Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aldım ben maalesef. inş pişman olmam
selam arkadaşlar bugun 27+1 e geldik az kaldı artık bebiş hiç durmuyor yerinde tekmelemekde mahvetti sizlerde durumlar nasil
Kızlar benim burnum çoook tıkanıyor uyku filan yok o yüzden kuruyor ve tıkanıyor( peteğin üzerine su koydum ama yok bir işe yaramıyor. Burnumu silincede kan geliyor
((
geçmiş olsun canım ya ne ateşi ki bu böle:26:
Evde gül suyu kolonyası varsa sık sık onu sür vücuduna yüzüne çok ii geliyoor bi kaç saatte buzdolabında beklet
aklınızda bulunsun bu bebekler içinde çok ii geliyoor..
şeker yüklemesi için aç mı gideyim kızlar bir de size soraym gitcem birazdan aama aç gidesim yok hiç![]()
şeker yüklemesi için aç mı gideyim kızlar bir de size soraym gitcem birazdan aama aç gidesim yok hiç![]()
selam arkadaşlar bugun 27+1 e geldik az kaldı artık bebiş hiç durmuyor yerinde tekmelemekde mahvetti sizlerde durumlar nasil
kızlar benim bir fikrim var.havalar güzelleşiyor.baharın gelmesine şurda 20 gün falan kaldı ağaçlar bile çiçek açmış :119:
istanbul da oturan göbüşlülere sesleniyorumhavanın güneşli olduğu bir hafta sonu bir kahvaltı ve tanışma organizasyonuna ne dersiniz
![]()
kızlar benim bir fikrim var.havalar güzelleşiyor.baharın gelmesine şurda 20 gün falan kaldı ağaçlar bile çiçek açmış :119:
istanbul da oturan göbüşlülere sesleniyorumhavanın güneşli olduğu bir hafta sonu bir kahvaltı ve tanışma organizasyonuna ne dersiniz
![]()
kıskandım şimdi yaaabuluşmayın buluşmayııııın
![]()
![]()
ben yalnızım
Istanbuldakiler buluşursa ankaradakiler buluşmaz mı:)))) ankara haziran annişleriiiiiiii..... Duyun sesimi, var mısınız buluşup tanışmayaaaaaaa:)))
![]()