günaydın kızlarrr
canım çok teşekkürler, bende triko olanı çok begendim, digerini de spor bir model oldugu için sevimli ve yazın dışarıda üzerine örtmek için uygun olur diye düşündüm

çok küçük olmamasına sevindim hemen alıyorum
Hully canım sanada çok geçmiş olsun, öyle hemen en kötüsünü düşünme lütfen,, yapman gereken şey sadece dikkat etmek.. her zaman zor biliyorum ama yapacak bişi yok maleseff... korkma olur muu
birde bu yenge ile ilgili yazı nedir merak ettim :26:görümcelerden bahsedilmiş.biriniz link paylaşsın lütfen bende bakim nolmuş

:44:
bu arada söylemeden edemicem bazı görümceler gerçekten kaynanalardan daha fena oluyor.. yaklaşık 2 ay önce amcamın oğlu evlendi, yengemle gelin karşılıklı dairelerde oturuyorlar. ben iş çıkışı anneme ugramıştım annemde diger blokta oturuyor. yengeme ugrim dedim içeri bir girdim bağrış çağrış, yengemle kızı bağırışıyor.. ne oldu diye sordum. görümce olan amcamın kızı yok efendim ben niye yapıyorum o akşama kadar evde oturacak ben okuldan gelip bide işle mi uğraşicam diye yengemi dolduruyorr

orda şartellerim bir attıı, birazda korkar benden

alla alla o kız senin pisligini toplamak için mi abinle evlendi, sen ne hakla onun akşama kadar oturup oturmamasına karışabilirsin diye bir tersledim. yengemde şaşırdı, ve yengeme döndüm dedim kii sustur kızınıı böyle konuşturma sende sakın bu salagın dolduruşlarına gelme huzur falan bırakmaz bu dedimm , oda bana hak verdi ve kızını bi güzel payladı.

daha lise öğrencisi, ettigi laflara bak.. ordan çıktıktan sonrada amcamın oğlunu arayıp anlattım dedim senin kardeşin şimdiden böyle saçma sapan şeylerle anneni etkilemeye çalışıyor ona göre eşini koru bak dedim.

ispiyonladım yanii
oda saol zeynepcim aradıgın için dedii

sonuçta benim görümcem yok ama kadın dayanışması diye bir şey var dimi