Yok kuşum eşimi bekliyorum almasını eve yakın biyerdeyim...Denoz iştemisin canım hala?
Akşam dersi mi var
aaaaaaaaaa evettt senle denozz yuzunden actım ben topigiiii
ikiniz girdiniz kanımaaaaa
hatırlatında ikinize saglı sollu bir dalayımmmm
kesin yapar bide narlı cevizli fln süsler fotosunuda buraya koyar(kafasında aşure kaseleri uçan sarı kafa)
öncelikle oğluma uyku eğitimi verdim
şimdi kendisi 6 yaşında benimki çook çok zor olmadı
ve ağlatmadım hiç o zaman bu bahsedilen yöntemi bilmiyordum
ama o benimkini yazmış zaten
bu konuda benim farklı düşüncelerim var kendime saklıyorum
kızmayın ama bugünkü aklımla yetersiz buluyorum
ayrıca sabah sabiha paktunayı dinledim
çocuk ayakta sallanmayı, kucakta gezerek uyumayı seçiyorsa
neden doğaya karşı geliyorsunuz dedi
bunu siz öğretmediniz ona.. o seçti dedi falan filan uzun bayağı
yaniii söliim dedim:44::44:
Utandırıyorsunuz beni hatunlar
Doğumdan sonra accık tipim kaydı ama o halimi de eklerim bi ara
oğluşumu da herkes kız sanıyor zeyno yaa ismi de kız ismine benziyo
kızlar oğlum diş çıkarıyor beyazlamış damağı ve hiç durmuyor çok ağrısı var anladığım kadarıyla diş kaşıyıcı soğuk bişeyler falan veriyoruz ama felaket başka neler yapabiliriz ne kadar zamanda patlar(
Düzensizlik olmasi normal.icini ferah tut sen..Bise yoktur cnm..stress yapma
Bu arada haziran topiginde bi arkadas gebelik şüphem var diyodu.bi daha gelmemişti.
gecen gun forumda denk geldim, tablosu vardi.13.-14. haftalarda falandi, hamileymis yani
Hayırlısıyla dileyen herkese nasip etsin Allahım
Kiz anneleri simdi albume bakiyodum da cok guzel banglar var kizlarin basinda ben de almak istedim ama hic bi yerde guzelini bulamadim siz nerden buldunuz? Bi de bazilari iz yapti kusumun kafasinda
Biz masumuz(suç bastıran sari kafa)
Kv .ye geçmiyomusunuz zeyno?
(Ayni zamanda lafi değiştiren sari kafa)
Gel canım kapım hep açık, dalma ama..bogulursun
Kızlar dün oğluma uyku tulumu aldım. Yıkadım bu gece için kullanıma hazır.
Şimdi bunun içine ne giydireyim ben bu çocuğu da kurdeşen dökmesin.
Yerim ben onu annesi iz yapacak şeyler tkma lütfen gelin kızıma
biz nişan bohçasına koymuştuk birkaç tane ama beğenmediniz mi ??
sen bak bulamazsan ben burdan gelirken getiririm inşallah gelin kızıma
kızlar oglumun ilk dişi çıktı :) sizde durumlar nedir :)
Yerim ben onu annesi iz yapacak şeyler tkma lütfen gelin kızıma
biz nişan bohçasına koymuştuk birkaç tane ama beğenmediniz mi ??
sen bak bulamazsan ben burdan gelirken getiririm inşallah gelin kızıma
selam kızlar,
her zaman yazamıyorum ama sürekli giriş yapmadan takip ediyorum. oğlum çoook nazlı. biz mi yanlış yaptık bilmiyorum ama fena yani. hiç yalnız kalmak istemiyor. bütün ilgi onda olsun istiyor. 3 gündür gece uykularımız çok fena. saat başı kalkmalar... dün gece yarım saat içinde 4 kez kalktı. sanırım dişleri de ağrı yapıyor. mecburen 1 çay kaşığı peditus verdim de öyle uyudu rahatlayıp. dr kontrolemize daha 2 hafta var baksın bakalım diş mi çıkarıyor. ben de anlamıyorum zaten bakıyorum damaklarına ama tecrübem yok...
bu arada geçen perşembe ateşi vardı. bebeği götürmeden sağlık ocağına gidip durumu anlattım. peditus düşürmemişti çünkü ateşi. meğer peditus zaten diş ateşi için iyi gelmezmiş. calpol ya da dolven al dedi. ben de dolven aldım. o gün 3 kez 1 çay kaşığı ertesi gün de 2 kez 1 çay kaşığı verdim. o gün bitti. ertesi sabah bir kalktık çocuk kabarmış. bütün vücudunda vardı ama en çok bacaklarında vardı. eczaneye sordum. dolven ağır gelmiş olabilir onu daha büyük bebeklere veriyoruz calpol daha iyi dedi. sağlık ocağına gidiyim zaten söylicem onlara da. eczacının bildiğini onlar niye bilmez acaba. neyse ateşlenmedi tekrar çok şükür. calpole de gerek kalmadı.
haftaya 6 aylık aşılarımız var hadi hayırlısı :)
Kızlar dün oğluma uyku tulumu aldım. Yıkadım bu gece için kullanıma hazır.
Şimdi bunun içine ne giydireyim ben bu çocuğu da kurdeşen dökmesin.
Oğlumun doktoru ilk kontrole (aşı) gittiğimizde ateş düşürücü şurup yazayım mı diye sorunca evde dolven ve calpol var demiştim. O da bebeklere dolven vermiyoruz, ateş olursa 1 çay kaşığı calpol verin demişti. Nedenini bilmiyorum, söylediyse de hatırlamıyorum ama, aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?