ay hakketten özlemişiz Derin'i
güzellik minnoş bal bal bal
canım çekilişi zeynoo yazıvermiş zatii sağolsun
bu arada senin çocuk sevmelerine bayılıyorum
aramızda kalsın diye bi dizi var
anam habire tıkınıyolar
onları gördükçe acıkıyorum
benim başım kel mibende yeni avatar yaptım .. yehhuuuuuuuu..
bu arada g.dönüşüm ve denoze laf sokamadan geçemiyciiim cicim..
püüüü allah sizi davul etsin diyorum bide size totomla gülüyorummmmEki Görüntüle 860118
bilmiyordum ben canım yaAklıma gelmişken bebeğinize havuç suyu verirken içine yağ damlatmayı unutmayın yoksa hiçbir işe yaramaz. A d e k vitaminleri yağda çözünür mutlaka bir kaç damla koyun havuç suyuna. Biliyorsunuzdur zaten ama hatırlatayım dedim ben bugün unutmuşum çünkü uyuz oldum kendime
Ay bende bilmiyordum canim sagol ben daha vermedim havuc ama yakinda vericem:)))) bebeklere kati meyve presinde verilibilirmi acaba????Aklıma gelmişken bebeğinize havuç suyu verirken içine yağ damlatmayı unutmayın yoksa hiçbir işe yaramaz. A d e k vitaminleri yağda çözünür mutlaka bir kaç damla koyun havuç suyuna. Biliyorsunuzdur zaten ama hatırlatayım dedim ben bugün unutmuşum çünkü uyuz oldum kendime
Kankitoskolar yesinler sizi masallah ikinizede
kız taliaaa nerenle takip ediyonnnn
sayfanın ortasına gelmişiz az kalmişşş çok az diyorrrr...
kız sen çok yaşa emiiiiiiiiiiiiii
Ay sormaz olaydin dokcem şimdi icimi...... hafta sonu disari ciktik cikmaz olaydik evde otura otuta salaga donmusum resmen kalabalik isiklar insanlar sesler dedim noluyoruz basim dondu midem bulandi falan koyden indimm sehire oldum yani.... sonra acidim kendime ne hale ggeldigimi gordum dedim bundan sonra otur evde:))) neyse bugun oglum elini gozune soktu ciglik cigliga deli gibi agladi ne yaptiysam susmadi yarim saat agladi durdu odum koptu son olarakta bugünlerde kafasini hep sola egerek duruyor nete baktim tortikollis mollis biseyler yaziyor icim sikildi walla cok daraldim
kız taliaaa nerenle takip ediyonnnn
sayfanın ortasına gelmişiz az kalmişşş çok az diyorrrr...
kız sen çok yaşa emiiiiiiiiiiiiii
doussyy
badeye bayıldım harika. topiğin en güzel kızı benim gelinim oldu oleyy
Cnm netten araştırma yapma bisi olunca çünkü genellikle hep kotu senaryo lar okuyosun ve o kadar olumlu yazı arasında en kötüsü ne takılıyorsun.. doktoruna sor bakalım ne diyecek
Bi sure sonrada bu ev halini atarsin üstünden cok takilma cicim
Ben en çok buna güldümnerenle takip ediyon Dio bide bak bu sana fena gol olmuş
Kızlar tuttunuz altın olsun emii
Rüyani anlatirmisiiin cok merak ettim
Canim derisi soyuluyor. Sik sik zeytinyagi ile yagla kurumasina izin verme. Sampuanina falan dikkat et. Benim bebegimin cildi cok hassas o yuzden seyrek kullaniyorum sampuanikızlar oğlumun ayağı uzun zamandır böyle
ne sürdüysem geçmedi
önemli değildir de yine de bi göstereyim dedim
ne yapayım sizce:26:
Eki Görüntüle 860332 Eki Görüntüle 860333
kızlar oğlumun ayağı uzun zamandır böyle
ne sürdüysem geçmedi
önemli değildir de yine de bi göstereyim dedim
ne yapayım sizce:26:
Eki Görüntüle 860332 Eki Görüntüle 860333
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?