2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
canim cok guzel gorunuyor bebek sekerin,eline saglik.ben bu konulrda hic becerikli degilim ama senin yaptiklarini gorunce cok ozendim ve izne ayrilinca evde yapabilir miyim diye dusundum.aldigin malzemelerin ne olduklarini ve adedini yazabilirmisin birde bitmis halini,zahmet olmassa tabi

Benimm minnakımın ismi dolmadan belliydi hafsa

ailemizde herkeste biliyor artık bana hafsa nasıl diye ismiyle soruyolar :16::16::16:

Isim telaşımız olmadı çok şükür

zeynooo canım nasıl elinde güzel modeller varmı benim aklıma hiç gelmez böle şeyler şimdi senden gördüm çok beğendim bende yapıyım 100 tanesinin maliyetide çok olmadı sanırsam
varsa elinde birkaç model ve fikir paylaşırmısın :6:

canim cok guzel gorunuyor bebek sekerin,eline saglik.ben bu konulrda hic becerikli degilim ama senin yaptiklarini gorunce cok ozendim ve izne ayrilinca evde yapabilir miyim diye dusundum.aldigin malzemelerin ne olduklarini ve adedini yazabilirmisin birde bitmis halini,zahmet olmassa tabi

cnm çok tşk ederim :54: evde çok rahat yaparsın, ben işden eve gidince tv izlerken oturuyorum karşısına yavaş yavaş yapıyorum. çok büyük keyif alıyorum. eşim niye yoruyosun kendini alırdık diyor ama inan ki onlarla uğraşmak o kadar keyifli kii :66:üstlerde bi yerde 2 tane link paylaştım cnm orada malzemeler var, artık hayal dünyana göre kafanda kurup yapabilirsin. ben hastane ve evde bebegi görmeye gelenler için 100 adet yapıyorum, mevlüt içinde ayrıca farklı bir model 100 ad. yapmayı planlıyorum. dur senin için linkleri tekrar yazim.
Elmas Şekerleme Mevlüt Şekeri Bebek Şekeri Nikah Şekeri Eminönü
Çiçek Malzeme | Çiçek Malzemeleri Online Satış Mağazası

Benimm minnakımın ismi dolmadan belliydi hafsa

ailemizde herkeste biliyor artık bana hafsa nasıl diye ismiyle soruyolar :16::16::16:

Isim telaşımız olmadı çok şükür

zeynooo canım nasıl elinde güzel modeller varmı benim aklıma hiç gelmez böle şeyler şimdi senden gördüm çok beğendim bende yapıyım 100 tanesinin maliyetide çok olmadı sanırsam
varsa elinde birkaç model ve fikir paylaşırmısın :6:

cnm çok tşk ederim sanada :54: siz böyle begendikçe çok mutlu oldum :46: 100 tanesinin maliyeti içindeki şeker, çikolata hariç 100 tl falan oldu 7 tl gibi de kargo ücreti ödedim sanırım. . bu şekilde hem çok hesaplı hemde çok şık şeyler yapabiliyorsun. model çok var paylaşim birazdan, ama ben genellikle kutulu modelleri begeniyorum, ona görede kutulu modeller var daha çok elimde :29:

tşk ederim canım benim :54: inşş işinize yarar, ilk sitede kutu var, bende kutudan yapmak istedigim için ordan sipariş ettim. 2. sitede kutu yok malesef onun için ordan alamadım herşeyi ama genel olarak 2 sitede iş görüyor. önce tereddüt ettim sipariş verirken sonra arayıp görüştüm emin olduktan sonra yaptım alışverişi 2 günde yolladılar hemen. güvenilir yanii :49:

tabanca kullanmadım cnm, bildigin yapıştırıcıyla gayet güzel tutturdum herşeyi, sadece kurdeleyi kutuya zımbaladım, zımbanın görünmemesi içinde üzerine inci yapıştırdımm :23::64: sen nasıl bişi yapmak istiyorsun, istersen bende model bakarım senin için

Ben sanırım kutu değil de magnet olacak birşey istiyorum.
Mutlaka nazar boncuğu olsun, istiyorum, bebek figürü olsun, tül olsun..
Benimki erkek.. Ama sade değil süslü olsa daha iyi olur.

Bu arada benim bildiğim, ilk doğunca bebek çikolatası tutuluyor gelenlere.
Sonra mevlütte böyle şeker ya da lavanta oluyor.
Sen ilk görmeye gelenlere bu kutulara çikolata mı koyacaksın?
Yoksa böyle bebek şekeri gibi mi olacak?

Bi de lohusa tacı için ne düşünüyorsun, kendin mi yapacaksın onu da?

Son düzenleme:
Ben sanırım kutu değil de magnet olacak birşey istiyorum.
Mutlaka nazar boncuğu olsun, istiyorum, bebek figürü olsun, tül olsun..
Benimki erkek.. Ama sade değil süslü olsa daha iyi olur.

Bu arada benim bildiğim, ilk doğunca bebek çikolatası tutuluyor gelenlere.
Sonra mevlütte böyle şeker ya da lavanta oluyor.
Sen ilk görmeye gelenlere bu kutulara çikolata mı koyacaksın?
Yoksa böyle bebek şekeri gibi mi olacak?

Bi de lohusa tacı için ne düşünüyorsun, kendin mi yapacaksın onu da?

cnm benim aşkımda erkek :nazar: bu kutunun arkasında da magnet var, dolaba yapıştırılabiliyor..
evet ben ilk bebek görmeye gelenlere verecegim. içinde çikolata ve badem şekeri olacak.. mevlüt içinde yine buna benzer bişi olacak ama onun üzerine dua da yazdırmayı düşünüyorum.
lohusa tacını aldım ben canım resmini paylaşim. hatta dur link verim :46:

https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=412 tacım bu.
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=133 terligim de buu.

taçla uğraşmak istemedim ama bebek sepetini de kendim yaptım :119:beyaz hasır sepetim vardı evde. iş dönüşü perdeciye uğradım atık perdeniz varmı diye sordum. onlarda epey verdiler :9: oda tam 3 akşamıma mal oldu ama çok güzel oldugunu düşünüyorum. bakim telimde varsa onuda paylaşırım :52:

cnm benim aşkımda erkek :nazar: bu kutunun arkasında da magnet var, dolaba yapıştırılabiliyor..
evet ben ilk bebek görmeye gelenlere verecegim. içinde çikolata ve badem şekeri olacak.. mevlüt içinde yine buna benzer bişi olacak ama onun üzerine dua da yazdırmayı düşünüyorum.
lohusa tacını aldım ben canım resmini paylaşim. hatta dur link verim :46:

https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=412 tacım bu.
https://www.lohusashop.com/shop/urun_detay.asp?urun_id=133 terligim de buu.

taçla uğraşmak istemedim ama bebek sepetini de kendim yaptım :119:beyaz hasır sepetim vardı evde. iş dönüşü perdeciye uğradım atık perdeniz varmı diye sordum. onlarda epey verdiler :9: oda tam 3 akşamıma mal oldu ama çok güzel oldugunu düşünüyorum. bakim telimde varsa onuda paylaşırım :52:

bu tacı ve terliği görmüştüm evet, daha önce de yüklemiştin
gerçekten çok ama çok şık ikisi de

benim de kına sepetim duruyor
onu gözüme kestirdim, evde fazlalıktan başka bir şey değil
onu bi söksem kırmızı tüllerini vs
mavişli kendim birşeyler yapamaz mıyım ki?
mavi saten ve tül falan almam lazım olur sanırım..
sen cepte yoksa bıle evden gonder bakıım nasıl yaptın
baya guzel fıkırler verdın bugun bıze
sağolasın ;)

lala17 benim eşim de Yaman diyor ama
ikinci anlamı kötü Meral Okay ın eşi Yaman Okay var ya
o ıkıncı anlamından dolayı adamı ben hep kotu bırı sanırdım mesela
bızde yaman hep olumsuz anlamda kullanılır
bu olmasa bence de cok guclu bır ısım

yaman; 1 . güç, etki
veya beceri bakımından alışılmışın üzerinde olan:
.
2 . kötü,
korkulan (kimse):

sağolasın ;)

rica ederim cnm fikirlerinize katkım olduysa ne mutlu bana :49:

cnm sepetimin de bu ilk resmi :32: şimdi ortasından geçen beyaz kurdele mavi oldu, birde ortasında mavi bir ayıcık var :8: bakalım daha çok oynarım üzerinde. onun da son halini koyarım buraya.

evet evde fazla olan şeyler degerlendirilmeli. sök gitsin, mavi saten geçir komple. üzerine de kristal tül muhteşem olur :111:

Eklentiler

• $313306_10151463472839096_1630258066_n.webp
    $313306_10151463472839096_1630258066_n.webp
    16 KB · Görüntüleme: 39
kızlar şeker yüklememi yaptım açlık 80 50 gr glkoz yuklemesinden 1 saat sonra 129 doktor normal dedi ama sanki digerlerine bakınca hafif yüksek mi ne:44: bu şeker testini gebelik boyunca bi daha yaptırckmıyz acaba:26: ben ogluşumun ismini ibrahim koydum ibrahim kesin ama belki yanına bi isim daha düşünebilirim:39:

bunlarda bebek şekeri konusunda fikir isteyen annelerimiz için... :49:

Eklentiler

• $1.webp
    $1.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 56
  • $FIYONKLU-UGURBOCEKLI-KUTU-BEBEK-SEKERI__63422393_0.webp
    $FIYONKLU-UGURBOCEKLI-KUTU-BEBEK-SEKERI__63422393_0.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 47
  • $kýz bebek bonibon.webp
    $kýz bebek bonibon.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 38
  • $KUTU-USTUNDE-AHSAP-FIGURLU-BEBEK-SEKERI__45606542_0.webp
    $KUTU-USTUNDE-AHSAP-FIGURLU-BEBEK-SEKERI__45606542_0.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 37
  • $SANY0167.webp
    $SANY0167.webp
    23,9 KB · Görüntüleme: 43
Hele hele o isimlere iyice gıcığım sanki isim kıtlığı var herkes ayni şeyleri koyuyo tabi tercih meselesi saygı duyarım ama koymam vede tavsiye de etmem :) ama Yaman güzelmiş baba beğenmiş sana da sıcak geliyosa hiiiç düşünme derim başta tuhaf gelebilir belki ama simdiden karar verirsen doğmadan bile alışırsın :)
biz naparız bilmiyorum acaba diyorum şu yenilikçilerin aksine gelenekçi mi takılsam Ali Ahmet falan :)

Ali ahmet çok güzel hiç eskimeyen isimler.sanırım bende kulağına ömer okutucam iki isim koymak istemiyorum soyadımız çok uzun yaman olursa en azından hz.ömer gibi adaletli olsun diyee😉😉😉

sağolasın ;)

lala17 benim eşim de Yaman diyor ama
ikinci anlamı kötü Meral Okay ın eşi Yaman Okay var ya
o ıkıncı anlamından dolayı adamı ben hep kotu bırı sanırdım mesela
bızde yaman hep olumsuz anlamda kullanılır
bu olmasa bence de cok guclu bır ısım

yaman; 1 . güç, etki
veya beceri bakımından alışılmışın üzerinde olan:
.
2 . kötü,
korkulan (kimse):

Güçlü bir isim olması benide çekiyor ama isimler kişiliği yansıtır derler ya biraz korkmuyor değilim o yüzden adaletli olsun diye kulağına ömer ismini okuturuz diye düşünüyorum ama.bilemedim ama. Tam erkek ismi geliyor bana tatlım ya.bi alıştım sanki bir anda😍😍😍

zeyyyno

tüller ne güzel denk gelmiş öyle
sepet harika olmuş yahu
bu hali ile bile çok hoş
yani beyaz saten üzerine mavi kurdele de olur demek ki
ben bunu bi düşüniyim
önce malzemeleri temin ediyim de
evdeki sepeti ona göre bozuyim

kızlar şeker yüklememi yaptım açlık 80 50 gr glkoz yuklemesinden 1 saat sonra 129 doktor normal dedi ama sanki digerlerine bakınca hafif yüksek mi ne:44: bu şeker testini gebelik boyunca bi daha yaptırckmıyz acaba:26: ben ogluşumun ismini ibrahim koydum ibrahim kesin ama belki yanına bi isim daha düşünebilirim:39:

oğluşlarımız adaş olucak demek ki:D:49:

zeyyyno

tüller ne güzel denk gelmiş öyle
sepet harika olmuş yahu
bu hali ile bile çok hoş
yani beyaz saten üzerine mavi kurdele de olur demek ki
ben bunu bi düşüniyim
önce malzemeleri temin ediyim de
evdeki sepeti ona göre bozuyim

çok tşkler :49:

evet beyaz saten üzerine mavi kurdele çok güzel oluyor.. ben beyaz kurdeleyi sepet çok beyaz oldu diye çıkardım, buz mavisi kurdele geçtim.. çok daha güzel olduuuu...
inan bunların fiyatı 3-5 çok bişi dil ama insan kendi yaptıgı zaman inanılmaz bir haz alıyor..hadi bakalım sende yaptıktan sonra koyarsın resim bekliyorum ona göre :66:

amma çok oğlan varmış hay maşallah :nazar: benimde kızım olacak inşallah bizde nurefşanda karar kıldık etrafına ışık saçan anlamında. kimisine söylemesi zor gelsede ben çok seviyorum, inşallah adıyla yaşar miniğim:16:

Ali ahmet çok güzel hiç eskimeyen isimler.sanırım bende kulağına ömer okutucam iki isim koymak istemiyorum soyadımız çok uzun yaman olursa en azından hz.ömer gibi adaletli olsun diyee

Evet en azından bıkmıyo insan ne kadar duysada.Ömer ismi çok güzel özellikle Hz.Ömer in ismine niyetle koyunca daha bi güzel geliyo insana ama canım Hz.Ömer çok celalli sinirliymiş ya o yüzden Ömer ismini alan çocukların o ismin ağırlığını kaldıramayıp yaramaz olduğunu duymuştum ve çevremde ki Ömerler de bu tezi doğrular nitelikte.İsim çok güzel ama yine de bi düşün derim ve etkilemek te istemem tabi bende çok seviyorum bu ismi:)

Günaaydın güzel hamişlerr

Bugün cuma son iş günümüz :21:

Ben hızla kilo almaya başladım bu hafta 1,5 kilo aldım halbuki çok dikkat ediyorum napalım yapıcak birşey yok kesicek besin kalmadı artık :49:

Merve hala yumurta yemedin mi bakimm sen??:20:
Yookk yiyemiyorum anacım yaa cesaret edemedim:18::17:
Nutelleya kimse karşı koyamazsakarşı koyamayanlar kaç kilo aldı merak ediyorum ben

10 kilocuk aldım valla istemeden oldu:26:

Evet en azından bıkmıyo insan ne kadar duysada.Ömer ismi çok güzel özellikle Hz.Ömer in ismine niyetle koyunca daha bi güzel geliyo insana ama canım Hz.Ömer çok celalli sinirliymiş ya o yüzden Ömer ismini alan çocukların o ismin ağırlığını kaldıramayıp yaramaz olduğunu duymuştum ve çevremde ki Ömerler de bu tezi doğrular nitelikte.İsim çok güzel ama yine de bi düşün derim ve etkilemek te istemem tabi bende çok seviyorum bu ismi:)

Yaman la ömer de yanyana gelince çok yarama bi çocuk çıkar diyosun😄😄😄ya fikir olarak sadece kulağına okutacapım anlamı güsel bir isim olsa yeter bana yaman ın yanına

kızlar bebek sepetine ne konuyor? çok hoş şeyler yapmışsınız, benim de beyaz sepetim var çeyizden kalma, onu yaparım ama içine ne koycaz?

Yaman la ömer de yanyana gelince çok yarama bi çocuk çıkar diyosunya fikir olarak sadece kulağına okutacapım anlamı güsel bir isim olsa yeter bana yaman ın yanına

Ömer Yaman Kara Murat gibi bişey oldu tam bi deli oğlan olur sonra gece gündüz koştur peşinden :) bana önerilen isimlerden yazim istersen bak canım ben karar veremiyorum sen bari kurtul bu işkenceden :) Akif Eymen Ertuğrul Salih Metin Yiğit Affan Tarık Sait Sami Ali ......böööyle uzuyo gidiyo arkadaş anne baba tavsiyeleri :)

Back
X