Doktorun bir diyet verdi mi diye sorcaktim, benimki 2 hafta cig seyler yemememi soyledi ben 2 hafta once olmustum bir de sonrasinda bir sorun yasadin mi safra kesen olmadigi icin
lahanayı sarma yapmayı beceremedim. kapuskaya çevircem. umarım onu yapabilirim.
zeyno diğer topiğe bunun bebeklerin için olanını yapsana. mesela geridönüşümün oğlu agah 18 haziran doğumlu gibi bi bilgi olsun resimde. hem bebeişleri toplu görmüş oluruz. bende kendime ordan gelin bakarım. demin oğlumla konuşurken farkettikki doğduğundan beri akraba sışında kız görmemiş
Neyyyyyy :111: şaka yapiyosun dimiiii evet evet kesin sakaaa
kiz o topikte kac kisi var haberin var mi seninnn
ben yarin bu gelen mailleri nasil aralarda hallederim diye düşünürken bu teklifin sarstii beniiiii
ay ama hemen silme olur mu ben de gün içinde telden giriyorum bilgrım bozuk
kocacım akşam iş bilgrını getiriyor o zaman bakabilirim ancak
tişikkirlir sipirmin
(zeyno ya selam olsun)
benm öyle bi sorunum olmadı .. herkeste farklı olabiliyor demekki..
ebrusen arkadaşım bana sormuştu bende çok basit bi ameliyat falan dedm
cesaretlendirdim.. ama ameliyattan sonra yazmıs buraya çok zordu hiç iyi değilim di,ye
herkeste farklı farklı yani
zamanla geçer tatlım.. meraklanma..
sonuçta bi uzvun eksiliyo ve vücut alışmaya çalışıyo..
geçmiş olsun..
hamilelikte çok kilo almışmıydın?
1 - 7 ekim emzirme haftası olarak kutlanıyomuş
hiç duymamıştım..
emziren tüm annelerin emzirme haftası kutlu olsun..
emziremeyenlere de mama haftası yapın bari
benm öyle bi sorunum olmadı .. herkeste farklı olabiliyor demekki..
ebrusen arkadaşım bana sormuştu bende çok basit bi ameliyat falan dedm
cesaretlendirdim.. ama ameliyattan sonra yazmıs buraya çok zordu hiç iyi değilim di,ye
herkeste farklı farklı yani
zamanla geçer tatlım.. meraklanma..
sonuçta bi uzvun eksiliyo ve vücut alışmaya çalışıyo..
geçmiş olsun..
hamilelikte çok kilo almışmıydın?
14 kilo aldim ama sartlarin yarisini sagliyorum sarisin renkli gozlulerde filan cok goruluyormus dedi doktor :) bir de 40 yas ustu ve kilolularda ama oyle degilim
14 kilo aldim ama sartlarin yarisini sagliyorum sarisin renkli gozlulerde filan cok goruluyormus dedi doktor :) bir de 40 yas ustu ve kilolularda ama oyle degilim
Ben ilk olarak memede sızdığında tulumun içine koyuyorum. Kolları kısa olduğu için kolay oluyor. Gece kalktığında da tulumla birlikte emziriyorum. Ben de çuval tipi kullanıyorum. Gece içinden çıkarırsan üşüyebilir. Ben çorap falan da giydirmiyorum tulumla birlikte. Çünkü içi çok sıcak oluyor. Zaten yatakta yün.
Ben yatmadan önce banyo yaptirip-masaj yapip-altini baglayip giydiriyorum, sabaha kadar da tulumun icinde oluyor böyle giy cikar yaparsak hem cocuk rahatsiz olur hemde üsüyebilir.. Benimkisi cuval tipi ic ve dis tulum olmak üzere iki parca bezden baska birseye gerek kalmiyor, tulumun kaliteli olmasi da önemli sicak tutsun kuzulari
himmmm ben icine bisey giydirmeyecegimi dusunmemistim evt o zaman üsür... kalitesine gore degisir mutlaka ama incede olsa pijamasini giydirirm sanki... ben once bi aliyim duruma gore tekrar danisrim sizlere saolun kizlar iyki varsiniz:)