2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

Ne yapsam kızlarrr:26::26::26:

off burda sadece devlet hastanesi var...onda da gecen kan testi yaparken ezilecektim..millet sırada bilmiyor birbirini eziyorr...gene mahfoldum o zaman

arkadaşlar aranızda glifor ilacını kullananlar var mı?bende insülin direnci ve pcos olduğu için kullanıyordum.doktor devam et dedi.endişeliyim bişey olur mu acaba diye? :18:

Ne yapsam kızlarrr:26::26::26:

cnm ben kadın doğum bulamadıgım için sağlık ocagındaki doktora sordum..ordaki hemşire doktora görünüp yanıma gel dedi..gittim bir ssürü bilgi aldı..heray geleceksin dedi ..aşı vurulacaksın..ağzına damla vereceğiz falan ddi..kayıt dediğin o galiba..bende şırnaktayım cnm.burdada özl hastane yok..bende ya istanbula yada gaziantepe gidecegim doğum için Allah nasip ederse..tahlillerimide devletten yaptırırım

Son düzenleme:

Çok sağol cnm cevabın için..Allah yardımcımız olsun.Aile hekimine mi gitsem kadın doğumcuya(devlet) mı diye ,2 kere kan alınmasın derdim iğneden korkuyorum da..Özelde konrolume 1 hafta sonra falan gidicem daha doktora da karar vermedim gerçi

arkadaşlar aranızda glifor ilacını kullananlar var mı?bende insülin direnci ve pcos olduğu için kullanıyordum.doktor devam et dedi.endişeliyim bişey olur mu acaba diye? :18:

canım merhaba bende pcos um tedavi sonucu hamile kaldım, glifor ilacını bende kullanıyordum fakat doktorum devam et demedi özel olarak bir kere daha sorarım gerek varmıdır diye. doktor devam et dediğine göre bir gereklilik görmüştür canını asla sıkma birşey olsaydı doktor vermezdi.

hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tabiki tümhamişlerimizde
bende pcos olduğumdan kısa sürelide olsa bir tedavi sonucu hamile kaldım hiç beklenmedik birşeydi bizim için inanılmaz süpriz oldu.
tahmini doğum tarihimizde aynı,artık burda tüm haziran anneleri geri sayıma başladı.

Son düzenleme:
merhaba güzel anneleeer :) mutlu bir haftasonu diliyorum herkeseee....
birkaç gündür kuruntu yaptım dışgebeliğe taktım bu ara , kalp atışımızı dinlemeye 2 hafta var daha , dün akşam rüya gördüm çooookk güzeldi sizle paylaşmak istedim , oğlum oluyormuş ,doğum sancısı falan görmüyor birden kucağımda oluyor o arada havafişek patlıyor gökyüzünde geceymiş, ismi de FURKAN mış :) yenidoğmuş ama bebek gbi değil konuşmalarımı anlıyordu sanki veee çok güzeldi ya gözlerim doldu yazarken , inşallah hayırlara çıkar arkadaşlar

arkadaşım şu hamileliğin tadını çıkarcağına nerden takıyorsun dışgebeliğe aklını böyle şeylerle kurcalama lütfen gayet sağlıklı olduğunu düşün hiçbir problemin yok ohh rüyanıda görmüşsün daha ne olsun dimi bakalım 12 haftada öğrenicez erkeğin gelicek mi malum olmuşmu sana

Ben sağlık ocağına da gittim ancak onlar gebelik için gerekli tüm testleri yapamıyorlar, bir kısmı için yine hastaneye gitmek gerekiyor.
Ayrıca devlet yada özelde hamileliğin tespit edildiğinde bakanlığa bilgi verdiklerinden sen sağlık ocağına kayıt yaptırmasanda onlar arayıp seni buluyor ve gebeliğini takip ediyor. En azından burdakiler böyle..

kızlar beni de ekleyin sat 29 ağustos muhtemel doğum tarihi 6haziran geçen hafta kan testi yaptırdm ctesi 2230 ptesi 4110 önümzdeki cuma sağlık ocağındaki tahlillerimi yaptırıcam bi de ultrasonda keseyi görmeye gidicem

tebrik ederim Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn

arkadaşlar birşey sormak istiyorum aklıma takıldı bütün hamişlere doktorları tahlillerini verdimi?
benim doktorum 12 ekimde kalp atışı için çağırdı bu süreçte benden hiçbir tahlil istemedi, şimdi baya kafama taktım desem yalan olmaz:44:

canım hiç takma kafana benim de aynı şekilde haftaya cuma gidicem tahlillere çok sık doktora gitmek de bana doğru gelmiyor zaten söylediği tarihte tahlillerini yaptırıp ona göre bi yol çizersinz doktorunla yapılıcaklarla ilgili sen içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…