2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
zencefil canım niye o kadar geç çağırdıki doktor seni..bizim satlarımız aynı..doktor 11 ekimde kalp atışı için randevu verdi bana

Tatlım inan Bilmiyorum ...3 hafta sonra bakıcam dedi..Bende çok üsütünde durmadım..Sanırım daha küçük ..Gelişimi ile ilgili olabilir..Sadece tahmin tabi..

Canlar; yavrumu gordum bugun, 4mm olmus, neredeyse yarim santim:))
Sabah ilk defa mide bulantisiyla uyandim. Halsizlik, uyku hali cok kotu bir gune basladim anlicaniz. Neyse hazirlandik ciktik, esim kizim ve ben 2 bucukta hastanedeydik. Vajinal bakicam dedi doktor. Ben esimin odaya girmesine engel olur diye susunmustum ama oyle olmadi. Esim de kizim da geldiler. Hep beraber seyrettik bebegimizi. Once keseyi gorduk gecen haftaya gore daha buyuktu. Sonra hic ses duymaya gerek kalmadan bebegimizin kalbinin hizli hizli attigini fark ettik. Sevincimizi anlatmam inananin imkansiz. Sonra sesini de dinledik, sukurler olaun. Kalbimiz tum aile gum gum atiyordu o an:)))
Darisi kalp atisi bekleyen tum haziran annelerine, tum anne adaylarina, dileyen herkese olsun...

canım hadi gözün aydın çokkkk sevindimdarısı başıma inşallah benimde haftaya cuma ilk randevum...

gözün aydın olsun..darısı bizlerin de başına

tebrik ederim canım hoşgeldin aramıza.umarım bebeğini sağ salim alırsın kucağına

merhaba kizlar,ben de araniza katildim.sat 3eylul, muhtemel d.t. ise 10haziran..
hoşgellldiiiiinnn..tebrik ederim

hoşgeldin canım..bebeğini kaybettiğine çok üzüldüm..umarım bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçirirsin

Tokoyay tebrik ederim :)))) ,kalp atışını görmeye nezaman gideceksin?

Merhaba Arkadaslar ....

Oncelikle hepinize guzel bir hamilelik dilerim. Ve hemen esas konuya geleyim. 1. mesaji kime devredeyim ? Listeyi kim tutmak ister ?

Merhaba Arkadaslar ....

Oncelikle hepinize guzel bir hamilelik dilerim. Ve hemen esas konuya geleyim. 1. mesaji kime devredeyim ? Listeyi kim tutmak ister ?

Cnm merhaba, bana devret, listeyi ben tutuyorum.

Teşekkürler..

hoşgeldin canım..bebeğini kaybettiğine çok üzüldüm..umarım bu sefer sağlıklı bir hamilelik geçirirsin[/QUOTE]

cok teşekkür ederim canım saolasın Rabbim herkese sağlıklı keyifli mutlu hamilelik geçirmeyi nasip ettsin

Çok sevindim pıt pıtlara ilk duyan sen oldun galiba içimizde :) Umarım hepimize nasip olur...

Dün gece karnım çok acıkmıştı bir şeyler atıştırıp yattım. Sabah 6 da bir sancıyla uyandım kasıklarım ortasına vuruyordu sancı. Bağırsaklarımdan dolayı olduğunu anlayana kadar ödüm koptu ama yaklaşık 3 saat gaz sancısı çektim Çok şükür 9 gibi geçti. Ne içebileceğimi de bilmiyorum. Her zaman sorunluydu bağırsaklarım ama hamilelikle birlikte kabus gibi oldular

Var mı arkadaşlar bu gaz sancısına çözüm. Rezene falan kullanabiliyor muyuz hamileyken??

arzu arkadaşımız ekleyecekti beni hala eklemed, galiba...bana nasıl yapılacagını söyleyin de ben ekliyim bari

Tokoyay cim, bitki caylarini onermiyor doktorlar bildigim. Yediklerine dikkat edip usutmemeye bakican artik. Dun gazli biseyler mi yedin acaba?

bende çok muzdaribim bu gaz konusundan tam karnımın ortası ağrıyo, gaz sıkıştırıo:)) bende ne yapacam bilmiyorum

Allahımmmm 10 gün rapor aldım ,4 ğündür evdeyim..raporum bitmesin istiyorum,ama raporun bittiği gün kalp atısı için randevum var,o yüzden hemen bitsin istiyorummm...aaaaaa dayanamıyorum meraktaaaaaannnn

bende çok muzdaribim bu gaz konusundan tam karnımın ortası ağrıyo, gaz sıkıştırıo:)) bende ne yapacam bilmiyorum

Çözüm bulan diğerini uyarsın :))

Tokoyay cim, bitki caylarini onermiyor doktorlar bildigim. Yediklerine dikkat edip usutmemeye bakican artik. Dun gazli biseyler mi yedin acaba?

Duydum canım bende bitki çayı önermediklerini ama çok korktum, o kadar çok ağrıdı ki. Dün çok gaz yapacak bir şey yemedim ama düğün vardı üşüttüm sanırım biraz. Birde yiyip yatınca hazmetmedi mide
Doktoruma bir ara sorarım ne kullanabilirim diye. Hamile kalmadan öncede çok çekerdim bu gaz sancısını ama şimdi korktum bir şey oluyor diye Çok şükür geçti ama...

Esra cim ben de hic gitmek istemiyorum. Gozum kulagim cikmasi planlanan dogum iznini uzatabilecek yasada. Bu kurtaj yasasinin icindeymis. Dogum oncesi ve sonrasi 6 ay olursa bir ay erken izne ayrilabilicem. Su anda 1 nisanda ayrilacagim gibi gorunuyor. Hakkimizda hayirlisi diyorum.
Kalp atisi icinde sabirlar diliyorum, ama ben keseyi gordugumde o buyuk heyecani atmistim uzerimden. Dun kalp atisi icin gittigimizde daha sakin ama daha mutluydum. İnsallah sen deguzel haberler alirsin..

inşallah öyle birseyler yaparlar çok harika olur..
canım senin doğum tarihi benimkinden 2 gün önde..beni 13 ekimde çağırdı kalp atısı için,seni 6 sında çağırmıslar..duyuldu dimi kalp atısı? yanı 6+1 de duyulmuş mu oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…