2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
En kısa zamanda almayı düşünüyorum. Eltimde var geçen gün oğluşu oturtturdum çıldırdı. Birde eltim önüne yapışan bir şey koymuş toplar falan var delirdi bizimki. Test ettim onayladım.

Bumbo nekadar biraz pahali diye hatirliyorum hellobaby de onun aynisindan baska bir marka gordum 99 liraydi.

Sabah yazdigim da 1472 sayfadaydim en son zeyno ve desty e yazmistim ve masallaah sizeee birkac saat icin de yaklasik 30 sayfa yazmissiniz onun icin gecmise gidip kaybolmaktasa direk sohbete dahil oluyorum
hoşgeldin bebeem
zaten çoğu 1500 üncü olmak için boş sohbet
dal sen direk

Retbull kuzum ne guzel benzetmissin ama baktim da tekrar ayyy keske bunlar kadar güzel olsaydik ya demeden edemedim böyleher giydigi yakisan her hali ayri güzel ayy ben kendimi hic begenmemeye basladim sanirim artik

bişe dicem
şmdi ben sabah sütümden sağdım biraz
dolapta
yarın kv ye götürcem dondurucusuna atsın
çnkü bebeişi ona bırakıp akşam gezmesine çıkıyoruz
olur mu sizce
yani 24 saat dolapta durmuş olcak sonra donduruya koncak?
olmaz derseniz ısıtıp vercem şmdi
çabuk söyleyin

İsitip ver, benimce

Ben 2 gün dolapta bekletip öyle dondurucuya koyuyorum çünkü üzerine ekleme yapıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Yalnız dolapta kapakta değil de iç kısımlarda tut.

zeynonun power benzetmesine koptum yaaaa sizin senin powera takılmalarına bitiyorum

Denoz bildigin kumral sarisina kaciyo hatun, ben esmerim ama tesekkur ederim denozun hayrani olarak :) iltifat gibin geldi

Canim denozun zeynonun albümümde ki fotosu biraz acik kumral gibi ama dügün fotolarina falan baktinsa eger daha cok esmere yakin bence :44: sende tam esmer sayilmazsin esmere yakin kumralsin sanirim fotog. gördügüm kadariyla

Canim denozun zeynonun albümümde ki fotosu biraz acik kumral gibi ama dügün fotolarina falan baktinsa eger daha cok esmere yakin bence :44: sende tam esmer sayilmazsin esmere yakin kumralsin sanirim fotog. gördügüm kadariyla

Him bakmadim nerden bakcam merak ettim.Ama ben kumral degilim tam esmerim akdeniz esmeri, hele yandigimda zencirella oluyom

Retbull kuzum ne guzel benzetmissin ama baktim da tekrar ayyy keske bunlar kadar güzel olsaydik ya demeden edemedim böyleher giydigi yakisan her hali ayri güzel ayy ben kendimi hic begenmemeye basladim sanirim artik

ay kız niye beğenmiyosun
çıtırsın maş, hiç doğum yapmış gibi deilsin

bnm en başından beri emmedi hiç.bi başladm hala devam ediyo.benmkide fırsat vermiyo ama iki arada bi derede sağıyorum.uykudan dinlenmeden fedakarlık ederek.ama çok yoruyo tabi
tekli benm pompam,alt taraf göğsüne iyi oturmazsa akabilir,bnmde oluyo nadiren

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…