2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
valla bizimkine ayakta sallayarak uyumayı kv öğretti
o seçmedi

ben uzun kollu cıtcıtlı badı gıydırıyorum canım altınada ıncede bır pıjama bızımkısı astronot olanından

Astranot olanlardan kızlar. Torba şeklinde olanlarda bizimki hayatta yatmaz.
İçine uzun kollu çıtçıtlı badi giydirdim birde ince pijama üstü incecik ama. Altına da kilotlu çorap giydirdim sadece.
Üstü çok mu kalın oldu acaba. 11 gibi kaldırıcam o zaman bakarım terlemiş mi diye. Tabi 11 den önce dişi aklına gelip de kendisi kalkmazsa.

Kiz anneleri simdi albume bakiyodum da cok guzel banglar var kizlarin basinda ben de almak istedim ama hic bi yerde guzelini bulamadim siz nerden buldunuz? Bi de bazilari iz yapti kusumun kafasinda

C m bdnde senin gibiydim her gorfugume bayiliyordum bulamyordum bende
Sonr yer girtigim yerlerde bulnata vaskadjm bu ar en cok h&m de buluyorum gerci
Hala bazilaeinda gozum kaliyor

drüm dürüm dürüm

Dunur olmayinca sende durumu canin cekti

oğlumun kafası mı küçüldü büyüdüğü için bana mı öyle geliyr

bide ben ek gıdaya başlamadım ama bişi merak ediyorum. şimdi süt ısıtıyorum bazen. ee o da hepsini yemiyor. sonra dökmek gerekio. böyle durumlrda hemencicik sütü mayalasam yoğurt yapsam olur muki. bu yoklukta sütü dökmek zoruma gidio

bende kızımı susleyemıyorum hıc yaaa bır tane bandı var sadece oda arttık kuculmustur :26:elbıse bıle gıydırmıyorum sımdı farkettım kızzımısusleyım bıraz dımı kızlar kız oldugu anlasılsın

bide bedo çok kolayca girdi aramıza. öylee olmas olamass.
diğer kızlara yaptığımız gibi hepimizi anlatmalı önce ben. topiğin ileri gelenlerindenim. çok görevim var. topiğin bürokratı gibi bişiyim. zeyno gibi agalar gelip geçer ama bürokratlar daimidir ayy ne çok övdümm kendimiii.

Ya ben de oyleyim iste zaten evden zor cikiyorum hemen cikivermek icin bazen o ustunun tulumuyla bile cikartiyorum. Kendim de suslenmiyom onu da susleyemiyom yaa bak simdi yine uzuldum. Bi kere guzelce giydirdim ben ve esim de giyindik au profesyonel makinalardan var onla bi resim cekildik o kadar taa 2. Aulik bile degildi o zaman iste.

gazete okuyorum nette. sedef avcının resmi var kocasıyla. altında hiç kilo almamış yazıyor. ben ne okudum. HİÇ ÇİKOLATA ALMAMIŞ. nedir halim. neyiin hikmetidir bu :)

canımmm dişiniz hayırlı olsunnnn
siz de erkencisiinizz
ya çok belirgin belirtiler yaşadınız mı
huysuzluk uykusuzluk gibi
bizim kız bugün de çok huysuzdu
banyo yapmasına rağmen yarm saat uyudu sadece

kızlar bantları sormuşsunuz
ben intden alıyorum
takip etsenize unnado, butik bebe vs
bide feltdesign var facebookta
pahalı ama güzel şeyler yapıyo

bızım o bıle yok kızımla dogru durust fotomuz yok:26nu cekıyoruz ama aıle olarak yok

katılıyorum canım saaanaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…