2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Kiz bu topiktekiler beni bulsalar bir kasik suda bogacaklarr

valla bakma sen ben kasla goz arasında hem burayi hemde firmayi idare ediyorum isimi aksatmiyorum onun icin birakalim maasi vermeye onlar dvm etsinlerrr

Yok kiz kiyamazlar sana bende dahil delisin melisin ama seviliyorsun cücügüm
Aman laf etmesinler de görüp canim yinede dikkatli ol sen isini aksatmadigin sürece sorun yok
Buarada bu avatar ne simdi kiz ? Gecen loto oynayacagim diyordun anlayalim yanii

lahanayı sarma yapmayı beceremedim. kapuskaya çevircem. umarım onu yapabilirim.

zeyno diğer topiğe bunun bebeklerin için olanını yapsana. mesela geridönüşümün oğlu agah 18 haziran doğumlu gibi bi bilgi olsun resimde. hem bebeişleri toplu görmüş oluruz. bende kendime ordan gelin bakarım. demin oğlumla konuşurken farkettikki doğduğundan beri akraba sışında kız görmemiş

Hulya sana sagli sollu dalasim geldiii gece gece koptum burda oglusum uyanacak senin yüzünden
Kiz ne torpili siz ne yolluyorsaniz onu yazdim
Melinnaz öyle yazdığı icin direk oyle kopyaladim
Ama bitek sana ev hanimi yazmışım
Ay gerçekten su an kendimi durduramiyorum gulmekten öldüm yaaaa

anam bu ne güzellik bir tek seni görmemiştim galiba ben resmine bayıldım daş gibi hatunsun kaynanan totonu yesin

kocama dedim ki bir daha o kadar fazla alma çikodan
bastı kahkahayı yedin mi hepsini dedi
yedim napiyim dedim
ye yavrum ye diyor bir de cesaretlendiriyor beni bir taraftan da gülüyor
dedim şişko olmamın bir sebebi de sensin alıp duruyorsun ben de yiyorum patates oluyorum
olsun sevecek daha fazla alan oluyor diyor
sıyırdı kocam iyice

Merhabalar aranizda evtipi anakucagi kullanan var mi oyalayamiyorum artik benim kizi 17 haxiran dogumlu
Artik yatmak istemiyo surekli kafa yukari mekik cekiyo gibi duruyo
E bebekte nunanin anadizi vardi 80 kg ya kadar tasiyan ondan almayi dusunuyodum
Su an kalmamis gelicekmis kullanan var mi bi de donence henuz almadim
Alsam mi gec mi kaldim acaba.

Kendi kendime konusuyorum sanki ya :S gideyim bari

Cnm geridonusumkutusu msj sayisi cok diye kafa yapti benle
benim ki az onunki cokmus
Bende topik sahibesi oldugum icin zengin görünim dedim

Nereye gittin yaaa

Benim normal ve ev tipi anakucagi var ama kafasini kaldirip oturmak istediginden beri hicbirin de durmuyor kenarda bekleyir ikisi de.. Dönence de ayni sekilde 2 aylikken falan güzel oyaliyordu ama artik hic ilgisini cekmiyor.. Oyun halisi aldim en fazla 5 dk oynuyor ondan da sıkılıyor..

şekerim bir kaç resim daha eklesene sonra silersin hadi çok merak ettim litfiinn
gelinliğinin tamamen göründüğü resimler gelinliksiz resimler filan

Canim senin ayagin ne durum da düzeldimi? Hala ortopedik ayakkabimi giyiyorsun
evet tatlım.. hala aynı ayakkabı ve terlik .. sıkıldım ama çıkaramıyorumda .. düzelir inş..
kız ben cam kırıklarını temizliyodm.. ondan geç cvp verdm.. gitmeyeydin iyiydi:26:

Ben bi gelinliksiz fotoğrafmı koysam napsam bu çok yanıltıcı oldu
yanlış anlamadın dimi.. ben çok güzel olduğunu çok beğendiğimi ifade etmeye çalıştım..

niyeyse artıkın bi ben ev hanımıyım.. kaynanana benzettin heralde

Doktorun bir diyet verdi mi diye sorcaktim, benimki 2 hafta cig seyler yemememi soyledi ben 2 hafta once olmustum bir de sonrasinda bir sorun yasadin mi safra kesen olmadigi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…