2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Neyyyyyy :111: şaka yapiyosun dimiiii evet evet kesin sakaaa
kiz o topikte kac kisi var haberin var mi seninnn
ben yarin bu gelen mailleri nasil aralarda hallederim diye düşünürken bu teklifin sarstii beniiiii

şekerim bir kaç resim daha eklesene sonra silersin hadi çok merak ettim litfiinn
gelinliğinin tamamen göründüğü resimler gelinliksiz resimler filan

Teldan giriyorum fotoğraf boyutlarıyla oynanam lazım cnm yüklemek için , ama yarın ofiste yaparım bi albüm sonra silerim senin için

Zeyyyno kaçar operim sizi iyi geceler

Teldan giriyorum fotoğraf boyutlarıyla oynanam lazım cnm yüklemek için , ama yarın ofiste yaparım bi albüm sonra silerim senin için

ay ama hemen silme olur mu ben de gün içinde telden giriyorum bilgrım bozuk
kocacım akşam iş bilgrını getiriyor o zaman bakabilirim ancak
tişikkirlir sipirmin
(zeyno ya selam olsun)

Simdilik benim de bir sikintim olmadi ama sadece cok afedersin tuvalette biraz aci cekiyorum bu o sebepten mi acaba diye dusundum
benm öyle bi sorunum olmadı .. herkeste farklı olabiliyor demekki..
ebrusen arkadaşım bana sormuştu bende çok basit bi ameliyat falan dedm
cesaretlendirdim.. ama ameliyattan sonra yazmıs buraya çok zordu hiç iyi değilim di,ye
herkeste farklı farklı yani
zamanla geçer tatlım.. meraklanma..
sonuçta bi uzvun eksiliyo ve vücut alışmaya çalışıyo..
geçmiş olsun..
hamilelikte çok kilo almışmıydın?

Aaa ask olsunn kiriliyorum amaa
kasıtlı yapılmış bisi yokk yarin senin kini yeniden yapicam söz
oldu muuu

affedeyim bari.. madem bu kadar yalvarıyosun

1 - 7 ekim emzirme haftası olarak kutlanıyomuş
hiç duymamıştım..
emziren tüm annelerin emzirme haftası kutlu olsun..
emziremeyenlere de mama haftası yapın bari

bir aile fotoğrafı

14 kilo aldim ama sartlarin yarisini sagliyorum sarisin renkli gozlulerde filan cok goruluyormus dedi doktor :) bir de 40 yas ustu ve kilolularda ama oyle degilim

himmmm ben icine bisey giydirmeyecegimi dusunmemistim evt o zaman üsür... kalitesine gore degisir mutlaka ama incede olsa pijamasini giydirirm sanki... ben once bi aliyim duruma gore tekrar danisrim sizlere saolun kizlar iyki varsiniz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…