2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ayyy hızlı hızlı geçmişi okudum
ne çok konuşmuşsunuz
zeynooooo bayıldım listeyee çok güzel olmuş çoook

yaa biri bana zeynonun mail adresini göndersin bende resim atayım

Ilk kez komsu oturmasina git Tim kadin neler yapmis nasil canim cekti ama oglum sağolsun caylar gelene ka da r uyuyup tam tadina bakacakken cildirdi aaahh aaahh
Aman tüh keske ev sahibi 5 dakika kucağına alsaydi sende yeseydin keşke:26:
bende diyorum diğer topikte niye in cin top oynuyor.meğer herkes buraya toplanmışta haber veren yok
Hoşgeldin canım ben senin haberin var diye tahmin ediyordum yoksa haber vermezmiydim ben sana
Niranim Nerelerdesin sen ya ozlettin. Kendini
Ervoş nasıl iyi mi şimdi geçmiş olsun
Boşver geçmişi okuma ben özet geçerim sana

zeynoo 500. sayfaya gelmisiz gözün aydin nice 500 lere insallah bu arada bu sayfadaki ilk yorum da benden olmus

aminn insallah canimm cümlemizinkine

Nereye gittin sen bakayım bugün
Alışveriş yaptin mi ne aldın

Kızım 24 binle 2 bini mukayese ediyorsun yuhh

azıcık takılayım dedim benim oğlan izin vermedi bi türlü..
zeynooooooo kız süper olmş resimler..
ama azcık esra erol da koca arayanlar gibi olmuş

Liste çok güzel olmuş hepiniz harikasınız
Kendimi bir an esra erol sayfasına girmiş gelin adaylarına bakan erkekler gibi hissettim
Ay bu güzelmiş , aaa bu da güzelmiş offf bu daha güzelmiş diye diye ilerledim

Hülya aynı şeyleri düşünmüşüz kuzumm :76::76:

merve02 24 bin ne demek yaaaaa. Bu nasıl bir çenedir. Bu çene önünde saygı duruşuna geçmek lazım :87:

waitforyou pozun çokkk güzelmiş. Gelinlik mi çıkaramadım. Gelinlikse eğer çok ilginç, çok güzel bir modelmiş

melinnaz çıtırım burnuna bayıldım. Estetikli gibi okka bişey
powerim ben seni nedense kapalı hayal etmiştim. Sen benim ilk göz ağrımsım. İlk senin sesini duydum

Ve son olarak zeynooo seni görünce bu ne yaaa dedim. Bu daha çocuk yaramaz afacanlar gibi bakmışın

Son düzenleme:
Ayni seyi bende dusundum valla

uyku tulumu kullanan arkadslarin yazdiklari memnuniyetlerini gorerek bende almaya karar verdim cunku kizim gece ustunu aciyor ve neredeyse her sabah burnu tikali gaz prob. de oluyor umarim bunlara bircare olur lakiiiin sormak istediklerim var:) cuval tipi daha cok onerilmis bunun icine uyuduktan sonrami koyucaz uyumadan mi..emerek uyudugumuzdan sıkınti olur mu ki acep.ayni sekilde gece de emmeye kalkiyoruz tulumla birlikt mi almali ya da icinden cikardikca uyanir mi..karisik oldu sanki umarim anlatabilmisimdir

Ben ilk olarak memede sızdığında tulumun içine koyuyorum. Kolları kısa olduğu için kolay oluyor. Gece kalktığında da tulumla birlikte emziriyorum. Ben de çuval tipi kullanıyorum. Gece içinden çıkarırsan üşüyebilir. Ben çorap falan da giydirmiyorum tulumla birlikte. Çünkü içi çok sıcak oluyor. Zaten yatakta yün.

evet ben de bu riski göze alamıyorum
ay evet canım ya dimi ama yiyelim güzelleşelim sütlenelim
anam 8 tane çikolatanın bahanesine bakk çikolata süt yapıyomu yaww
a aaaa sen bilmiyor muydun şekerim
isviçreli bilim adamlarının yaptığı son çalışmalara göre çikiletalar çok süt yapıyormuş

ayyy benmde canım çektii istiyorum istiyorummmm...afiyet olsun canımmm yaaa mutluluk hormonu boşver ye gitsinnnn
dünden beri mutluluk hormonlarım şelale oldu
10 unu da bitirdim zaten daha da olsa yerdim valla
al benden de o kadar tatlım
sanki aynaya baktığımda gördüğüm bu halim değilmiş gibi resimlerimi görünce şaşırıyorum moralim bozuluyor
canım çok saoll
bugün oldum tatlım..hatta hastaneden okula geldim direk...
o anneyi sordum rahmini almışlar(( hala yoğun bakımdaymış..ikizleri iyiymiş ama...çok üzüldüm ona da...
çok geçmiş olsun hayatım

sonuçlar belli olur olmaz haber ver bize de
ha bir de çok üzüldüm o kadına da ya çok şükür ki bebekleri de kendisi de iyiymiş

KAÇ SAATTİR lahana sarmaya çalışıyorum. daha sarma aşamasına gelemedim bile

eee sende bos birakma canim buralari zeynoo gelmeyeni atmaya basladi artik haberin olsunhem zeyno senden mazeret bilgiis aldimi bakim :44:

ne yapayim canim ya sürekl huysuz bir bebek ve sana bakan bir dünya termin ev isinini alisverisini hic saymiyorum bile
zeynooo bizimi aticakmis topikten zaten iki tutam saci var onlari da ben yyolarim nereye atiyormus

:125::125::125: bencedeee

Hepinize yeni kocisler bulucam bennn

canim herkes gecmis olsun demis tam olarak ne oldu henüz okumadim ama gecmis olsun kuzum ins. önemli birsey degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…