2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Slmm kizlar bugun kontrolumuz vardi kizim gordum bugun cok sukur ama bizimki uykucu olmus bugun uyanmadiElleri herzaman yuzunde uyuyor kizim iyimis cok sukur bir sorun yok cinsiyetimzde degismemis ayni duruyor Korktugum olmadi cok sukurki.bende mantar cikti bir krem bide fitil verdi. Zaten grip oldugum icin iltihap var suan bendeDolayisla mantara da neden olmustur.Buda kizimin yeni resmi boxser kizim beni hic bozmadi yumruklarini.

Eklentiler

• $20130305_215458.webp
    $20130305_215458.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 25
deniz kizi : yanlis hatirlamadiysam seker yerine tatlandiriciyi soran sendim sanirim, bende de seker ciktigi icin diyetisyen doktorum banada tatlandiriciyi tavsiye etti sekersiz bende icemiyorum tatlandiriciyi rahatlikla kullana bilirsin dedi bebeginede zarari olmayacak tabiki asiriya kacmamak sartiyla hersey icin ayni sey gecerli bir yada iki tane cayina kahvene ekleyerek icebilisin dedi. ogunden beri ben öyle yapiyorum sekerimide hergün ölctügüm icin arada baya bir fark oluyor sekerim yüksek cikmiyor suan icin cok iyi gidiyoruz.

buarada bir arkadasda diyet listesi hazirlamis ve patates havuc pirinc de yasam dimi diye sorulmustu . isimleri hatirlayamadim arkadaslar kusura bakmayin rahatsiz oldugum icin aklim basimda degil suan hic.
patates. pirinc yasak degil yiyebilirsin dedi doktorum tabiki ayni seklde asiri kacmamak sarti ve tekbasina tüketmemek sartiyla
yasinda sebze yemegi yada balik türü hafif bir yemekle tükebilirsin sorun cikmaz dedi.
havuc icinde asla bir yasak kelimesini kullanmadi rahatlila yiyebilecegin bir sebze dedi seker var icinde ama sekeri yükseltmesini engeleyen baska birsey daha var icinde bu yuzden zararida yok dedi. günde 4- 5 taneden fazla yememek sartiyla yiebilcegimi söyledi.

deniz kizi : yanlis hatirlamadiysam seker yerine tatlandiriciyi soran sendim sanirim, bende de seker ciktigi icin diyetisyen doktorum banada tatlandiriciyi tavsiye etti sekersiz bende icemiyorum tatlandiriciyi rahatlikla kullana bilirsin dedi bebeginede zarari olmayacak tabiki asiriya kacmamak sartiyla hersey icin ayni sey gecerli bir yada iki tane cayina kahvene ekleyerek icebilisin dedi. ogunden beri ben öyle yapiyorum sekerimide hergün ölctügüm icin arada baya bir fark oluyor sekerim yüksek cikmiyor suan icin cok iyi gidiyoruz.

buarada bir arkadasda diyet listesi hazirlamis ve patates havuc pirinc de yasam dimi diye sorulmustu . isimleri hatirlayamadim arkadaslar kusura bakmayin rahatsiz oldugum icin aklim basimda degil suan hic.
patates. pirinc yasak degil yiyebilirsin dedi doktorum tabiki ayni seklde asiri kacmamak sarti ve tekbasina tüketmemek sartiyla
yasinda sebze yemegi yada balik türü hafif bir yemekle tükebilirsin sorun cikmaz dedi.
havuc icinde asla bir yasak kelimesini kullanmadi rahatlila yiyebilecegin bir sebze dedi seker var icinde ama sekeri yükseltmesini engeleyen baska birsey daha var icinde bu yuzden zararida yok dedi. günde 4- 5 taneden fazla yememek sartiyla yiebilcegimi söyledi.

Saol Cnm Teşekkürederim bilgi verdign için ben de zaten bir bardaga yarım tatlandırıcı atıyorum günde bir tatlandırıcıdan fazla kullanmıyorum ve eczanedn araştırarak bitkisel tatlandırıcı almıştım. Adı splenda Tamamen bitki özündenmiş. Aslında şekerim yok tahlil de yaptırmadm bilmiyorum ama ben beyaz şekeri azaltmak adına aldm bu tatlandırıcıyı.

Saol Cnm Teşekkürederim bilgi verdign için ben de zaten bir bardaga yarım tatlandırıcı atıyorum günde bir tatlandırıcıdan fazla kullanmıyorum ve eczanedn araştırarak bitkisel tatlandırıcı almıştım. Adı splenda Tamamen bitki özündenmiş. Aslında şekerim yok tahlil de yaptırmadm bilmiyorum ama ben beyaz şekeri azaltmak adına aldm bu tatlandırıcıyı.

rica ederim cnm önemli degil, senin ki daha iyimis herseyin dogal olani makbul nede olsa dimi :) bencede iyi etmisin beyaz sekeri azaltmakla. günde bir tatlandirici degil cnm her icmende ahatlikla bir tatlandirici kullanabilirsin zaten cok fazla cay tükettiginide sanmiyorum.:) yarim tatlandirici nasil kullaniyosun bunlar kücük hap seklinde degilmi seninkisi onlari kirmak cok zorda o yüzden merak ettim.

canım dün akşam seni rüyamda gördüm,senin evine gelmişim:1:sen bana bebişinin odasını gösteriyorsun falan:1::1:geçen yazını okudumda ordan aklımda kaldı sanırım.sen oda yapıcakmısın?mothercareden sadece karyola mı aldın?resmi varsa paylaşsana?ölçüleri kaça kaç?sallanıyor mu?

Gece gece yine uyandim, hayir olsun ruyan :) gerci bilincalti sebebi ile gormussun ama olsun.Sabah ise giderken fotografini cekerim sonrada eklerim, olculeri 140-70 ikeanin besiginin daha buyuk ve saglam versiyonu diyebiliriz.Mohercare sallanan besiklerle ilgili sikinti yasams o yuzden satisini yapmiyormus, sallamamayi umut ediyorum saglikli mobilyayi tercih ettmek istedim birazda ici genis olsun dedim.SAllanan istersen cilek mobilyada sallanan besikler var sanirim mobilyalarda saglikli ama ici biraz kucuk.

canım bende sana cevap yazmıştım okudun mu?:44:benim doktorumda tatlandırıcı yasak dedi:20:her doktorun yaklaşımı farklı sonuçta.kullanıp kullanmamak artık sana kalmış:34:benim şahsi fikrim ise her ne olursa olsun gerekirse çay içmez ve böylece tatlandırıcı kullanmazdım.:8:

Amin cumlemi insallah Sagolasin cnm benim evet kaybettim ama cok oldu 11 yaşimdaydim 14 yıl bitti cok zor Rabbim hiçkimseye o acıyı yaşatmasın inşallah annesizligi hiçbirşey hiçbir kimse dolduramaz ama ne yaparsın takdir-i İlahi
Öğreniriz tabi hatta uzman bile oluruz hiç kafana takma zaten bize o yetenek verilmiş Rabbimin de yardımı ile kimseye ihtiyac olmadan bebişlerimizi büyütürüz inşallah...

canım Allah rahmet eylesin. inşallah sorunsuz atlatırız.
canım allah sabırlar versin size zor kolay değil
rabbim sana bebeğinle yaşlanmayı nasip etsin

ranana sana katılıyorum canım en acemi anne bile bi başkasından çok daha iyi bakar bebeğine anne olmak başkaa çok başka :5:
Amin Hafzakcım cümlemize bebeğiyle hayırlı sağlıklı ömürler nasip etsin.

başın sağolsun canım allah sabır versin. sonunda hepimizin gideceği yer orası allah kalanlarınıza ömür versin.

Amin canım sağolasın. Allah razı olsun

özghnm tebrık ederım canım darısı basımıza
kaldı 3 ayın desene :52::52::52::52:
ya kızlar aranızda dfıyet yapıp kılo veren oldu mu dr benım kılo vermemı ısto

cnm biliyomusun o ifadelerin nasıl yapıldığını bilmiyodum ve herseferinde kopyalayarak yapıyodum :17::28: sayende ben de öğrendim:32::32::8:ay çok sevindirik oldum :46::21:

canım söyleseydin keşke daha önce :4: :9: işe yaramış oldum ne mutlu:51: sende iyi günlerde kullan :38:

cnm splendayı ben henüz evlenmemişken kullanıyordum, fakat ne kadar bitkisel denirse densin mutlaka içinde aspartam oluyor... ve aspartam hamile olmayan insanlar için bile çok sağlıklı degil. üstelik zaten çayın tadını bozuyor :25: şu an hamilesin o yüzden kullanmaman gerektigini düşünüyorum :29:

cnm ben kilo vermiyorum ama almıyorum da:46: hatırlarsan bir ara senle yarışacak duruma gelmiştimm :39:
2 aydır ne kilo artışı nede verişi var, hala 8 kilodayım :15:

merhaba, sızden bır rıcam olucak. uzun bir tedavi sürecinden sonra tekrar tüp bebek deniyorum. inşallah yarın transferim olucak. 41 hamıle arkadastan 1'er adet ayetel kürsi okumasını rica ediyorum. okuyan arkadaşlar beğene basarsa kaç adet okunduğunu anlayabilirim sanırım. okuyanlardan simdiden allah razı olsun. allah hepinize hayırlı doğumlar nasip etsin

Cnm bnm teşekür ederimmmm seninkini kutlamamıza da az kaldı ne kalmış ki şurdaa:21:
Kilo konusuna gelince istersen yürüyüşe yada yoga,pilatese başla belki alımını durdurur ama hamilelikte neden kilo vermeni istiyorki
alımını durdursan o da yeterli değilmiymişkii???:44:

Bravooo tebrik ediyorum seniii:46:Nasıl başardınnn ben hep aynı periyotta almaya devam ediyorum ama hiç spor yapmıyorum yaa biraz yürüyüş yapsam iyi olur ama çok üşüyorum akşamları , sabahları da işteyim malumm :26:

cnm ben kilo vermiyorum ama almıyorum da:46: hatırlarsan bir ara senle yarışacak duruma gelmiştimm :39:
2 aydır ne kilo artışı nede verişi var, hala 8 kilodayım :15:

Cnm bnm teşekür ederimmmm seninkini kutlamamıza da az kaldı ne kalmış ki şurdaa:21:
Kilo konusuna gelince istersen yürüyüşe yada yoga,pilatese başla belki alımını durdurur ama hamilelikte neden kilo vermeni istiyorki
alımını durdursan o da yeterli değilmiymişkii???:44:

4 5 kılo verıp ondan sonra alımı durdurcakmısız canım ya
18 kılo almısım ben her ne kadar bellı olmasada
azaltmamız lazımmıs

Merhabalar herkese; ben bu ara sürekli doğum ile ilgili kabus dolu rüyalar görüyorum .İlkinde sezeryan olup doğumdan sonraki 1 hafta çektiğim sıkıntıarı düşündükçe kabuslar görüyorum...Çok canım yanmıştı dikişlerimden :(
İlk doğumunu yapacaklar mümkünse normal yapsınlar bence .benim artık öyle bir şansım yok malesef

Back
X