zencefil canım niye o kadar geç çağırdıki doktor seni..bizim satlarımız aynı..doktor 11 ekimde kalp atışı için randevu verdi bana
Canlar; yavrumu gordum bugun, 4mm olmus, neredeyse yarim santim:))
Sabah ilk defa mide bulantisiyla uyandim. Halsizlik, uyku hali cok kotu bir gune basladim anlicaniz. Neyse hazirlandik ciktik, esim kizim ve ben 2 bucukta hastanedeydik. Vajinal bakicam dedi doktor. Ben esimin odaya girmesine engel olur diye susunmustum ama oyle olmadi. Esim de kizim da geldiler. Hep beraber seyrettik bebegimizi. Once keseyi gorduk gecen haftaya gore daha buyuktu. Sonra hic ses duymaya gerek kalmadan bebegimizin kalbinin hizli hizli attigini fark ettik. Sevincimizi anlatmam inananin imkansiz. Sonra sesini de dinledik, sukurler olaun. Kalbimiz tum aile gum gum atiyordu o an:)))
Darisi kalp atisi bekleyen tum haziran annelerine, tum anne adaylarina, dileyen herkese olsun...
gözün aydın olsun..darısı bizlerin de başınaBugün saat 6 da randevumuz vardi. Doktoruma yalvardim karnimdan bak diye ama kabul etmedi. Vajinal ultrasona aldi beni. Kesemizi, yolk kesesini ve yolk kesesinin hemen ucunda nokta kadar bebegimizi gorduk ve ilk fotografimizi aldik :) 5+2 ymisiz :) Folik asitimi kesti elevit verdi yerine.
tebrik ederim canım hoşgeldin aramıza.umarım bebeğini sağ salim alırsın kucağınamerhaba haziran anneleri bende 2 yıllık uzun bi uğraş sonucunda eylül ayında kavuştum bebişime muhtemel doğum tarihim 3 haziran dedi doktor ve bu tarih eşimle tanışma yıl dönümümüz ayrı bi güzellik kattı olaya heycanlarınızı korkularınızı çok iyi anlıyorum ve hepsini inanın bende yaşıyorum belirti olarak baş dönmesi var bende bel ve kasık ağrılarım geçti çok şükür birde bu sabah hafif bi bulantı yaşadım çarşamba doktorumuza gittiğimizde kesemizi gördük çok şükür 20 ekimde de kalp atışını dinlemeye gidicez nasipse
ben peri ve pidilga ile hamiş kalmayan kalmayacak topiğinin daimi üyelerindenim :))) ama bizim topikte benle aynı ay hamiş olan arkadaşım olmadı sizinle aynı heycanları yaşadığımız için paylaşımda bulunmak listenizde yer almak isterim
benimde kızlar hesapta 5+2 olması gerekirken bebeğim 4+5 gibi bişeydi 4 ünü duydumda heycandan gerisini duyamadım ama stres yapmamaya çalışıyorum biz ne kadar sakin ve huzurlu olursak babaklarimizin gelişimine okadar katkı sağlamış oluruz diye düşünüyorum
Rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah :))))
hoşgellldiiiiinnn..tebrik ederimmerhaba kizlar,ben de araniza katildim.sat 3eylul, muhtemel d.t. ise 10haziran..
hoşgeldin canım..bebeğini kaybettiğine çok üzüldüm..umarım bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçirirsinselam kızlar nasılsınız ;
ben cennet meleği annesiyim nisan ayında beğeğimi kaybettim
ama simdi tekrar hamileyim test yaptım çok heycanlıyım henüz doktora gidemedim
salı günü randevum var İnsallah herkes tum anneler sağ sağlım bebeğini kucağını
alır Kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim
Sat 07 eylül
yaş 30
benide eklerseniz cok sevinirim
Bugün saat 6 da randevumuz vardi. Doktoruma yalvardim karnimdan bak diye ama kabul etmedi. Vajinal ultrasona aldi beni. Kesemizi, yolk kesesini ve yolk kesesinin hemen ucunda nokta kadar bebegimizi gorduk ve ilk fotografimizi aldik :) 5+2 ymisiz :) Folik asitimi kesti elevit verdi yerine.
Tokoyay tebrik ederim :)))) ,kalp atışını görmeye nezaman gideceksin?
iyi geceler mnsroz profil resmindeki bebek kim?o kadar benziyorki benim küçüklüğüme anlatamam.
Merhaba Arkadaslar ....
Oncelikle hepinize guzel bir hamilelik dilerim. Ve hemen esas konuya geleyim. 1. mesaji kime devredeyim ? Listeyi kim tutmak ister ?
Canlar; yavrumu gordum bugun, 4mm olmus, neredeyse yarim santim:))
Sabah ilk defa mide bulantisiyla uyandim. Halsizlik, uyku hali cok kotu bir gune basladim anlicaniz. Neyse hazirlandik ciktik, esim kizim ve ben 2 bucukta hastanedeydik. Vajinal bakicam dedi doktor. Ben esimin odaya girmesine engel olur diye susunmustum ama oyle olmadi. Esim de kizim da geldiler. Hep beraber seyrettik bebegimizi. Once keseyi gorduk gecen haftaya gore daha buyuktu. Sonra hic ses duymaya gerek kalmadan bebegimizin kalbinin hizli hizli attigini fark ettik. Sevincimizi anlatmam inananin imkansiz. Sonra sesini de dinledik, sukurler olaun. Kalbimiz tum aile gum gum atiyordu o an:)))
Darisi kalp atisi bekleyen tum haziran annelerine, tum anne adaylarina, dileyen herkese olsun...
bende çok muzdaribim bu gaz konusundantam karnımın ortası ağrıyo, gaz sıkıştırıo:)) bende ne yapacam bilmiyorum
Tokoyay cim, bitki caylarini onermiyor doktorlar bildigim. Yediklerine dikkat edip usutmemeye bakican artik. Dun gazli biseyler mi yedin acaba?
Esra cim ben de hic gitmek istemiyorum. Gozum kulagim cikmasi planlanan dogum iznini uzatabilecek yasada. Bu kurtaj yasasinin icindeymis. Dogum oncesi ve sonrasi 6 ay olursa bir ay erken izne ayrilabilicem. Su anda 1 nisanda ayrilacagim gibi gorunuyor. Hakkimizda hayirlisi diyorum.
Kalp atisi icinde sabirlar diliyorum, ama ben keseyi gordugumde o buyuk heyecani atmistim uzerimden. Dun kalp atisi icin gittigimizde daha sakin ama daha mutluydum. İnsallah sen deguzel haberler alirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?