2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım sağol ilk bebeğinmi

kızlar ben çıkıorum,belim ağrıdı ..öptüm hepinizi,iyi haberlerle dolsun topiğimiz insallah hoscakalınnn

yok canım benimki tüp bebek ya hani gününde gittik test yaptık çok şükür pozitif çıktınkan değerim
doktor gün verdi şu gün gelin diye hem keseyi hemde kalp atışı için ikisini bir yaptı yani doktor

ay dur bise daha diyip öyle gitcem:)))
sen bidaha kan testi yaptır mı? merak ettim,gerçi yaptırmıstın 550 idi dimi??

evet canım,doktor ilk gebelikte olabileceğini söyledi böyle seylerin ama tehlikeli olduğunu da belirtti..o yüzden lütfen ihmal etme canım,ikinci doktora git faydasını görürsün bence..

benim 3. gebeliğim diğer ikisinde de böyle sorunlar yaşamıştım o zaman çalışmıyordum hep istiraat ettim maşallah sağlıklı iki evladım var şimdi çalışıyorum tüm korkum bu yüzden allah hepimizin bebeğini kucağına almayı ve büyütmeyi nasip etsin

ay dur bise daha diyip öyle gitcem:)))
sen bidaha kan testi yaptır mı? merak ettim,gerçi yaptırmıstın 550 idi dimi??

yoo bidaha yaptırmadım ben canım
haftaya pazartesi felan yaptıracağım inşallah

çok çok çok sevindim..ah bu doktorla yok mu bu doktorlar.hasta olmayan adamı bile düşünce gücüyle hasta edecekler yani...çok şükür bu günümüze

kasık bel ağrısı bende de var.rahim genişlediği için bu ağrılar gayet normal dedi..bende nasıl dayanıcam 15 gün bilmiyorum

maşallahüçüncü çocuk geliyo demekki..diğer ikisi kaçar yaşlarında.benimde 2 olacak inşallah.rabbim bi aksilik vermezse..bi oğlum var 3.5 yaşında onun yanında bide kızım olsa..ahhhh ne güzel olur..

maşallahüçüncü çocuk geliyo demekki..diğer ikisi kaçar yaşlarında.benimde 2 olacak inşallah.rabbim bi aksilik vermezse..bi oğlum var 3.5 yaşında onun yanında bide kızım olsa..ahhhh ne güzel olur..

maşallah allah gönlüne göre versin canım.bizim biraz aralıklı oldu kızım 16 oğlum 11 yaşında bu da kazan diibi olsun dedik çıktık yola allah hayırlısını versin diyorum ...çocuklar bizden daha heyecanlı evde bir iş yaptırmıyorlar çalışıyorum böyle giderse rapor alacağım

şimdi baldan tatlı gelir bu bebiş size..sen bizden çok çok şanslısın..evde kocaman bir kızın var ,doğum öncesinde de bebiş geldikten sonrada sana çok yardımı dokunur..ben de çalışıyorum ama işim ağır değil o yüzden şimdilik raporu pek düşünmüyorum..ama senin işin ağırsa rapor alman daha mantıklı olur

Çok sevindim..Şükürler olsun..Hep güzel haberler alıyoruz..Bende yarın gidiyorum doktora..Bu akşam nasıl geçer yarın nasıl geçer bilmiyorum..Heycanlıyım..İnş.bende güzel haberler alıcam.

Haklısın canım..İyice hassaslaşıyoruz birde.Destek olalım birbirimize..

Kızlar bu hafta çok mızmızım ben..Midem bulanıyo..Tiksiniyorum yediklerimden..Sizinde oluyor mu böyle şeyler..Annem derdi gebelik mide bulantısı başka birşey diye..

aslında ağır bir işim yok öğretmenim sorun yaşarsam alırım diye düşünüyorum bakalım

Kızlar bu hafta çok mızmızım ben..Midem bulanıyo..Tiksiniyorum yediklerimden..Sizinde oluyor mu böyle şeyler..Annem derdi gebelik mide bulantısı başka birşey diye..

Yarın 6.haftaya giriyorum inşallah henüz bende bulantı yok,yemek kokuları bazen çok baskın geliyor o kadar :) kraker iyi geliyor diye duymustum birde beyaz leblebii

Benim 2 gün önce sabah çok bulandı geçti. Dün akşam çok bulandı geçti. Bugün maşallahım var. Hiiiiç yok bulantım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…