- 16 Haziran 2011
- 3.913
- 7
- 358
- 41
günaydın kızlarr... :79:
bak sen bak.. geçmiş ayların acısını çıkartmaya başlamışsınn
geceleri bendede bi şeker ihtiyacı doğuyor ama, kendime engel oluyorum.. nutellla kavanozunu mutfakta dolabın en yüksek rafına aldım.. bu da şey gibi oldu, -çocukların erişemeyeceği yerlere bulundurun- gibi
kaşıklar, ciğerlerim kaşınana kadar yerim yoksa onuu
uzak dursun
İyisiniz inş mervem, görüşemez olduk.. kendinize iyi bakın annesiii

canım şaşırtmış sizi delikanlıı:) hazırlıklarında inş ikinci bebeğine kısmet olur,üzülme..oğluşunun canı sağolsun annesii
Allahım sağlıkla tamamına erdirsinn..
ellerine sağlık annesii...
bende yaptırsammı diye düşünmüştümilk başta ama kendim hazırlamak istiyorum şimdi.. emeğim olsun, benim ellerimden olsun istiyorum
yaptıklarını paylaşsana zeyno bi ara
malzeme baktım internetten .. ama nasıl yapacağım konusunda pek fikir sahibi değilim..
UFf uyku düzenim iyice bozuldu bi anda uyandım uyuyamiyorum
Çok acım midem kazınıyor basım donüyor bu saatte ne yesem ki
CANIM süt kesmez beni
Nutellali ekmek yiyorum
bak sen bak.. geçmiş ayların acısını çıkartmaya başlamışsınn

aaa şok şokkk...slmm kızlaaar şeker yüklemesi yaptırdık
iğrençti hepsini çıkartacaktım geri sanki bir çuval şekerli su içmişim gibiydi:120::120::120::120:
açlık 83 tokluk 113 çıktı gayeet ii dedi dr.
her neyse ben olayın şokundayım hala bizim bebiiiş bana çok fena oyun oynadı
SİZLERE Bİ HABERİİM VAARR
şimdiye kadar bizim kız meğer pipicanmışşşş
dr. cinsiyet sordum şimdiye kadar 3 farklı dr. göründüm kıza benziyo dediler dedim
-yooo ben pipi görüyoruum dedi
-ben nasıll olur falan şok oldum o da pipisini çekti
-al sana tescilli belge babası sünnetinde yakasına assın dedi
ama birasscık üzüldümm kız cicisi yapmıştım bisürü ama hazır hiç bişi almamıştım

canım şaşırtmış sizi delikanlıı:) hazırlıklarında inş ikinci bebeğine kısmet olur,üzülme..oğluşunun canı sağolsun annesii

günaydın kızlar :119:
mart ayına da girdik hayırlısıyla :118:
bende bu aralar bebegim için bebek şekeri yapıyorummm , çok şirin oluyorlar, her akşam oturuyorum saatlerce uğraşıyorum, eşim niye kendini yoruyosun diyor ama ben yorulmuyorum kiii büyük bir aşkla hazırlıyorum onlarıı :111::111: çok zevklii hepinize tavsiye ediyorumm![]()
ellerine sağlık annesii...
bende yaptırsammı diye düşünmüştümilk başta ama kendim hazırlamak istiyorum şimdi.. emeğim olsun, benim ellerimden olsun istiyorum

yaptıklarını paylaşsana zeyno bi ara