2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Olmazin canim, takma kafana. Ben de oradan almistim besik ve yatagi, herhangi olumsuz bir durum yasamadim. Yatak zaten ortopedik, vucuduna zarar vercek birsey degil.

yatağı incelemedim orda hiç. o yüzden tereddütlüyüm. beşiği incelemiştim. yatağı şundan aldım. bi bakar mısın sana zahmet.yatak < VYSSA SKÖNT | IKEA Türkiye

balmond sen tecrüübelisin sana bişi daha sorayım. benim annemler uzakta oturuyor. aynı şehirdeyiz ama 2 saat mesafe var. gidince kalıyorum. bebek olunca 1-2 aylıkkken annemlere gittiğimde yatılı kalabilirmiyim ki. nerde yatırabilirim. onun için özel bişi almak gerekir mi

geçer inşallah canım eşin söleseydi hamile olduğunu ona göre ilaç versin eczacı. benim de burnum tıkandı sprey verdi doktor bi de ateş düşürücü, bunlar bebeğe zarar vermicek dedi ama ben ondan iki tanecik içebildim korkuyorum .eşim benden çok korkuyo hiç içme dedi ama ateşimi düşürdü. hapın adı tamal mı tamol mu öle bişe

tembih etmiştim benim hamile olduğumu diye
eczacı iki çeşit minoset var demiş. plus olan hamileler için olmaz demiş.
onun için normal olandan vermiş
38.6 ya kadar çıktı ateşim.sonra duşa girdim. çıktım ateş ineceğine çıktı
38.8 oldu ıslak havlu koydum heryerime minoseti de içtim. 2 saat sonra anca düştü

38.8 oldu ıslak havlu koydum heryerime minoseti de içtim. 2 saat sonra anca düştü

rezene geçmiş olsun. dr. a gittin mi

yatağı incelemedim orda hiç. o yüzden tereddütlüyüm. beşiği incelemiştim. yatağı şundan aldım. bi bakar mısın sana zahmet.yatak < VYSSA SKÖNT | IKEA Türkiye

balmond sen tecrüübelisin sana bişi daha sorayım. benim annemler uzakta oturuyor. aynı şehirdeyiz ama 2 saat mesafe var. gidince kalıyorum. bebek olunca 1-2 aylıkkken annemlere gittiğimde yatılı kalabilirmiyim ki. nerde yatırabilirim. onun için özel bişi almak gerekir mi

Canım; ben Heinsvik besikten almıştım, ona da uyacak tek bir yatak vardı. İkea'da birden fazla mı yatak var su an? Yatagın herhanı bır yerınde yazıyor mu markası bilmiyorum, ama şu an kızım uyudugu ve nevresimler vs uzerinde oldugu için bakamam. İstersen yarın sabah kontrol edip sana mesaj atarım.

Yatılı tabii ki kalabilirsin. Ben aile ziyaretleri ve tatiller için ucuz bir tane park yatak aldım. Normalde katlı, kılıfında duruyor, sehırlerarası gıdecegımiz zaman onu da goturuyoruz, gıttıgımız yerde kuruyoruz hemen, cok kolay oluyor. Obur turlu devamlı bir yataktan duserse endısesı oluyor.

geçmiş olsun canım ya ne ateşi ki bu böle:26:
Evde gül suyu kolonyası varsa sık sık onu sür vücuduna yüzüne çok ii geliyoor bi kaç saatte buzdolabında beklet
aklınızda bulunsun bu bebekler içinde çok ii geliyoor..:34:

Mothercare den besigimizi aldik 420 tl %30 indirim var onuda hediye ceki olarak veriyorlar.266 tl ye isbirden baby bed yatak aldik hava akimi olan ve kilifi yikanabilen bir yatak hemen kurup yerlestirdik cok guzel oldu.Uyku seti yerine pike takimi almaya karar verdim simdilik, uyku setini daha sonra alabilirim.avize,perde ve hali secmem gerekiyor hepsinde desen ve hareketlilik istemiyorum bakalim insallah guzel uyumlu seyler bulurum.

Kızlar....
Geçmişi okuyamadım ama sabahtan beri yazmak için sabırsızlandığımdan okumadan yazayım artık.
Kaldı 99 gün... :))) :nazar::nazar::nazar::nazar:
100'den geriye düşmeye başladık..
Oh be.. :21:
İnşallah gerisi de güzelce gelir, sağlıkla biter bu 9 aylık maceramız..
Hepimiz için.
Amin...
;)
:nazar::nazar::nazar:

Kızlar....
Geçmişi okuyamadım ama sabahtan beri yazmak için sabırsızlandığımdan okumadan yazayım artık.
Hepimiz için.
Amin...
;)

Gözün aydın canım. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin . Darısı başımıza inşallah:))

Kızlar benim burnum çoook tıkanıyor uyku filan yok o yüzden kuruyor ve tıkanıyor :(( peteğin üzerine su koydum ama yok bir işe yaramıyor. Burnumu silincede kan geliyor:(((

Kızlar....
Hepimiz için.
Amin...
;)

Gozun aydin Allah tamamina erdirsin benim daha 10 gunum var ,Ay gittikce azaliyor hem merak hem korku icindeyim ama korku kismini suan dusunmemeye calisiyorum

Kızlar benim burnum çoook tıkanıyor uyku filan yok o yüzden kuruyor ve tıkanıyor :(( peteğin üzerine su koydum ama yok bir işe yaramıyor. Burnumu silincede kan geliyor:(((

Akşam yatarken bere ile uyumayı denedin mi, bende tıkanık oldugunda hemen açar burnumu...
Eşimde de işe yarar, tavsiye ederim. ;)

Aynı sorun bende de oldu. Bikaç gün sürdü ve geçti. Kanlı burun akıntım mutlaka oluyo sanırım hamileliktenmiş. Burnunun içine zeytin yağı sür gece yatarken. Kılcal damarlar sanırım kanıyormuş. İnşallah faydası olur. Çokta kafana takma ;)

Gecmis olsun valla sen iyi bir cozum bulmussun ama ise yaramamis belki birkac yere daha su koysan daha faydali olur.Biz buhar makinasi aldik ama yinede cok kuruyordu bogazim sanirim biraz dayanicaz.

Kızlar sepet beşiklerde çok hevesim var alacağım vallahi bir tane yedek olarak kızım prenses gibi yatsın içinde inşallah. Ama nerden alabilirim bilemiyorum. Var mı hiç gözüne takılan:)))

Kızlar sepet beşiklerde çok hevesim var alacağım vallahi bir tane yedek olarak kızım prenses gibi yatsın içinde inşallah. Ama nerden alabilirim bilemiyorum. Var mı hiç gözüne takılan:)))

bambuculardanda yaptırabilirsin. bi arkadaş öle piyasadan daha uyguna yaptırmıştı. beşik satan yerlerde de var birde. bende çok beğeniorum onları.

Back
X