2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

evet ben sardım dimiiii

canım ben 65 im hala arada kaçamaklarım oluyor birde niyeyse konsantre olamıyorum yaaa
sıkılıyorum ceviz yemek istemiyorum falan bir türlüü istedigim performansıı gösteremiyorummm

Asem yaa keşke benden başka biri görseydi
Bakalım alışverişe gidecegiz birazdan Zillosuma alırım bir şeyler uyanmasini bekliyoruz ama Uyanmadi normalde olsa çoktan uyanmısti
Hadi bakalım kolay gelsin
Bak o akıntıyi takip et allahın izniyle işin püf noktası orada
O akıntıyi görür görmez o işi hemen yapın
Eki Görüntüle 857634 beni kız sanan kimdi bakiiiiymmm

Eki Görüntüle 857635 montumuzuda burda görev yapan anaokulu öğrtmeni göndermiş
eşimin servisiyle gidip geliyo sağolsun düşünmesi yeter
yyy çok tatlı sejin bu bebe maşallah ona
bombacimii??:44::44: ne alaka kiz anlamadimbombaci mülayim gibi olmus

sizin evin altinda bomba cikyor ya ona demiştir

ayy şu meşhur pudingli kurabiyeyi yaptım yazmadan duramadım tarifi baya bi değiştirdim ama çok güzel oldu
1 paket kakaolu puding
yarım paket krem şanti
yarım pkt vanilya
yarım pkt k.tozu
yarım yumurta
yarım çay bardağı süt
yarım su bardağı sıvıyağ
50 gr margarin
aldığı kadar un
yarım su bardağı ceviz
şeklini ülker haımeller bisküvi ince ince yaptım yuvarlak yaptım avucumda incelltim
yamuk yumuk oldu yani belli yuvarlak bi şekil yapmadım
sonuç bence çok güzel oldu
tarifi baya bi değiştirmişim yaa
diceksinizki niye yarım yarım sabah yarım tavukgöğsü yapmıştım kremşanti vanilya ordan arttı
yumurtalı bişey yapıyodum yumurtanın yarısını ordan çaldım derken malzeme listesi baya bi olmuş

selam kızlar,
her zaman yazamıyorum ama sürekli giriş yapmadan takip ediyorum. oğlum çoook nazlı. biz mi yanlış yaptık bilmiyorum ama fena yani. hiç yalnız kalmak istemiyor. bütün ilgi onda olsun istiyor. 3 gündür gece uykularımız çok fena. saat başı kalkmalar... dün gece yarım saat içinde 4 kez kalktı. sanırım dişleri de ağrı yapıyor. mecburen 1 çay kaşığı peditus verdim de öyle uyudu rahatlayıp. dr kontrolemize daha 2 hafta var baksın bakalım diş mi çıkarıyor. ben de anlamıyorum zaten bakıyorum damaklarına ama tecrübem yok...
bu arada geçen perşembe ateşi vardı. bebeği götürmeden sağlık ocağına gidip durumu anlattım. peditus düşürmemişti çünkü ateşi. meğer peditus zaten diş ateşi için iyi gelmezmiş. calpol ya da dolven al dedi. ben de dolven aldım. o gün 3 kez 1 çay kaşığı ertesi gün de 2 kez 1 çay kaşığı verdim. o gün bitti. ertesi sabah bir kalktık çocuk kabarmış. bütün vücudunda vardı ama en çok bacaklarında vardı. eczaneye sordum. dolven ağır gelmiş olabilir onu daha büyük bebeklere veriyoruz calpol daha iyi dedi. sağlık ocağına gidiyim zaten söylicem onlara da. eczacının bildiğini onlar niye bilmez acaba. neyse ateşlenmedi tekrar çok şükür. calpole de gerek kalmadı.
haftaya 6 aylık aşılarımız var hadi hayırlısı :)

Asem ya sen gecen ay 71din nasıl verdin çabuk söyle bizede lütfen

pdnk caaaaaanım arkidişimmmmmmmm....

hadi öpüşek barışakkkk..

bak mübarek günler bunlar ..

aşure pişireyim sanaa olurmu ....
ayyy aşuremi bayılırm yaa bunu demicektin hülyaaaaaaa

bombacimii??:44::44: ne alaka kiz anlamadimbombaci mülayim gibi olmus

kız sizin evin orda bomba çıkmıyomu bak merve senden önce anlamış

O ne güzel sevmektir öyle ya

Zeyyno ben diyet yapmadım ama vize problemi olunca stres uykusuzluk derken kilolar gitti
genelde alışkanlık haline getirmiştim farkında olmadan akşam 5-6dan sonra hiçbirşey yemiyordum sürekli su çay falan içiyorum tabi
bu aralar misafir geliyor biz gidiyoruz falan akşamları da yenilip içiliyor azcık aldım gibi bi de şişkinlik var adet olamayınca malum
gündüz abartmadan canım ne istiyorsa yiyorum akşam da yemeyince bi de çocukla sürekli hareket halindeyiz gidiyor kilolar sen bi de çalışan bayansın gider o kilolar hemencecik

dünürüm ben hamur işi konusunda çok beceriksizim ya. sofraya yemek konacak olsun elimden geliyor bişeyler ama diğer türlü yapabildiklerim patates salatası, ıslak kek bir de açma. bunun dışında bi halt beceremiyorum.
ellerine sağlık senin, beğendiysen güzel olmuştur.
pazar sabahı ben de denedim yağ, muzlu puding pudra şekeri ve unla. he kötü mü oldu belki hayır ama gereksiz bişey oldu yani ne bileyim. eşim yedi yazık adam diyor ki aaaa hayatımda yediğim en güzel un kurabiyesi e dedim iyi de o un kurabiyesi değil

Sen tarifi baya degistirmissin

tatlım ya aklımda ne zamandır yazamadım organik ürünler için feriköye gidyon ya sen belliki o taraflara yakın oturuyosun eğer c.tesi feriköye gidemezsen biraz uzak sayılır belki ama pazar günleri kasımpaşada kastamonu pazarı oluyo kastamonu köylerinden ürünler geliyo orayıda tavsiye ederim gelinim gdo şeylerle beslenmesin

sizin evin altinda bomba cikyor ya ona demiştir

ayyy aşuremi bayılırm yaa bunu demicektin hülyaaaaaaa

kız sizin evin orda bomba çıkmıyomu bak merve senden önce anlamış
anam bende akil makil kalmams ben unuttum gitti onu yabende diyorum bu bomba muhabbeti nerden cikti acaba diye:44::44:valla merve kuzum senin hafizana hayrandim zaten bir kez daha hayran oldum masallahh masalla sende power benim bile unuttugum seyi sen hatirlamisin masallahh sanada kocaman

bu son zamanlarda face bir oyun varya ona taktik kfayi esimle orda bomba fln cikiyor patlatiroysun ya aklim ona gitti benimde ama diyorum iyide power bende ekli degilki nerden biliyor acaba diyorum:44:

tövbe estağfirullah 3 harflileremi karıştım ne
anam tırstım ya birden(kocayı dört gözle bekleyen sarı kafa)

Sen sarmadin, biz sarıldık
Iyi dememissin; topik ac diye başımı yiyen siz degilmiydiniz diye..utandım bak şimdi
Bende cevizden sıkıldım, dün fındık aldım tuzsuz kavrulmusçareler tükenmiyor
Kacamaksiz olmaz da ne kadar kaçırdığımiz önemli. .
Asem ya sen gecen ay 71din nasıl verdin çabuk söyle bizede lütfen
Evet seninle başa baş tık. .72 ydik, nere kayboldun sonra.beni biraktin
2-3 ay onceydi cnm.aman aman bisey yapmıyorum
Ekmegi , hamur isini sınırladim sadece
Özellikle tatli -çikolatayi kesince gerilemeye başladım ben

Gormemezlikten gelip başkasına gösterecektin sen. .en azından babasida olabilirdi

Sen sarmadin, biz sarıldık
Iyi dememissin; topik ac diye başımı yiyen siz degilmiydiniz diye..utandım bak şimdi

aaaaaaaaaa evettt senle denozz yuzunden actım ben topigiiii

ikiniz girdiniz kanımaaaaa

hatırlatında ikinize saglı sollu bir dalayımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…