asem güzel haberlerini bekliyoruz..o minik pıt pıtları duymuş olarak dön inşallahbenimde öğleden sonra randevum var, çok heyecanlıyımm yaa:18::26:
canım gözün aydın..Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinmerhaba güzel haziran anneleri
geçmişi okumadan direk atladım kusura bakmayın
bugün bizim doktor kontrolümüz vardı ve bebişimizin kalbini görebildik minik minik atıyordu öyle inanılmaz şaşırtıcı bir durum anlam veremiyorsunuz o anda
dilerimki Allahım bu duyguyu sırada bekleyen annelerimize en kısa zamanda yaşatsın:)
diğer ayrıntılara gelince merak eden annelerimiz için
biz kalbini 6+4 iken gördük ilk başta ultrasyonla baktı daha net ve aklımızda soru işareti olmasın diye alttan baktı
alttan bende korkuyordum ama saolsun doktorum çok nazik ve dikkatliydi bir sorun olmadı şu ana kadarda
herkese hayırlı cumalar :)
kızlar dün çok fena belim ağrıdı. adet ağrısındaki gibi değil ama..daha üst taraflar. yatağa yattım ona rağmen bir müddet ağrıdı..niye ağrımış olabilir ki? daha taşıdığım bir yük yok,bebiş daha minicik.. biraz büyüdüler ya göğüslerle mi alakalıdır acaba? bilgisi olan var mı?
kızlar dün çok fena belim ağrıdı. adet ağrısındaki gibi değil ama..daha üst taraflar. yatağa yattım ona rağmen bir müddet ağrıdı..niye ağrımış olabilir ki? daha taşıdığım bir yük yok,bebiş daha minicik.. biraz büyüdüler ya göğüslerle mi alakalıdır acaba? bilgisi olan var mı?
Bel ağrım benim 2 haftadır var. Geceleri uykudan uyandıracak şekilde, bugün gidince dr sorucam.
kızlar dün çok fena belim ağrıdı. Adet ağrısındaki gibi değil ama..daha üst taraflar. Yatağa yattım ona rağmen bir müddet ağrıdı..niye ağrımış olabilir ki? Daha taşıdığım bir yük yok,bebiş daha minicik.. Biraz büyüdüler ya göğüslerle mi alakalıdır acaba? Bilgisi olan var mı?
maşallah sizemerhaba güzel haziran anneleri
geçmişi okumadan direk atladım kusura bakmayın
bugün bizim doktor kontrolümüz vardı ve bebişimizin kalbini görebildik minik minik atıyordu öyle inanılmaz şaşırtıcı bir durum anlam veremiyorsunuz o anda
dilerimki Allahım bu duyguyu sırada bekleyen annelerimize en kısa zamanda yaşatsın:)
diğer ayrıntılara gelince merak eden annelerimiz için
biz kalbini 6+4 iken gördük ilk başta ultrasyonla baktı daha net ve aklımızda soru işareti olmasın diye alttan baktı
alttan bende korkuyordum ama saolsun doktorum çok nazik ve dikkatliydi bir sorun olmadı şu ana kadarda
asem güzel haberlerini bekliyoruz..o minik pıt pıtları duymuş olarak dön inşallah
canım gözün aydın..Allahım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
maşallah size
güzel haberler aldıkça çok mutlu oluyorum, darısı bize inşallah :))
saplık olsun napalım ama merak ediyorum eğer senin görünürse ben,mde görünecek büyük ihtimal çok görmek istiyorum yoksa rahatlayamıyorum
canım bugün yarın görünür senin de..dün doktor çok rahat gördü bebişimi
bugünkü dr randevusu sonuçlarını gelince paylaşacağım:) umarım güzel bir
randevu olur..
ben çatlıcam zqaten sen gelecen kadar neyse güzel haberlerle gelde önemli değil :):):)
arkadaşlar dün idrar tahlili yapmıştım evde negativdi atmadım bugün baktım 2. çizgi silik . 4 gün öncede lekelenmem olmuştu gebelikten şüpheleniyorum sizce çizgi sonradan çiktiği için dikkate almamalımıyım aranızda varmı çizgisi sonradan beliren eğer varsa bende haziran annesi oluyorum
arkadaşlar dün idrar tahlili yapmıştım evde negativdi atmadım bugün baktım 2. çizgi silik . 4 gün öncede lekelenmem olmuştu gebelikten şüpheleniyorum sizce çizgi sonradan çiktiği için dikkate almamalımıyım aranızda varmı çizgisi sonradan beliren eğer varsa bende haziran annesi oluyorum
testin ambalajında da yazar, belli bir süre sonra çıkan sonucu dikkate almayın diye (15 dk mıydı o 20 mi :44:)
tekrar idrar testi alıp yapmalısın bence..
evet yazıyo canım da . nebiliyim önceki ayda yapmıştım. öyle sonradan falan beliren çizgi yoktu . çizgi nezaman çıktı bilmiyorum ama 10 dk boyunca arada baktım yoktu çizgi . dün sabah yapmıştım buğün fark ettim . sabah testi yeniliyeceğim . 4 gün önce lekelenmem olduğu için var diyorum . aranızda olmak dileğiyle işallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?