2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ben kaçtım işe geç kalcam. sanki oğlum için değilde sizin için eve gelmişim gibi :26: kızdım kendime şimdi

Bikeresinde görmüştüm herkes sana mail atıyodu ben de atıyım mı? Ama ne atcam bilmiyorum:44:Bilgi miydi neydi

at canımmm mailimi yazim sana

cnm denoz bebegini dogumda kaybettii.. bilmedigin için söylim dedim..

Ay yoksa bana mı kıl oldun sen
Ben demiştim bir bebek daha geliyor ona mı kızdın sen

Anne sütüyle yoğurt yapıldığını duymuştum da hep sanki olmazmış gibi gelmişti
fransada biri de peynir yaşmış löp löp koymuş fotolarını

Ay yoksa bana mı kıl oldun sen
Ben demiştim bir bebek daha geliyor ona mı kızdın sen
Ayyyy yoook bitanem olurmu hiç kendi arkadaş çevreme kılım sen geçmişe bakmamışsın anlaşılan:)))))istesekte gelmez herhalde dördüncü bebiş tüplerimi bağlattım eeee bizden bitti artıkın siz gençlere devrettim:))))

kimse vermedi mi ay bi fikri olan yok mu :44:
ben suyunu verdim cnm bişi olmadı çeyrek çay bardağı veriyodum ilk başlarda
ben

minik tırtılım sağolasın

teşekkürler cnm bişi çıkmaz inşallah:26:

Çook geçmiş olsun. allah şifa versin.

Bizimkide yavaş yavaş iyileşiyo. su çiçeğini çok ağır attlattık gibi bişey. Mahvoldu her yeri yara bere içine. ağzı gözü poposu sırtı perişan halde yavrucak. Bu kadar minik bebekler hasta olmasın yaaa

Geçmişi okuyamıyorum ya evde bebek hasta işte fırsat bulamıyorum. Zeynoo kadar şanslı değilim
Sevindim bak bende üzüldüydüm du bi öpcem

Carsamba gunu 5 aylik olucaz doktorumuz henuz corbaya baslatmamisti ama saniyorum bu gidimizde baslicak.Sormak istedigim birkac sey var derin bilgilerinizden faydanmakvistiyorum.
Philipsin buharda mama yapan makinasindan aldim, kulanan var mi?
Mesela corba yaparken ne kadar adet koyuyorsunuz kabak,havuc vs. Birkac kup mu,oranlari nasil olmali (neler koyuyorsunuz)
Corbayi o ogun yemedi diyelim yada yedi biraz kaldi , o kalani dokup hep taze mi yapip veriyorsunuz eger sakliyorsaniz nerde ne kadar sure bekletiyorsunuz(1 gun yada aksam vs.)

kızlar az önce oğluma çorba yaptım içinde
yarım havuç
erik büyüklüğünde patataes
misket büyüklüğünde kereviz
2 yaprak ıspanak
1 çay kaşığı irmik ve pirinç
çokmu abartmışım birde minik bir parça dün haşladığım tavuktan koydum
yarım su bardağı yedirdim

Kadının biri sebze püresi yapıp küçük küçük kaplara koyup buzluğa atıyordu. Alıp çözüp çözüp yediriyordu. Her defasında yapmak gerçekten uğraştırıcı ya. Bende dün ilkkez çeyrek kabak haşladım püre yaptım çorba kıvamında verdim. İçinede 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koydum. Bizde kabızlık problemi var Eh işte zorlada olsa yedirdim

Bir ben yokum içinde
Tavuk için erken bu kadar acele etme. Herşeyi yesin istiyorsun ama abartma bence. En sağlıklısı anne sütü hafif hafif 2 yada en fazla 3 çeşit sebzeler ver Sen daha iyi bilirsin gerçi

Bizimki çok iştahsız çeyrek çaybardağı anca yediriyorum ne yapcam bu çocuğu yaaaa

Son düzenleme:

çorbayı ertesi gün ben vermiyorum gaz yapar bence içinde patates fln var çünkü
günlük 1 kase kadar yapıyorum küçük bir havucun yarısı orta boy patatesin çeyreği gibi azar azar koyuyorum

sağol cnm ya su çiçeğinin derdi de çok fena valla

biz 1 aydır ek gıda yiyoruz cnm genelde 3 sebzeyle yapıyodum bugün abarttım
tavukda minicik ya misket kadar varla yok arası

Canım ben kullanıyorum aynı ürünü. Çok da memnunum. Ben her şeyden yarım yarım koyuyorum. Ölçek kabında da en üst seviyeye kadar koyuyorum suyu. Çok iyi pişiyor.

Her gün tazesini yapıp veriyorum ben bekletmiyorum.

Yalnız kaşıkla yemek yemek için çıldıran oğlum, en sevdiği yoğurdu bile yerken kilitledi ağzını. Mümkün değil kaşıkla bir şey yediremiyorum. Bu da dişiyle alakalı olabilir mi.

evrekaaaaa

bugün neden keyifsiz uyandığımı buldum ..

öğlen görümcem aradı ..

meğer bugün kayınvalidemin doğum günüymüşşşş

kötüyüm ben kötüyümmmmmmmmm

ase cim anneme sööledim bi tane daha aldı bize civilde de tulumlarda indirim varmış şansımıza

kvnin doğum günü demek ne alıcan kv ye kız

mikrodalga fırın alcakmışız .. kardeşiyle anlaşmışlar benden de pasta istedi görümcem ..
50 küsür yaşında ama süpriz parti yapıyoruz
ne şanslı kadın beaaa

,
oğlanın pipisinin hemen üzerinde pütür pütür bişiler çıktı
isilik gibi bişet sağlık ocagına götürcez eşimi bekliyorum ..
inş önemli bişi deildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…