aman yapma ya boşver onu bak ne diicem ben bu kullanıcı adımı deiştirmek için kazene msj attım bi ay oluyo dönmedi bana ben kime msj atıyım yaa ..
bize ulaşın falan diye bi buton vardı bulamıyom nerdeydi bakem gösteriver bi..
He.. niye yapiosan halabu topik açıldıgı zaman ase dısındaa bir kişi çıkıppp diyebilir mi acaba zeyno bana özelden mesaj attııı
yeni topik açtık gelin ordan devam edelim diyee..
hatta gören geldiginde sitem etmedi mii niye haber vermiyosunuz diye..
kulis yapmadım kimseye gel burada konuş da demedim... faceden devam edilsin denldii hayır kopukluk olmasın diye
yanaşmadım.. yeni kıslar geldiii herkesden çok onları sohbete dahil etmeye çabaladımmm...
offff niye açıklama yapıyosam halaaa :44:
Cnm yukarda kadınlar kulübü logosunun altında hemen
ase zeyno teşkür yaptım bacılarrr..
hemen çaktım msjı .. içli köfte yapcam yeni nicki mi
aaaaaa gvn 1907 ye bak sen coşmuş annem bu kime kızdın bilmiyorum ama neyin saçma sapan patlaması bu oruca kimde niyetlendiysen git onda boz ben buraya giremiyom diye kuduruyorum 3 gündürhatun fırsat bulmuş ta laf sokuyo öyle snsi sinsi kenarda ziyaretçi gibi durup okuma daha da topiğe gelme işgüzar çok bilmiş seni
Kiz zilliler dun birsuru sey sorduk kimse cevap vermedi kankitosko dedik icimizi doktuk cevap yok sonrada zeynocum niye yazmiyosun diyo bu zilliler cevap vermiyoki neyse yeniden sorayim
1 HAVUC SUYUNU NASIL VERIYORSUNUZ KATI MEYVE PRESINDE YAPIP VERSEM OLURMU ????
2 MEDILEFE BEYLIKDUZUNE GIDEN VARMI???
ben havuç vermedim daha canım medilife ı da bilemiyorum ığdırda henüz öle şereflere ulaşamadıkKiz zilliler dun birsuru sey sorduk kimse cevap vermedi kankitosko dedik icimizi doktuk cevap yok sonrada zeynocum niye yazmiyosun diyo bu zilliler cevap vermiyoki neyse yeniden sorayim
1 HAVUC SUYUNU NASIL VERIYORSUNUZ KATI MEYVE PRESINDE YAPIP VERSEM OLURMU ????
2 MEDILEFE BEYLIKDUZUNE GIDEN VARMI???
bunun paketini açalı daha yeni oluyor. bundan önce aptamil aldım. onu sevmedi ve gaz yaptı diye buna döndüm. sen hangisinden veriosun
bende haziran anneleri basligini hep cok faydalanarak takip ettim
ancak bu basligin kaderi heralde bastan beri ikilik cikarmalar, hep bir lider olma sevdalari hic bitmedi
birazdan beni istemiyosan okuma, yazma diye tasa tutarlar ama yine de fikrimi yazmak istedim
ayni seylerin konusuldugu neden iki baslik var site yonetimi de bence bu konuy ilgi gostermeli
Neler oluyor burada biri kısaca özet geçebilir mi meraktan çatlamak üzereyim telden ilerlemek çok zor
zeynooo sen kime niye neden aciklama yapiyorsun ya biri beni aydinlatsin gecmisi okuyamadim anlamadim konuyu(
yazdiklarinada tamammen katiliyorum ben trden geldigimde acilmisti burasi ve kimsede demedi bana yeni sayfa actik sende gel diye tamamen tesadüf buldum bende burayi vala:44::44:
anam yarm yamalak gecmisi okumaya calisiyorum biride ckip aciklama yapmadi lenn siz insani catir caturrrrrrr catirrrrrrrrrrr catlatirsiniziiiiiiiiii heee
yaaaa pardon fırça başkasına gitmiş sadece 1907 yeKis bizim gvn degil
Sadece 1907 bu ark.in adi
en üstteki alıntıya bakınn anlarsınızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?