2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
işine gelmedi bakıyorum.. oysa çok etkileyici bi konuşma yapmıştım kandıramadımmı seni

evet baya etkiliydi o yuzden baksan sekilden sekile girdim ifadelerde anlatim sana kandirdin canim ya ben zaten resmimi eklemistim bir ar album yapmistim sen görmismiydin onu

hee smdi hatirladim görmustun hatta sen arki listemde yokmusunda ikimizde cok sasirmistik

Son düzenleme:

hehehehe valla bende cok direnmistimde kalamadim 30 gecince anladimki imkani yok artk durdurmadin ben 30lardan degilde 40 lardan korkmaya basladim:26: canim hangi ayda dogduysan eger o aysa yasini almis oluyorsun daha biizm bebisler yasini almadilar merak etme

işte buuuuuu

ayy hadi yarın olsunn
caymak yok ama
sen topiğin demirbaşlarındansın
seni görmedik ya topikçene çatttlıyoruzz

bak ama resim bulabirsem dedim ona göre:26: hadi ordan topikcek merak eden yok senden baska kimse demedi sen niye eklemedin diye:26::26::26:

hulya sana bir yazcam ama biraz önce yazdigin sey icin üzülmenide istemiyorum ya:44:

dur mesaj atim en iyisi

Son düzenleme:
hadi yaa .. sana ööle geliyo..
daha önce kaç kere dediler sende koy diye..
ben şahidim valla..
gör bak yarın bu söylediğine pişman ederler seni..
bu liste işi bugün çıktı meydana bugün söylememiş olabilirler
ama daha önce koy diye çok ısrar ettiler..
ettik yani..
bulursun sen bulursuuuunn..istersen bulursun

canim bende zaten bugun icin dedim daha önce israr ettiklerini biliyorum o yuzden eklemsitim albumude:26:
ay pisman etmezler dimii yapmazlar dimivah yadim desene
talia ben erkeğim demiiceksin dimi

hadi yaz bakalım
kiz kaldir ayagini ustune bastin evet ben erkegim dilayida doguran karim ben onun adina yaziyordum:26::26:

yaaaaa bende merak ettim şimdi bu gizemi

kiz yok öyle bir gizem flnn ay sanki cok gizemli bir tarafim varmsi gibi yaptim kendimi ya:26::26::26::26::26:

dedimya erkegim ben diye o yuzden eklemiyordum

laaa kazen görurde gercek sanir atilirsam sorumlusu sizsinz hee

slm kızlar dünden beri girmeyince geçmiş bayağı birikmiş geçmişe gömüldüm resmen. ne çok kaynatmışsınız.bu arada zeynoo çok güzel olmuş tablo. bende en yakın zamanda eklicem bekleyin beni kızlarrr

kiz yok öyle bir gizem flnn ay sanki cok gizemli bir tarafim varmsi gibi yaptim kendimi ya:26::26::26::26::26:

dedimya erkegim ben diye o yuzden eklemiyordum

laaa kazen görurde gercek sanir atilirsam sorumlusu sizsinz hee

yaaa ekle o zaman sende resmini net olsun ama bu kez yoksa kazene ben şikayet edicem seni:84:

ekliicen tabii.. bi tane gizemli kişilik (the talia) yeter bize
çatlayak mı bacım yassık biseee

slm canim hosgeldin nasilsinn,ay gecmisi sonra oku gel sohbet edelim biraz

ay evet ya zeynooo ben de yazmayi unuttum sanirim cok guzel olmus liste bende bayildim, yalniz bebek topigi olmadigi icin bebeklerle ilgili birsey yazilmiyacak demistin ama ben herkesin bebeginin isminide merak ediyordum:26: sadece o bilgilerin altine kizi su oglu su diye yazsan olmazmiydi acaba:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…