2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
ıyı aksamlar kızlar bu sayfayı yenı gordum.öncekı hazıran annelerınde bende vardım.cogunuzu hatırlıyorum.bebeişlerınıze kahvaltı olarak hazırladıgınız tarifler varmı acaba ? ben oğluma hıcbısey yedıremıyorum.anne sutu hıc almadı.çünkü sütüm gelmedı(( aptail verıyorum.iki ay cok duzenlı bır sekılde beslendı.ama sonradan mamayı yemez oldu.sma denedim almadı bebelac denedim almadı aptamile gerı donmek zorunda kaldım.ama hiçbir türlüğ yediremıyorum.içine cicibebeb ekliyorum yemıyorum muhallebı yapıyorum yemıyor,kahvaltı gece maması aldım yemıyor.ne yapacağımı şaşırdım.acaba ev yemeklerıne başlasammı diye dusunuyorum.çorba yaptım onuda yemedııı ( lutfen bana yardımcı olurmusunuz.tarifleriniz varsa denediğiniz bende denemek iserım. bir ayda 2 kilo zayıfladı oğlum cok üzülüyorum.(25:

-----> bu hatun ne yiyor:44:
zıkkımın kökünü yiyor zilli
yiyip yiyip bizide özendiriyor
söy
bu arada benim sayfalar donuyor acilmiyor video kaydettigim icin o yuzden ben beklemiyorum 1500 sayfayi
hıı bizde yedik
nasıl kudurmuşsun yazabilmek için
ben buldum bu çikoları hayal edip sonra da yiyen pdnk buuuuu

kız bence kocalarada bi topik açalım onlarda orda takılsın sonra bizimle uğraşamazlar adıda eşinin kkya girmesinden sıkılan kocalar topiği ilk başta niranın kocası gelir :)))

ay bi ara biz sana benim kocam muamelesi yapmıştık dimi
............................................................
uyuz sırf 1500e girebilmek için hele bak ne yapmış

canım sen baya bişiler denemişsin ama hepsini reddetmiş
bence bi dr görünün
daha sağlıklı olur bide 2 kilo zayyıflamış demişsin
belki başka bi sıkıntı vardır
ihmal etme canım ya
bebeklerin uzun süre aç kalmaları sağlıklı bi durum değil

oğlumun babası çok canımı sıktı.

candy bebeğinin durumu burda çözüm aranmaktan öte gitmiş bence. kilo kaybı ve bu kadar iştahsızlığı sorun baya. dr a gittin mi. bide milupanındı sanırım iştahsız bebkler için bi maması varmış. onu denesen. ama denemeden bile hemen dr a gitmen lazım bence.

seyzenn nerdesin.

dün oğlumu 2-3 gibi emzirdim. 1 saat sonra uyandı. senin söylediğin şey aklıma geldi. emzirmedim bende. uyuttum. uyudu neyseki. sonra 6 gibi uyandı. bundan sonra geceleri 4 saatten önce emzirmemeye çalışcam

denozzzzz

bebeğim gitmeeee gol atmadannnnn

bebeğim atmışımmmm hatta sen de atmışşınnnn

bişe dicem ne güzel dostluklar oldu ya maş
her ayın anneleri böle deil dimi

evet kuzummm

bugün maama aldım ama daha vermicem
ilk ne maması verdinz ay kaşık mamalarından
eminim şuan sorumu kimse cevaplamaz

dilcam sinsi sinsi konuyu dağıtmaya çalışmışsın ama kimse yememiş

kollarım ağrıdı bugün
ne yorucu bigündü

bak hala

............................................................

...........................................................

valla çok zekisin atosummmmmmm....nokta nokta oymuş

tüh beeeee değilmişşş

atmışsın kuzum merak etme

ben hangi tiripsinim (tırıspı yapamadım kendimi)

bide pdnkciim zzeynoya iltifat edecem derken kızı elden ayaktan düşürmüşsün

işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yürü be atosum kim tutar seniiiiiiiiiiiiii

işte buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Yürü be atosum kim tutar seniiiiiiiiiiiiii

yalnız bu sarı kafalar sence de bizi anlatmıyor mu :118: ilk süslü sen :) 2. ben 3. de deli deli olan talia çok kızcak bana çokk

dr kontrollerımız cok duzenlı.idrarına kakasına bakıldı hiçbir problem yok cok şükür.dr geçici bir durum olabilir takip edicez dedi.zorlama iyice mamadan tiksinmesin dedi.oğlumun kilosu ayına göre önde gidiyordu.şuan kilo vermiş haliyle ayına denk oldu o yüzden dr korkacak bişey yok diyor.ama aç olduğunu biliyorum o yüzden içim rahat değil.farklı şeyler denemek istiyorum belki yer sever .(

iyi o zaman canım dr da bi sıkıntı yok dediyse daha iyi
sağlıklı olsunda kuzucuk
meyve falan dene
ben elma havuç portakal suyu falan veriyorum
kızlar muhallebi yapıyor
bide çorba falan yap istersen
ben hepsinden az olacak şekilde
havuç patates ıspanak brokoliyi küçük doğrayıp biraz su koyarak pişiriyorum sonra 1 tatlı kaşığı kadar z.yağı koyup blenderdan geçiriyorum
yada havuç patates kabak a1 tatlı kaşığı pirinci pişirip yine z.yağı koyup eziyorum
bizim kız herşeyi yediği için
farklı farklı şeyler yapıp yedirmeye çalış
inş. bir an önce düzelir ya
aç olduğunu bilince insanın içi cız ediyor kuzum yaa

Yok kıs..bende 5 sari kafa yapmıştım
Baktım sayfaya yerlesmisim..sonradan yaptim butun smileyleri
Deneme yaptim duzenledim,baktim pdnk nin sıralaması değişmiyor. .bende ole kalabalık yaptim işte:)
Yanim kimsenin hakkini yemedim şekerimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…