2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

ahhh ne denemdimkiii çorba olarak.agzını kitliyor resmen sıpa. ağzına zorla soktuğum şeyleri de agzında biriktirip tukuruyorr .şaştım kaldım ne yapacam diye ( saol yinedee benim oğlumda cok duzenliydı mama yemesı.goren herkes nasıl şapur şupur yiyor derdı.. şimdi hiçbişey yemiyor yavrum aççç( kafayı yiycemm resmen.sabah labne peynir yumurta sarısı deniycem bakalım.inşallah yerr (

zaten uzun yada kısa farketmiyor her 10 mesajda sayfa atıyor

Eveeeeeeett yeni bir soruyla karsinizdayim bumbo odullu koltuk kullanan varmi aranizda ben ogluma almak istiyorum ama karar veremedim birturlu yarin e bebege gidicem fikirlerinize ihtiyacim var kankitoskolar:))))

Eveeeeeeett yeni bir soruyla karsinizdayim bumbo odullu koltuk kullanan varmi aranizda ben ogluma almak istiyorum ama karar veremedim birturlu yarin e bebege gidicem fikirlerinize ihtiyacim var kankitoskolar:))))

En kısa zamanda almayı düşünüyorum. Eltimde var geçen gün oğluşu oturtturdum çıldırdı. Birde eltim önüne yapışan bir şey koymuş toplar falan var delirdi bizimki. Test ettim onayladım.

Son düzenleme:

kızlar siz bebeğiniz emmediği için sağıp mı veriyorsunuz. benimki de emmiyor 1-2 haftadır. ben fazla sağım yapmıyorum. hem süt az. hem fırsat vermio oğlum. hemde sağarken üstüm başım hep süt oluyor. gene bi yorgunuk hali var üstümde mama veriyorum bende :26:

En kısa zamanda almayı düşünüyorum. Eltimde var geçen gün oğluşu oturtturdum çıldırdı. Birde eltim önüne yapışan bir şey koymuş toplar falan var delirdi bizimki. Test ettim onayladım.

Bende yarin deniycem e bebekte benimki herseyden cok cabuk sikildigi icin uzun sure dururmu cekincelerim var bide summer infant 3-stage super seat var ona baktinmi o daha uzun sureli kullanilabiliyomus

SPRNG oglunun cis olayina cok guldum yaa biz burada takilmak ugruna bu cocuklar üstümüze daha cok cisler kakalar yaparlar gbiime geliyor

nirann yine herzamanki yorumlarin beni benden aldii koptum koptumm

yalnız bu sarı kafalar sence de bizi anlatmıyor mu :118: ilk süslü sen :) 2. ben 3. de deli deli olan talia çok kızcak bana çokk
deli deli haa alacagin olsun seninn
oysa ben sen 1500 girebildigin icin ne iltifatlarda bulunmustumsen bana deli diyorsunn

deliyim ulenn nolcek deluyummmmmmmmm:111::111::111::111::111::111::111:

aaaaaaaaa burda niye ben yokum cabuk söyle bakim

Sabah yazdigim da 1472 sayfadaydim en son zeyno ve desty e yazmistim ve masallaah sizeee birkac saat icin de yaklasik 30 sayfa yazmissiniz onun icin gecmise gidip kaybolmaktasa direk sohbete dahil oluyorum

Eki Görüntüle 861343 :3

Ilk soldaki kahküllü wait onun yanındakini :44: onun yanındaki siyah saçlı Esra onun yanındaki denoz onun yanındaki ben benim yanımdaki Hkn yanımdakionun yanındaki küt saçlı Hülya onun yanındaki ase nin yanındaki :44nun yanındaki melinnaz

Sıpam durmuyor geliyorum arkası yarın :))

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canım. Beynim kızımın da el bileklerinin üstünde var pul pul dökülme aynı böyle kuruluktan dedi Dr. Mustela krem önerdi. Bize iyi geldi . Dene istersen .
mustela tıbbi bi krem mi kozmetik mi

Bepanthol bepanten piyasadan kalktığı için yeni isimle çıkarılmış hali. Evde varsa sür rahatlatır bence. Geçmezse doktora göster alerjik bir şey bence. Alerji testi yapar lar belki

sür yaa nolcak .. zeytnyağı sonuçta bi zararı olmaz..
hatta faydası olabilir .. sonuçta amaç kurumuş cildi yağlandırmak ..
diyosunnnnnnnnbeni benden alıyosun

sağolun ilginiz için
tanıdığım bi doktora foto gönderdim
o bana bi krem ismi verdi
bilmiyorum ya
içinde kortizon var yanlış okumadıysam
ama yenidoğan bebeklerde bile kullanılıyor dedi. kendisine güveniyorum aslında

Devam sutu degil kasik mamasina alternatif olarak princ unundan bahsetti.Ama ne yazikki bu bi gercek normalde konservede cok saglikli birsey degil herseyin tazesi saglikli olan.Benim kizimda mama ile buyudu ama princ ununu sut ve su karisimi ile hazirliyorsun.kavanoz mamasini disardayken veriyorum evdeyken taze meyveyi cam rendede pure yapiyorum ama bozulmamsi belli sure dayanmasi icin sutde dahil hepsine koruyu koyuyorlar.Mesela ingilterede raf omurleri daha kisa cunku devlet bunun icin oran koyuyor bizim turkiyede bu oran daha yuksek mesela ispanyada kolanin asit orani dusuk devlet izin vermiyor kola firmasi ona gore hazirliyor.

En sagdaki kara esmer ben :)

Ayyyy supeeerrr hayatim herkesi tam uydurmussun ase birazcik olmamiis sirf :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…