ben kaçtım işe geç kalcam. sanki oğlum için değilde sizin için eve gelmişim gibi :26: kızdım kendime şimdi
Bikeresinde görmüştüm herkes sana mail atıyodu ben de atıyım mı? Ama ne atcam bilmiyorum:44:Bilgi miydi neydi
Cok ozur dilerim ben anlamadim senin bebegin yok muydu?
Canim ben ilk ay hamile kalmisim ilkinde haemen kalamam diye dusunerek ovulasyonu cok arastirip almistim hatta birkactane kullandim tam hatirlayamiyorum.Ovuslayonun catladigi gun koyu cikiyor hemen calismalara baslamak lazim.
Günaydın güzel hatunlar....denözcüğüm hoşgeldin seni buralarda görmek çok güzel özlettin kendini hayatım,
zeynoom senide özledik neşeni,enerjini her halinle seni.....
Esra nerelerdesin senide özledik kııızz datlu oğluşunun fotolarını ekle de sevelim
kızlar diyetim iyi gidiyor 6kilom gitti:)))))bu cuma kocişim geliyor :)))bazı arkadaşlarıma kııılım bu aralar(dün yazmıştım)kızcem de iyi çok şükür fakat bu diş hiç huzur vermiyor yavruma son üç gündür gece uykumuz harab oldu
hülya sen yine karaborsasın kız nerelerdesiniz yokluğunu hissettiriyorsun şekerim:)
talia,gdk,niran,pdnk,ysmc,denizkızı,spring,başka dha ismini hatırlayamadığım kızlar affedin bu topik herkes olunca güzel yaa(
ayyy bugün bi tuhafım bende haaa,ben bile anlamadım nece konuşduysam:)))))
Canım şok olma en sağlıklısı anne sütü ile yapılan yoğurtmuş. Ben yaptım yaklaşık 60 ml süt ile denedim. Öyle ev yoğurdu gibi olmuyor cıvık koyu ayran gibi bişey oluyoranne sütündeki su oranı fazla olduğu için öyle cıvık oluyormuş. Bebeğe yedirdinmi dersen yedirmedim çocuğa kv bakıyor vermedi 2 gün geçince bende çöpe attım. Sütüme yazık oldu walla
Ayyyy yoook bitanem olurmu hiç kendi arkadaş çevreme kılım sen geçmişe bakmamışsın anlaşılan:)))))istesekte gelmez herhalde dördüncü bebiş tüplerimi bağlattım eeee bizden bitti artıkın siz gençlere devrettim:))))Ay yoksa bana mı kıl oldun sen
Ben demiştim bir bebek daha geliyor ona mı kızdın sen
at canımmmmailimi yazim sana
cnm denoz bebegini dogumda kaybettii.. bilmedigin için söylim dedim..
ben suyunu verdim cnm bişi olmadı çeyrek çay bardağı veriyodum ilk başlardakimse vermedi mi ay bi fikri olan yok mu :44:
minik tırtılım sağolasınpower-wait
kızlar cok geçmiş olsun.. umarım toparlarsınız kısa sürede... power canım senin oğluş için demek istedim
denoz
kuzum sende ihmal etme artık ovülüsyon movilüsyon allah ne verdiyse başla artık çalışmalaraa
teşekkürler cnm bişi çıkmaz inşallah:26:Cnm bende ilk defa gecen hafta oldum 5 ay olmadim bende senin gibi dudunmeye baslamistim ki oldu olursun sende cnm
Cnm ben ek gidaya baslamadim ama ara ara meyve tattiriyorum siyah ve sari uzum ikisindende verdim agzina sikiyorum oyle hosuna gidiyor mandalinayida azicik ucundan deliyorum emiyor hemde disleri kasiniyor iyi oluyor bence birsey olmaz
Aramiza hos geldin o zaman cnm yok ya bizim kapimiz herkese acik hem senden sonra ne annalerimiz geldi
Power cok gecmis olsun cnm Rabbim acil sifalar versin unsallah bobreklerinde birsey cikmaz
Talliacim pulipet vardi kacirmissin demekki
Denozcum hosgeldin cnm calismalara artik basla hadi hayirlisi hakkinda
Geridönüsüm cnm hatirlattigin icin sagol ben tamamen unutmustum haber vermeyi Allah kabul etsin ahahanin bebegine de acil difalar versin Rabbim
Ayyyy yoook bitanem olurmu hiç kendi arkadaş çevreme kılım sen geçmişe bakmamışsın anlaşılan:)))))istesekte gelmez herhalde dördüncü bebiş tüplerimi bağlattım eeee bizden bitti artıkın siz gençlere devrettim:))))
Anne sütüyle yoğurt yapıldığını duymuştum da hep sanki olmazmış gibi gelmişti
fransada biri de peynir yaşmış löp löp koymuş fotolarını
Carsamba gunu 5 aylik olucaz doktorumuz henuz corbaya baslatmamisti ama saniyorum bu gidimizde baslicak.Sormak istedigim birkac sey var derin bilgilerinizden faydanmakvistiyorum.
Philipsin buharda mama yapan makinasindan aldim, kulanan var mi?
Mesela corba yaparken ne kadar adet koyuyorsunuz kabak,havuc vs. Birkac kup mu,oranlari nasil olmali (neler koyuyorsunuz)
Corbayi o ogun yemedi diyelim yada yedi biraz kaldi , o kalani dokup hep taze mi yapip veriyorsunuz eger sakliyorsaniz nerde ne kadar sure bekletiyorsunuz(1 gun yada aksam vs.)
kızlar az önce oğluma çorba yaptım içinde
yarım havuç
erik büyüklüğünde patataes
misket büyüklüğünde kereviz
2 yaprak ıspanak
1 çay kaşığı irmik ve pirinç
çokmu abartmışım birde minik bir parça dün haşladığım tavuktan koydum
yarım su bardağı yedirdim
Carsamba gunu 5 aylik olucaz doktorumuz henuz corbaya baslatmamisti ama saniyorum bu gidimizde baslicak.Sormak istedigim birkac sey var derin bilgilerinizden faydanmakvistiyorum.
Philipsin buharda mama yapan makinasindan aldim, kulanan var mi?
Mesela corba yaparken ne kadar adet koyuyorsunuz kabak,havuc vs. Birkac kup mu,oranlari nasil olmali (neler koyuyorsunuz)
Corbayi o ogun yemedi diyelim yada yedi biraz kaldi , o kalani dokup hep taze mi yapip veriyorsunuz eger sakliyorsaniz nerde ne kadar sure bekletiyorsunuz(1 gun yada aksam vs.)
sağol cnm ya su çiçeğinin derdi de çok fena vallaÇook geçmiş olsun. allah şifa versin.
Bizimkide yavaş yavaş iyileşiyo. su çiçeğini çok ağır attlattık gibi bişey. Mahvoldu her yeri yara bere içine. ağzı gözü poposu sırtı perişan halde yavrucak. Bu kadar minik bebekler hasta olmasın yaaa
biz 1 aydır ek gıda yiyoruz cnm genelde 3 sebzeyle yapıyodum bugün abarttımBir ben yokum içinde
Tavuk için erken bu kadar acele etme. Herşeyi yesin istiyorsun ama abartma bence. En sağlıklısı anne sütü hafif hafif 2 yada en fazla 3 çeşit sebzeler ver
Bizimki çok iştahsız çeyrek çaybardağı anca yediriyorum ne yapcam bu çocuğu yaaaa
evrekaaaaa
bugün neden keyifsiz uyandığımı buldum ..
öğlen görümcem aradı ..
meğer bugün kayınvalidemin doğum günüymüşşşş
kötüyüm ben kötüyümmmmmmmmm
ase cim anneme sööledim bi tane daha aldı bize civilde de tulumlarda indirim varmış şansımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?