geldik canlarım benlerim..
oğluşum egzama olmuş..
travozol ve fenisitil die iki krem vewrdi karıştırıp sür dedi..
gitmeden altını alıp pudralamıştım .. görünce pudra sürme pudra çok sağlıksız
deri altına hava geçirmiyo ..ondan olmuş olabilir dedi..
önemli bişi deil geçer dedi..
bu arada aile hekimimizin karısı (aynı zamanda ebe hemşiresi )benden bir ay sona doğum yapmıştı
işe başlamış .. benm oğlanı görünce şişko bu falan dedi..
çok hareketli benmkide hareketli ama bu kadar değil benmki zayıf benmki şöle bnmki böle
deyip kıyaslayıp durdu..
tartıldık tam 8050 gram geldi.. boyumuzda 69 cm olmuş..
uyku eğitimi verdiğimi anlattım tracy hugg dan bahsettim ..
öölece baktı hiç bi fikri yok garibimin baya bi havam oldu ..
iyice anlattırdı ben de uygulattırıyım bakıcıya falan dedi..
bu arada oğlum emeklemeye başladı diyebilirim..
sadece anarya gidebiliyo ama
sürünerek baya bi yol katediyor ..
bugün baktım halıyı bırakmış gitmiş kalebodurun üstünde oynuyo..
böle işte eee sizde neler var anlatın bakıyım geçmişe bakamıyorum yaa çok fazla geliyo
bitiremeyince hırs oluyo
Çook geçmiş olsun. allah şifa versin.
Bizimkide yavaş yavaş iyileşiyo. su çiçeğini çok ağır attlattık gibi bişey. Mahvoldu her yeri yara bere içine. ağzı gözü poposu sırtı perişan halde yavrucak. Bu kadar minik bebekler hasta olmasın yaaa
Canim oğlun su çiçeği mi olmuş:26: el kadar bebek nasıl bulmuş onuben siyah üzüm verdim. Bayıla bayıla yedi çok şükür bişey olmadı
Sağol canim..Sağolun kızlar darısı sizin minnoşlara inşallah
Asem canım ya tekrar çok geçmiş olsun neden geçmedi ki acaba ayy zor böyle de hasta hasta hem ev hem bebek rabbim sifa versin bende öpüyorum seni ve oglişini
Denizkizi hediye mi alınıyomus bilmiyordum
Ben ona dünyaları alırım
teşekkür ederiz teyzesii
Oğluşun gündem yaratacak yeni fotoları var dayısının hediye aldığı cicileriyle, kayınannesi ve sevgilisi online olsun diye bekliyoruz
Urasta yakıyor ortalığı maşallah, çok masum bir yüzü var, kime benziyor?
ıyi geceler kizlar nasilsiniz biz geldik
bugun asya gunduz toplamda en fazla 2 saat belki daha az uyudu oyle oldugu icinde uykuya zor daldi yataga koydum uyumadi,pispisladim uyumadi,ayagimda salladim yok kucagima alip ninini soyledim tak gozler gitti onceden ninni soyledigimde sallamayan cocuk ninni ile uyudu hergun bi huy ediniyo.simdide uykusunda arada bagrinip ayaklarini havaya kaldirip tak diye birakiyo.
Esim bazen deli ediyo gelmis ara doktoru niye boyle yapiyo sor diyo allah allah cocuk bu adama ne dicem diyorum herseyi sorarsin niye bunu sormuyorsun diyo nedicem bugunlerde cok huysuz bil bakalim biye mi dicem?bakici tutacakmis hic sikintiya gelmiyo bu saat oldu yemek yiyemedim demiyo cocuga cikariyor acisini boga burcu ile evli olmanin sonucu sanirim.ben sikayet etmiyorum bide tepemde bik bik basladim soylenmeye sonrada niye dir dir ediyosun derler
kızlar benim minnoşumun dişi çıkmış az önce farkettim
Cokkkkkkk heyecanlandım elim ayağım titredi resmen ayyy bi haller oldu valla
sizinle paylaşmak istedim
Hayatım o philips in buharda mama yapan şeysi de ne ola ki kız pratik bir şey mi kullanışlı mı memnun musun ve kaç para beni aydınlatır mısın
denozum ya nasıl duyarlısn
sağol canm ya
hadi inşşş
power-wait
kızlar cok geçmiş olsun.. umarım toparlarsınız kısa sürede... power canım senin oğluş için demek istedim
denoz
kuzum sende ihmal etme artık ovülüsyon movilüsyon allah ne verdiyse başla artık çalışmalaraa
Denozcum hosgeldin cnm calismalara artik basla hadi hayirlisi hakkinda
Canım nacizane fikrimi belirtmem gerekirse testleri falan boşver. Ne kadar kafan rahat olursa o kadar çabuk hamile kalırsın. Deneyenlerden hep bunu duydum. Artık düşünmekten vazgeçtik işleri akışına bıraktık çocuğumuz oldu dediler. Sen kocişinle mutlu musmustlu geceler geçir "O" sizi bulacaktır
Günaydın güzel hatunlar....denözcüğüm hoşgeldin seni buralarda görmek çok güzel özlettin kendini hayatım,
zeynoom senide özledik neşeni,enerjini her halinle seni.....
Esra nerelerdesin senide özledik kııızz datlu oğluşunun fotolarını ekle de sevelim
kızlar diyetim iyi gidiyor 6kilom gitti:)))))bu cuma kocişim geliyor :)))bazı arkadaşlarıma kııılım bu aralar(dün yazmıştım)kızcem de iyi çok şükür fakat bu diş hiç huzur vermiyor yavruma son üç gündür gece uykumuz harab oldu
hülya sen yine karaborsasın kız nerelerdesiniz yokluğunu hissettiriyorsun şekerim:)
talia,gdk,niran,pdnk,ysmc,denizkızı,spring,başka dha ismini hatırlayamadığım kızlar affedin bu topik herkes olunca güzel yaa(
ayyy bugün bi tuhafım bende haaa,ben bile anlamadım nece konuşduysam:)))))
Cok uzuldum,utandim cok ozur biraz patavatsizlik mi oldu acaba baslarda falan dusuk mu yapti 2. Mi deniyo anlamadim valla.
Sağol hayatım evet çok heyecanlı bir durummervecim hayırlı olsun dişiniz..
bende heyecanla gelmesini bekliyorum..
eminim çok tatlı görünecekler yeni dişleriyle ..
ama henüz tırnak darbelerine alışamamışken
bide diş acısına nası dayancam bilmiyorum
ama yinede çıksın istiyorum..
,,,,,,,,,,,,,,,,
lover ben bu sebze işini düşünmüştüm buzluk olayını yani..
ama ne akdar taze olursa okadar faydalı düşüncesiyle her seferinde kendim yapmaya çalşıyorum..
hoş daha sadece 3 kez yaptım ..
genelde meyve püresi muhallebi pirinç unu hazır toz kaşık mamaları hazır konserve mamalar ve yoğurt menüleriyle
besliyorum çorba uğraştırıcı ya üşeniyorum..
bu konservelerden bahçe sebzeleri diye bi tane vardı yemedi tosunum döktüm gitti
benmki bu gidişle sebze sevmeyecek..:26:
canım benim oğlumda da var egzema
atopik dermatit tıp diliyle
egzema ilaçları genelde kortizon içerir dikkat et deri incelmesi yapabilir
farketmek zor gerçi
travazol mantar için benim bildiğim
hatta kadınlara veriyo doktor
aklına takılan bir şeyler olursa sorabilirsin
bu arada demekki oğlunda alerji var bazı besinlere yada bir şeylere karşı
dikkatli olman lazım
Hiiii annem görmedim yaa valla kusura bakma hemen o sayfayi açıyorum;1364. sayfada kızının dişini kutladık insan birr bakarrr
mervoşşşş kızının dişini yerim bennnnnsaol tatlım cevabın için..ama diyorlar ki nette en koyu olduktan sonra 24 saat içinde ovulasyon olurmuşş..neyse ona göre deneyeyim ben de artık...zeynonun dediği gibi allah ne verdiyse
canım seni ve minnoşunu ekledimm
seni de tam sadaketle hizmetime aldımm
günaydın canım sana daaaa
hoşbulduk tatlım...valla o yönden pek meşgul olamadım işler yüzünden ama bu hafta kararlıyım...
bakalım ovulasyon testi de alıcam ilk defa işi şansa bırakmayayım diyorum...
sen nasılsın kuzum iyimisin minoşlarınla????
Simdi ben anladim sen neye nayir dedin öyle bir ihtimal varda nayirmi dedin yoksa öyle bir ihtmalin olmadigini belirtmek amaciylami nayir dedin:44:Nayiiiiirrrrr nolamaaazzz talia olmaazzz
canimya cok gecmis olsun insallah cok kisa zamanda altatirsinizslm kızlar ben baya yoğun bir hafta geçirdim malum hastalık peşimiz bırakmadı şuan antibiyotik iğne vuruluyoruz:2: idrar yollarında normal değerin 4 5 katı enfeksiyon çıktı çarşamda günü böbrek ultrasyoununa gircek oğlum bu kadar enfeksiyon neden olmuş olabilir ona bakıcak doktor her ihtimale karşı böbreklere bakalım dedi.
şuan iyiyiz allaha şükürgeceleri egeyi uyuturken okudum geçen olaylara canım sıkıldı kızlar biribirne biraz gönül koydu sanıırm umarım hemencicik geçer bu durum
5 10 sayfa geçmiş kaldı onalarıda okuyım hele
canim benim yaaa insallahh melegimize en kisa zamanda bir kardes gelirrKızlar dün meleğimin mezarına gittik...
Annecim seni çok seviyorum kızım, sen hep benim ilk göz ağrım olarak kalacaksın...ama annen ve baban senin bir kardeşin olsun istiyor dedim...sen de ister misin canım yavrum dedim...istersen kuzum noolur kardeşini yukarıdan kolla koru dedim...
yani meleğimize de bildirdik durumu...
ben de bugün ovulasyon testi alıcam...ama ilk defa kullanıcam..netten araştırdığım kadarıyla ilk koyu çıktığı zaman ovulasyon gerçekleşiyormuş...koyu çıktıktan sonra mı ilişki olması gerekiyor????...hiç kullanıp da hamile kalan var mı aranızda???
hoş benim yumurtalama zamanım genelde düzenlidir ama bu sefer içimden böyle bişey yapmak geldi...
Ahh ahh diyetisyenin totosu yese de kendi diyete başlasa iyi olacak da nerdeee :26:
Aranıza katılmak hep aklıma geldi de ben 6 aylık hamileyken üye oldum buraya o zaman da sanki herkes birbirini çoktan tanıyor gibiydi utangaçlığım tuttuneyse en azından bebikler ek gıdaya geçtiğinde yetiştim sayılır kabul ederseniz tabii :26:
sitttttt sen sakamisin edaa kiz sendeki kiloysa bizdeki nee dag yiginimiiSevgili arkideşim hoşgeldin sefalar getirdin psikolojik olarak kendimi doktorum programında gibi hissettim hemen soru sormalıyım ordan şurdan burdan yani benim göbekten
Şimdi benim boyum 1.60 kilo 56 ama bel bölgesi ölçülerini girince kilolu çıkıyorum hesaplayıcılarda
Benim ideak kilom kaç olmalı ?
hakli söylüyorsun tamamen sana katiliyorum sende cekil bakim en arkalara56 kilosun
gelmişsin bu kiloyla koskoca topigin diyetisyenini meşgul ediyorsunnn sen en arka sıraya geççç
masallah masallah cok guzel olmus hadi hayirlisi insallah darisi bizim bebislere zeynommm:103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103::103:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?