2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Aklıma gelmişken bebeğinize havuç suyu verirken içine yağ damlatmayı unutmayın yoksa hiçbir işe yaramaz. A d e k vitaminleri yağda çözünür mutlaka bir kaç damla koyun havuç suyuna. Biliyorsunuzdur zaten ama hatırlatayım dedim ben bugün unutmuşum çünkü uyuz oldum kendime

ay hakketten özlemişiz Derin'i
güzellik minnoş bal bal bal

canım çekilişi zeynoo yazıvermiş zatii sağolsun
bu arada senin çocuk sevmelerine bayılıyorum

ewet yazdı sağolsun
sağol cücüüüüm senide çok sewiyoreee

aramızda kalsın diye bi dizi var
anam habire tıkınıyolar
onları gördükçe acıkıyorum

ayyy valla bide antep sofrası hele o hüsne (Binnur kaya)
ağzı doluyken iştahlı iştahlı konuşuyo gıcııııkkkk
dizinin bitiminde kendimi mutfakta buluyorum
bak ben bunu hiç faretmemiştim sen deyince jeton düştü

bu gerçekten toto mu ya çok şaşırıdmmm

bilmiyordum ben canım ya
bugün püre gibi cam rendede rendeleyip verdim
yarın da vercem yağ da damlatcam
thanks

Ay bende bilmiyordum canim sagol ben daha vermedim havuc ama yakinda vericem:)))) bebeklere kati meyve presinde verilibilirmi acaba????
Kankitoskolar yesinler sizi masallah ikinizede

kız taliaaa nerenle takip ediyonnnn
sayfanın ortasına gelmişiz az kalmişşş çok az diyorrrr...
kız sen çok yaşa emiiiiiiiiiiiiii

Ben en çok buna güldüm nerenle takip ediyon Dio bide bak bu sana fena gol olmuş

Kızlar tuttunuz altın olsun emii

Son düzenleme:

Cnm netten araştırma yapma bisi olunca çünkü genellikle hep kotu senaryo lar okuyosun ve o kadar olumlu yazı arasında en kötüsü ne takılıyorsun.. doktoruna sor bakalım ne diyecek
Bi sure sonrada bu ev halini atarsin üstünden cok takilma cicim

kız taliaaa nerenle takip ediyonnnn
sayfanın ortasına gelmişiz az kalmişşş çok az diyorrrr...
kız sen çok yaşa emiiiiiiiiiiiiii

Denoozz kız sen çok yaaşa emiiiiii

Ay ben de bakıyorum bakıyorum daha elli sayfa var dedim heralde benden habersiz 50 sayfa yürüttüler spoil faalna old için de ben göremiyorum
hiç aklıma gelmedi kocaman aklı başında tatlışların sayfa numarasını yanlış okuyup da bu kadar coşacağı...
:90::90::90::90::90:

Evet hep okumiycam diyorum bisey olunca dayanamiyip hopp aciyorum ve okuyorum dangoz doktorumada soyledim bakmadi bile kendine gece uyumamak icin nedenmi ariyosun dedi:))) ona gore benim tedaviye ihtiyacim varmis cuma gunu cerrahpasa ya goturcem ama yeni daktir arayisindayim avrupa yakasinda varmi onerebileceginiz bir daktir kankitoskolar:)))))medilife beylikduzunde cuneyt bey varmis giden varmi ona?????

kızlar oğlumun ayağı uzun zamandır böyle
ne sürdüysem geçmedi
önemli değildir de yine de bi göstereyim dedim
ne yapayım sizce:26:

Rüyani anlatirmisiiin cok merak ettim

anlatcaktımda çoğunluk tek elle yazdım bugün üşendim. gene tek elle yazıyorum ama deneyeyim.

gece yer viyana. ben korkuyorum önce. hemen hızlıca kalacak yer arıyorum. türk çocuklara rastlıorum. onlara soruyorum. ilerde motel var ama bodrum katında kalın tehlikeli olabilir diolar. bende vazgeçiorum. sonra aklıma senn kk da yzdıkların gelio.

güya sen eşinle ilk viyanaya geldiğinde eşine kızmışsın. kendi bi motel bulmuşsun. orda kalmışsınız. güzelmiş. park içindeymiş. hatta şimdi çocuğunu o parkta gezdiriomuşun.

ben bunu hatırlayıp senden motelin adını tarifini istiyorum. o çocukların gösterdiği aynı yermiş . parkta tenhaydı. ben gene güvenip orda kalmıoddum. soonra böle site gibi güzl evlerin bulunduğu yere geçtim. bi yandan birilerine ulaşmmaya çalışıyorum. o ara uyandım

hülya senle ilgili rüyam :

sen ben pdnk bi araba seyahat edioz. çift katlı. karavan gibi biişi. birden senn göğsün fışkırıyor. dumanlar çıkıo. hatta sarsıntının etkisiyle göğsün sallanıyor. süt çıkıyor. hatta fışkırıyor. pdnk seni olduğun pozisyonda tutmaya çalışıo. yatıomuşsun. ben kalk diyorum. bide hemen oğlunu emzir geri gitmesn diorum. oğlun üst kattaymış. sen bi türlü çıkmıyorsun.. sonrra diosun aslında dünde gelmişti. ben emzirmşştim biraz diosun. neyse ben ısrar edince oğlunu üsk kattan indip emzirdin

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…