merve02 Bu dediğin ayrıntılı ultrason dimi canım?

Ayy o renkli mi oluyomuşşşşş

çok sevindimmmm

Daha bi doğal olur herhalde

Bak ben de heyecan yaptım şimdi

Daha 5 haftam var ama burda 23. haftada yapıyolarmış
rezene Ay hakkaten Allah her zaman büyük göğüslü olanlara yardım etsin :18: Ne zormuş hakkaten yaaa

Sırt üstü yattığımda omzuma kadar çıkıyo alışkın olmadığım için bi garip geliyo

Emzirdikten sonra illaki şekli bozulacak zaten herhalde o yüzden ben rahatlığı ön planda tutuyorum
ranana, miracle86 aynen canım ben de açılmamış paket görünce hemen atladım üstüne

Ama boxer değil benimki kilot şeklinde boxer giyince iç çamaşırı giymemişim gibi geliyo rahat edemiyorum ben

Önceden temizlik yaparken giymek için abimin yeni aldığı boxerları çalardım

Hatta adet dönemlerimde giymek için şu dar boxerlardan almışlığım bile var çok rahat oluyolar

Dediğin gibi erkek çamaşırlarının her türlüsünün beli daha yüksek ve daha geniş zaten eşiminkiler de xl beden bi de rahat ki ooooh dünya varmış walla
Tokoyay Canım bütün tahlillerin referans aralığında çıkmış işte

Şekerinin de referans değeri 70-105 seninki de 70 ve 71 normal yani

Annem de troid hastası hormonu düzene sokmak zaman alabiliyo onun doktoru da bi artıra bi eksilte en sonunda kararını buldu

Bu arada brokoli lahana ve türevleri troid için iyi değil bunları yerken yanında mutlaka dereotu tüketmeye çalış

Hatta günlük düzenli dereotu tüketip ilacı bırakanlar bile olmuş, sen de bolca yemeye gayret et salatalrına falan kat hep
geridonusumkutusu Arkadaşının fikri çok orjinalmış tuttum ben bu işi

Ben de eşime diyim gidip kendi bedenine göre alsın bari zaten onun göbeği benden büyük şu anda

bi de kemikli zaten onun bedeni bana doğum yapana kadar olur

Çatlakların için nemlendirici değil de yağ kullan bebeyağı, kayısı yağı+fındık yağı, kakaoyağı vb.

Bademyağı ve Zeytinyağı da çok iyi geliyomuş ama ben tüğleri coşturur diye cesaret edemiyorum :18: