iyi o zaman canım dr da bi sıkıntı yok dediyse daha iyi
sağlıklı olsunda kuzucuk
meyve falan dene
ben elma havuç portakal suyu falan veriyorum
kızlar muhallebi yapıyor
bide çorba falan yap istersen
ben hepsinden az olacak şekilde
havuç patates ıspanak brokoliyi küçük doğrayıp biraz su koyarak pişiriyorum sonra 1 tatlı kaşığı kadar z.yağı koyup blenderdan geçiriyorum
yada havuç patates kabak a1 tatlı kaşığı pirinci pişirip yine z.yağı koyup eziyorum
bizim kız herşeyi yediği için
farklı farklı şeyler yapıp yedirmeye çalış
inş. bir an önce düzelir ya
aç olduğunu bilince insanın içi cız ediyor kuzum yaa
Yok kıs..bende 5 sari kafa yapmıştım
Baktım sayfaya yerlesmisim..sonradan yaptim butun smileyleri
Deneme yaptim duzenledim,baktim pdnk nin sıralaması değişmiyor. .bende ole kalabalık yaptim işte:)
Yanim kimsenin hakkini yemedim şekerimm
yalnız bu sarı kafalar sence de bizi anlatmıyor mu :118: ilk süslü sen :) 2. ben 3. de deli deli olan taliaçok kızcak bana çokk
Eveeeeeeett yeni bir soruyla karsinizdayim bumbo odullu koltuk kullanan varmi aranizda ben ogluma almak istiyorum ama karar veremedim birturlu yarin e bebege gidicem fikirlerinize ihtiyacim var kankitoskolar:))))
sağmaya devam bazen yettiremiyorum günde belki bir kere mama verebiliyorum,ek gıda olarak bir öğün muhallebi,bir hafta sonra bir öğün sebze püresi,6. aydan sonra günde 2 öğüne çıkıcaz ,sebze, yoğurt, meyve, muhallebi dönüşümlü vereceğim.29 kasımda dr. kontrolü var menü isteyeceğim sana yazarım.senin nasıl gidiyor.
bnmde aynı şekilde devam ediyo.bu sene çalışmycm izinliym.bebek odaklı bi yaşam
evdeym sürekli.çalışsam aksıycağndan bnmde yetmeyebilir.5.5 olmadık daha biz başlamadm ek gıdaya.çok gazı oluyo hala ağırlaştı kucakta taşımakda zor artık.yorucu stresli ama güzel devam ediyo işte:) yazarsn menünü zaten aynı kaderi paylaşıyoruz.bende matcıym:)
aaaa hemen kimin kim olduğunu söyleeeeeeeeee
aaaa hemen kimin kim olduğunu söyleeeeeeeeee
En kısa zamanda almayı düşünüyorum. Eltimde var geçen gün oğluşu oturtturdum çıldırdı. Birde eltim önüne yapışan bir şey koymuş toplar falan var delirdi bizimki. Test ettim onayladım.
deli deli haa alacagin olsun seninnyalnız bu sarı kafalar sence de bizi anlatmıyor mu :118: ilk süslü sen :) 2. ben 3. de deli deli olan taliaçok kızcak bana çokk
mustela tıbbi bi krem mi kozmetik miGeçmiş olsun canım. Beynim kızımın da el bileklerinin üstünde var pul pul dökülme aynı böyle kuruluktan dedi Dr. Mustela krem önerdi. Bize iyi geldi . Dene istersen .
Canım egzama olabilir belki. Benim ellerimde çıkmıştı kuru egzama pul pul dökülüp soyuluyordu.
Ya da sadece kurumuştur. Ben uzun süre sudocrem kullanmıştım. 4 ay kadar. Sonra minik minik kırmızı kabarıklıklar yaptı poposunda oğlumun.
2 ay kadardır bepantol pişik kremi kullanıyorum çok memnunum. Bir dene istersen.
Bepanthol bepanten piyasadan kalktığı için yeni isimle çıkarılmış hali. Evde varsa sür rahatlatır bence. Geçmezse doktora göster alerjik bir şey bence. Alerji testi yapar lar belki
diyosunnnnnnnnsür yaa nolcak .. zeytnyağı sonuçta bi zararı olmaz..
hatta faydası olabilir .. sonuçta amaç kurumuş cildi yağlandırmak ..
ya bana bu çok saçma geliyo işte.. kuru mamaların üzerinde açtıktan sona 2 -3 hafta içinde tüketin yazıyo ..
yani bozuluyorlar.. ve ayrıca da kuru bişey neden bozulsun .. bulgur pirinç te bozulmuyo aylarca .. bayatlamıyoda
onlarda da mı koruyucu var..
ayrıca şu konserve kaşık mamaları .. tamamen konserve mantığında yapılmış.. açtıktan sona 48 saat içinde bozuluyo ..
oda buzdolabında 48 saat dısarıdaysa bi iki saatte bozuluyor..
ben veriyorum valla.. benm çocuğum anne sütü almadı ve o koruyucu var şöle böle dedikleri mamayla büyüdü..
gelişimi gayet iyi ve sadece bi kez hastalandı şimdiye kaDAR..
e okadar da olacak dimi..
her dr başka söölüyor .. ben artık onlara inanmak yerine kafamı kullanmayı tercih ediyorum ..
Eki Görüntüle 861343 :3
Ilk soldaki kahküllü wait onun yanındakini :44: onun yanındaki siyah saçlı Esra onun yanındaki denoz onun yanındaki ben benim yanımdaki Hkn yanımdakionun yanındaki küt saçlı Hülya onun yanındaki ase nin yanındaki :44nun yanındaki melinnaz
Sıpam durmuyor geliyorum arkası yarın :))
Eki Görüntüle 861343 :3
Ilk soldaki kahküllü wait onun yanındakini :44: onun yanındaki siyah saçlı Esra onun yanındaki denoz onun yanındaki ben benim yanımdaki Hkn yanımdakionun yanındaki küt saçlı Hülya onun yanındaki ase nin yanındaki :44nun yanındaki melinnaz
Sıpam durmuyor geliyorum arkası yarın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?