mikrodalga fırın alcakmışız .. kardeşiyle anlaşmışlar benden de pasta istedi görümcem ..
50 küsür yaşında ama süpriz parti yapıyoruz
ne şanslı kadın beaaa
,
oğlanın pipisinin hemen üzerinde pütür pütür bişiler çıktı
isilik gibi bişet sağlık ocagına götürcez eşimi bekliyorum ..
inş önemli bişi deildir
Ah teteler ah. Biz cok fena hasta olduk. Bronsit teshisiyle iki gun hastanede yatti oglum. Buhar tedavisi, antibiyotik, ilaclar, serumlar... Cok sikintili saatlerdi ama cok sukur su an iyi. Tam artik uysallasti uslandi, akillandi derken oglus hata olduMinicik bebegin kolunda serumla beyaz carsaflar icinde yatmasi cok uzucu
Allah yavrularimiza saglik sihhat versin
bazen insanlara aklım ermiyor küçücük bebeği bile güzel-çirkin diye sınıflandırıyorlar.çok samimi bir arkadaşım geçen gün doğum yaptı,o güne kadar hangi bebeği gördüyse çok çirkin diyordu benimkine bile dedi,hast. gittim bana diyor ki bebeklere hep çirkin diyordum benimki çok güzel bana mı öyle geliyor,bende yine de onun bana yaptığını yapmadım,çünkü insan o günlerde bebeği için güzel şeyler duymak istiyor.
56 kilosun
gelmişsin bu kiloyla koskoca topigin diyetisyenini meşgul ediyorsunnn sen en arka sıraya geççç
benimkide böyle yaaaa şimdiden ortalıgı dagıtmaya başladıı
sofraya vuruyor, elleri ayakları durmuyor sürekli çığlık atıyooo buda yani adetiiii
yatagına yatırıyorum kuzusunu veriyorum bu eve 2 kuzu fazla der gibi saldırıyorkuzusyla birlikte dönüyor
ayaklarını parmaklıklardan cıkarıyor...
bunlar ayaklanınca napcaz kii bizz :44:
Canım nacizane fikrimi belirtmem gerekirse testleri falan boşver. Ne kadar kafan rahat olursa o kadar çabuk hamile kalırsın. Deneyenlerden hep bunu duydum. Artık düşünmekten vazgeçtik işleri akışına bıraktık çocuğumuz oldu dediler. Sen kocişinle mutlu musmustlu geceler geçir "O" sizi bulacaktır
mikrodalga fırın alcakmışız .. kardeşiyle anlaşmışlar benden de pasta istedi görümcem ..
50 küsür yaşında ama süpriz parti yapıyoruz
ne şanslı kadın beaaa
,
oğlanın pipisinin hemen üzerinde pütür pütür bişiler çıktı
isilik gibi bişet sağlık ocagına götürcez eşimi bekliyorum ..
inş önemli bişi deildir
Kadının biri sebze püresi yapıp küçük küçük kaplara koyup buzluğa atıyordu. Alıp çözüp çözüp yediriyordu. Her defasında yapmak gerçekten uğraştırıcı ya. Bende dün ilkkez çeyrek kabak haşladım püre yaptım çorba kıvamında verdim. İçinede 1 tatlı kaşığı zeytinyağı koydum. Bizde kabızlık problemi varEh işte zorlada olsa yedirdim
Parmağımla kontrol ettim bi baktım patlamışnasıl farkettin.
hade hayırlı olsun canııııım
1. Ervanın dişi çıkmııııış yuppi
tiripsi(bak tırıspı değil ha buda benim kelimem uyuz demek)
gözünüz aydın
yarın hava yine güzel anladığım kadarıylayarın bi güzel gezsem ya
merve gözün aydın
kızının dişi çıkmış
önümüzdeki günlerde diş yağmuru olabilir topikte
aa acok sevindim birazu derken yani simdi hergun gelebilcekmsiin buaralara hadi insallah canimgercekten cok özlemisim senle sohbet etmeyi bguunde malesef geri cikmak zorunda kaldim hayatim annem vardi hic sevmiyor öyle pc yle tlf la fln ugrastigimda sinri oluyor :)) heheh yani bende cok az yaa 4. de düsünüyorum az geliyor bu kadar cocuk bana
oyyy kuzum beim cok az uyumus yaa bizimkinin masallahi var cidden 1 saat likte olsa yinede iyi uyuyor uyanincada uykusunui almis oluyor kendisini belli ediyor yani :)) etrafiona gulucukler saciyor ama bugun pek bir huzursuzdu ve surekli uyumak istiyordu :44: aksam 5 de yatip 6 da kalkti 7 gibi ysine huzursuzlandi uyumak icin gece uykusuna yatmasini saglamak icinde bende 8 e kadar zor oyaladiminsallah gecenin bir yarisi uyanip uykumu aldim anne ben demezz bana oy oyy masallahh seninde boyun cok iyimis ya birde uzun sayilmaz diyor kiz turk kadini standartlarina göre cok cok iyi senin boyun yaninda adile nasit gibi kaldim simdi olmadi
canim sen regl oldunmu hic eger regl dönemine giriyorsan sütte cok cok azalma oluyor maleseff ben kesildi diye endiselenmistim baya baya sönmps balon gibi duruyordu gögüslerim ama cok sukurki öyle olmadi :))
iyi geceler canim hosgeldinnnizzzzzzzz masallah bur prensese cokk tatlii yaa yerim ben bu kizii
bende senii öpeyimama bir daki ne unutma bana yazcaklarini
anam bu nasil ruya böyle kiz sen ne yiyip iciyon yatmadna öncesenin bir taraflarin cok fena acikta kalmis
oyyyyyyyyyyyy ervosummmm masallah kuzumaa hadi gözün aydin canimm sizinde ilk disiniz cikti sonunda tebrik ederim hayatimm insallah digerleride cok kolay cikar
Cnm geçmişler olsun insan bebiş o şekilde ağlayınca çok bunalıyo ama pes etme insan içine çıktıkça çıktıkça alışacak , mesela Doğa ile eve kapandığımızdan beri yabancılamaya başladı sırf bu yüzden bakıcısına alıştırmak için hergün geliş gidiş yapıyoruz bakıcısıyla 3 gündür fırsatım olmadı bakıcısına yani komşuma gitmeye bakalım yarın görüşcem yabancılayacakmı? çok çabuk unutuyo?
Evet cnm çok da güzeldi hava
cnm bence senin toton baya bi açıkta kalmışşş
Gözünüz aydınnn şimdi ilk sen gördüğün için kızına hediye alman lazım annesi
çok sağol cnm güzel anlatmışsın peki pirinç unu bildiğimiz markette satılan pirinç unu demi çünkü bi arkadaş bebekler için ayrı pirinç unu var demişti sanırım eğer öyleyse nerde satılıyon:26:
Iyi geceler allah rahatliklar versun cnm bende seni ve kizini optum byyy
Sende hos geldin cnm
Tallia nerdesin kiz hala gecmiste misin gelecege don artık
Merve hayirli olsun cnm kizinin dişi cikmis bizim kizda sabah aksam cikaracak gibi cok zoru var agzi ile her buldugunu agzina götürüyor
Günaydır kızlar:79:
Sayfalar birikmiş maşallah. .bitirmek üzereyim:112:
Oyy oyy dişimi çıkmış ervosun
Gözünüzaydin..Darısı digerlerine artık:) rahati nasıl peki merve
Bizde birsey yok henüz dişe dair..heyecanla bekliyoruz
Sende beni sormuşsun canım. .antibiyotik iciyorum ama cokta farketmedi
Bu durum sinirimi bozuyor.kontrle gidecegim haftaiçi
Birde 4 gündür bebegimin atesi vardi.bugun daha iyi gibi.birde aşımiz var bugün
Senin nasıl geçiyor günlerin, n'apiyosunu fıstıkla
Ellerine sağlık. .bayağı zahmet etmişsin:)
Oglusun agzinin tadini biliyor vallahi.afiyet olsun yarasınn yafruyaa
üstüne kaşar eklesen , bayagi besamelli graten falan olacak
Gecen gun bahsetmistin yine, böyle deneyeyim bende
Oglum cok az az yiyor, söyle istahli iştahlı yedigi birsey yok henüz
Yumurtaya başladık, kahvalti tarifi verdi dr; onuda beğenmedi sanki
Ins zamanla düzene girerde, ne bulursa yer
Yok kıs atesimiz vardi zaten sen onu yazdığın daates almaya gelmedik
Henuz birsey almadim canim
Başımızı kaldiramiyoruz henüz bi atak yok yani.aklimda ,niyetimde var
(Bi arkadaş vasıtasıyla alacağım zaten, onunla denk gelince bakacağız. Oyle belli bi modelde yok aklımda. Ama filtre degisimi istemeyen makbuldur)
Bu ara alışverişlerimde pürüzlü zaten
Gecen gün nemlendirici aldim,% 25 indirimde diye fakirin.ellerinde kalmamış, teshir de istemedim
Beklerim sorun değil dedim. .neyse geldi diye aradilar 1 hafta sonra.gittim aldim.eve geldim baktım, açılmış kutu.teshir di belli, her yeri cizik ws.geri goturduk
Beklersiniz bilmem ne dedi, 1 hafta sonra arandik yine ayni sahne.tamam bi kere yaptiniz yemedik, neden iki kez ayni sey yapılıyor sa artık
Iptal ettirdim en son.
Neyse öle işte, dolmuşum pardon
Sen al anacım böyle bi ihtiyacın varsa, bekleme yapma:)
mervecim
tebrik ederim dişiniz çıkmış. ervoşu çok öpüyorum. bizde gelen giden bişi yok.
geldik canlarım benlerim..
oğluşum egzama olmuş..
travozol ve fenisitil die iki krem vewrdi karıştırıp sür dedi..
gitmeden altını alıp pudralamıştım .. görünce pudra sürme pudra çok sağlıksız
deri altına hava geçirmiyo ..ondan olmuş olabilir dedi..
önemli bişi deil geçer dedi..
bu arada aile hekimimizin karısı (aynı zamanda ebe hemşiresi )benden bir ay sona doğum yapmıştı
işe başlamış .. benm oğlanı görünce şişko bu falan dedi..
çok hareketli benmkide hareketli ama bu kadar değil benmki zayıf benmki şöle bnmki böle
deyip kıyaslayıp durdu..
tartıldık tam 8050 gram geldi.. boyumuzda 69 cm olmuş..
uyku eğitimi verdiğimi anlattım tracy hugg dan bahsettim ..
öölece baktı hiç bi fikri yok garibimin baya bi havam oldu ..
iyice anlattırdı ben de uygulattırıyım bakıcıya falan dedi..
bu arada oğlum emeklemeye başladı diyebilirim..
sadece anarya gidebiliyo ama
sürünerek baya bi yol katediyor ..
bugün baktım halıyı bırakmış gitmiş kalebodurun üstünde oynuyo..
böle işte eee sizde neler var anlatın bakıyım geçmişe bakamıyorum yaa çok fazla geliyo
bitiremeyince hırs oluyo
Maşallah oğluna canım kocaman olmuş
Bu arada geçmiş olsun zeytinyağı denesene ben çok faydasını gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?