Kıss waitt, banada gelsene
A aaa delinin zoruna bak ayol karar makamı sen misin şekerim sana mı sorucaz nereye yazacağımızı... bak sen bile kimseye sormadan etmeden löm diye buraya yazabildin demek ki canı isteyen istediği yere yazıyormuş. Liderlik merakıymış komik misin sen ya burayı ne sanıyorsun sen kar amacı güden bir kuruluş filan mı. Lider dediğin zeynoysa o liderlikten çok ayak işlerimizi yapıyor be. Kız işi gücü bırakıp bizim isteklerimizi yapıyor. Tasası sana mı düştü. Şimdi az ötede cırla keyfimizi kaçırma.
kısır mıgel kız gell
şimdi kayınvalideye verdim ekmek arası bişiler yiyorum ama onda da durmuyor. yemeğimi yiyeyim dr a götürcem
heeee dur ben cevap verim ilk sorunaa
havucu rendeliyorum, sonra bu ince tülbent gibi bezler var yaa ona koyup suyunu çıkarıyorum canımm
2. sorun bilgim dısındaaa
ben havuç vermedim daha canım medilife ı da bilemiyorum ığdırda henüz öle şereflere
Sagolun canlar benim cam rendemi dandik acaba elmayi bile zor rendeliyor diye havucu denemedim yarin ole deniyim bari:))))
A aaa delinin zoruna bak ayol karar makamı sen misin şekerim sana mı sorucaz nereye yazacağımızı... bak sen bile kimseye sormadan etmeden löm diye buraya yazabildin demek ki canı isteyen istediği yere yazıyormuş. Liderlik merakıymış komik misin sen ya burayı ne sanıyorsun sen kar amacı güden bir kuruluş filan mı. Lider dediğin zeynoysa o liderlikten çok ayak işlerimizi yapıyor be. Kız işi gücü bırakıp bizim isteklerimizi yapıyor. Tasası sana mı düştü. Şimdi az ötede cırla keyfimizi kaçırma.
Guzel bir pdnk yorumu aynen solediklerine katiliyorum zeynos sende aciklama yapip zamanini harcama bosuna bi akilli o ya akli sira yolmu gostericek:))) yonetime sikayet dilekcesi hazirlayip bizi yonetmeni durdurucam simdi:)))))
Wait tarhanayi simdiden verebiliyormuyuz icinde bir suru sey var bende bebisime bir kilo yaptirdim ama sekizinci aydan sonra vereyim diyordum alerjik durumu felan diyorlar.
he ya takıldım oralara bi araolur olur sen hiç merak etme annesi şimdiki çocuklar zeka küpü hemde çok şanslı bi de sana bişi sorcam seni hamileyken mayıs annelerinde görmüş olabilir miyimsanki öle hatırlıyorum da
heheeee bende en çok bu konuda hülya ve pdnk nın yorumlarını merak ediyorum diyecektim ki hülya yorumlamış bir güzel ağzına sağlık sıra sende pdnk .....
ayrıca şunu belirtmemde de fayda varr
lider olma sevdalısı demişsin, kim neyin lideri allah aşkına biri bana açıklasın.
burda lider yada topik sahibi olunca ekstra bi ücretmi alıyosun yada bi çıkar mı söz konusu..
tam tersi burada herkes rahar rahat konusurken ben ekstra şeylerle ugrasıyorum çabalıyorum..
ne içinn hersey düzenli ve nizami olsun diyeee...
kopukluk olmasın hersey yarım yamalak olmasın diye ugrasıyorumm..
belli ki burayıda takip ediyosunn... peki açık yüreklilikle çık cevap ver madem attın kendini ortaya
burada artniyetli fesatlık çıkaran kinci nefret olan hangi hareketimi gördünnn
en basından beri diger topik için neler yapabilirz diye ugraslarımı hiç mi okumadın.. o topigin sahibi kısmında su an kimi adı yazıyor..
burada sürekli o topigi boşlamayın orasıda bizim yerimiz yazan yazılarımı hiç mi okumadınn...
sadece yazıklar olsun sana diyebiliyorumm başkada sözüm yok.
cnm bence arkadas burayı pek takip edememiş ben 1 yıl kadar okudum sadece burda ortam sıcacık sadece okurken bile hissediyor insan sen takma kafana.
bu zamana kadar doğru dürüst pişik olmadı. ama şimdi ıslak mendil ıslaklığından oluyor. bende kurulamaya çalışıyorum. sanırım amerikan bezi alıp ayrı kurulama eysileri yapcam.
ayağı neden terlior benimkinin ya. bugün 2 kez çorap değiştirdim. bildiğin ıslanıo
Canım ben başlarda aptamil veriyordum. Sonra ondan sıkıldı. 8 saat içinde 60 cc ile durduğunu bilirim. Ağzını açmıyor biberonu görünce cıyak cıyak ağlıyordu. Hipp aldım yemedi. Sma aldım bir sevdi bir sevdi.
Uzunca bir süre sma yedi sonra yine aynı sorun başladı. Aç duruyordu yine de yemiyordu. ptamil aldım yemedi, hipp aldım yemedi. Bebelac aldım yedi. 10 gün kadar bebelac yedi ama kilo alımı durdu. Gram almadı kilo.
Tekrar sma ya döndüm hapur hupur yedi. Şimdi de hala severek yiyor. Ben çok memnunum sma dan.
Kısırımda pek meşhurduradresi yaz asecim, hem özledimde seni
:18::18::18:Canım sayfayı hatırlamıyorum yazmıştım ama sın kontrolde dr bana 6. Ayın içindesin artık ev yapımı tarhana, yayla çorbası, tavuk suyunda tel şehriye cırbası verebilirz dedi. Tabi salça baharat veya tuz ilave etmeden. Hatta 6. Ayın sınunda bir ceviz büyüklüğünde 3 kez çekilmiş kıyma veya kuşbaşı et yada tsvukları parçalayıp çorbalarına koyabilirsiniz. Enerji ihtiyacı artıyor oğlunuzun dedi. Sabahlarıda tuzu alınmış peynır bir kaşık pekmez ceviz içi ve bebe bisküvisini ezip kahvaltı öğünü yspıcsz. Yine bu aydan sonra bu karışıma haşlanmış yumurta sarısındsn az az koyarak vermeye devam edıcez. Yesin tostoslar ya büyüdü mideleri yazıkk. Şu agahı bi kapsam dönüşümden hain planlarım var
Pdnk cim ya olmadı, salon kadını imajından kaymamışsın bu sefer. Ben yardıra yardıra gülmek istiyorum please60:
sma gaz yapıo dediler cesaret edemedim. hipp alacaktım bu sefer eczanede yoktu. sma deneyeyim bide bari. ee elimdeki nolcak500 gr dı bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?