geridonusumkutusu kullanıcısından alıntı
kısır mı gel kız gell
şimdi kayınvalideye verdim ekmek arası bişiler yiyorum ama onda da durmuyor. yemeğimi yiyeyim dr a götürcem
Gelirim vallaha agah paşayıda kapar kucağından löplöp çorbaları veririm:))
Kız zilloşlar benim hanımefendi ve naif çizgimi bozdurmayın milletin saçını başını yoldurmayın. Hem o trspı için kabalaşamam hiç. Caaart kabakaaat. Ay nerde benim çizgim.
Kız zilloşlar benim hanımefendi ve naif çizgimi bozdurmayın milletin saçını başını yoldurmayın. Hem o trspı için kabalaşamam hiç. Caaart kabakaaat. Ay nerde benim çizgim.
bepanthen evde var ama onun bebekler için olanı bepanthol değil mi
evde excipial lipo var onu sürmedim ama
zeytinyağı sürmedim
çünkü doğal zeytinyağı yok marketten aldıklarımı da sürmem herhalde
Bepanthol bepanten piyasadan kalktığı için yeni isimle çıkarılmış hali. Evde varsa sür rahatlatır bence. Geçmezse doktora göster alerjik bir şey bence. Alerji testi yapar lar belki
geliyooooo 1500 geliyooo G-D-T nersesiniz kızlarrr yapraklar sizi bekliyooo ama sizden başkasıda yazmasın yaww kaç sayfa öncesinden kutlama yaptınız dimi ama şaka bi yana seviyorum sizi uleynnn
kız elindekinide yoğurt yap yada mamalarına koy ver boşa gitmez yanii. bizde önce aptamil kullanıyoduk fena gaz yaptı sonra bebelaca geçtik kilo alımına bakıp kilo almazsa gene aptamile döncektim ama bizimki geçen ay 900 gr aldı bakalım bu ay kaç gr alıcak. bide mamalar gaz yapıyosa içine bir kaç damla gaz damlası koy oda iyi geliyo. kız agah diş çıkarıyo olmasın bizimki diş çıkaracağı zaman çok huysuzdu ne meme ne mama alıyodu zar zor içiriyodum bi kontrol et olmazsa
bende haziran anneleri basligini hep cok faydalanarak takip ettim
ancak bu basligin kaderi heralde bastan beri ikilik cikarmalar, hep bir lider olma sevdalari hic bitmedi
birazdan beni istemiyosan okuma, yazma diye tasa tutarlar ama yine de fikrimi yazmak istedim
ayni seylerin konusuldugu neden iki baslik var site yonetimi de bence bu konuy ilgi gostermeli
Bende anlamış değilim neden iki topik açıldı neden iki yerde aynı şeyler konuşuluyor. Ama ben buraya alıştım diğer tarafa bakmıyorum hiç. Ilk gözağrısı ya ondan belki:)