2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

bak burda canım üst satırda en son bize ulaşın yazıyor..

He.. niye yapiosan hala
Boşver cnm yaaa

zeynooo sen kime niye neden aciklama yapiyorsun ya biri beni aydinlatsin gecmisi okuyamadim anlamadim konuyu (
yazdiklarinada tamammen katiliyorum ben trden geldigimde acilmisti burasi ve kimsede demedi bana yeni sayfa actik sende gel diye tamamen tesadüf buldum bende burayi vala:44::44:

hakkat lannnnnnnnnnnn

niye kimse çağırmadı beni burayaaaaaa..

ben kendim buldum burayııı

bensiz kaynatacaktınız dimi..

yırtardım gözünüzü kaşınızııı haeeee

ase zeyno teşkür yaptım bacılarrr..
hemen çaktım msjı .. içli köfte yapcam yeni nicki mi

Ne olacaksin merak ettim vallaa

Bize ozelden söyle amaa kullanici adını
Sonra sinsi sinsi hafiyelik yapmaya gelme

Kullanici adı bir kez değiştirilebiliyor.
İyice düşünüp tasinsaydin:))))

Kiz zilliler dun birsuru sey sorduk kimse cevap vermedi kankitosko dedik icimizi doktuk cevap yok sonrada zeynocum niye yazmiyosun diyo bu zilliler cevap vermiyoki neyse yeniden sorayim
1 HAVUC SUYUNU NASIL VERIYORSUNUZ KATI MEYVE PRESINDE YAPIP VERSEM OLURMU ????
2 MEDILEFE BEYLIKDUZUNE GIDEN VARMI???

aaaaaa gvn 1907 ye bak sen coşmuş annem bu kime kızdın bilmiyorum ama neyin saçma sapan patlaması bu oruca kimde niyetlendiysen git onda boz ben buraya giremiyom diye kuduruyorum 3 gündürhatun fırsat bulmuş ta laf sokuyo öyle snsi sinsi kenarda ziyaretçi gibi durup okuma daha da topiğe gelme işgüzar çok bilmiş seni

Kis bizim gvn degil
Sadece 1907 bu ark.in adi

ayyy ben koptummmmm ... gelin beraber dans edek kısssllaaaarrrr....

ne yedim ben yafff... cevaiz badem falanda yemedim ...

ev yıkılıyooo çocuk hala uyuyoooo =))))))))))))))))))))

aaaaaaayyhhhh akşam olsada yatsakkk ...

heeee dur ben cevap verim ilk sorunaa
havucu rendeliyorum, sonra bu ince tülbent gibi bezler var yaa ona koyup suyunu çıkarıyorum canımm

2. sorun bilgim dısındaaa

ben havuç vermedim daha canım medilife ı da bilemiyorum ığdırda henüz öle şereflere ulaşamadık

anam yarm yamalak gecmisi okumaya calisiyorum biride ckip aciklama yapmadi lenn siz insani catir caturrrrrrr catirrrrrrrrrrr catlatirsiniziiiiiiiiii heee

bunun paketini açalı daha yeni oluyor. bundan önce aptamil aldım. onu sevmedi ve gaz yaptı diye buna döndüm. sen hangisinden veriosun

Canım ben başlarda aptamil veriyordum. Sonra ondan sıkıldı. 8 saat içinde 60 cc ile durduğunu bilirim. Ağzını açmıyor biberonu görünce cıyak cıyak ağlıyordu. Hipp aldım yemedi. Sma aldım bir sevdi bir sevdi.

Uzunca bir süre sma yedi sonra yine aynı sorun başladı. Aç duruyordu yine de yemiyordu. ptamil aldım yemedi, hipp aldım yemedi. Bebelac aldım yedi. 10 gün kadar bebelac yedi ama kilo alımı durdu. Gram almadı kilo.

Tekrar sma ya döndüm hapur hupur yedi. Şimdi de hala severek yiyor. Ben çok memnunum sma dan.

Neler oluyor burada biri kısaca özet geçebilir mi meraktan çatlamak üzereyim telden ilerlemek çok zor

anam yarm yamalak gecmisi okumaya calisiyorum biride ckip aciklama yapmadi lenn siz insani catir caturrrrrrr catirrrrrrrrrrr catlatirsiniziiiiiiiiii heee

en üstteki alıntıya bakınn anlarsınızz

A aaa delinin zoruna bak ayol karar makamı sen misin şekerim sana mı sorucaz nereye yazacağımızı... bak sen bile kimseye sormadan etmeden löm diye buraya yazabildin demek ki canı isteyen istediği yere yazıyormuş. Liderlik merakıymış komik misin sen ya burayı ne sanıyorsun sen kar amacı güden bir kuruluş filan mı. Lider dediğin zeynoysa o liderlikten çok ayak işlerimizi yapıyor be. Kız işi gücü bırakıp bizim isteklerimizi yapıyor. Tasası sana mı düştü. Şimdi az ötede cırla keyfimizi kaçırma.

en üstteki alıntıya bakınn anlarsınızz

canim benim saol zeynommm ne varsa sende varr yinee :

ayrica 1905 hem uzun zamandir aktif olmayarak hemde topigin kaderi hakkinda nasil bir bilgiye sahipmis cok merak ettim zaten aktif olsaydi o topiktende kopmadigimizi orayla burasinin arasindaki farki cok iyi bilir canim sen uzme canini bosver

pdnk nin yazcaklarini aynne iade ediyorm ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…