4. ayımızın bitşini hiç uyumayarak kutladık...
humananın gece çayını kullanıp memnun kalan var mı?
gönderdim canım zeynonun mail adresiniayyy hızlı hızlı geçmişi okudum
ne çok konuşmuşsunuz
zeynooooo bayıldım listeyee çok güzel olmuş çoook
yaa biri bana zeynonun mail adresini göndersin bende resim atayım
Aman tüh keske ev sahibi 5 dakika kucağına alsaydi sende yeseydin keşke:26:Ilk kez komsu oturmasina git Tim kadin neler yapmis nasil canim cekti ama oglum sağolsun caylar gelene ka da r uyuyup tam tadina bakacakken cildirdi aaahh aaahh
Hoşgeldin canım ben senin haberin var diye tahmin ediyordum yoksa haber vermezmiydim ben sanabende diyorum diğer topikte niye in cin top oynuyor.meğer herkes buraya toplanmışta haber veren yok
Niranim Nerelerdesin sen ya ozlettin. Kendinioooooooooooooooo
ilk defa aşağıyı bu kadar kalabalık görüyorum
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
Erva nın hastane işleri ile uğraştık çok şükür bişi çıkmadı küçük bi grip geçirmiş
sonra modem bozuldu kocişin işlerinden dolayı yenisini alana kadar baya zaman geçti
bende bi değişiklik yok hala bıyıklı ve şişkoyum
zaten bir ara geçmişi biriktirmeden devam edince baktım olmuyo formdan düşmüşüm öyle bi biriktirerek geldim ki düşman başına
sizde maşallah yazdıkça yazmışsınız bana kastınız varmışcasına
nese yavaş yavaş 3-5 güne geçmişi okur aranıza katılırım
şimdi ben gideyiim
ay çok özlemişim hepinizi
inş. hepiniz çok çok çok iyisinizdir canlarım
zeynoo 500. sayfaya gelmisiz gözün aydin nice 500 lere insallahbu arada bu sayfadaki ilk yorum da benden olmus
aminn insallah canimm cümlemizinkine
Ayni seyi bende dusundum vallaListe çok güzel olmuş hepiniz harikasınız
Kendimi bir an esra erol sayfasına girmiş gelin adaylarına bakan erkekler gibi hissettim
Ay bu güzelmiş , aaa bu da güzelmiş offf bu daha güzelmiş diye diye ilerledim
kızlar bebegıme ıhlamır vermek ıstıyorum ne kadar vermelıyım kızım 4 aylık:44:
uyku tulumu kullanan arkadslarin yazdiklari memnuniyetlerini gorerek bende almaya karar verdim cunku kizim gece ustunu aciyor ve neredeyse her sabah burnu tikali gaz prob. de oluyor umarim bunlara bircare olur lakiiiin sormak istediklerim var:) cuval tipi daha cok onerilmis bunun icine uyuduktan sonrami koyucaz uyumadan mi..emerek uyudugumuzdan sıkınti olur mu ki acep.ayni sekilde gece de emmeye kalkiyoruz tulumla birlikt mi almali ya da icinden cikardikca uyanir mi..karisik oldu sanki umarim anlatabilmisimdir
ay evet canım ya dimi ama yiyelim güzelleşelim sütlenelimevet ben de bu riski göze alamıyorum
a aaaa sen bilmiyor muydun şekerimanam 8 tane çikolatanın bahanesine bakkçikolata süt yapıyomu yaww
dünden beri mutluluk hormonlarım şelale olduayyy benmde canım çektii istiyorum istiyorummmm...afiyet olsun canımmm yaaa mutluluk hormonu boşver ye gitsinnnn
yok canım biz kilo falan veremeyiz. 13:10 öğlen yemeğinden dönüşüm. 14:30 masamın üzerini gözlerle tarıyorum acaba ne yesem?? evde de cips ve kola var dünden aldım beni bekler... sonraa aaaa 42 beden miyim ben şimdi diyorum. geçen gün bi düğüne gittik, foto çektirdik, adam getirdi alır mısınız diye fotoya bakmamla çantama atmam bir oldu dedim eşime ver parasını sonra kimseye göstermedim. düğünden dönüşte dedim neden kimse bana manda gibi olduğumu söylemedihiç çıkmazdım evden
he noldu etkisi iki gün sürdü...
çok geçmiş olsun hayatımcanım çok saoll
bugün oldum tatlım..hatta hastaneden okula geldim direk...
o anneyi sordum rahmini almışlar(( hala yoğun bakımdaymış..ikizleri iyiymiş ama...çok üzüldüm ona da...
eee sende bos birakma canim buralari zeynoo gelmeyeni atmaya basladi artik haberin olsunhem zeyno senden mazeret bilgiis aldimi bakim :44:
azıcık takılayım dedim benim oğlan izin vermedi bi türlü..
zeynoooooookız süper olmş resimler..
ama azcık esra erol da koca arayanlar gibi olmuş
Liste çok güzel olmuş hepiniz harikasınız
Kendimi bir an esra erol sayfasına girmiş gelin adaylarına bakan erkekler gibi hissettim
azıcık takılayım dedim benim oğlan izin vermedi bi türlü..
zeynoooooookız süper olmş resimler..
ama azcık esra erol da koca arayanlar gibi olmuş
Liste çok güzel olmuş hepiniz harikasınız
sekerim birara konustugumuz mail adresiyse eger oraya yolladim istediklerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?