değil ama biraz değişik geldi
bakalım fikrim ne olur sonraa :49:

benim oğlum yengeç burcu kardeşide inşallah yengeç olucak (Allahım inşallahhh) oğlum kız kardeşi olsun istiyo isminide zeynep olsunmuş eğer erkek olursada ömer istiyo:)) ben kız ismi olarak deva düşünüyorum erkek olursada doruk Allahım nasip ederse inşallahh

doktor bizede serbest demişti ilişkiyle bi ilgisi yok ama başka bişeyden kanama olursa kendinizi suçlu hissedersiniz dedi. yaa bide biz daha 4 aylık evli olduğumuz için biraz daha istekli oluyoruz ilişkiye daha doğru düzgün hevesimizi alamadık :17: ona rağmen haftada 1e indirdik ama gerekirse artık onuda yapmıcaz :25: şu 3 ayı bi atlatabilsek hayırlısıyla artık :)

evet cnm fotoğraf yerleri var ama doğumdan sonra başlıyo bu defter onun için ultrason resimleri için yer yok. bikaç sayfadan örnek koydum :) bide hazır koymuşken fasülyemide koyiyim dedim :)
Eki Görüntüle 544044 Eki Görüntüle 544047 Eki Görüntüle 544048 Eki Görüntüle 544049 Eki Görüntüle 544050

öncelikle fasülyene 41 kere maaşallah canım :nazar::nazar::nazar: siz daha çok tazeymişsiniz haklı olarak istiyosunuz tabi keşke birazcık hevesinizi aldıktan sonra olsaymış ama iyiki de olmuş allah ömür versin ona.dediğin gibi biraz seyrek olursa içiniz daha rahat olur.

Kızlar göğüslerim 80 di 85 oldu herhalde:( dolgun olaun derdim aütuene sığmıyor şimdi:(( haftasonu gidip alacam bişiler sütyen öneriniz var mı? Lütfen.……………………

valla bende almaya çıkıcam almadım daha eskileri giyiyorum taşa taşa :9: :9:

cnm ben de az önce okumuştum bazı arkadaşlar kom marka çamaşırlardan çok memnun kalmış bi ara ben de alıp denemeyi düşünüyorum aklında olsun senin de.

Kızlar toxoplazma pozitif çıktı bende moralim çok bozuk ..Yeni bir tahlil istedi doktorum..Toxo ıgg avidite adında bir test..1 hafta sonra sonucum gelicek..Ankaraya gönderiyorlarmış...Cumaya kadar ölürüm meraktan ve korkudan ...Bütün hamile arkadaşlarım dua edin bişey çıkmasın....

öncelikle fasülyene 41 kere maaşallah canım :nazar::nazar::nazar: siz daha çok tazeymişsiniz haklı olarak istiyosunuz tabi keşke birazcık hevesinizi aldıktan sonra olsaymış ama iyiki de olmuş allah ömür versin ona.dediğin gibi biraz seyrek olursa içiniz daha rahat olur.

böle yasakların olduğunu bilmiyodukki biz annemde erken demişti demekki bunları bildiği içinmiş :) ben evlenip gurbete geldim çalışmıyorumda evde bütün gün boş boş oturuyorum bide ailemi yeğenimi çok özlüyorum. en azından hazır çalışmıyoken büyütürüm bebişimi dedim hemde yeğenim eskisi kadar burnumda tütmez dedim kendi bebeğim olunca. bir nevi yaşadığım yere daha çabuk alışırım dedim böle sorunlar olunca başta erken yaptık heralde diye düşündüm ama şuan hiç pişman diilim onun pıt pıt atan kalbini gördüğümden beri kucağıma almak için sabırsızlanıyorumm :81::81:

ben de geçen gün gittim kompedan dan aldım bitane.önceden destekli 75 kullanıyordum şimdi desteksiz 80 aldım bitane acaba olcak mı diye 85 alsam daha iyi olumuş kafam kadar olmuş benim süt fabrikaları :1: bide ben hep alttan çıtçıtlı atlet alırım kalın askılı olanından çünkü ip askılılar aşağıya çektikçe omzu kesiyor.small giyiyordum M alıyım dedim 2 tane aldım eve geldim olmadı gidip large la değiştirdim ama sanırım kısa bir süre sonra o da olmayacak kasıyor çünkü bidaha da değiştirmeye yüzüm tutmadı.yani artık denemeden hçbşy alamıycaz galiba.bide ben hamile kaldıktan sonra 2,5 kilo verdim ona rağmen böyleyim.ama göbişim çıktı, galiba ondan büyüdü bedenim :9:

2 hafta önce 10,4 mm olan boyumuz bugün yani 9+1'de 24,2 mm olmuş. 2,5 cm olmuşuz yani. :17: Kolları bacakları kıpır kıpırdı miniğimin. Doktor teyzemiz 2 poz çekti verdi. Ben net olanını ekleyeyim. Göbek kordonumuzu gördük yolk kesemizi gördük. Kalbimizi gördük ama dinlemedik yine.

Yüz üstü yatma işini sordum şu an hiçbir sakıncası yok dedi. Tsh için 1 ay sonra tekrar ölçtürüp uzmana gönderecekmiş. Çok ufak dozda ilaca başlayabiliriz dedi. Acaba ben 1 ay beklemeden gitsem mi?:44:

Eki Görüntüle 543685

maşallah tokoyay yaa resmen şekillenmiş iice Allah nazardan saklasın ikinizi deee :))

böle yasakların olduğunu bilmiyodukki biz annemde erken demişti demekki bunları bildiği içinmiş :) ben evlenip gurbete geldim çalışmıyorumda evde bütün gün boş boş oturuyorum bide ailemi yeğenimi çok özlüyorum. en azından hazır çalışmıyoken büyütürüm bebişimi dedim hemde yeğenim eskisi kadar burnumda tütmez dedim kendi bebeğim olunca. bir nevi yaşadığım yere daha çabuk alışırım dedim böle sorunlar olunca başta erken yaptık heralde diye düşündüm ama şuan hiç pişman diilim onun pıt pıt atan kalbini gördüğümden beri kucağıma almak için sabırsızlanıyorumm :81::81:

pişman olma da zaten annesi bak yalnızmışsın bide iyi düşünmüşsün kanından canından arkaşın olacak o senin beraber omuzlayacaksınız gurbetlik hasretini birlikte olduğunuz için özlemin biraz daha hafifleyecek iyki olmuş bencede :16::16::54:

bu sabah hiç uyanmamayı isterdim hemde hiç.... kanamam oldu az önce geldim doktordan kesen hala duruyor sorun yok ama düşük tehliken var dedi hap verdidinlen dedi...kanaman fazlaşırsa gel dedi...tek başımayım memlektimdeyim annem işte kimse yok yanımda.eşim desen zavallım bugün akşam binip gelecek yanıma...kafayı yicemm :((((
gözlerim şişti ağlamaktan nolur iyi olacak düzelecek diyinn....

daha önceki nick i değiştirdim bu arada önceki iclal di..tşk ediyorum adminlere hemen msj ıma cvp verdikleri için...

Canım üzme kendini bir çok hamilede kanama oluyo ama sonra sağlıklı bi şekilde doğuruyolar bebişlerini yalnız olman zor tabi ama eşin gelecekmiş yanına sakin olmaya çalış stres bebişin için de senin için de iyi değil. Ben de gurbetteyim Cezayir'deyim İstanbul'dan annemden çooooooooook uzaklardayım. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Bebeğinle konuş o seninle annesi seni bırakmıcak merak etme

Kızlar toxoplazma pozitif çıktı bende moralim çok bozuk ..Yeni bir tahlil istedi doktorum..Toxo ıgg avidite adında bir test..1 hafta sonra sonucum gelicek..Ankaraya gönderiyorlarmış...Cumaya kadar ölürüm meraktan ve korkudan ...Bütün hamile arkadaşlarım dua edin bişey çıkmasın....

inşallah bu temiz çıkar canım hemen öyle paniğe kapılma ilaçla yada bi takviyeyle düşürülüyordur belki skma şimdiden canını dur bakalım gelsin bi sonuç miniğini germe.

Toxoplazma hayvanlardan geçen bakterilerle ilgili olan test miydi? Ne gibi bir riski varmış pozitifliğinin? Benim de tsh 3.43 çıktı. Hamilelikte 3 ün altında olması gerekiyormuş. Doktorum şu an müdahale etmedi. 1 ay sonra tekrarlayalım dedi ona göre endokrin uzmanına gönderebilirim dedi.

TSh yüsekliği troidlerin az çalışması demekmiş ve IQ düşüklüğüne sebep olabiliyormuş. Korktum.:44:
Araştırdım 5 i geçmeden ilaç vermiyorlar diyenler var bilemiyorum. Huzursuz oldum. :44:

Fikri olan var mı bu konuda?

Toxoplazma hayvanlardan geçen bakterilerle ilgili olan test miydi? Ne gibi bir riski varmış pozitifliğinin? Benim de tsh 3.43 çıktı. Hamilelikte 3 ün altında olması gerekiyormuş. Doktorum şu an müdahale etmedi. 1 ay sonra tekrarlayalım dedi ona göre endokrin uzmanına gönderebilirim dedi.

TSh yüsekliği troidlerin az çalışması demekmiş ve IQ düşüklüğüne sebep olabiliyormuş. Korktum.:44:
Araştırdım 5 i geçmeden ilaç vermiyorlar diyenler var bilemiyorum. Huzursuz oldum. :44:

Fikri olan var mı bu konuda?

hiç huzursuz olma cnm troid hastası biçok kişi doktor kontrolünde sorunsuzca doğuruyorlar bebeklerini

keepmeinformed seninle aynı görüşteyim, bizde eşimle aynı şeyi düşünüyoruz :34::34:
bu galiba ilişkinin oturması ile de ilgili ve belki yaşla da ilgili olabilir. Ben 30 eşim 33 yaşında ve bu 5.senemiz. 4 sene gezdik tozduk sonra planlı şekilde çocuk dedik. bir de yazın bir kaybımız oldu ve çok ağır geldi, belki de ondandır bir kısmı da. Bu yaşa gelmişiz bir tane çocuğumuz olacak topu topu onda da ne gerekiyorsa elimizden ne geliyorsa yapalım istiyoruz:31:.

valla bende almaya çıkıcam almadım daha eskileri giyiyorum taşa taşa :9: :9:
benim de almam gerek ama sokağa çıkamıyorum internetten alacağım ama yeni numara kaç oldu ondan da emin değilim tam. :6:

peki önceden mi geçirmişsin yoksa şu anda da var mı,tahlil onun için mi? önceden geçirdiğin çıktıysa korkacak birşey yok hatta daha rahat olabilirsin riskin azalmış, inşallah hayırlısı olur ve bebeğinle sağlıklı bir hamilelik geçirirsin canım

Back
X