olur öyle kaderah zeyno ah
okadar sayfa doldur 1500 e gireme olacak sey mi
zillileeerrrrrrrrr burayı okuyom diye oğlum kendi üstüne benim üstüme işedi
zıkkımın kökünü yiyor zilli-----> bu hatun ne yiyor:44:
hıı bizde yediksöy
bu arada benim sayfalar donuyor acilmiyor video kaydettigim icin o yuzden ben beklemiyorum 1500 sayfayi
ben buldum bu çikoları hayal edip sonra da yiyen pdnk buuuuu
kız bence kocalarada bi topik açalım onlarda orda takılsın sonra bizimle uğraşamazlar adıda eşinin kkya girmesinden sıkılan kocalar topiğiilk başta niranın kocası gelir :)))
uyuz sırf 1500e girebilmek için hele bak ne yapmış............................................................
zillileeerrrrrrrrr burayı okuyom diye oğlum kendi üstüne benim üstüme işedi
ıyı aksamlar kızlar bu sayfayı yenı gordum.öncekı hazıran annelerınde bende vardım.cogunuzu hatırlıyorum.bebeişlerınıze kahvaltı olarak hazırladıgınız tarifler varmı acaba ? ben oğluma hıcbısey yedıremıyorum.anne sutu hıc almadı.çünkü sütüm gelmedı(( aptail verıyorum.iki ay cok duzenlı bır sekılde beslendı.ama sonradan mamayı yemez oldu.sma denedim almadı bebelac denedim almadı aptamile gerı donmek zorunda kaldım.ama hiçbir türlüğ yediremıyorum.içine cicibebeb ekliyorum yemıyorum muhallebı yapıyorum yemıyor,kahvaltı gece maması aldım yemıyor.ne yapacağımı şaşırdım.acaba ev yemeklerıne başlasammı diye dusunuyorum.çorba yaptım onuda yemedııı ( lutfen bana yardımcı olurmusunuz.tarifleriniz varsa denediğiniz bende denemek iserım. bir ayda 2 kilo zayıfladı oğlum cok üzülüyorum. ( 25:
denozzzzz
bebeğim gitmeeee gol atmadannnnn
bişe dicem ne güzel dostluklar oldu ya maş
her ayın anneleri böle deil dimi
bugün maama aldım ama daha vermicem
ilk ne maması verdinz ay kaşık mamalarından
eminim şuan sorumu kimse cevaplamaz
kollarım ağrıdı bugün
ne yorucu bigündü
............................................................
...........................................................
tüh beeeee değilmişşş
ben hangi tiripsinimKız bana kızmıyorsun dimi sana böyle dönüş dön filan diyorum diye. Sen benim çok sevdiğim ve şaka kaldıran bir tırıspımızsın diye böyle rahat yazıyorum. Ama kızıyorsan yazmam yani arkamı döner küser giderim.
A aaa delinin zoruna bak ayol karar makamı sen misin şekerim sana mı sorucaz nereye yazacağımızı... bak sen bile kimseye sormadan etmeden löm diye buraya yazabildin demek ki canı isteyen istediği yere yazıyormuş. Liderlik merakıymış komik misin sen ya burayı ne sanıyorsun sen kar amacı güden bir kuruluş filan mı. Lider dediğin zeynoysa o liderlikten çok ayak işlerimizi yapıyor be. Kız işi gücü bırakıp bizim isteklerimizi yapıyor. Tasası sana mı düştü. Şimdi az ötede cırla keyfimizi kaçırma.
bu yapraklar ddt üçlüsüne :118: Gelsinnnnn
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yürü be atosum kim tutar seniiiiiiiiiiiiii
canım sen baya bişiler denemişsin ama hepsini reddetmiş
bence bi dr görünün
daha sağlıklı olur bide 2 kilo zayyıflamış demişsin
belki başka bi sıkıntı vardır
ihmal etme canım ya
bebeklerin uzun süre aç kalmaları sağlıklı bi durum değil
ben geldim uleeyynn yer açın bakimm... kızzz zeynoo azz kaydır poponuuuuu
iyi o zaman canım dr da bi sıkıntı yok dediyse daha iyidr kontrollerımız cok duzenlı.idrarına kakasına bakıldı hiçbir problem yok cok şükür.dr geçici bir durum olabilir takip edicez dedi.zorlama iyice mamadan tiksinmesin dedi.oğlumun kilosu ayına göre önde gidiyordu.şuan kilo vermiş haliyle ayına denk oldu o yüzden dr korkacak bişey yok diyor.ama aç olduğunu biliyorum o yüzden içim rahat değil.farklı şeyler denemek istiyorum belki yer sever .(
Valla facede eklenenlerin çoğunu bildim sanırım ama birkaç tane peşine düşmem gereken kişi var.
Bu arada zeynoo kibarcık tokoyaya bayıldım.
:86::86::86::86:yalnız bu sarı kafalar sence de bizi anlatmıyor mu :118: ilk süslü sen :) 2. ben 3. de deli deli olan taliaçok kızcak bana çokk
hoşgeldin şekerslm kızlarben geldım nasılsınız bakalım
bu kutlamalar 1501 için mi diicektimki
sende girmişsin 1500e
ne yapıp edip girmişsin zilloş
kız ne dandik bi şekilde girmişsin 1500e
girdiğinin bile farkında değilsin
ne yapıp etmiş yine girmişsin
ase kız çok uyuzsun
bu kadar çok sarı kafa kullanmasan daha kimler girerdi 1500e
zeyno garibim bile girerdi
ve yine pdnk bi atar yapıp
anlamsızda olsa adım geçsin der 1500e dalar
kız topiğin en zilli zillisi sensin haa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?