2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
o zaman mecburen hafta sonu annenin gelmesini bekliyceksin:44:

ben gitcem :) hemde cumadan. :) yoruluyorum diye ne zamandır gitmemiştim. ama oraya gittiğimde çok doyuyorum. herşeyden yiyorum. kaymak , süt , yoğurt, et, balık :) herşeyden yapıo annem sağolsun. süt de yakınlarda köy var doğalından gelio. çok iyi oluyor. bu haftasonunu iple çekiorum. gidiş geliş eziyet oluyor. annemin evide olsa başka yer olduğu için tam dinlenemiorum ama otelde kalır gibi 5 yıldızlı imkanlar oluyor, güzel oluyor :1::1: anne başka ya

Benim bildiğim sepet beşiklerde en fazla 3 aya kadar yatırırsın, 6 aylık bebek sepete olur mu?

sepet dediğim sepete benzeyen ama daha büyükçe bişey aslında haklısın sepet çok küçük oluyıo..

canım ben hiç almaya niyetlenmedim ama gördüğüm kadarıyla küçük oluyor beşikler ve bebişler çok kısa süre yatabiliyor..mesela benim minik kuzen bir ay zor yattı çünkü hareketliydi ve çok çabuk büyüyolar yani altı ay kadar dayanması zor olabilir... emniyet açısından karyolaların küçüklerini görmüştüm Ankarada bir mağazada belki öyle birşey düşünebilirsin..en azından daha derin olur..

evet bende park yataktan az küçük bişey istiyorum tam olarak ama bulamıyorum.. :(

slm kızlar,
size birşey sormak istiyorum bende 1 ay önce falan bir kasık ağrısı başlamıştı doktora gittim bişey yok dedi zamanla geçti haftasonu yine başladı. hafif hafif oldu ama pazar gecesi tuvaletimi biraz fazla tutmuşum uyandım tuvalete gittim sonra bi 3-4 dk sağlam sancı girdi korktum ama geçti çabuk. şimdi de azar azar var yani kötü şeyler düşünmüyorum aslında hamileliğimin başından beri zaman zaman yaşıyorum ama yine de canımı sıkıyor. benim gibi kasık ağrısı yaşayan yada etrafından duyan varmı acaba?[/QU

canım ben en çok idrar yaptıktan sonra yaşıyorum o agrıları zaten hep tutuyorum idrarımı idrar testi yaptırdım kum döküyomuşum :53:

bende yaptırdım ama önemli bişey çıkmadı caanım ya artık baskı yapıyor diye düşünüyorum..

tatlım bence sen 60x120 karyolanı al. yatak odanda yatırmak istiyorsan şifonyerini bi süre çıkar odandan karyolayı koy. zamanı gelincede karyolayla beraber sepetlersin bebişi :52: en azından diger odaya geçince yatagınıda yadırgamamış olur :54:

ben odasında yatırmayı düşünüyorum ama baktım olmuyor karyolayı alıcam şifonyeri çıkarıcam. zaten benim yatak odamda komidin falan da yok onun için rahat rahat sığar:46:

ah canım ya onu koymaya da yerim yokki öbür odalarda napçam bilemedim :(

kızlaar hepinize selamlar,geçmişi okuyamıyorum fazla vaktim yok..evde inşaat vaar :(( ev bomba atılmış gibi,annem geldi allahtan o yardımcı oluyor ama yinede çok sıkıntılı şu evde eşya varken inşaat işi...bebiş gittikçe büyüyor galiba fazla ayakta kalamıyorum artık,sanki karnımdan bişey aşağı çekiyor beni,bel ağrılarım oluyor...bizden şimdilik bu kadar..hepinizi öpüyorum :16:

ben gitcem :) hemde cumadan. :) yoruluyorum diye ne zamandır gitmemiştim. ama oraya gittiğimde çok doyuyorum. herşeyden yiyorum. kaymak , süt , yoğurt, et, balık :) herşeyden yapıo annem sağolsun. süt de yakınlarda köy var doğalından gelio. çok iyi oluyor. bu haftasonunu iple çekiorum. gidiş geliş eziyet oluyor. annemin evide olsa başka yer olduğu için tam dinlenemiorum ama otelde kalır gibi 5 yıldızlı imkanlar oluyor, güzel oluyor :1::1: anne başka ya

ohhh sefan olsun.ben annemi 12. haftamda görmüştüm en son.ancak nisan sonu gibi gelebilecek yanıma.benimki seninki kadar yakın olsa valla çıkmam evinden.git her hafta sonu kal pazartesiye kadar ne güzel.

ohhh sefan olsun.ben annemi 12. haftamda görmüştüm en son.ancak nisan sonu gibi gelebilecek yanıma.benimki seninki kadar yakın olsa valla çıkmam evinden.git her hafta sonu kal pazartesiye kadar ne güzel.

haftasonu evde olmayınca o haftam zor ve yorgun geçio. çok da yakın sayılmaz ya. 2 saat yol gidiom. 3 vasıta değiştiriorum.

yarın 99 gün oluyor benim :16::16:

bu arada bişi farkettim. ben kimlikte haziran doğumluyum. haziranda da evlendim. bakalım bizimki ne zaman doğcak. çok merak ediorum.

daha önceden bizim aylarımızdaki hamilelerden şöyle bişi duymuştum. hiç doğmasın istiorum, içimde bu haraketleriyle kalsın gibi sözler duymuştum. bi kaç kişiden. hareketleri gerçekten çok güzel ama ben öyle düşünmedim henüz. biran önce zaman geçsinde doğsun istiyorum. çok merak ediorum ve özlüyorum

ya yardan ya serden geçeceksin o zaman:)

:) geçtim zaten. eskiden en fazla 2 haftada bir giderdim. şimdi giderek seyrekleşti gitmelerim. bu haftadan sonrada doğuma kadar bi kere daha giderim dahada gidemem sanırım :)

Ay canım yeşil erik çekti ya tuza banılıp yenen cinsinden:5:

kızlar bu ara cümle içinde geçen şeyleri bile canım çekior ya.

mesela bi konuya yazmışlar onların ekmeğine yağ sürmeyin diye. canım yağlı ekmek çekti. bi yerde de hakaret olarak hıyar kelimesi geçti. canım salatalık çekti :(

ya facebook da da bol bol yemek paylaşıyorlar sinir oluyorum. canım çekiyor yiyemiyorum.

işyerinde de çalışanlar kendi aralarında doğum günü yapmışlar. ben mutfağa gittiğimde kendi tabaklarından vermek istediler. bende öle yiyemiyorum. başkasının çatalı değmiş şeyleri. yemedim, az da bozuldum ayrı tabakta ayırmadılar diye. sadece gördüm diye öle teklif ettiler. yemedim ama canım çekti. bir tanesi benim yapmayı beceremediğim bişi. onu haftasonu anneme yaptırcam. :(

keşke az daha yakın olsaydık annemle ya. ve çalışmasaydı.

Aynı beni anlatıyorsunnn:9::9: Uff şimdi canım gene bişey istedi ama hasta olurum diye yemeyeceğim tutacağım kendimi:19:

beşik için uyku seti alıcam.önerdiğiniz kullanıpta memnun kaldığınız bir marka var mı.tacın organik uyku setleri falan var.gerekli mi acaba.birde kızım olacak pembelere bayılıyorum.ama ikinci erkek olursa diye ara renk almalı mıyım acaba.hiçte beğenemedim desen olarak.

kızlar chicco nun tırnak setine bakıorum da. sizde içindeki parçalar gerekli mi. özellikle tecrübelilerin fikirlerini merak ediorum. set oolarak almak daha iyi ise kipaya gitcem. lazım değilse uğraşmayayım.

Allahım ben bu beşik ve dolap olayına taktım kafayı iyice
Bugün eşim evdeydi dürttüm onu hadi Ikeaya gidelim dedim
Orada beşiğin ve dolabın kurulmuş haline tekrar bakmak için:27:
Sağolsun eşimde beni kırmadı gittk iyice inceledim gene tamam içime sindi dedim:16:
Bebeğin yatağı için Alez aldım ama son anda farkettim kenarlardan geçirmeli değildi bıraktım bende yerine
Sonra Reale felan geçtik bebek arabası vardı indirime girmiş 170 tlydi şaşırdım ya fiyatı görünce
Ama almadık tabi çok ucuzuma geldi kesin bit yeniği vardır dedik eşimle:1:
Sonra Bu Yaka diye bi alışveriş merkezi var hemen yanında Ikeanın ebebeğe girdik
Anam bebek arabası fiyatları uçmuş gitmiş.Off aklım çok karıştı
Ve ben manyak gibi milletin bebek arabalarına bakar oldum valla algıda seçicilik bu olsa gerek
Bir gün birisi kardeşim ne bakıyorsun diyecek yani:27:

beşik için uyku seti alıcam.önerdiğiniz kullanıpta memnun kaldığınız bir marka var mı.tacın organik uyku setleri falan var.gerekli mi acaba.birde kızım olacak pembelere bayılıyorum.ama ikinci erkek olursa diye ara renk almalı mıyım acaba.hiçte beğenemedim desen olarak.

ben bi arkadaşa öle demiştim. kıyafet için ama. ara renkler alayım 2. için de lazım olur dedim. arkadaş da şey demişti. o kadar çok yıkanıyorki eskiyor demişti. uyku setide baya kullanılır. eskir sanırım.

Back
X