• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kızlar sizlerle vedalaşmaya geldim...
Nerdeyse bir aydır herkesin doğum yapmasını bekliyordum bu satırları yazabilmek için...Ama anladığım kadarıyla haziran annelerinden doğum yapmayan kalmadı...
28 gün önce 11 haziranda bebeğim melek oldu:(
Saat 9.09 da dünyaya gelen kızım ancak 6 saat hayatta kalabildi...
Otopsi sonuçlarına göre dünyada sadece 7 kez görülmüş olan akciğerle ilgili bir yapısal eksiklikle geldi meleğim...
Ve kordon kesildikten sonra sadece 6 saat tutunabildi hayata...
Bu satırları o kadar zor yazıyorum ki...ama sizlere de veda etmeden gitmek istemedim...ne de olsa 9 ay boyunca birbirimize dertlerimizi anlattık..sizlerden çok güzel destekler aldım...hepinize çok teşekkür ederim....
Kendinize ve bebeklerinize nooolur çok iyi bakın.
Hepsine sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum...ve herbirinin o güzel yanaklarından öpüyorum...
canım rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine sabır versin

Kızlar yaa herkes gider Mersin'e ben giderim tersine. 50 kiloyla hamile kalıp 60la doğum yaptım. Şuan 51 kiloyum ve hızla kilo vermeye devam ediyorum. Zayıf ama hala göbekliyim. Bi taraftan göbeğimi eritip bi taraftanda zayıflamamaya çalışmam lazım. İnanılmaz bi ter problemim var özellikle gece uyurken atletim su içinde kalıyor. Böyle giderse daha çok kilo veririm diye korkuyorum. Elden ayaktan düşersem bize kim bakacak. Bu arada oğlumun göbeği düştü ve bu akşam banyo yapıcaz. Yavrum misler gibi olucak kuş gibi hafifleyecek. Onunla birlikte bende rahatlıycam tabi ki:)

Kızlar yaa herkes gider Mersin'e ben giderim tersine. 50 kiloyla hamile kalıp 60la doğum yaptım. Şuan 51 kiloyum ve hızla kilo vermeye devam ediyorum. Zayıf ama hala göbekliyim. Bi taraftan göbeğimi eritip bi taraftanda zayıflamamaya çalışmam lazım. İnanılmaz bi ter problemim var özellikle gece uyurken atletim su içinde kalıyor. Böyle giderse daha çok kilo veririm diye korkuyorum. Elden ayaktan düşersem bize kim bakacak. Bu arada oğlumun göbeği düştü ve bu akşam banyo yapıcaz. Yavrum misler gibi olucak kuş gibi hafifleyecek. Onunla birlikte bende rahatlıycam tabi ki:)

canım benim bende aynı durumdayım çok hızlı kilo veriyorum sakın yanlış anlaşılmasın bu benim için büyük bi sorun çünkü benim kansızlığım da var çok halsiz kalıyorum

Nerdeyse bir aydır herkesin doğum yapmasını bekliyordum bu satırları yazabilmek için...Ama anladığım kadarıyla haziran annelerinden doğum yapmayan kalmadı...
Otopsi sonuçlarına göre dünyada sadece 7 kez görülmüş olan akciğerle ilgili bir yapısal eksiklikle geldi meleğim...
Bu satırları o kadar zor yazıyorum ki...ama sizlere de veda etmeden gitmek istemedim...ne de olsa 9 ay boyunca birbirimize dertlerimizi anlattık..sizlerden çok güzel destekler aldım...hepinize çok teşekkür ederim....
Hepsine sağlıklı, huzurlu ve uzun ömürler diliyorum...ve herbirinin o güzel yanaklarından öpüyorum...

yazıyı okuyunca gözlerimden nasıl yaşlar aktı anlatamam.allah sana sabırlar versin.çok zor.canım benim ya.bunun nasıl bir tesellisi olur bilmiyorum.sadece acını ağlayarak paylaşıyorum.allahım bu güzel günlerde bol bol sabırlar verir inşallah sana.

Rabbim sabırlar versin sana ve esine canim
Ne diycemi bilemedim okudugumdan beri cok kötüyüm zor cok
Dualarimiz seninle..

selam kizlar.. dogumdan sonar sizdede hemoroit olustumu..Bende oldu cok kotu bisiiymiss ,, cok agriyo kaniyo ..kayisi erik yiyiroum bi nebze iyi geliyoo tamamen nasil geecirim .ve dogumdan sonar olan hemoroit gecermi .?.birde gogusm ucu fena agriyo catlamiss biri oglum ilk emmerken cok agriyo cok derin bir agrriii bu :(( yarin ogluma 40 gun olcak inslhh ..bugun oglum azda olsa raHAT nedenini suna bagliyorumm Sabah aksam bi kasik zeytin yagi ve arkasinda su veriyom sanki faydasini gordumm ..ama ikinmasi var cokda olmasa bu bile beni sevindirdii ..bebegim rahatsa bende rhat oluyorum..oglumu her sevdigimde her emzirdigimde annecim aklima geliyoo ..:) aahhh anacimm neler yapmisiz sana diyorumm icimdenn :1: kizlarr oglumun derisin alti sari aglarken bariz belli oluyoo doctor butun testleri yaptii biraz varmis sarilikk 6 haftaya gecer dedii sut sariligi sanirim ..nnette arastirdim uyumma emmeme gibi belirtileri varmis oglumda oyle bisi gozlemleyemdim normal 2 saate bi uyaniyo yaramazliklarini yapip uyuyorr ..sizin bebeklerde bole bisi oldumu ... 6 haftalik olcak ama hala bu deri alti sarisi var napmam lazim sizce.. tekrar doktora goturmeliyim sanirim

Selam kızlar doğum yapmayan kalmadı herhalde maşallah. Ben bir haftadır. Hastayım o kadar dikkat ettim yinede hasta oldum. Uykusuzluk ve hastalık baya etkisini göstermeye başladı. İpadin ekranına hatta tv ye bile bakamıyorum. Oğluşumda bir iyi bir kötü idare ediyoruz. Herkese bol bol sevgilerimi yolluyorum hayırlı ramazanlar diliyorum. Gözlerim o kadar kötüki uzun bir mesaj bile yazamıycam:((
Şu altı hafta bir bitsin inşallah baya bir düzelme oluyormuş. 2 hafta kaldı inşallah doğrudur.
geçmiş olsun
benimkiside aynı canım ya ne yazıyo nette merak ettim bi bakıyım ama
oğluşum durduk yere sıçramıyor mesela dışarıdan korna sesine cama gelen kuş sesine ne biliyim çok hassa sinir ediyo beni
odaya bişi almaya giriyorum parmaklarımın ucunda yürüyorum neredeyse:19:
yanından kalkarken dizim kütledi (kemiğimden ses çıktı) hemen sıçrıyor
neredeyse karıncaların adımlarını bile duyacak pamuk tıkamayı düşünüyorum kulağına yada ilahi vs.. bişiler açıp kulaklık takıcam
bu seferde korkuyorum hassas olmasın yeri gelecek gürültülü ortamdada bulunacaz ayak uydursun herşeye:31::31:
benimki kendi karın gurultusuna kendi hıçkırığına da sıçrıyor çok gülüyorum o zaman:9:

oğlum sabahtan beri şimdi uyudu o kadar yaramazlıktan sonra.birşeyler atıştırıp yatayım derken kv geldi hadi akşam yemeklerini yapalım bebek uyumuşken dedi.yemeği yap bitir yine bebek uyansın.oofff ben ne zaman uyucam yaaa:(((((
ben tam dinlenecekken misafir geliyor hep:47:
bugün oğlum saat başı uyandı
şimdi emzirdim yatırdım saat tutuyorum 45 dk sonra uyanmazsa 3 saat uyur:1:

Allah sabır versin canım. içim yandı.

canım benim bende aynı durumdayım çok hızlı kilo veriyorum sakın yanlış anlaşılmasın bu benim için büyük bi sorun çünkü benim kansızlığım da var çok halsiz kalıyorum

Aynen öyle zaten yeterince halsizim daha da zayıflarsam ne olurum bilmiyorum. Bebekten geriye kalan zamanda evin işini yetiştirmeye çalışmaktan yemek yemeyede fırsatım olmuyor. Oğlumda sağolsun yemek hazırlayıp masaya oturduğum an ağlamaya başlıyor. Daha 1 lokma yiyemeden masadan kalkıyorum. Şimdi yemek hazırlıycam. Tam iftar saati uyanır oğlum:) Peki senin göbek ne alemde sezeryan sonrası eritmek daha zormuş off normal doğumdan korkarsan olacağı buydu uğraş dur artık.

Allah sabır versin canım Allah yardımcın olsun :(

Aynen öyle zaten yeterince halsizim daha da zayıflarsam ne olurum bilmiyorum. Bebekten geriye kalan zamanda evin işini yetiştirmeye çalışmaktan yemek yemeyede fırsatım olmuyor. Oğlumda sağolsun yemek hazırlayıp masaya oturduğum an ağlamaya başlıyor. Daha 1 lokma yiyemeden masadan kalkıyorum. Şimdi yemek hazırlıycam. Tam iftar saati uyanır oğlum:) Peki senin göbek ne alemde sezeryan sonrası eritmek daha zormuş off normal doğumdan korkarsan olacağı buydu uğraş dur artık.
ben normal doğum yaptım ve doğumdan sonra hep sardım çok şükür gitti ama şimdi süt olsun diye her bulduğumu yediğim için yine çıktı kardeşim dalga geçiyo kaç aylık diye:1:

kızlar bugün oğlum ne yapsa beğenirsiniz altını açtım ve o anda bütün yatak mahvoldu heryeri kirletti tosbam

Kizlar ya oglumun dudagi burus burus hala ya bi de dili beyaz.doktora sordum ikisinin de normal oldugunu soyledi.eger yanaklarinda beyazlik olursa karbonat sur dedi.dudagi icin de normal dedi.ama icim hic rahat degil.

Kizlar ya oglumun dudagi burus burus hala ya bi de dili beyaz.doktora sordum ikisinin de normal oldugunu soyledi.eger yanaklarinda beyazlik olursa karbonat sur dedi.dudagi icin de normal dedi.ama icim hic rahat degil.

canım çoooooooook üzüldüm Rabbim yardımcınız olsun..hepimizi ağlattın... sözcükler okadar yetersizki....:43:

Arkadasım Allah sabır versın..
bogazım dugumlendı ıcım yandı kavruldu..
Ne desek bos..
melegın cennette senı beklıyor olcak ıns..
Su mubarek gunlerın hurmetıne Rabbım sana kısa zamanda bu acını unutturacak saglıklı bır melek nasıp etsın ıns bunun ıcın hep dua edıcem..

Back
X