- 18 Kasım 2012
- 863
- 326
- 323
ben de oglumun adını koray koyucam kızlar
esımın erkek kardesı vefat ettı 2010 da bıraz mutlu olsun dıe
ama ege koymayı cooook ısterdeım![]()
Koray Ege olsun madem sende sevin kocacın da sevinsin :)
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım nutellayı yedikten en fazla 1 saat sonra bakmışımdır. 2 saat olmamıştır.Zaten tatlıyla hiç aram yok. Arada vuruyor sadece.
Diyet beni zorlamaz. Tek zorlayacak olan makarna olur o kadar, çok seviyorum.
1 hafta sonraki duruma göre göndericem dedi doktorum uzmana.![]()
gunaydın kızlar
cok sukur bır cuma daha geldı![]()
Allah razı olsun canım... o zaman seni hazır yakalamışken sorayım hemen :) başını nasıl bişey yapmayı düşünüyosun? bizler için acaba bone tarzı süslü püslü lohusa işi şeyler var mı acaba? hem kolay kullanım hem süslü olsun :)
ilklerde mi böyle oluyo acaba ne duysam çok klişe çok demode bi kulp takıyorum mutlaka :) istiyorum ki ne demode olsun ne çok bilindik olsun kimsede olmasın gibi bi takıntım da yok ama cık olmuyo hiçbi isim yakışmıyo yakışıklıma :)
var mı hiç şu olabilir dedğin isim veya isimler ?
Cnm aynı ben de senin gibiyim kızıma hiç bi isim beğenemiyorum ve herkes te soruyo ne isim düşünüyosunuz diye içimden sinir oluyorum çünkü beğendiğim bi isme de onlar kulp takıyo ben de bi isim düşünmüyorum daha diyorum bu seferde kendileri saçma saçma isimler söylüyolar ben de gıcıklığına hayatta koymam o ismi diyorum :44:Niyeyse beğenemiyorum isimleri :26: ya hiç beğenemezsem ya isimsiz kalırda saçma sapan bişeyi koymak zorunda kalırsam diye de sıkıntı yapıyom bazen kendime öfff
![]()
canım ellerine sağlık.bende çok hevesleniyorum yapmak için:)o sepet kartondan mı?tülün içine şeker mi koyucaksın?birde malzemeleri nerden aldın?kaç tane yeter sence?son halinide merakla bekliyoruz canım
Cnm çok tşk ederimcanım kalpli kutu kartondan, tülün içerisine badem şekeri ve çikolata koyucam.. malzemeleri 2 ayrı internet sitesinden aldım. kalpli kutuyu,organze tülü ve nazarlıgı
Elmas Şekerleme Mevlüt Şekeri Bebek Şekeri Nikah Şekeri Eminönü bu siteden.
inciyi, kutunun üzerindeki ahşap malzemeyi,içine koyulan tülü ve agzını kapatmak için mandalıda
Çiçek Malzeme | Çiçek Malzemeleri Online Satış Mağazası bu siteden sipariş verdim. ben 100 adet yapıcam, hastaneye ve eve bebegi görmeye gelenlere verecegim. başta acaba 100 tane az mı diye düşünmüştüm ama kutulara bakınca oldukça fazla olduguna kanaat getirdimnormal yanii. bunları bitirdikten sonra mevlüt içinde başka bir kutulu modelden 100 tane daha yapıcam
![]()
süpersin yahuu
bu sitelere bakıyordum ben de
özellikle ikinci site baya işe yarıyor sanırım
slikon tabanca kullanıyor musun,
malzemeleri tuturmak için?
slmm kızlaaar şeker yüklemesi yaptırdık
iğrençti hepsini çıkartacaktım geri sanki bir çuval şekerli su içmişim gibiydi:120::120::120::120:
açlık 83 tokluk 113 çıktı gayeet ii dedi dr.
her neyse ben olayın şokundayım hala bizim bebiiiş bana çok fena oyun oynadı
SİZLERE Bİ HABERİİM VAARR
şimdiye kadar bizim kız meğer pipicanmışşşş
dr. cinsiyet sordum şimdiye kadar 3 farklı dr. göründüm kıza benziyo dediler dedim
-yooo ben pipi görüyoruum dedi
-ben nasıll olur falan şok oldum o da pipisini çekti
-al sana tescilli belge babası sünnetinde yakasına assın dedi
ama birasscık üzüldümm kız cicisi yapmıştım bisürü ama hazır hiç bişi almamıştım
günaydın kızlar :)
ben nutellayı hiç sevmem ama durum pek farklı değil kilo açısından. 8 kilo bu sabah itibariyle...
ayyy hayret vallahi 26. haftada cinsiyetinizin değişmesiikız bebek fikrine alışınca tuhaf gelmiştir tabi.sen bence üzülme canım boşa gitmez yaptıkların bi sonraki bebeğine kalır
![]()
Aaaa şokkk şoookk şoookk yemin ederim
İnsanın pskolojisi bozulur.Allah'tan fazla alışveriş yapmamışsın
Kız valla bende korkmaya başladım hee![]()
Amanın çok ilginç....:S en son kaçıncı haftanda kız demişlerdi peki?? Bana da 2 farklı doktor kesin kız dedi, anaam şüpheye düştüm şimdi :)))
aaaaaa topiğimizin bu aylarda ki ilk cinsiyeti sonradan değişeni oldungerçekten de size komik bir şok olmuş
şakacı oğlunuz size ilk muzipliğini yapmış oldu annesi
![]()
inanmıyorumbelki oda yanlış görmüş olabilir:26:canım ya aklın karışmıştır şimdi,kim ne dese inanamıcaksın
ben hep aynı doktora gidiyorum,bizimkide pipişli çıkmasın şimdi
![]()
amanın çok korktum şimdiiiiiya bizim kız da bir pipişcan çıkarsa
o kadar yaygara yaptım kızım olcak kızım olcak diyeee
![]()
aaaaaa ne kadar cok ilginc bu haftada degisirmiymis cinsiyeti demiyecem ben dogana kadar kiz sanil erkek oldugunu duydum hemde cok yakinimdan birilerihani bende korkmuyor degilim:26: zaten nerdeyse iki aydir görmuyorum bebisimi
haftaya sali görcem insallah hala kizdir degismez cinsiyetidegisrse yandik okadarda kiz icin esyalar aldik
ALLAHtan siz birsey almamiisiniz bence büyük sansoglusuna insallah en kiza zamanda alisrisin
Günaydın annişler. Herkese hayırlı cumalar.
Nurgu66 ;Şoktayım resmen. Benim de kızım olacak. Kız olduğu fikrine çok alıştım ama nedense hala içimden bir ses erkek olduğunu söylüyor. 3 doktorda kız dedi. Ben bir taraftan pembiş pembiş alışverişlere başladım. Artık hayırlısı bakalım. Şimdi senin durumu okuyunca, içimdeki ses yine acaba? demeye başladı![]()
kızlar günaydınnn:81::81::81::81:
nurgu66 cnm valala senin oglun bu zamana kadar iyi saklamaış pipiyiiii , neyseki doğduktan sonraaaa süpriz yapmadı sizeee![]()
aaa şok şokkk...
canım şaşırtmış sizi delikanlıı:) hazırlıklarında inş ikinci bebeğine kısmet olur,üzülme..oğluşunun canı sağolsun annesiiAllahım sağlıkla tamamına erdirsinn..
![]()
sana bır ıkı ısım onereyım
yalın uzay erdem ısmlerı bence hos![]()
ilklerde mi böyle oluyo acaba ne duysam çok klişe çok demode bi kulp takıyorum mutlaka :) istiyorum ki ne demode olsun ne çok bilindik olsun kimsede olmasın gibi bi takıntım da yok ama cık olmuyo hiçbi isim yakışmıyo yakışıklıma :)
var mı hiç şu olabilir dedğin isim veya isimler ?
O kadar yogun & yorgun günler geçirdim ki inan bu ayrıntıyı düşünmeye hiç mi hiç fırsatım olmadi :S
eğer biseyler bulur beğenir de karar verirsen bana da söyleyiver:) bende durayım artık bu mevzuların üzerinde bu kadar da boşlanmaz ki herşey canım :S
canım ben şalın baş üzerine gelen kısmına bir şeyler işlemeyi düşünüyorum :44: boncukla olabilir kurdelayla olabilir...
süpersin yahuu
bu sitelere bakıyordum ben de
özellikle ikinci site baya işe yarıyor sanırım
slikon tabanca kullanıyor musun,
malzemeleri tuturmak için?
tşk ederim canım beniminşş işinize yarar, ilk sitede kutu var, bende kutudan yapmak istedigim için ordan sipariş ettim. 2. sitede kutu yok malesef onun için ordan alamadım herşeyi ama genel olarak 2 sitede iş görüyor. önce tereddüt ettim sipariş verirken sonra arayıp görüştüm emin olduktan sonra yaptım alışverişi 2 günde yolladılar hemen. güvenilir yanii
tabanca kullanmadım cnm, bildigin yapıştırıcıyla gayet güzel tutturdum herşeyi, sadece kurdeleyi kutuya zımbaladım, zımbanın görünmemesi içinde üzerine inci yapıştırdımmsen nasıl bişi yapmak istiyorsun, istersen bende model bakarım senin için
Geçen gün parktaydım isimler hep ynı poyraz çınar rüzgar diye çağırdıklrında bikaçtanesi dönüp bakıyor. Babası yaman diyor bende alışır gibiyim sanki ama bilemedim.