2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557

canım benim ondan bende korkuyorum ama kan degerlerinde düzenli artış olunca dış gebelik olmuyormuş..çünkü gebelik tüplere yapışık bir şekilde gerçekleştiği için büyüyemezmiş bir müddet sonra.tüpleri delermiş...inş öyle bişey yoktur canını sıkma canım

selam kızlar nasılsınız ;
ben cennet meleği annesiyim nisan ayında beğeğimi kaybettim
ama simdi tekrar hamileyim test yaptım çok heycanlıyım henüz doktora gidemedim
salı günü randevum var İnsallah herkes tum anneler sağ sağlım bebeğini kucağını
alır Kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim

Sat 07 eylül
yaş 30

benide eklerseniz cok sevinirim

kızlar, kan testiyaptırdım. Bat'a 3 gün var değerim 499.78 ? Soru işaretlerim yokoldu,çok şükür hamileyim... Doktora da haftaya cuma gitmeyi düşünüyorum.. Çizelgemi yapmaya çalışıyım becerebilirsemm...

cok sevindim canım tebrikler Rabbim gönlüne göre versin
Kalp atışlarınıda duyarsın ozaman daha da ohh şükür dersin canım

canım bata üç gün varken degerin benim kadar nerdeyse...çok iyi bence..yumurtlaman erken olmuş o zaman

canım kan testide mi yaptırmadın

ne güzel yaa haziran anneleri de gelmiş zaman ne çabuk geçiyoor Rabbim bebeklerinizi sağ sağlim kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.. bende şubat annesiyim Allah ın izniyle.. hamilelik çooook güzel ve özel birşey tadını çıkarın

canım tebrik ederim,Allah tamamına erdirsinhoşgeldin aramıza

canım hayırlara çıksın inşallah çok güzel bir rüya

merhaba kızlar sayfanızı yenı gördum paylasımlarınızı çok begendım .yalnız bazı seylerı ypamadım
hamılelık takvımı konusunda yardımcı olurmusunuz benım tahmını dogum tarıhım 06.12.2012
şımdıden tesekkur ederım

canım öncelikle cevabın için teşekkür ederim.ben henüz ilk kontrolüme gidemedim.doktor haftaya cumaya verdi.ben telefonda sordum doktoruma oda bana gelene kadar kullan büyük ihtimal bıraktırıcam sana dedi.ben gidene kadar bi hafta daha kullanıcam,nedense bugün birden içime endişe geldi.bişey olur mu acaba diye?sonra birazda kadınlar klubündeki forumlara baktım hamileliği boyunca kullananlar bile varmış.bende düşününüyorum hangisi doğru diye?doktora gidene kadar içim rahat edemeyecek

canım benim altta hamile günlüğüne tıkla..hamile günlüğü ekle diyo ya

hoşgeldin canım,şimdi öncelikle benim imza bölümümün en altında sağdaki son satıra tıkla ve tahmini olan doğum yapacağın tarihi gir.otomatik olarak eklenicektir...

sağol canımm. yarısı atlatımışsın..bende sabırsızlanıyorum zaman gecse de diyorum bebişimi ultrasonda görsem yeter banaa

cok sevindim canım tebrikler Rabbim gönlüne göre versin
Kalp atışlarınıda duyarsın ozaman daha da ohh şükür dersin canım
teşekkür ederim canım, sen de hoşgeldin topige inş hepimiz hep güzel haberler yazarız topige :))

canım bata üç gün varken degerin benim kadar nerdeyse...çok iyi bence..yumurtlaman erken olmuş o zaman
evet, degerim güzel sanırım.. Ayy keşke ikiz olsa

canım kan testide mi yaptırmadın
yaptırdım tatlım, bugün.. Doktora da haftaya cuma gitcem inş :)))

hayırlı olsuntebriklerrrrrr
teşekkürler canımm 16:

Banada tahlil vermedi..İlacımı değiştirmedi folik asite devam..24 ekim'de çağırdı beni..Bence normal bir sorun olsa söylerdi doktorlarımız..

zencefil canım niye o kadar geç çağırdıki doktor seni..bizim satlarımız aynı..doktor 11 ekimde kalp atışı için randevu verdi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…