- 24 Şubat 2011
- 1.064
- 75
- 318
merhaba güzel anneleeer :) mutlu bir haftasonu diliyorum herkeseee....
birkaç gündür kuruntu yaptım dışgebeliğe taktım bu ara , kalp atışımızı dinlemeye 2 hafta var daha , dün akşam rüya gördüm çooookk güzeldi sizle paylaşmak istedim , oğlum oluyormuş ,doğum sancısı falan görmüyor birden kucağımda oluyor o arada havafişek patlıyor gökyüzünde geceymiş, ismi de FURKAN mış :) yenidoğmuş ama bebek gbi değil konuşmalarımı anlıyordu sanki veee çok güzeldi ya gözlerim doldu yazarken , inşallah hayırlara çıkar arkadaşlar
kızlar, kan testiyaptırdım. Bat'a 3 gün var değerim 499.78 ? Soru işaretlerim yokoldu,çok şükür hamileyim... Doktora da haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum.. Çizelgemi yapmaya çalışıyım becerebilirsemm...
kızlar, kan testiyaptırdım. Bat'a 3 gün var değerim 499.78 ? Soru işaretlerim yokoldu,çok şükür hamileyim... Doktora da haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum.. Çizelgemi yapmaya çalışıyım becerebilirsemm...
selam kızlar nasılsınız ;
ben cennet meleği annesiyim nisan ayında beğeğimi kaybettim
ama simdi tekrar hamileyim test yaptım çok heycanlıyım henüz doktora gidemedim
salı günü randevum var İnsallah herkes tum anneler sağ sağlım bebeğini kucağını
alır Kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim
Sat 07 eylül
yaş 30
benide eklerseniz cok sevinirim
canım tebrik ederim,Allah tamamına erdirsinhoşgeldin aramıza
merhaba güzel anneleeer :) mutlu bir haftasonu diliyorum herkeseee....
birkaç gündür kuruntu yaptım dışgebeliğe taktım bu ara , kalp atışımızı dinlemeye 2 hafta var daha , dün akşam rüya gördüm çooookk güzeldi sizle paylaşmak istedim , oğlum oluyormuş ,doğum sancısı falan görmüyor birden kucağımda oluyor o arada havafişek patlıyor gökyüzünde geceymiş, ismi de FURKAN mış :) yenidoğmuş ama bebek gbi değil konuşmalarımı anlıyordu sanki veee çok güzeldi ya gözlerim doldu yazarken , inşallah hayırlara çıkar arkadaşlar
canım merhaba bende pcos um tedavi sonucu hamile kaldım, glifor ilacını bende kullanıyordum fakat doktorum devam et demedi özel olarak bir kere daha sorarım gerek varmıdır diye. doktor devam et dediğine göre bir gereklilik görmüştür canını asla sıkma birşey olsaydı doktor vermezdi.
canım kan testide mi yaptırmadın
merhaba kızlar sayfanızı yenı gördum paylasımlarınızı çok begendım .yalnız bazı seylerı ypamadım
hamılelık takvımı konusunda yardımcı olurmusunuz benım tahmını dogum tarıhım 06.12.2012
şımdıden tesekkur ederım
merhaba kızlar sayfanızı yenı gördum paylasımlarınızı çok begendım .yalnız bazı seylerı ypamadım
hamılelık takvımı konusunda yardımcı olurmusunuz benım tahmını dogum tarıhım 06.12.2012
şımdıden tesekkur ederım
ne güzel yaa haziran anneleri de gelmişzaman ne çabuk geçiyoor Rabbim bebeklerinizi sağ sağlim kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.. bende şubat annesiyim Allah ın izniyle.. hamilelik çooook güzel ve özel birşey tadını çıkarın
teşekkür ederim canım, sen de hoşgeldin topigecok sevindim canım tebrikler Rabbim gönlüne göre versin
Kalp atışlarınıda duyarsın ozaman daha da ohh şükür dersin canım
evet, degerim güzel sanırım.. Ayy keşke ikiz olsacanım bata üç gün varken degerin benim kadar nerdeyse...çok iyi bence..yumurtlaman erken olmuş o zaman
yaptırdım tatlım, bugün.. Doktora da haftaya cuma gitcem inş :)))canım kan testide mi yaptırmadın
teşekkürler canımm 16:hayırlı olsuntebriklerrrrrr
arkadaşlar birşey sormak istiyorum aklıma takıldı bütün hamişlere doktorları tahlillerini verdimi?
benim doktorum 12 ekimde kalp atışı için çağırdı bu süreçte benden hiçbir tahlil istemedi, şimdi baya kafama taktım desem yalan olmaz:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?