evet baya etkiliydi o yuzden baksan sekilden sekile girdim ifadelerde anlatim sana kandirdin canim ya ben zaten resmimi eklemistim bir ar album yapmistim sen görmismiydin onu
hee smdi hatirladim görmustun hatta sen arki listemde yokmusunda ikimizde cok sasirmistik
galiba bende 30 oldum ama çaktırmıyorum..
bazıları farklı hesaplıyo yaş meselesini..
30 a girdim ama 30 olmadımki
mesela benm oğlum şimdi 4 aylık 1 yaşında değilki..
böyle hesaplarsam 29um
ama sanırım ben bi 5 6 sene 29 da kalıcam
hehehehe valla bende cok direnmistimde kalamadim 30 gecince anladimki imkani yok artk durdurmadin ben 30lardan degilde 40 lardan korkmaya basladim:26: canim hangi ayda dogduysan eger o aysa yasini almis oluyorsun daha biizm bebisler yasini almadilar merak etme
hadi yaa .. sana ööle geliyo..
daha önce kaç kere dediler sende koy diye..
ben şahidim valla..
gör bak yarın bu söylediğine pişman ederler seni..
bu liste işi bugün çıktı meydana bugün söylememiş olabilirler
ama daha önce koy diye çok ısrar ettiler..
ettik yani..
bulursun sen bulursuuuunn..istersen bulursun
hadi yaa .. sana ööle geliyo..
daha önce kaç kere dediler sende koy diye..
ben şahidim valla..
gör bak yarın bu söylediğine pişman ederler seni..
bu liste işi bugün çıktı meydana bugün söylememiş olabilirler
ama daha önce koy diye çok ısrar ettiler..
ettik yani..
bulursun sen bulursuuuunn..istersen bulursun
canim bende zaten bugun icin dedim daha önce israr ettiklerini biliyorum o yuzden eklemsitim albumude:26:
ay pisman etmezler dimii yapmazlar dimivah yadim desene
slm kızlar dünden beri girmeyince geçmiş bayağı birikmiş geçmişe gömüldüm resmen. ne çok kaynatmışsınız.bu arada zeynoo çok güzel olmuş tablo. bende en yakın zamanda eklicem bekleyin beni kızlarrr
slm kızlar dünden beri girmeyince geçmiş bayağı birikmiş geçmişe gömüldüm resmen. ne çok kaynatmışsınız.bu arada zeynoo çok güzel olmuş tablo. bende en yakın zamanda eklicem bekleyin beni kızlarrr
slm canim hosgeldin nasilsinn,ay gecmisi sonra oku gel sohbet edelim biraz
ay evet ya zeynooo ben de yazmayi unuttum sanirim cok guzel olmus liste bende bayildim, yalniz bebek topigi olmadigi icin bebeklerle ilgili birsey yazilmiyacak demistin ama ben herkesin bebeginin isminide merak ediyordum:26: sadece o bilgilerin altine kizi su oglu su diye yazsan olmazmiydi acaba:44::44: