Sevmek istemezmiydin yoksaabizi başına sen sardın lanet olmasın
Hepimizi sigdiriyorsun vallahi yüreğine
Sende iyi ki varsın canım
Me too
:13::103::124:
Zeynoo 66.500 olmuşum kis..aşağı yukarı yuvarlamak istemiom
Ceviz yerken de aklıma geliosunnnasıl gidiyorsun
lenn urass motun kaybolsunda bız bulakk emiiiiiii tetesınınn paşasıı öpüyoruz sızlerı vee annenıı erkekımmmmmmmmmmmmEki Görüntüle 857634 beni kız sanan kimdi bakiiiiymmm
Eki Görüntüle 857635 montumuzuda burda görev yapan anaokulu öğrtmeni göndermiş
eşimin servisiyle gidip geliyo sağolsun düşünmesi yeter
Asem yaa keşke benden başka biri görseydiCanim oğlun su çiçeği mi olmuş:26: el kadar bebek nasıl bulmuş onu
Cok gecmis olsun..tez zamanda iyilessin yavrun
Cokta kasınır, rahatsiz eder ya..canim ya:S
Bende siyah üzüm veriyorum.begenerek yiyor ve iciyor.bayagi şekerli ondan belki
Sağol canim..
Neden bu kadar inatçı bi hastalık anlayamadim
Tekrar gideceğim bakalım
Evet pek kolay olmuyor. .birde abimizin okul, odev hazırlıkları ws. Saglik olsun ne diyelim
Bebisin dişini ilk gören, bebege hediye alır cnm:112:
Annesinin gönlünden ne kopacak bakalim ervoşa
Hülya geçmiş olsun cnm
Pudra icin cilde nefes aldirmiyor kullanmayin diyorlar ama bende kullanıyorum zaman zaman
Oglusuna da masallah
Benim oglumda geri geri giderek bayagi yol katediyor.arada sağa sola da yuvarlaniyor, o yüzden nerden nereye nasil gitmiş olabilecegini bazen kestiremiyorum:)
wait sanada cok geçmiş olsun cnm
Hastayken çalışmakta cok zor
Hadi bakalım kolay gelsinmervoşşşş kızının dişini yerim bennnnnsaol tatlım cevabın için..ama diyorlar ki nette en koyu olduktan sonra 24 saat içinde ovulasyon olurmuşş..neyse ona göre deneyeyim ben de artık...zeynonun dediği gibi allah ne verdiyse
Eki Görüntüle 857634 beni kız sanan kimdi bakiiiiymmm
Eki Görüntüle 857635 montumuzuda burda görev yapan anaokulu öğrtmeni göndermiş
eşimin servisiyle gidip geliyo sağolsun düşünmesi yeter
bombacimii??:44::44: ne alaka kiz anlamadimbombaci mülayim gibi olmus
Asem ya sen gecen ay 71din nasıl verdin çabuk söyle bizede lütfenSevmek istemezmiydin yoksaabizi başına sen sardın lanet olmasın
Hepimizi sigdiriyorsun vallahi yüreğine
Sende iyi ki varsın canım
Me too
:13::103::124:
Hem ciko yiyip hem zayiflama.kis nasıl bağladın konuyu öyle
Eger çaresi varsa; bende iskender ve hamburger yiyerek kilo vermek istiyorum. Benimki imkansız galiba:26:
Zayiflayinca yiyecegm ama kilo aldirtmasin..buna çare olsa bari
Zeynoo 66.500 olmuşum kis..aşağı yukarı yuvarlamak istemiom
Ceviz yerken de aklıma geliosunnnasıl gidiyorsun
ayyy aşuremi bayılırm yaa bunu demicektin hülyaaaaaaapdnk caaaaaanım arkidişimmmmmmmm....
hadi öpüşek barışakkkk..
bak mübarek günler bunlar ..
aşure pişireyim sanaa olurmu ....
bombacimii??:44::44: ne alaka kiz anlamadimbombaci mülayim gibi olmus
uraaasssssssssssssssssssssssssssssssss seniiiiiiiiiiiii parçalarıııımmmmmmmmmm yerııımmm yutarıııımmmm eşşşşeeeeekkk
o montuna kuşlar pislesiiiinnnn
çirkin ördeğim martı kaşlımmmm
teyzesinin bitanecik balböceğiiii
cok özlediimmm yaaaa:2:
ayy şu meşhur pudingli kurabiyeyi yaptım yazmadan duramadım tarifi baya bi değiştirdim ama çok güzel oldu
1 paket kakaolu puding
yarım paket krem şanti
yarım pkt vanilya
yarım pkt k.tozu
yarım yumurta
yarım çay bardağı süt
yarım su bardağı sıvıyağ
50 gr margarin
aldığı kadar un
yarım su bardağı ceviz
şeklini ülker haımeller bisküvi ince ince yaptım yuvarlak yaptım avucumda incelltim
yamuk yumuk oldu yani belli yuvarlak bi şekil yapmadım
sonuç bence çok güzel oldu
tarifi baya bi değiştirmişim yaa
diceksinizki niye yarım yarım sabah yarım tavukgöğsü yapmıştım kremşanti vanilya ordan arttı
yumurtalı bişey yapıyodum yumurtanın yarısını ordan çaldım derken malzeme listesi baya bi olmuş
Sen tarifi baya degistirmissinayy şu meşhur pudingli kurabiyeyi yaptım yazmadan duramadım tarifi baya bi değiştirdim ama çok güzel oldu
1 paket kakaolu puding
yarım paket krem şanti
yarım pkt vanilya
yarım pkt k.tozu
yarım yumurta
yarım çay bardağı süt
yarım su bardağı sıvıyağ
50 gr margarin
aldığı kadar un
yarım su bardağı ceviz
şeklini ülker haımeller bisküvi ince ince yaptım yuvarlak yaptım avucumda incelltim
yamuk yumuk oldu yani belli yuvarlak bi şekil yapmadım
sonuç bence çok güzel oldu
tarifi baya bi değiştirmişim yaa
diceksinizki niye yarım yarım sabah yarım tavukgöğsü yapmıştım kremşanti vanilya ordan arttı
yumurtalı bişey yapıyodum yumurtanın yarısını ordan çaldım derken malzeme listesi baya bi olmuş
sizin evin altinda bomba cikyor ya ona demiştir
anam bende akil makil kalmams ben unuttum gitti onu yaayyy aşuremi bayılırm yaa bunu demicektin hülyaaaaaaa
kız sizin evin orda bomba çıkmıyomu bak merve senden önce anlamış
anam bende akil makil kalmams ben unuttum gitti onu yabende diyorum bu bomba muhabbeti nerden cikti acaba diye:44::44:valla merve kuzum senin hafizana hayrandim zaten bir kez daha hayran oldum masallahh masalla sende power benim bile unuttugum seyi sen hatirlamisin masallahh sanada kocaman
bu son zamanlarda face bir oyun varya ona taktik kfayi esimle orda bomba fln cikiyor patlatiroysun ya aklim ona gitti benimde ama diyorum iyide power bende ekli degilki nerden biliyor acaba diyorum:44:
evet ben sardım dimiiii
canım ben 65 im halaarada kaçamaklarım oluyor birde niyeyse konsantre olamıyorum yaaa
sıkılıyorum ceviz yemek istemiyorum falanbir türlüü istedigim performansıı gösteremiyorummm
Evet seninle başa baş tık. .72 ydik, nere kayboldun sonra.beni biraktinAsem ya sen gecen ay 71din nasıl verdin çabuk söyle bizede lütfen
Asem yaa keşke benden başka biri görseydi
Bakalım alışverişe gidecegiz birazdan Zillosuma alırım bir şeyler uyanmasini bekliyoruz ama Uyanmadi normalde olsa çoktan uyanmısti
sizin evin altinda bomba cikyor ya ona demiştir
ya hülyaaa yaaaa
aşure yapan varmı,
bu arada aşure güzel süt yapıyomuş haberiniz olsun bulduğunuzda yumulun
Hülya yapar vallahi, kacmaz ondan
Ilık ılık severim bende yaa..
Sen sarmadin, biz sarıldık
Iyi dememissin; topik ac diye başımı yiyen siz degilmiydiniz diye..utandım bak şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?