2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
$992983_10151692002929255_2018118316_n.webp
:21::21::21::21::21::21:yaşasııııınn:21::21::21::21::21::21:

dün akşamki eşimin ailesi ile olan büyük buluşmayı (:1:)aktarıyorum; görümceye doğru kapıda şöyle bir hoş geldiniz dedim sonra hiç konuşmadık..k.valide bir karış suratla girdi içeri..genel olarak olaysız olmakla birlikte bazı incileri vardı elbette ama bişi diyemedim..Hemen örnekleyeyim,
-annenler döndü mü? yok, bana yardım ediyor..-ha sen kendin bakamıyorsun tabii:37:

bir bomba da şu, oğlumun üzerine eğilmiş; "amanda benim oğlumun gözleri yeşil mi olacakmış babanesi gibi, babanesinin gözleri çok güzel,oğlumunkiler de güzel olacakmış:27:"pes dedim burda!bu arada resim koymuştum belki hatırlarsınız oğlumun gözlerinin yeşille fln alakası yok. Bebek mavisi ve büyük ihtimalle koyulaşacak birkaç aya.

bizim kız hala gece gündüzü öğrenemedi
akşama kadar fosur fosur uyuyor
sabaha kadar oturuyo :ssz:
tabi ben hem gece hem gündüz uykusuz mahvoldum :14:
ayrıca sabaha karşı uyanıp 11 den önce geri uyumuyor
böyle olunca kahvaltı falan edemiyorum
ee akşamdan ertesi gün 11 e kadar emzirince süt müt kalmıyor
benimde dayanacak gücüm ...

canım senle aramızda sanırım 2 gün var bizimki 8 i
dün aşımızı olduk 990 gr almış bizim kız
bir kilo olamamış :1:
seninki ne kadar olmuş merak ettim

ben kendi istediğinde emziriorum. şöle oluo uyanıor hemen memeye yapışıoruz 10 dk emio gazını çıkarmaya çalışırken uyanıo altını değiştiriorum tekrar 10 dk emio tekrar gazını çıkarırken uyanıo tekrar emzir tekrar gaz kısır döngü 3 saate yakın sürüo bazen daha fazla :31: nerde yanlış yapıorum ben anlamadım bazen oğluma iyi bakamadığımı düşünmeye başlıorum :14:

selam kızlar..
kaç gündür tam oturuourum bilgisyarın başına oğluş hemen mızrıdanıo kalkıorum fırsat bulamadım yazmaya
herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım
biz 12 günlük olduk ama göbeğimiz düşmedi :31: hastanede 2 kez banyo yaptı oğluş ama 10 gündür banyo yapamıoruz göbeğin düşmesini bekledinizmi siz banyo yaptırmak için ?

birde bizim gaz sorunumuz başladı galiba uyandıktan 3 saat sonra felan zorla uyutuorum ve hiç pırtlatmıo oğlum en son dün gece yaptı kakasını. neler kullanıosunuz gaz için bu milupanın çayları var sanırım işe yarıomu ki onlar kullananlar varmı acaba

tam bir aylık olduğunda götürücez biz. hastaneden çıkmadan bebek hemşiremiz randevuları ayarladı doktorada tekrar sordum 1 aylık olduğunda dedi o da
aynı kısır döngü bizdede var.sağlık ocağındaki hemşireye sorduğumda çok normal herkes senin yaşadığını yaşıyor zamanla alışır dedi.
bu arada benim bebeğiminde göbeği düşmedi henüz.banyo yaptırıyorum ben genelde her gün.o yüzden sanırım.
fotonun ilki kucak öncesi çıldırışşşş:52::52::52::52:
diğeri isee
annesinin kucağında prensim :16::16:
mutluuuuuu soooooonnn...:32::32::32::32::32:
maşallah senin oğluna bayılıyorum valla kız güzeli gibi.çok canlar yakacak ilerde:)

kızlar bebeğim cok sıcrıyo uyurken şimdi biraz baktımda pek iç açıcı seyler yazmıyo
korktum valla bu duruu baska yasayan varmı

Benim doktorum bu durumu şöyle açıkladı. Bebekler anne karnında dar alandalar. Çıkınca boşlukta hissediyorlar kendilerini. Refleks olarak elleri kolları oynuyor ve korkuyorlar dedi.

bizim kız hala gece gündüzü öğrenemedi
akşama kadar fosur fosur uyuyor
sabaha kadar oturuyo :ssz:
tabi ben hem gece hem gündüz uykusuz mahvoldum :14:
ayrıca sabaha karşı uyanıp 11 den önce geri uyumuyor
böyle olunca kahvaltı falan edemiyorum
ee akşamdan ertesi gün 11 e kadar emzirince süt müt kalmıyor
benimde dayanacak gücüm ...

canım benim seni anlayabiliyorum çok zor.bende de öle.gündüz uyanık kaldığında hep meme istiyo.vermeyince ağlıyo.ne kahvaltı yapabiliyom artık ne öğle yemeği.su bile içemiyom bazen ki sütte dediğin gibi olmuyo.nasıl ayarlıcaz bilmiyom zamanı.süt için uyumakta çok önemli.ama nerde......

oğlum sabahtan beri şimdi uyudu o kadar yaramazlıktan sonra.birşeyler atıştırıp yatayım derken kv geldi hadi akşam yemeklerini yapalım bebek uyumuşken dedi.yemeği yap bitir yine bebek uyansın.oofff ben ne zaman uyucam yaaa:(((((

Kızlar sizlerle vedalaşmaya geldim...
Nerdeyse bir aydır herkesin doğum yapmasını bekliyordum bu satırları yazabilmek için...Ama anladığım kadarıyla haziran annelerinden doğum yapmayan kalmadı...
28 gün önce 11 haziranda bebeğim melek oldu:(
Saat 9.09 da dünyaya gelen kızım ancak 6 saat hayatta kalabildi...
Otopsi sonuçlarına göre dünyada sadece 7 kez görülmüş olan akciğerle ilgili bir yapısal eksiklikle geldi meleğim...
Ve kordon kesildikten sonra sadece 6 saat tutunabildi hayata...
Bu satırları o kadar zor yazıyorum ki...ama sizlere de veda etmeden gitmek istemedim...ne de olsa 9 ay boyunca birbirimize dertlerimizi anlattık..sizlerden çok güzel destekler aldım...hepinize çok teşekkür ederim....
Kendinize ve bebeklerinize nooolur çok iyi bakın.
Hepsine sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum...ve herbirinin o güzel yanaklarından öpüyorum...

Nerdeyse bir aydır herkesin doğum yapmasını bekliyordum bu satırları yazabilmek için...Ama anladığım kadarıyla haziran annelerinden doğum yapmayan kalmadı...
Otopsi sonuçlarına göre dünyada sadece 7 kez görülmüş olan akciğerle ilgili bir yapısal eksiklikle geldi meleğim...
Bu satırları o kadar zor yazıyorum ki...ama sizlere de veda etmeden gitmek istemedim...ne de olsa 9 ay boyunca birbirimize dertlerimizi anlattık..sizlerden çok güzel destekler aldım...hepinize çok teşekkür ederim....
Hepsine sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum...ve herbirinin o güzel yanaklarından öpüyorum...

canım benim ne denir bilmem ama başın sağolsun allah sabır versin.allah sana yeni canlar nasip etsin.
kim ne derse desin senin acını ne dindirebilir nede anlayabilir. allah yardımcın olsun

selam kızlar..
kaç gündür tam oturuourum bilgisyarın başına oğluş hemen mızrıdanıo kalkıorum fırsat bulamadım yazmaya
herkes iyidir umarım geçmişi okuyamadım
biz 12 günlük olduk ama göbeğimiz düşmedi :31: hastanede 2 kez banyo yaptı oğluş ama 10 gündür banyo yapamıoruz göbeğin düşmesini bekledinizmi siz banyo yaptırmak için ?

birde bizim gaz sorunumuz başladı galiba uyandıktan 3 saat sonra felan zorla uyutuorum ve hiç pırtlatmıo oğlum en son dün gece yaptı kakasını. neler kullanıosunuz gaz için bu milupanın çayları var sanırım işe yarıomu ki onlar kullananlar varmı acaba

tam bir aylık olduğunda götürücez biz. hastaneden çıkmadan bebek hemşiremiz randevuları ayarladı doktorada tekrar sordum 1 aylık olduğunda dedi o da[/QUOTE

canım 10 gündür neden yıkamıyosunuz ben hergün yıkadım ki doktor muhakkak hergün yıkayın demişti. göbeğinin düşmesini falan b
eklemdim. bebel pişik olur valla
v

canım benim seni anlayabiliyorum çok zor.bende de öle.gündüz uyanık kaldığında hep meme istiyo.vermeyince ağlıyo.ne kahvaltı yapabiliyom artık ne öğle yemeği.su bile içemiyom bazen ki sütte dediğin gibi olmuyo.nasıl ayarlıcaz bilmiyom zamanı.süt için uyumakta çok önemli.ama nerde......

canım kendinize bebişleriniz için bakmanız lazım mesela bende şimdi bugün ilk defa yemek yiyebildim ama bebeğimin başında sürahim ve bardağım zaman zaman da su şişem duruyo mutlaka su içiyorum çünkü su=süt demek yanınada çerez kuruyemiş incir kayısı falan koyuyorum bi kase hem enerji verir hemde aç karnına su içmeyi kolaylaştırıyor bebeğim de 35. gününde 1400 gr aldı 2800 doğmuştu

hiç kolay değil ama

ALLAH hepimizin yardımcısı olsun

ben emzik kullanmak istemiyorum bebişime vermemek için de elimden geleni yapıyorum ilk zamanlar ne olur ne olmaz diye almıştım bi tane çok nadir ağlama krizine girip de bende yorulmuşsam uykuya geçesi için 1-2 kere kullanmışımdır ama eşim ve ailesi emzik bebeğin süsüymüş bebek ağlamayacak mış emip uyuması gerekiyomuş bende işime gücüme bakacakmışım ( bebeğe kayın valide bakacağı için çalışırken sanırım zora gelmek istemiyo ama ben 1 yaşına kadar çalışmıycam inş ) vıdı vıdı yediler beynimi ben görmeden ağzına tutuşturuyolar kopuyo kavga
eşim dün akşam yine ağlarken versene diyo ben tek başıma günlerdir bakıyorum bebeğe gayette mutluyuz şikayet etmiyorum da benmi çok safım yoksa siz mi çok akıllısınız dedim
HAKSIZ MIYIM AMA ZAHMETSİZ HEMEN ÇOCUK BÜYÜYECEK OLLLLDU :20::20::20::20:

:14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

Güzel Rabbim sana sabırlar versin, çok fena oldum.:14::14:

Canım başın sağolsun çok üzüldüm.Allah sabır versin. Her evladın yeri farklı olur tabi ama inşallah en kısa zamanda acını hafifletecek bir bebeği sağlıkla koynuna alırsın.

canım ya başın sağolsun.allahım acılarını dindirsin inşallah tez zamandada yeniden sağlıklı bir evlat nasip etsin sana.doğum sonrası haber vericektin yazmayınca sık boğaz etmekte istememiştim.moralim bozuk demiştin ama bu kadar ciddi bir sorun olcağını tahmin etmemiştim.çok çok üzüldüm.içim yandı vallaha.:50:

Back
X