aldım ben maalesef. inş pişman olmam
Olmazin canim, takma kafana. Ben de oradan almistim besik ve yatagi, herhangi olumsuz bir durum yasamadim. Yatak zaten ortopedik, vucuduna zarar vercek birsey degil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldım ben maalesef. inş pişman olmam
Olmazin canim, takma kafana. Ben de oradan almistim besik ve yatagi, herhangi olumsuz bir durum yasamadim. Yatak zaten ortopedik, vucuduna zarar vercek birsey degil.
geçer inşallah canım eşin söleseydi hamile olduğunu ona göre ilaç versin eczacı. benim de burnum tıkandı sprey verdi doktor bi de ateş düşürücü, bunlar bebeğe zarar vermicek dedi ama ben ondan iki tanecik içebildim korkuyorum .eşim benden çok korkuyo hiç içme dedi ama ateşimi düşürdü. hapın adı tamal mı tamol mu öle bişe
tembih etmiştim benim hamile olduğumu diye
eczacı iki çeşit minoset var demiş. plus olan hamileler için olmaz demiş.
onun için normal olandan vermiş
38.6 ya kadar çıktı ateşim.sonra duşa girdim. çıktım ateş ineceğine çıktı
38.8 oldu ıslak havlu koydum heryerime minoseti de içtim. 2 saat sonra anca düştü
yatağı incelemedim orda hiç. o yüzden tereddütlüyüm. beşiği incelemiştim. yatağı şundan aldım. bi bakar mısın sana zahmet.yatak < VYSSA SKÖNT | IKEA Türkiye
balmond sen tecrüübelisin sana bişi daha sorayım. benim annemler uzakta oturuyor. aynı şehirdeyiz ama 2 saat mesafe var. gidince kalıyorum. bebek olunca 1-2 aylıkkken annemlere gittiğimde yatılı kalabilirmiyim ki. nerde yatırabilirim. onun için özel bişi almak gerekir mi
tembih etmiştim benim hamile olduğumu diye
eczacı iki çeşit minoset var demiş. plus olan hamileler için olmaz demiş.
onun için normal olandan vermiş
38.6 ya kadar çıktı ateşim.sonra duşa girdim. çıktım ateş ineceğine çıktı
38.8 oldu ıslak havlu koydum heryerime minoseti de içtim. 2 saat sonra anca düştü
Kızlar....
Geçmişi okuyamadım ama sabahtan beri yazmak için sabırsızlandığımdan okumadan yazayım artık.
Kaldı 99 gün... :)))
100'den geriye düşmeye başladık..
Oh be..
İnşallah gerisi de güzelce gelir, sağlıkla biter bu 9 aylık maceramız..
Hepimiz için.
Amin...
![]()
Kızlar....
Geçmişi okuyamadım ama sabahtan beri yazmak için sabırsızlandığımdan okumadan yazayım artık.
Kaldı 99 gün... :)))
100'den geriye düşmeye başladık..
Oh be..
İnşallah gerisi de güzelce gelir, sağlıkla biter bu 9 aylık maceramız..
Hepimiz için.
Amin...
![]()
Kızlar benim burnum çoook tıkanıyor uyku filan yok o yüzden kuruyor ve tıkanıyor( peteğin üzerine su koydum ama yok bir işe yaramıyor. Burnumu silincede kan geliyor
((
Kızlar benim burnum çoook tıkanıyor uyku filan yok o yüzden kuruyor ve tıkanıyor( peteğin üzerine su koydum ama yok bir işe yaramıyor. Burnumu silincede kan geliyor
((
((
Hatta sadece annende kalacaksan park yatagı alıp annende bıakabilirsin, her defasında tasıman gerekmez.
Kızlar sepet beşiklerde çok hevesim var alacağım vallahi bir tane yedek olarak kızım prenses gibi yatsın içinde inşallah. Ama nerden alabilirim bilemiyorum. Var mı hiç gözüne takılan:)))