Sağol canım bizim raporda günlük 110 gr alması gerekiyor yazıyor bende şuanda alışana kadar gece 2 kaşık prinç unundan yaptım sulu şekilde 3 ölçekte mama koydum yedi yeterli sanırım emiyorda.belki alışınca arttırırım 3 gün oldu yemeye başlayalı bakalım ne zaman görücez değişikliği devamlı gözlerini kaşıyor bişey dokunuyor ama anlamadım güneşe çıktık 2 kere ondan sonra yüzü pütür pütür oldu ondanmı anlamadım.bizim yumurtaya alerjimiz çıkmadı ama oda yapar gibime geliyor sizin varmı yoksa sütten dolayı vermiyormusun.yumurtadanda olabilir diye düşünüyorum ona göre kesicem.
dogru mu anladım sulu pişirdiğiniz muhallebinin içine mama ekleyip veriyorsunuz iyi fikir bende deneyecegim

kızlar nasılsınız,
çocukları uyuttum,gündüz hiçbir şekilde vakit bulamadıgım için eşime bir gömlek bir pantolon ütüledim,yatmadan bir bakayım dedim neler yapıyorsunuz.
şu çamaşır makinesini üşenmez çalıştırırsam ben de yatacagım.mutfagı da sabaha bıraktım valla.
bugün kuzuşlarıma çilek aldım,hormonlu mudur degil midir diye epey gittim geldim ama küçük küçüktüler ve çok güzel kokuyorlardı,bir avuç kadar aldım denemelik.yogurtlarına rendeledim cam rendeyle,çok sevdiler.
ya bir de sorum olacak size,ben sabah kahvaltıdan sonra meyve ögününe geçmekte çok zorlanıyorum.araya 3 saat koyuyorum yine de yemek istemiyorlar.akşam 6ya 7ye kadar aç duruyorlar sonra kıtlıktan çıkmış gibi yiyorlar.aynısını yaşayanınız var mı??
kahvaltıda ya haşlanmış ya da tereyagında yumurta,ev yapımı peynir,fındık,ekmek için ve pekmez yiyorlar.tok tutuyor herhalde.
meyveyi de elma ve kiviyi karıştırıyorum bu aralar.siz kiviyi denediniz m,sevdi mi bebişleriniz??
canım yumurta ve fındık tok tutar hatta bazı diyetlerde sabah 2 yumurta vardır bilmem bilir misin.. o yuzden acıkmıyor olabilirler. ama biraz fazla mı ac kalıyorlar ne gerci seninkilerin kilosu da iyi masallah ben de ögün aralarını uzatmaya calısıyorum ama bizimki gelip acıyor memeyi :)) ve ben dayanamıyorum cogu zaman emziriyorum bu da iştahını kesiyor sanırım
yerim ben onu :) ah bu tatlı uyku her zaman böyle olsalar dimi