2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canım sen bildiğin ıslanıyo diyince aklıma geldi benimkşde hep ayagını agzına götürdüğü için çorapları hep ıslak ayagı çıplakken gördün mü terli oldugunu

ayağını ağzına götüremio ki. ilk kez bugün az ayağını yukarı kaldırdı eliyle tuttu falan. ama ağzına götüremio.

öhümm öhümmm peki bennnn

geridonusumkutusu kullanıcısından alıntı
kısır mı gel kız gell

şimdi kayınvalideye verdim ekmek arası bişiler yiyorum ama onda da durmuyor. yemeğimi yiyeyim dr a götürcem
Gelirim vallaha agah paşayıda kapar kucağından löplöp çorbaları veririm:))

canım bizimde ek gıda da belli saatlerimiz yok,

ben kendim baktıgımdaa 11 gibii meyve ve meyve suyu veriyorum,
3 gibii sebzee, akşamdaa yogurt yada kaşık maması şeklindeee

Kız zilloşlar benim hanımefendi ve naif çizgimi bozdurmayın milletin saçını başını yoldurmayın. Hem o trspı için kabalaşamam hiç. Caaart kabakaaat. Ay nerde benim çizgim.

Canım benim oğluma bütün mamalar gaz yaptı. Hiçbiri birinden daha fazla ya da az yapmadı. Ama çatur çutur saldığından artık sıkıntı olmuyor.

rezene teyzemin oğlu duruyor öyle. bi sonuç yok :))) daha evlenmedi. 27 yaşında

Hayatım ben her seferinde kuruluyorum kızımın poposunu. Nemli ortam bakteri üremesine çok müsaittir. Ben müsade etmiyorum üreyemiyor trspılar.

bepanthen evde var ama onun bebekler için olanı bepanthol değil mi
evde excipial lipo var onu sürmedim ama
zeytinyağı sürmedim
çünkü doğal zeytinyağı yok marketten aldıklarımı da sürmem herhalde
Bepanthol bepanten piyasadan kalktığı için yeni isimle çıkarılmış hali. Evde varsa sür rahatlatır bence. Geçmezse doktora göster alerjik bir şey bence. Alerji testi yapar lar belki

geliyooooo 1500 geliyooo G-D-T nersesiniz kızlarrr yapraklar sizi bekliyooo ama sizden başkasıda yazmasın yaww kaç sayfa öncesinden kutlama yaptınız dimi ama şaka bi yana seviyorum sizi uleynnn

nasıl anlıcam. bi kere baktım yok gibiydi.

Bende anlamış değilim neden iki topik açıldı neden iki yerde aynı şeyler konuşuluyor. Ama ben buraya alıştım diğer tarafa bakmıyorum hiç. Ilk gözağrısı ya ondan belki:)

Ben telden yazıyorum malum sarı kafa yapamıyorum 1500 e gelince benim yerime de yaprak savur anam bol bol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…