2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
herkese hayırlı cumalar :)
kızlar dün çok fena belim ağrıdı. adet ağrısındaki gibi değil ama..daha üst taraflar. yatağa yattım ona rağmen bir müddet ağrıdı..niye ağrımış olabilir ki? daha taşıdığım bir yük yok,bebiş daha minicik.. biraz büyüdüler ya göğüslerle mi alakalıdır acaba? bilgisi olan var mı?

benimde öğleden sonra randevum var, çok heyecanlıyımm yaa:18::26:
asem güzel haberlerini bekliyoruz..o minik pıt pıtları duymuş olarak dön inşallah
canım gözün aydın..Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

canım karın ağrıları normal..ara ara yokluyor..ama çok ayakta kalmamaya çalış..sık sık dinlen..nede olsa bebişler yeni gelişiyor..yerleşiyor

Bel ağrım benim 2 haftadır var. Geceleri uykudan uyandıracak şekilde, bugün gidince dr sorucam.

Bel ağrım benim 2 haftadır var. Geceleri uykudan uyandıracak şekilde, bugün gidince dr sorucam.

senin de belinin üst tarafı mı ağrıyor? doktor ne diyecek merak ettim..gelince bizimle de paylaşırsın değil mi?

canım normal oluyo ..ara ara bana da saplanıyo agrı

maşallah size
güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyorum, darısı bize inşallah :))

asem güzel haberlerini bekliyoruz..o minik pıt pıtları duymuş olarak dön inşallah

canım gözün aydın..Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Amin canım çok teşekkür ederim, darısı tüm bekleyen annelerimize

maşallah size
güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyorum, darısı bize inşallah :))

teşekkürler canım Allah razı olsun, bende sizinle birlikte mutlu olurken bugün kat kat arttı
sende duyucaksın annesi o pıt pıt ları azcık daha büyümesi lazım

bugünkü dr randevusu sonuçlarını gelince paylaşacağım:) umarım güzel bir
randevu olur..

baktıkça gülelim diye yaptım zaten:)) rastgele bakıyodum avatar resimlerine benimde çok hoşuma gitti özellikle doktorun hareketleri:))

bu arada tebrik ederim Allah sağlıklı bi doğum nasip etsin,bizlere de dua edersen sevinirim(benle,cemreye) :))

canım bugün yarın görünür senin de..dün doktor çok rahat gördü bebişimi

gerçekten mi yaa ben pazartesi gidicem ama yumurtlama zamanını biliyormusun erken olmasın döllenme inş görür birde karından mı gördü peki sadece keseyimi yoksa bebeğide mi

kızlar ya selam bugün benim 6+2 doktora gittik kalp atışlarını duyamadı sizce normalmi siz ne zaman duymuştunuz??moralimiz bozuldu ama doktor daha küçük duyulmayabilir dedi.. yardımcı olurmusunuz...

arkadaşlar dün idrar tahlili yapmıştım evde negativdi atmadım bugün baktım 2. çizgi silik . 4 gün öncede lekelenmem olmuştu gebelikten şüpheleniyorum sizce çizgi sonradan çiktiği için dikkate almamalımıyım aranızda varmı çizgisi sonradan beliren eğer varsa bende haziran annesi oluyorum

testin ambalajında da yazar, belli bir süre sonra çıkan sonucu dikkate almayın diye (15 dk mıydı o 20 mi :44:)
tekrar idrar testi alıp yapmalısın bence..

tekrar yap testi hemen çıkması lazım birde

testin ambalajında da yazar, belli bir süre sonra çıkan sonucu dikkate almayın diye (15 dk mıydı o 20 mi :44:)
tekrar idrar testi alıp yapmalısın bence..

evet yazıyo canım da . nebiliyim önceki ayda yapmıştım. öyle sonradan falan beliren çizgi yoktu . çizgi nezaman çıktı bilmiyorum ama 10 dk boyunca arada baktım yoktu çizgi . dün sabah yapmıştım buğün fark ettim . sabah testi yeniliyeceğim . 4 gün önce lekelenmem olduğu için var diyorum . aranızda olmak dileğiyle işallah

iinşallah bebişin seninledir reglin gecikti mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…