2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ayrıca niran-pdnk ve zeynonun yorumlarına da serviste okurken koptum...
benden gülmeyle ağlama arası sesler çıktı...bi de az daha altıma kaçırıyordummm

offfffffffffffffff
bu neyin kafasıdır
ne içip yattın sen

denozcum burdayımm. ddt yiz artık biz. kimsecikler ayıramaz

ne sazanı aşkkımm. unuttun mu bütün bunları organize ettiğimizi. bütün amacımızın arkadaşlarımızı eğlendirerek moral vermek olduğunu

ayyy evet evet öyle bir basın açıklaması yapmıştık
baktık topikte herkes keyifsiz, anlaştık ve bu senaryoyu uyguladık...dimi kuşummmm
neyse ki deydi herkes kendine geldi baksana

Allahım allahıııııııımmm bu nasıl bir gülmektir koptum yaaa neler yapmışsınız bugün dilinize vurmuş karnım acıdı gülmekten:))))))))))))
geridönüşüm...sen herkese çiçekler böcekler dağıt gelin kızına gelince yoooookkk küsüyoz ama(((((kıskanç sarı kafa)
bide bugün niran senin şu köstebek tarifine bittim gülmekten çok orjinalsiniz yaaa:)))))
esracığım hoşgeldin,denöz bir numarasın hayatım,benim dünürle gençleştirdiniz beni bugün haaa talia cığımızında hakkını yemeyeyim:))))))

sorma doussycim bunlar hep sizin için işte

bi de sölicem sölicem bi türlü yazamadım...çok güzelsin sen de kuzum yaaa...bi de annemin gençliğine çok benziyorsunnnn

yapcam onadaa. ama özel şeyler olsun diye geniş bi zamanı bekliorumm

Of ya hem gecmisi okumak istiyom hem istemiyom.istiyorum cunku sayenizde keyfim yerine geliyo ama o kadar zor geliyor ki okumak su moralle anlatamam.Cok uzgunum ya esim ntv de is gorusmesine gitti 1. Mulakat iyi gect 2. Ye cagirdilar neyse sonuc olumsuz peki niye olumsuz esim bugun dayanamis insan kaynaklarini aramis ordaki adamda bizden onay aldiniz ancak birim yoneticisi buraya cok fazla oldugunuzu dusundu masa basi is sikilir 2 gun sonra gider demis birde ekran yuzu burda durmaz demis esim bi ara sunuculuk yapmisti.Halbuki alakasi yok tam istedigi isti fazla prezantabl olmanin zarari dedim sansa bak ayy esim cok uzuldu o uzuldukce ben daha uzuldum.İletisim okuyacagima tas dogursaydim diyo.Gulsem mi aglasam mi bilemedim biraz keyisizim.
Bu arada bugun doktora gittik Asya icin 7 aylik diyin nazar degmesin diyor :)
birkac gundur ishaldi onu sordum disi kabarmamis ama dis leri cok kasiniyor belli , dis cikmadan once asit salgilar o yuzden ishal oluyor olabilirmis.Cok yakin olmasakta dis cikarma evresine girmisiz onu anladim.
Demir verdi, bunun icin test yapmamiz gerekmiyor mu diye sordum 5 ayliga kadar anne sutundeki demir yeterlidir ama sonrasi yetersizdir dedi peki mamada demir yok mu dedim devede kulak kadar bile degil, yeterli degilmis ve beyin gelisimi icin cok onemli bence vermelisin dedi.Soru isareti oldu kafamda
sonra beslenmesi icin corbalara 6. Aydan sonra suan baslicaz oncesi erkenmis
meyve,yogurt, birde eski usul princ unlu mama
aptamil mamalari sordum muhallebi yerine verebilirsin tabi dedi
Aptamil tahil mama mi yoksa princ unlu muhallebi mi sizce dedim
tabiki princ unu dedi cunku diger mamalar kimyasal icinde bir suru koruyucu madde var onlar bozulmuyor sence neden dedi.
Bu arada herseyden tadimlik verebilirsin yalnizca yumurta beyazi,bal,bakla,patlican bunlari verme,labne benzeri eritilmis peynir verme dedi.
Ezine tarzi peynirin suda buzdolabinda bekletip tuzunu alip verebilirsin, lor peyniride verilebilirmis
tereyagi ve zeytinyagida kullanilabilirmis
aklima gelenler bunlar
ha birde kulaktan ates olcer almak istiyorum dedim braun guzel dedi
Okuyabildigim kadar gecmisi az biraz karistiriyim genelde sondan okumaya basliyomhadi gari

sorma doussycim bunlar hep sizin için işte

bi de sölicem sölicem bi türlü yazamadım...çok güzelsin sen de kuzum yaaa...bi de annemin gençliğine çok benziyorsunnnn

Muhabbetinize daha gelemedi ama denoz ya bende seni cok begeniyom aslinda kizlarin hepsi guzelde yani oyle iste masallah cok guzelsin

Son düzenleme:

madem moralin bozuk. dorudan 1448. sayfaya git.

maşallah canım kuzunaa sende çiko bittiii cipse dadandınn o toto biraz zor küçülcek bu gidişleee :125:

masallah kizina cok iyi kilosu boyu aman kiz sende bir baska alemsin hee hem totom büyük dersin hemde cikolari cipsleri göturuyorsun sen böyle giderse kücük toton olcak dev gibi demedi deme ozaman görursun koca totyu

evet kuzular ben koca totolu bir pisboğazım cidden

ama bir haftaya platese başlicam ya onu kutladım kendimce :78:

hem zaten fırında pişmiş ya o cipisler yağlı değildi sanki
yedikçe zayıfladığımı hissettim hatta o derece
kaç sayfa okudum hiçbişi yazmamışsın
birden çıkmış benim çok uykum geldi bye demişsin
formdan düşmüşsün şekerim
olmuyor böyle
şekerim bu saatlerde pert olmuş bir şekilde uzanıyorum koltukta
dün de hiç halim yoktu ama en azından iyi geceler diyeyim şu zilloşlara dedimdi

şekerim nasılsın nerelerdesin
batuşumu özledim resim de resim resim de resim

ysmcim eşinin iş olayına üzüldüm..zaten bi de hep iyiler biyerlere fazla gelir ben de bunu anlamam hiç..kardeşim size ne adam orda çalışmak istiyorsa siz niye engelliyorsunuz..alın işte iyi olanı da iş biraz daha iyi yerlere gelsin...benim birçok arkadaşımın başına gelmiştir bu...ama bence üzülmeyin canım siz.... emin ol daha iyisi biyerlerde bekliyordur ondan olmamıştır bu sefer...

bi de sana tavsiyem canım 1449 a git ordan başla....
belki keyfin yerine gelir

Muhabbetinize daha gelemedi ama denoz ya bende seni cok begeniyom aslinda kizlarin hepsi guzelde yani oyle iste masallah cok guzelsin

ayy canım benim çok teşekkür ederim ama asıl senin güzelliğin o
zaten öteki topikte söylediydim o zaman eşinle olan fotonu gördüğümde....
manken gibisin valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…