2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

iste bunu kastetmistim bende

heeee dur ben cevap verim ilk sorunaa
havucu rendeliyorum, sonra bu ince tülbent gibi bezler var yaa ona koyup suyunu çıkarıyorum canımm

2. sorun bilgim dısındaaa

Wait tarhanayi simdiden verebiliyormuyuz icinde bir suru sey var bende bebisime bir kilo yaptirdim ama sekizinci aydan sonra vereyim diyordum alerjik durumu felan diyorlar.

Canım sayfayı hatırlamıyorum yazmıştım ama sın kontrolde dr bana 6. Ayın içindesin artık ev yapımı tarhana, yayla çorbası, tavuk suyunda tel şehriye cırbası verebilirz dedi. Tabi salça baharat veya tuz ilave etmeden. Hatta 6. Ayın sınunda bir ceviz büyüklüğünde 3 kez çekilmiş kıyma veya kuşbaşı et yada tsvukları parçalayıp çorbalarına koyabilirsiniz. Enerji ihtiyacı artıyor oğlunuzun dedi. Sabahlarıda tuzu alınmış peynır bir kaşık pekmez ceviz içi ve bebe bisküvisini ezip kahvaltı öğünü yspıcsz. Yine bu aydan sonra bu karışıma haşlanmış yumurta sarısındsn az az koyarak vermeye devam edıcez. Yesin tostoslar ya büyüdü mideleri yazıkk. Şu agahı bi kapsam dönüşümden hain planlarım var

Pdnk cim ya olmadı, salon kadını imajından kaymamışsın bu sefer. Ben yardıra yardıra gülmek istiyorum please60:

olur olur sen hiç merak etme annesi şimdiki çocuklar zeka küpü hemde çok şanslı bi de sana bişi sorcam seni hamileyken mayıs annelerinde görmüş olabilir miyimsanki öle hatırlıyorum da
he ya takıldım oralara bi ara
arkadaşlarım vardı eskiden tanıdığım
bi de orası bizden önde olduğu için sorun olunca bi de onlara soruyordum
daha fazla yanıt alıyordum.
ha bi de hamileliliğin başlarında bizim topiğe çok ısınamamıştım(çırlamayın tammam mı başlarında diyorum bak)

heheeee bende en çok bu konuda hülya ve pdnk nın yorumlarını merak ediyorum diyecektim ki hülya yorumlamış bir güzel ağzına sağlık sıra sende pdnk .....
çok güldüm buna melinnaz. ben ağzımı bozamıyorum siz mi bozun diyosun yani

anneeem sen kiminn bi yukarı çık bakalımmm kaç gündür görüyorum seniiii

cnm bence arkadas burayı pek takip edememiş ben 1 yıl kadar okudum sadece burda ortam sıcacık sadece okurken bile hissediyor insan sen takma kafana.

slmmmmm güzel hatunlar ay boşverin şu topiğimize çomak sokmayı çalışanları biz ne güzel burda eğleniyoruz kafa dağıtıyoruz zaten akşama kadar çocukla uğraş bide burda çocuk olunca insan daralıyo ama ellerine sağlık zeynooommm iyiki açmışsın bizde burda yazdıklarımızı okuyup neşemiz yerine geliyo valla kafamızı bozmasınlar toplaşır başka yere gideriz onlarda kendi hallerinde kalsınlar
amaaa 1500. sayfayı görmeden de gitmeyiz :119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
denoz,geridönüşüm,talia şu mübarek günlerde bizi güldürdünüz ya Allah ne dileğiniz varsa yerine getirsin inşallahhh

işten aradılar apar topar gittim. akıllı bıdıklar beni aramayı unutmuş. sağlık taraması varmış. yoksa gidip hastaneden alcakmışım. yarım saate gel dediler. çocuğa yiyecek bişi bile bırakamadan fırladım. boy kilo söylerken ezildim büzüldüm.

uyus bi çocuk vardı kan alan. kolumu parçaladı gene kan alamadı. önce bi kolumdan almaya çalıştı. burda şişlik var problem var deyip durdu. kolumu acıttı alamadı. bende diğer kolumu verdim . onu daha beter acıttı. bağırrttı beni acıdan. bende sinirlendim kan vermedim. zaten alamadı ki naısl vereyim.

film çekinmedim emziriyorum dedim. işitme testini de aklım çocukta olduğundan elime verdikleri cihaza iyi basamadım.,

uff böyle. sinir oldum geldim. başım hala kötü. iyi değilim. bayılcak gibiyim

cnm bence arkadas burayı pek takip edememiş ben 1 yıl kadar okudum sadece burda ortam sıcacık sadece okurken bile hissediyor insan sen takma kafana.

canım takılmayalım evet amaaa dan diye biri gelip hiç ummadıgın yerden vuruncaaa insan üzülüyor ister istemez,

sen ne yapmaya çalışıyosun karsındaki ne anlıyorr.. inan buna üzülüyorum sadecee

canım sen bildiğin ıslanıyo diyince aklıma geldi benimkşde hep ayagını agzına götürdüğü için çorapları hep ıslak ayagı çıplakken gördün mü terli oldugunu

ay aşağı hiç böyle görmemiştim maşşallah fulll full Allah nazarlardan kem gözlerden kuru iftiralardan korusun topiğimizi

sma gaz yapıo dediler cesaret edemedim. hipp alacaktım bu sefer eczanede yoktu. sma deneyeyim bide bari. ee elimdeki nolcak 500 gr dı bide

:18::18::18:

kız ek gıdaya benden meraklısı olmaz. ama benim ve hatta ailenin çoğunun bağırsak rahatsızlığı var. bu garibimin bari olmasın demiştim. azar azar başliim dedim ama keşke suyuna 4.5 ayda başlasaydım . oofff öfff

sma gaz yapıo dediler cesaret edemedim. hipp alacaktım bu sefer eczanede yoktu. sma deneyeyim bide bari. ee elimdeki nolcak 500 gr dı bide

kız elindekinide yoğurt yap yada mamalarına koy ver boşa gitmez yanii. bizde önce aptamil kullanıyoduk fena gaz yaptı sonra bebelaca geçtik kilo alımına bakıp kilo almazsa gene aptamile döncektim ama bizimki geçen ay 900 gr aldı bakalım bu ay kaç gr alıcak. bide mamalar gaz yapıyosa içine bir kaç damla gaz damlası koy oda iyi geliyo. kız agah diş çıkarıyo olmasın bizimki diş çıkaracağı zaman çok huysuzdu ne meme ne mama alıyodu zar zor içiriyodum bi kontrol et olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…