2013 Haziran Annleri Paylaşım Alanı

BEBİŞİMİZİN CİNSİYETİ

• Ankete Katılan
    557
Ben de bugün Hauck marka park yatak aldım Joker'de indirimdeydi 99,90 TL..
Gerçi park yatağı annem istedi, kendi evinde bebeğimiz için kullanacak, gelinde rahat rahat yatsın torunum dedi.. ayrıca ilk zamanlar yanımda yatırırsam diye bende kalacak, seyahatlerde falan da kullanabilicem...
aldığımız park yatak sallanmıyor, tentenesi yok, dönence falan da yok ama çoğuna göre çok kaliteli, ara katıyla beraber aldım..
Gelince evde açıp kurmayı denedik, kurması da toplaması da çok pratik.. Kenarından hafif ittirince sallanma etkisi yaratıyor :)
Rengi siyah-krem bana şık geldi gayet kullanışlı ve sağlam görünüyor..

Güle güle güzel günlerde kullan Cnm. Resmi yokmu merakettm :)

uconn

çörek otu son zamanlarda yenirse doğuma yardımcıymış. önceden yememek lazım ama.

meryem ana otunu da bi arkadaşım dedi. 4 santim açılması, onu içince 10 cm olmuş. kullan mutlaka diodu

rüyamda hiçbiri yoktu yanımda :)

Son düzenleyen: Moderatör:
uconn

çörek otu son zamanlarda yenirse doğuma yardımcıymış. önceden yememek lazım ama.

meryem ana otunu da bi arkadaşım dedi. 4 santim açılması, onu içince 10 cm olmuş. kullan mutlaka diodu

rüyamda hiçbiri yoktu yanımda :)

doktora sorsam dalga geçermi acaba:)ya da bunlarla uğraşana kadar epidural normal doğum yapmak lazım.
rüyalarınında maşallahı var valla:)

doktora sorsam dalga geçermi acaba:)ya da bunlarla uğraşana kadar epidural normal doğum yapmak lazım.
rüyalarınında maşallahı var valla:)

ben çörek otunu sormayı düşünüorum. sorup öle kullancam. meryem anaotuda sancı başlayınca içiliomuş zaten. arkadaşda denemiş. o yüzden onu yaparım sanırım

oooooooooooooo
alısverısler baslamıs bıle
ben daha almadım kıyafet dısında bısı
nsan sonu ısı bırakıcam ya
1 2 mayıs gıbı anne ve teyzemle gıdıp hepsını halletmeyı dusunuorm kısmetse
ama hepınızın aldıklarıda cok guzel
saglıkla kullanmanızı dılerım
vay beeeeeeeee saka gıbı bebısler buyudude esyaları bıle alınıo:52::52::52::46::46::46:

slm doğum tarihimiz aynı görünüyo bakalım nasıl olacak doğumu nasıl yapmak istediğinize karar verdiniz mi

slm kızlar sizdede yatakta sağa sola dönerken zorlanma oluyor mu ben çok zorlanıyorum

ben çörek otunu sormayı düşünüorum. sorup öle kullancam. meryem anaotuda sancı başlayınca içiliomuş zaten. arkadaşda denemiş. o yüzden onu yaparım sanırım

sorarsan banada söyle canım.hurma diyorlar bide o bari bilindik bişey yenebilir.birde çok fazla yürüyüş yapmak lazımmış ama çalışırken çok zor oluyor.bu saatten sonra yorgun argın yürüyüşe çıkmak çookk imkansız geliyor bana.

ya bende zorlanıyorum sağo sola dönerken.ama ondan daha çok göğsümün altındaki ağrı bitiriyor beni.sol göğsümün hemen altı sütyenin lastiğine gelen kısımda sanki bir kaburgam kırılmış orda böyle etimi eziyor sıkıştırıyor sanki.var mı böyle bir sıkıntısı olan?

öğretmen arkadaşlar, bi sorum olacak ya, 24 haftayı doldurunca nöbet tutmuyoruz ya artık siz rapor mu aldınız ben daha bu hafta doldurdum, yani doldurcam cumartesi, doktora gidip rapor mu almalıyım , nasıl halledicez onu?

ya bende zorlanıyorum sağo sola dönerken.ama ondan daha çok göğsümün altındaki ağrı bitiriyor beni.sol göğsümün hemen altı sütyenin lastiğine gelen kısımda sanki bir kaburgam kırılmış orda böyle etimi eziyor sıkıştırıyor sanki.var mı böyle bir sıkıntısı olan?
bendede aynı kaburgalarım batıyor yatamıyorum

öğretmen arkadaşlar, bi sorum olacak ya, 24 haftayı doldurunca nöbet tutmuyoruz ya artık siz rapor mu aldınız ben daha bu hafta doldurdum, yani doldurcam cumartesi, doktora gidip rapor mu almalıyım , nasıl halledicez onu?
benimde bu pazar doluyor 24 haftam normalde 26. haftada şeker yüklemem vardı.sırf nöbet için rapor alayım diye doktoru aradım randevuyu 1 hafta öncesine aldım.1 hafta fazladan tutucam artık.vermişken şu tarihte 32. haftası doluyor o tarihten itibaren çalışamaz raporuda versede aradan çıksa:)
bendede aynı kaburgalarım batıyor yatamıyorum

yalnız değilmişim demek.ama 6. ayımda böyleyse 9. ayda ben ağrıdan oturup ağlarım herhalde.

Back
X