Merhaba güzel haziran anneleri:)))
Tüm anne adaylarını ve aday adaylarını sevgiyle kucaklıyorum...
Pıt pıtları duyanları, minnoşları ve keselerini gorenleri, yeni hamile olduğunu öğrenenleri çok çoook tebrik ederim...
Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah:)
Ben de aranıza yeni katıldım, gerçi hamile olduğumu biraz erken öğrendim (24 Eylül) ama bu foruma katılmam biraz geç oldu.
Hamile olduğumu hissettiğimden beri de araştırmadığım internet sitesi ve forum kalmadı hepiniz gibi:)))
İlk bebeğim olduğu için ben de çok ama çok heyecanlıyım...tabi buna yaşımın biraz ilerlemiş olmasının da etkisi büyük..
Beni de eklerseniz çok sevinirim...
Sat: 31 Ağustos
Muhtemel doğum tarihi: 07/06/2013
İlk çocuk
norml iki kat artmış işte biraz fazla ne olduki nie stres yaptın nasıl olmasını bekliyordun iki günde bir 2 katı artıyor ya
tamam o zaman ne kadar güzel iki katından fazla artmış işte:)
hiç merak etme bebişine iyi bakmaya çalış sen:)))
canım bir dur hele, hemen ümitsizliğe kapılma :26: aynı yerde mi yaptırdın kan testini?kızlar çok üzgünüm sanırım aranızdan ayrılıyorum.carsamba hcg değerim 99 du bgn yükselir belki dedik ama 67 ye düşmüş.zaten dr.da görememişti keseyi.şimdi adet olup atmayı bekliyorum.bir tuhaflık olduğunu anlamıştım.yaklaşık 1 haftadır midem bulantım geçmiş göğüslerimin acımasıda kesilmişti biranda.ilk bebeğimde de aynı şeyleri yasamıştım.meğerse kalbi durmuş.ama acemilik işte anlayamamıştım.verende Rabbim alanda .ne diyebilirizki .yani 2 meleğim olmuş oldu.çooook şükür ki 20 aylık kızım zeynep ecem var .Rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versin.herkese rahat hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum.sağlıcakla minişlerinizi kucağınıza aldığınız günleri de görün inşallah.o bambaşka bir duygu..Rabbim isteyen herkese yaşatsınn
2 gün arayla canım
denoz hoşgeldin hayırlı olsun bebişin
sat larımız aynıbenimde ilk gebeliğim inşallah
sen ilk kontrole gittin mi?
ececim tamam işte bi sorun yok.bende iki gün arayla yaptırdım testlerimi biri 58 idi diğeri 164.nasıl ama aynı nerdeyse.üzülme herşey yolunda inşallah...
canım bir dur hele, hemen ümitsizliğe kapılma :26: aynı yerde mi yaptırdın kan testini?
inş seninle kalır meleğin
kızlar çok üzgünüm sanırım aranızdan ayrılıyorum.carsamba hcg değerim 99 du bgn yükselir belki dedik ama 67 ye düşmüş.zaten dr.da görememişti keseyi.şimdi adet olup atmayı bekliyorum.bir tuhaflık olduğunu anlamıştım.yaklaşık 1 haftadır midem bulantım geçmiş göğüslerimin acımasıda kesilmişti biranda.ilk bebeğimde de aynı şeyleri yasamıştım.meğerse kalbi durmuş.ama acemilik işte anlayamamıştım.verende Rabbim alanda .ne diyebilirizki .yani 2 meleğim olmuş oldu.çooook şükür ki 20 aylık kızım zeynep ecem var .Rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versin.herkese rahat hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum.sağlıcakla minişlerinizi kucağınıza aldığınız günleri de görün inşallah.o bambaşka bir duygu..Rabbim isteyen herkese yaşatsınn
kızlar çok üzgünüm sanırım aranızdan ayrılıyorum.carsamba hcg değerim 99 du bgn yükselir belki dedik ama 67 ye düşmüş.zaten dr.da görememişti keseyi.şimdi adet olup atmayı bekliyorum.bir tuhaflık olduğunu anlamıştım.yaklaşık 1 haftadır midem bulantım geçmiş göğüslerimin acımasıda kesilmişti biranda.ilk bebeğimde de aynı şeyleri yasamıştım.meğerse kalbi durmuş.ama acemilik işte anlayamamıştım.verende Rabbim alanda .ne diyebilirizki .yani 2 meleğim olmuş oldu.çooook şükür ki 20 aylık kızım zeynep ecem var .Rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versin.herkese rahat hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum.sağlıcakla minişlerinizi kucağınıza aldığınız günleri de görün inşallah.o bambaşka bir duygu..Rabbim isteyen herkese yaşatsınn
Dr geldim kıslaaaaarrrr....
Harikaydı..
Yalnız keseyi gördük:)
1 kasımda gel randevu alıp dedi kalp atışlarını dinleyelim dedi.
Keseciğim çok şeker :)))
Harikaydı..
Harikaydı..
Çok üzüldüm canım. Allah sabrını bol versin.kızlar çok üzgünüm sanırım aranızdan ayrılıyorum.carsamba hcg değerim 99 du bgn yükselir belki dedik ama 67 ye düşmüş.zaten dr.da görememişti keseyi.şimdi adet olup atmayı bekliyorum.bir tuhaflık olduğunu anlamıştım.yaklaşık 1 haftadır midem bulantım geçmiş göğüslerimin acımasıda kesilmişti biranda.ilk bebeğimde de aynı şeyleri yasamıştım.meğerse kalbi durmuş.ama acemilik işte anlayamamıştım.verende Rabbim alanda .ne diyebilirizki .yani 2 meleğim olmuş oldu.çooook şükür ki 20 aylık kızım zeynep ecem var .Rabbim ona sağlıklı uzun ömürler versin.herkese rahat hamilelikler ve hayırlı doğumlar diliyorum.sağlıcakla minişlerinizi kucağınıza aldığınız günleri de görün inşallah.o bambaşka bir duygu..Rabbim isteyen herkese yaşatsınn
hayırlı olsun canımtebriklerrrr
alttan mı baktı yoksa karından mı canım?
hakkında hayırlısı canım... dualarım seninle :26:evet canım aynı yere yaptırdım canım :2:
Harikaydı..
kızlar biz geldikk ..çok şükür pıt pıtları duyduk..çok heyecanlıyımm ama hala..
Allahım cümlemizinkini sağlıkla tamamına erdirsin inş..
güzel haberlerinizi bekliyoruz
gözün aydın,darısı bizim başımıza :) .. belini sordun mu? neden ağrıyormuş?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?